Νέα

Ταχυραντεβού (μάπα το καρπούζι???)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stebaba
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
547
Πόντοι
1.505
Υπάρχει σαν μόδα το ταχυραντεβού πολλά χρόνια στην υφήλιο και τα τελαυταία χρόνια (από το 2005 περίπου) και στην Ελλάδα.Έχει πάει κανένας??Αξίζει νομίζετε ή είναι άλλος ένας τρόπος να μας τρώνε 45ε??Προσωπική εμπειρία ή από γνωστούς δεν έχω ακούσει τίποτα.Λέτε να βγάζεις κάνα γκομενάκι της προκοπής ή φούμαρα??

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υπάρχει σαν μόδα το ταχυραντεβού πολλά χρόνια στην υφήλιο και τα τελαυταία χρόνια (από το 2005 περίπου) και στην Ελλάδα.Έχει πάει κανένας??Αξίζει νομίζετε ή είναι άλλος ένας τρόπος να μας τρώνε 45ε??Προσωπική εμπειρία ή από γνωστούς δεν έχω ακούσει τίποτα.Λέτε να βγάζεις κάνα γκομενάκι της προκοπής ή φούμαρα??
Ειναι αυτο που πας και μιλας με 10 κοπελες σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και αν κατσει καμια να βγειτε ?

Μου το ειχε πει ενα φιλαρακι για να παμε μαζι και γελουσα ......... :2funny:

Σκεφτομαι ποσο απελπισμενος και χωρις αξιοπρεπεια, θα πρεπει να ειναι ο αλλος και η αλλη για να το κανουν αυτο.....

ΑΠΑΤΗ ειναι ρε φιλε .... εσυ δηλαδη πως την κοβεις την ολη φαση ?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε σεις...Αληθεια γινεται αυτο στην Ελλαδα????

ΕΓω νομιζα ηταν αλλη μια σκατοαμερικανια που την κοροϊδευαν στα σηριαλ......

Και παει και 45 ευρω???? 

Επισκέπτης
Ε μαλακιες ειναι αυτα!...τζαμπα λεφτα!..το καλυτερο ειναι να εχουμε ολοι μας μια σχεση να πηδαμε τζαμπα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε σεις...Αληθεια γινεται αυτο στην Ελλαδα????

ΕΓω νομιζα ηταν αλλη μια σκατοαμερικανια που την κοροϊδευαν στα σηριαλ......

Και παει και 45 ευρω????   
ειδες τι κανει η αγαμια και η μαλακια ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

45 ευρω?  :new_shocked:  Με τα ιδια λεφτα γαμας 2 πουτανες και μετα τρως και 2 πιτογυρα να ντερλικωσεις  :rockon:

ΥΓ. Και σου μενουν και τα ρεστα για παγωτα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
45 ευρω?  :new_shocked:  Με τα ιδια λεφτα γαμας 2 πουτανες και μετα τρως και 2 πιτογυρα να ντερλικωσεις  :rockon:

ΥΓ. Και σου μενουν και τα ρεστα για παγωτα.

Η πας μια φορα σε στουντιο και χρωστας 5 ευρω  :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ειναι αυτο ρε τυπε?
πως γινεται η φαση δηλαδη?

OP
OP
stebaba

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
547
Πόντοι
1.505
OP
OP
stebaba

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
547
Πόντοι
1.505
Ε μαλακιες ειναι αυτα!...τζαμπα λεφτα!..το καλυτερο ειναι να εχουμε ολοι μας μια σχεση να πηδαμε τζαμπα!
Άμα βρεις τίποτα πέτα και κάνα ξεροκόμματο και από εδώ...Για να σταυρώσεις γκόμενα πρέπει να κάνεις τάμα...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
γιατι  μου  βρωμαει  μουφα  δεν  ξερω,  καθολου  απιθανο  οι  πιο  τοπ  γκομενες  των  ραντεβου  να  ειναι  απο  το  σαιτ,  για  να  γινει  μπουγιο  μεχρι  να  γινει  γνωστο,  και  καλα  στην  αρχη  θα  ενδιαφερονται  για  σενα :jerking: σιγουρα  θα  υπαρχουν  και  καραμπαζα  απελπισμενα  που  θα  το  σκασουν  το  45αρι      απο :jerking:    που  θα  το  σκασουν  αλλο  τιποτα  βεβαια

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ελα ρε εγω ψηνομαι .Αμα ειναι καποιος συναγωνιστης παμε μαζι να δουμε τι παιζει.Εγω δεν εχω παει ξανα για την εμπειρια θα ηθελα .Στειλετε να πμ αμα εινια

Επισκέπτης
Οι μέθοδοι γνωριμίας θεωρώ ότι από μόνοι τους δεν είναι ούτε καλές,
ούτε κακές.Έχω πετύχει (σε ταξίδι) ελληνο-αμερικάνο που παντρεύτηκε με αυτή τη μέθοδο.
Τύπος εμφάνισης επιπέδου Σεφερλή .
Αν βάζαμε τη γυναίκα του σε φωτό εδώ,
θα χυνόταν ποσότητα σπέρματος που το ισόποσό της σε βενζίνη
θα μου αρκούσε για να κινώ το TTS επί 20 χρόνια (από 10.000χλμ/χρόνο).

Στην ελλάδα , με οποιαδήποτε μέθοδο , θα γνωρίσεις ελληνίδες.
Εκεί είναι το πρόβλημα.

Με τις παρατηρήσεις μου μέχρι τώρα
διαπιστώνω ότι τα χειρότερα μπάζα
τα γνωρίζουν οι έλληνες (μιλάμε για έλληνες με ετήσια εισοδήματα κάτω των 2μύριων ανά έτος) μέσα από προξενιά.
Ξαδέλφες φίλων , κολλητές συμφοιτητριών κτλ.

Κάθε ρίσκο για διαφορετικό , θεωρώ ότι μόνο καλά μπορεί να βγάλει.

gi1pas

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Από το 2005??? και δεν έχουμε δει καμία αναφορά για το θέμα??? Περίεργο
Το θέμα είναι να μην πέσεις σε τίποτα callgirls και πληρώσεις 45 για ένα καφέ και στο τέλος μείνεις και με το πουλί στο χέρι
Εκτός αν έχουν στόχο να σε δουν σαν ΑΤΜ και να τραβάνε ανά περίπτωση, οπότε μπορεί και να σου κάτσουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Οι μέθοδοι γνωριμίας θεωρώ ότι από μόνοι τους δεν είναι ούτε καλές,
ούτε κακές.Έχω πετύχει (σε ταξίδι) ελληνο-αμερικάνο που παντρεύτηκε με αυτή τη μέθοδο.
Τύπος εμφάνισης επιπέδου Σεφερλή .
Αν βάζαμε τη γυναίκα του σε φωτό εδώ,
θα χυνόταν ποσότητα σπέρματος που το ισόποσό της σε βενζίνη
θα μου αρκούσε για να κινώ το TTS επί 20 χρόνια (από 10.000χλμ/χρόνο).

Στην ελλάδα , με οποιαδήποτε μέθοδο , θα γνωρίσεις ελληνίδες.
Εκεί είναι το πρόβλημα.

Με τις παρατηρήσεις μου μέχρι τώρα
διαπιστώνω ότι τα χειρότερα μπάζα
τα γνωρίζουν οι έλληνες (μιλάμε για έλληνες με ετήσια εισοδήματα κάτω των 2μύριων ανά έτος) μέσα από προξενιά.
Ξαδέλφες φίλων , κολλητές συμφοιτητριών κτλ.

Κάθε ρίσκο για διαφορετικό , θεωρώ ότι μόνο καλά μπορεί να βγάλει.
γιατρε ποσο το πηρες το ττς;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Το θέμα είναι να μην πέσεις σε τίποτα callgirls και πληρώσεις 45 για ένα καφέ και στο τέλος μείνεις και με το πουλί στο χέρι
Εκτός αν έχουν στόχο να σε δουν σαν ΑΤΜ και να τραβάνε ανά περίπτωση, οπότε μπορεί και να σου κάτσουν

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stebaba

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
547
Πόντοι
1.505
ελα ρε εγω ψηνομαι .Αμα ειναι καποιος συναγωνιστης παμε μαζι να δουμε τι παιζει.Εγω δεν εχω παει ξανα για την εμπειρια θα ηθελα .Στειλετε να πμ αμα εινια
Λες να πάμε??Εγώ δεν πολυψήνομαι γιατί μπαίνω και φαντάρος μες στο μήνα(που όρεξη για ξόδεμα χρημάτων...)Άσχετο πόσο ετών είσαι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom