ο νιπτηρας δεν εχει ψυχη δηλαδη?η μηπως δε φτανεις???12 άσπρες και ούτε μία μαύρη?? ..Ουστ!!
Πλάκα κάνω.. γενικά ότι έχει τρύπα είναι πηδήξιμο εκτός απ'το νιπτήρα της κουζίνας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tα ξέκωλα ...για τα PlayMate του Playboy
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xsite
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Κοβω τον πουτσο μου οτι σου αρεσει και η παπαριζου.
δλδ εσενα δεν σ αρεσει ΟΥΤΕ αυτη?
παντως εντελως αντικειμενικα την ανυα μας την διαλαει το ελενακι σ εμφανιση χαχα
αλλα δεν ξερω αν κανει αυταρχικα η παπαριζου *P
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
όχι.. απλά βολεύομαι με το νιπτήρα του μπάνιου ;)ο νιπτηρας δεν εχει ψυχη δηλαδη?η μηπως δε φτανεις???
Επισκέπτης
δλδ εσενα δεν σ αρεσει ΟΥΤΕ αυτη?
παντως εντελως αντικειμενικα [size=16pt]την ανυα μας την διαλαει το ελενακι[/size] σ εμφανιση χαχα
το πηραμε κ πατριωτικα
ετσι βουρρρρρ ΦΑΤΕ ΤΟΝ
όχι.. απλά βολεύομαι με το νιπτήρα του μπάνιου ;)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εννοειται δε μου αρεσει.δλδ εσενα δεν σ αρεσει ΟΥΤΕ αυτη?
παντως εντελως αντικειμενικα την ανυα μας την διαλαει το ελενακι σ εμφανιση χαχα
Τι?????Την Ανυα???????/Ας γελασω..
Ειναι μερα με νυχτα.
Ουτε την Ανυα ουτε την Ιρινα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το πηραμε κ πατριωτικα
ετσι βουρρρρρ ΦΑΤΕ ΤΟΝ
ε μα... ολα εχουν ενα οριο χαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
η ιρινα ποια ειναι? εχασα επεισοδια
παντως αληθεια χρηστο δεν καταλαβαινω τι το σπουδαιο βλεπεις στην ανυα που δεν θα το εβλεπες σε οποιαδηποτε ωραια κοπελα που ποσταρετε εδω μεσα
κ επιμενω πολυ καλυτερη η ελενα *P
παντως αληθεια χρηστο δεν καταλαβαινω τι το σπουδαιο βλεπεις στην ανυα που δεν θα το εβλεπες σε οποιαδηποτε ωραια κοπελα που ποσταρετε εδω μεσα
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλα δεν σε παρεξηγω....η ιρινα ποια ειναι? εχασα επεισοδια
παντως αληθεια χριστο δεν καταλαβαινω τι το σπουδαιο βλεπεις στην ανυα που δεν θα το εβλεπες σε οποιαδηποτε ωραια κοπελα που ποσταρετε εδω μεσα
Το ιδιο φθηνο γουστο εχετε τοσα εκατομμυρια Ελληνες και Ελληνιδες....
Και εγω Ελληνας ειμαι αλλα ευτυχως απο αλλο ανεκδοτο.....
Στην Ελλαδα εχει χαθει ακομα και ο ορισμος της ομορφιας μαλλο πρεπει να υπαρχει μαθημα στα σχολεια για το τι ειναι η ομορφια.
χριστο και εγω αυτα ελεγα μεχρι προσφατα αλλα επειδη εδω ζουμε και αυτη η μαλακοχωρα ειναι το περιβαλλον μας απλα θα συμβιβαστεις και εσυ οπως κανανε ολοιΚαλα δεν σε παρεξηγω....
Το ιδιο φθηνο γουστο εχετε τοσα εκατομμυρια Ελληνες και Ελληνιδες....
Και εγω Ελληνας ειμαι αλλα ευτυχως απο αλλο ανεκδοτο.....
Στην Ελλαδα εχει χαθει ακομα και ο ορισμος της ομορφιας μαλλο πρεπει να υπαρχει μαθημα στα σχολεια για το τι ειναι η ομορφια.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλυτερα να πεθανω παρα να συμβιβαστω με αυτο το χαλι!χριστο και εγω αυτα ελεγα μεχρι προσφατα αλλα επειδη εδω ζουμε και αυτη η μαλακοχωρα ειναι το περιβαλλον μας απλα θα συμβιβαστεις και εσυ οπως κανανε ολοι
και ομως θα ερθει η ωρα που θα εχεις γινει ενα με αυτοΚαλυτερα να πεθανω παρα να συμβιβαστω με αυτο το χαλι!
Επισκέπτης
Καλυτερα να παιθανω παρα να συμβιβαστω με αυτο το χαλι!
ρε συ τι να παθαινεις....η ρωσσιδα η μουναρα θα κοιταξει τον 19αρη φοιτητακο..σκεψου λιγο...κ εαν σε κοιταξει θα σε κοιταξει για την ομορφαδα σου?εισαι γελασμενος...λιγουρια ειναι που κοιτανε να φανε χρημα απο παντου...απο εσενα θα το φανε?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ελα σε παρακαλω χρηστακη που εχω εγω φθηνο γουστο... δεν μ ενδιαφερουν οι υπολοιποι
εγω εχω πολυ αυστηρο γουστο κ αν ημουν ανδρας θα κοιταγα απο σαρλιζ κ πανω γκομενες χαχαχα κ μ αρεσουν κ οι ρωσιδες εν γενει *P
απλα η ανυα... σιγα... μηπως ειναι οι ποζες που παιρνει που σου κανουν ενα κατι? εεεε???
εγω εχω πολυ αυστηρο γουστο κ αν ημουν ανδρας θα κοιταγα απο σαρλιζ κ πανω γκομενες χαχαχα κ μ αρεσουν κ οι ρωσιδες εν γενει *P
απλα η ανυα... σιγα... μηπως ειναι οι ποζες που παιρνει που σου κανουν ενα κατι? εεεε???
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι καλε παπι, μας παρεξηγησες *P
Επισκέπτης
μου αρεσει και μιλατε για την ανυα λες και ειναι γκομενα του χρηστου.ελεος
παντως μεχρι κ εβδομαδιαιο προγραμμα της εφτιχνε μεχρι κ το τηλ την εβαζε να σηκωνει
εγω πιστευω του ανηκει το γκομενακι
αυτη το ξερει?παντως μεχρι κ εβδομαδιαιο προγραμμα της εφτιχνε μεχρι κ το τηλ την εβαζε να σηκωνει
εγω πιστευω του ανηκει το γκομενακι
Επισκέπτης
Ρε συ Χρηστο,οταν βγαινεις εξω δε βλεπεις καμια καλη ελληνιδα?Που κυκλοφορεις?Εμενα γιατι μου βγαινουν τα ματια εξω?Τι στο διαολο μηπως εχω καιρο να γαμησω?[size=16pt]Αφου προχτες πηγα σε ενα στουντιο[/size]..
μηπως γαμησες ελλεηνιδα κ δεν το πηρες πρεφα...ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ονομα,διαμετρο,περιφερεια,νουμερο παπουτσι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 482