περναει κανεις ευχαριστα στην δουλεια του?????????
Αν και είναι άσχετο με το θέμα θα έλεγα ναι.....υπάρχουν.
περναει κανεις ευχαριστα στην δουλεια του?????????
για εμας μπορει. για τις ιεροδουλες ψιλοχλωμο το κοβω παντως. με τοσες ξεπετες που γινονται δεν νομιζω να ειναι ευχαριστημενες. αγγαρεια κανουν και κονομανεΑν και είναι άσχετο με το θέμα θα έλεγα ναι.....υπάρχουν.
Το μέτρο χρειάζεται παντού.
Οι τακτικοί είναι βαρετοί και για τις κοπέλες και ειδικά οι "αγαπόύληδες"
Καλή τακτική είναι η επανάληψη να σταματά στις 8-10 καταθέσεις να ακολουθέί διάστημα αποχής και ξανά στην ίδια. Οταν σε ξαναδει θα υπάρχει αναθέρμανση ειδικά αν περνούσε ευχάριστα.
ναιπερναει κανεις ευχαριστα στην δουλεια του?????????
κοιτα να σου νταριουλα. και εγω αν κονομαγα κανα χιλιαρικο την βδομαδα ευχαριστημενος θα ημουνα. φιλικα και καλημερα
ενοειται και αυτο.. αλλα ηθελα να πω οτι ερχονται πολυ καλα παιδια (99 τις 100 σε μενα τουλαχιστον) που με κανουν να αισθανομαι ομορφα και εγω και μερικες φορες ξεχναω που ειμαι στη δουλεια.... καθομαστε, συζηταμε, κανουμε οτι κανουμε...κοιτα να σου νταριουλα. και εγω αν κονομαγα κανα χιλιαρικο την βδομαδα ευχαριστημενος θα ημουνα. φιλικα και καλημερα
μην ξεχνας νταριουλα οτι κοπελες του επαγγελματος σου πουλανε επιτηδες αγαπητηλικια σε ατομα κατα τη γνωμη μου περιορισμενης ευθυνης για να τσιμπανε και ετσι να εχουν στανταρντ πελατακια. ο αγοραιος ερωτας δεν ειναι μονιμοτητα σε συγκεκριμενη κοπελα. αλλιως παυει να ειναι αγοραιος ερωτας. δεν μιλαω προσωπικα για σενα διοτι δεν σε εχω επσκεφθει ποτε ουτε σε γνωριζω προσωπικα. μιλαω για αλλους εδω μεσα που γιναν αγαπητικοι γιατι απλα τσιμπησανε στις αγαπησιαρες. εν οψει κρισης οι κοπελες βλεπουν μπροστα. προτιμανε να εχουν στανταρντ εσοδα παρα στανταρντ εξοδαενοειται και αυτο.. αλλα ηθελα να πω οτι ερχονται πολυ καλα παιδια (99 τις 100 σε μενα τουλαχιστον) που με κανουν να αισθανομαι ομορφα και εγω και μερικες φορες ξεχναω που ειμαι στη δουλεια.... καθομαστε, συζηταμε, κανουμε οτι κανουμε...
Σωστες σκεψεις συναγωνηστη,παντως αμα εισαι τακτικος σε θεματα που αφορουν το sex περνας καλυτεραμην ξεχνας νταριουλα οτι κοπελες του επαγγελματος σου πουλανε επιτηδες αγαπητηλικια σε ατομα κατα τη γνωμη μου περιορισμενης ευθυνης για να τσιμπανε και ετσι να εχουν στανταρντ πελατακια. ο αγοραιος ερωτας δεν ειναι μονιμοτητα σε συγκεκριμενη κοπελα. αλλιως παυει να ειναι αγοραιος ερωτας. δεν μιλαω προσωπικα για σενα διοτι δεν σε εχω επσκεφθει ποτε ουτε σε γνωριζω προσωπικα. μιλαω για αλλους εδω μεσα που γιναν αγαπητικοι γιατι απλα τσιμπησανε στις αγαπησιαρες. εν οψει κρισης οι κοπελες βλεπουν μπροστα. προτιμανε να εχουν στανταρντ εσοδα παρα στανταρντ εξοδα
αμα ειναι ετσι οι γυναικες σας ποιος ειναι ο λογος να παντρευτεις?Η διαφορά της τάνας με τη γυναίκα είναι ότι τη γυναίκα σου θα την βρεις εκεί σταθερά και στις 3 τα ξημερώματα. Κάτι σαν τις καντίνες της Εθνικής Οδού. Χαμηλής ποιότητας φαγητό, μέτρια εξυπηρέτηση αλλά στις 3 τα ξημερώματα που αλλού θα βρεις ανοιχτά να φας;
Η διαφορά της τάνας με τη γυναίκα είναι ότι τη γυναίκα σου θα την βρεις εκεί σταθερά και στις 3 τα ξημερώματα. Κάτι σαν τις καντίνες της Εθνικής Οδού. Χαμηλής ποιότητας φαγητό, μέτρια εξυπηρέτηση αλλά στις 3 τα ξημερώματα που αλλού θα βρεις ανοιχτά να φας;
Πολύ σωστή τοποθέτηση. Στη δύσκολη ώρα τη βρίσκεις στη θέση της.Η διαφορά της τάνας με τη γυναίκα είναι ότι τη γυναίκα σου θα την βρεις εκεί σταθερά και στις 3 τα ξημερώματα. Κάτι σαν τις καντίνες της Εθνικής Οδού. Χαμηλής ποιότητας φαγητό, μέτρια εξυπηρέτηση αλλά στις 3 τα ξημερώματα που αλλού θα βρεις ανοιχτά να φας;
μην το λες αυτο.. ερχονται και αντρες που δεν ειναι παντερμενοι...για σκεψου ομως νταρια οτι εαν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχαν λογο υπαρξης οι ...τανες
επαναλαμβανω. οι τανες προτιμουν στανταρντ εσοδα απο στανταρντ εξοδαΤο να είσαι σταθερός πελάτης κάποιας δεν είναι απαραίτητα θέμα αγαπουλοσύνης και καψούρας.Παρόλο που μπορεί η κοπέλα και η τσατσά να νομίζουν πως εκεί το πας..
Αλλά όταν υπάρχουν τόσες κακές επαγγελματίες , άμα βρεις κάποια που να ικανοποιεί τα γούστα σου , είναι προτιμότερο να πηγαίνεις εκεί , στα σίγουρα , παρά να ρισκάρεις και να φεύγουν τα 20ευρα ή τα 50ευρα "έτσι".Σίγουρα η ποικιλία και το "παρορμητικόν" της υπόθεσης αποτελούν πλεονέκτημα για τον αγοραίο έρωτα , αλλά καλό είναι και τα χρήματα να πιάνουν τόπο εκεί που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά.