You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταινίες dvd αυθεντικές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα todor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
διάφορες , περιπέτειες , θρίλερ , κωμωδίες , και επίσης καλύτερη τιμή ακόμα σε αυτόν που θα στείλει πρώτος , θα ενδιαφερθεί , θα τις ψωνίσει χωρίς να με πρήξει. θέλω να πω όταν παίρνεις κάτι τόσο φτηνά (αυτές οι ταινίες σε μαγαζιά κάνουν 8 -10-15 ευρω η κάθε μια) , όταν παίρνεις κάτι τόσο φτηνά απλά μην πρήζεις τον άλλον και μην κανεις κι αλλα παζαρια (πάρτες και καλή ακρόαση).
αυτο το μηνυμα που γραφω δεν αναφέρεται στο παιδι που εγραψε πιο πάνω ( o mitsos) , ισα ισα που το παιδι ειναι ευγενεστατο και ρώτησε --τι ταινιες ειναι--. αναφερεται σε όλους.
επικοινωνια με Pm
ευχαριστω
αυτο το μηνυμα που γραφω δεν αναφέρεται στο παιδι που εγραψε πιο πάνω ( o mitsos) , ισα ισα που το παιδι ειναι ευγενεστατο και ρώτησε --τι ταινιες ειναι--. αναφερεται σε όλους.
επικοινωνια με Pm
ευχαριστω
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.808
- Πόντοι
- 216
Φίλε, με κάθε σεβασμό, αλλά μη χάνεις άδικα το χρόνο σου. Δε θα λάβεις κανένα σοβαρό μηνυμα. Δε θα ρισκάρει κανείς την ανωνυμία του εδώ. Άσε που 50 ευρώ είναι 6 μηνες συνδρομή Netflix.
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
εμένα η ανωνυμία δεν μου λεέι τίποτα. δεν έχω κάτι να κρύψω.
οσον αφορα το netflix , εδω μιλάμε για ταινιες που απευθύνονται σε συλλέκτες, καλό το netflix αλλά άλλο πράγμα το χειροπιαστό και να τις εχεις στο ράφι σου !!
πάντως σε ευχαριστώ
οσον αφορα το netflix , εδω μιλάμε για ταινιες που απευθύνονται σε συλλέκτες, καλό το netflix αλλά άλλο πράγμα το χειροπιαστό και να τις εχεις στο ράφι σου !!
πάντως σε ευχαριστώ
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.973
- Πόντοι
- 6.056
δεν ξερω δεν το "πηγα" ποτε το δισκακι μονο για να διωχνει τα πουλια στο μπαλκονι κανει για μεναέχω όλες τις πλατφόρμες ταινιών/σειρών, στριμάρω από tidal στην hi fi ποιότητα (και συνδρομή) με εξαιρετικό στρίμερ, κατεβάζω ταινίες στην καλύτερη ποιότητα...
όμως σαν το καλό bluray player και το εξαιρετικό μου cd player/δισκάκι ΔΕΝ ΕΧΕΙ
το κολλημα με τα βινιλια το καταλαβαινω απο την αλλη αλλα ευτυχως το ξεπερασα σχετικα αναιμακτα
Κι αυτο δεν το κανει καλα. Μετα απο λιγο το μαθαινουν και δεν τρομαζουν πια.δεν ξερω δεν το "πηγα" ποτε το δισκακι μονο για να διωχνει τα πουλια στο μπαλκονι κανει για μενα
το κολλημα με τα βινιλια το καταλαβαινω απο την αλλη αλλα ευτυχως το ξεπερασα σχετικα αναιμακτα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.973
- Πόντοι
- 6.056
ισχυειΚι αυτο δεν το κανει καλα. Μετα απο λιγο το μαθαινουν και δεν τρομαζουν πια.
κανει και για σουβερ για ποτηρια μετα αν τα θελουμε οπωσδηποτε αλλα εχω ηδη οποτε...
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.808
- Πόντοι
- 216
Επίσης για τους "ψυχάκηδες" (και εγώ ανήκω σε αυτούς), καμία online πλατφόρμα δε θα σου δώσει την lossless ποιότητα εικόνας και ήχου που θα σου δώσει ένα Blu ray.
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
όχι φίλε μου , οι μισές είναι αγορασμένες που έχουν παίξει μια δυο φορές και οι υπόλοιπες είναι σφραγισμένες ακόμα (δηλαδή δεν έπαιξαν ποτέ)Από κανένα videoclub Seven που έκλεισε τα τσίπμησες;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις