Νέα

Tα ξέκωλα ...για τα PlayMate του Playboy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xsite
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε συ τι να παθαινεις....η ρωσσιδα η μουναρα θα κοιταξει τον 19αρη φοιτητακο..σκεψου λιγο...κ εαν σε κοιταξει θα σε κοιταξει για την ομορφαδα σου?εισαι γελασμενος...λιγουρια ειναι που κοιτανε να φανε χρημα απο παντου...απο εσενα θα το φανε?  :idiot:
Δεν ειμαι φοιτητακος......
Και δε γουσταρω σχολια γενικα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε συ Χρηστο,οταν βγαινεις εξω δε βλεπεις καμια καλη ελληνιδα?Που κυκλοφορεις?Εμενα γιατι μου βγαινουν τα ματια εξω?Τι στο διαολο μηπως εχω καιρο να γαμησω?Αφου προχτες πηγα σε ενα στουντιο.. :think:
Μαλλον ανηκεις στο 99,99 των Ελληνων.

Επισκέπτης
Δεν ειμαι φοιτητακος......
Και δε γουσταρω σχολια γενικα.

ναι ρε συ δεν γουσταρεις σχολεια,αλλα δεν εχεις κ επειχηρηματα να μας πεισεις σε κατι...λες λες λες πραγματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ φιλοσοφια πλα ετσι για να τα πεις...κ αφου δεν θες διαλογο εμεις λυπαμαι τις μαλακιες μας θα τις λεμε γιατι μας φαινεσαι αστειος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μαλλον ανηκεις στο 99,99 των Ελληνων.
Nαι,δεν το αρνουμαι,αλλα δε μπορεις να λες 10 εκατομυρια ανθρωπους οτι δεν εχουν γουστο και οτι εχει το 1 εκατομυριο..κι ας μη ξεχναμε οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ναι ρε συ δεν γουσταρεις σχολεια,αλλα δεν εχεις κ επειχηρηματα να μας πεισεις σε κατι...λες λες λες πραγματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ φιλοσοφια πλα ετσι για να τα πεις...κ αφου δεν θες διαλογο εμεις λυπαμαι τις μαλακιες μας θα τις λεμε γιατι μας φαινεσαι αστειος
Τι θες να σου αναλυσω?
Αστειος δε φαινομαι αστειος θελετε να φαινομαι.
Στην Ελλαδα ειμαστε.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Nαι,δεν το αρνουμαι,αλλα δε μπορεις να λες 10 εκατομυρια ανθρωπους οτι δεν εχουν γουστο και οτι εχει το 1 εκατομυριο..κι ας μη ξεχναμε οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη..
Εμενα με συμφερει αυτο.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Υπάρχει κανά site με τις γκόμενες?
Αυτό με το blog δεν παίζει.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχουν και άλλα threads να μιλήσετε για τις Ελεεινίδες... Δε χρειάζεται να ανοίγεται ένα thread και εσείς να το φέρνετε κάθε φορά εκεί που γουστάρετε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ειπα εγω οτι δεν θελω διαλογο?
Δεν φοβαμαι τιποτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΣ  Γιατι γελαμε ρε παιδια?.. :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Eχουνε χαλασει πλεον τα ελληνικα Playmate
Παλαιοτερα θυμαμαι φορουσαν μερικες και κανα string οταν βγαιναν με τα μαγιο :rockon:
εδω και μερικα χρονια το παραεχουν κανει κυριλε
το βλεπω απο του χρονου στην νετ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom