Νέα

Τα τρωκτικα του Mega

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
...μου θυμισε παλιες εποχες με χαοτικη απειλη ,κοινωνικα αποβλητα, χαοτικο τελος και αλλα τετοια γκρουπς σε καταληψεις στη γκραβα και αλλαχου...

εμενα λυκειακη μπαντα που εμεινε αγαμητη στην 5ημερη στην ροδο κ τελικα στο καραβι στην επιστροφη ηπιε του μπαφους που ειχαν κρυμμενους στα μιλκο κ ειπαν να ριξουν καμια πενια

Επισκέπτης
6346620954268240005887700C43547492EFB4DE46BB327CF8.jpg

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».

Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους. Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;

(Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
Ενδιαφέρον...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
6346620954268240005887700C43547492EFB4DE46BB327CF8.jpg

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».

Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους. Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;

(Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)

Τι συμβόλαια είναι αυτά; Eγώ νοικιάζω δύο μεγάλα μαγαζιά και δεν βγάζω ούτε το 1/5 του Καψή!
Τι μισθοί είναι αυτοί; Ήμαρτον....!!!

Επισκέπτης
Αν τα δηλώνουν στην εφορία δεν εχω καμμία αντίρηση.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/pretenteris-giaourtoma3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-KXVQ_5R9EPU/TkGybJ2wkCI/AAAAAAAAbGs/pcd23FrOUro/s1600/pretenteris%2Bgiaourti-763856.jpg

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.641
Πόντοι
4.615
Αν τα δηλώνουν στην εφορία δεν εχω καμμία αντίρηση.
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, δεν είπε κανείς ότι είναι φοροφυγάδες. Λέγεται απλά το εξής: Σαν κανάλι, χρωστάς δάνεια τα οποία αδυνατείς να αποπληρώσεις (όπως ισχυρίζεσαι). Σαν τράπεζα, που έχεις δώσεις τα δάνεια (τα οποία είναι λίγο ως πολύ αγύριστα) λες θέλω κεφάλαια για να λειτουργήσω. Και λέει το κράτος: στριμωχθείτε παιδιά (οι πολίτες) να δανεισθώ για τις τράπεζες. Αφού είναι έτσι τα πράγματα, τι δίνεις ρε κανάλι τέτοιους μισθούς; πλήρωσε πρώτα τα χρωστούμενά σου και κανόνισε ανάλογα τους μισθούς των υπαλλήλων σου......
Η πλάκα είναι που κάποιοι βρίζουν ΜΟΝΟ το Δημόσιο που κάνει το ίδιο...... Όπως βλέπετε, κάποια κομμάτια του ιδιωτικού τομέα λειτουργούν όπως ακριβώς και το Δημόσιο, απαράλλακτα..... Μπορεί να χρωστάμε, αλλά τους παχυλούς μισθούς ξέρουμε να τους δίνουμε.....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Το MEGA έχει ζημιές εξαμήνου 8.000.000 Ευρώ και επίσημα χρέη 50.000.000 Ευρώ και πλέον δεν είναι βιώσιμη σαν επιχείρηση. Όσο και να σουφρώνει ο Πρετεντέρης τα χείλια του φως δε βλέπουνε  και έχουνε τρελαθεί. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη τους χαριστούν τα χρέη έμμεσα (με πολιτικές διαφημίσεις εκατομμυρίων που πλήρωνε το δημόσιο μέσω των κομμάτων) αλλά και άμεσα με περίεργες ρυθμίσεις αν και αμφιβάλω αφού υπάρχουν πολιτικοί σπόνσορες που προμοτάρουν κάποιους "μαγαλοδημοσιογράφους" με ανταλλάγματα βέβαια...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.641
Πόντοι
4.615
Το MEGA έχει ζημιές εξαμήνου 8.000.000 Ευρώ και επίσημα χρέη 50.000.000 Ευρώ και πλέον δεν είναι βιώσιμη σαν επιχείρηση. Όσο και να σουφρώνει ο Πρετεντέρης τα χείλια του φως δε βλέπουνε  και έχουνε τρελαθεί. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη τους χαριστούν τα χρέη έμμεσα (με πολιτικές διαφημίσεις εκατομμυρίων που πλήρωνε το δημόσιο μέσω των κομμάτων) αλλά και άμεσα με περίεργες ρυθμίσεις αν και αμφιβάλω αφού υπάρχουν πολιτικοί σπόνσορες που προμοτάρουν κάποιους "μαγαλοδημοσιογράφους" με ανταλλάγματα βέβαια...

Και ο κ. Πρετεντέρης και οι συν αυτώ μιλάνε για απολύσεις στο Δημόσιο. Να γίνουν, μαζί τους, αλλά ας αρχίσουν αυτοί πρώτοι θα έλεγα......

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Και ο κ. Πρετεντέρης και οι συν αυτώ μιλάνε για απολύσεις στο Δημόσιο. Να γίνουν, μαζί τους, αλλά ας αρχίσουν αυτοί πρώτοι θα έλεγα......

Και άμα φύγουν αυτοί ποιός θα τα λέει??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατί τον Πρετεντέρη και τους λοιπούς τους πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος??

σίγουρα όχι... οπότε εφόσον το χρήμα είναι δηλωμένο και οι αναλογούντες φόροι πληρωμένοι σε εμα΄ς δεν πέφτει λόγος..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και για να καθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή..

οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν σαν έσοδα την διαφήμιση αγαθών και υπηρεσιών και όχι κρατική επιχορήγηση...

αν σας χαλάει η οποιασδήποτε μορφής κρατική διαφήμιση να κοπεί...

σε ότι δε αφορά τους διαπλεκόμενους και τα συμφέροντα σας παραπέμπω στον νόμο που έφτιαξε και πέρασε ο Καραμανλής σχετικά με τον αποκλεισμό από την μετοχική σύνθεση των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας των όσων εμπλέκονται (μετοχικώς) με προμήθειες ή υπηρεσίες προς το δημόσιο... νόμος ο οποίος πολεμήθηκε και προσβήθηκε στα όργανα της ΕΕ από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία κόπτεται περί της ηθικής και της αποδεσμευσης από τους "νταβατζήδες" αλλά δεν λέει όχι στην υυποστήριξη από αυτούς (ηθική, χρηματική και βεβαίως βεβαίως την προβολή της από αυτούς)

αρέσει δεν αρέσει τα πράγματα έχουν έτσι..

τώρα παπαριές του στυλ "χρωστάνε τα κανάλια και δεν πληρώνουνε" τις ακούω βερεσέ... να τα βάλουμε να πληρώσουνε όσα χρωστάνε (στο δημόσιο βεβαίως γιατί στους ιδιώτες στα παπάρια μου) αν χρωστάνε...

και από κει και πέρα ο καθένας τα κουμάντα του... όποιος γουστάρει να τα βλέπει ας τα βλέπει.. προσωπικά παρακολουθώ τα κρατικά τα οποία έχουν καταπληκτικές εκπομπές πολιτικού, πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος
.

Επισκέπτης
πόθεν προκύπτει αυτό ????

ο τηλεοπτικός σταθμός εις τον οποίον παρέχουν τις υπηρεσίες τους είναι κρατικός ?? θυγατρική της ΕΡΤ??

Μία απ'τις 8.345.987.567.207.348.995 διαφορές μας είναι πως εγώ έχω θέμα με αυτούς που τα παίρνουν κάτω απ'το τραπέζι για εκδούλευση ενώ εσύ με αυτούς που τα παίρνουν φανερά για δουλειά..

Επισκέπτης
και για να καθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή..

οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις

Κάποιοι βέβαια ανήκουν σε μεγάλο ποσοστό σε μεγαλοεργολάβους του δημοσίου, αλλά είπαμε.
Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τον Ψυχαρη δεν τον εμαθα ακομα γιατι σπανια βλεπω τηλεοραση, αλλα απ΄οτι διαβαζω καταλαβενω οτι ειναι καποιο ανερχομενο αστερι της ΝΔ.
Καλα ολα αυτα που γραφετε, αλλα εγω εχω αλλο θεμα.  Καθομε ενα μεσημερι σπιτι της μανας μου να φαω, ενω η μανα μου εχει βαλει ειδησεις στο mega κι εχει βγει στο περιβολι. Τρωω τη φασολαδα μου, ζεστη, με ντοματουλα, καροτακι και κοκινη πιπερια μεσα για να ειναι πιο πικαντικη. Ριχνω καμια ματια στην tv χωρις να πολυ προσεχω. Εδειχνε τη Μαριανα Βερδινογιανη προεδρο του συλογου "Ελπιδα". Μου γυρναγαν τ΄αντερα που την εβλεπα, αλλα βαριομουν να σηκωθω να την κλεισω. Εφαγα, ειπια το κρασι μου, εκανα τσιγαρο κι ακομα αυτη δειχνανε. Μια φατσα τραβηγμενη απο τις πλαστικες να μας παρουσιαζει το φιλανθρωπικο της εργο. Σηκωθηκα εκλεισα την tv και πηγα να ξαπλωσω μια ωριτσα. Ευτηχως με πηρε υπνος γρηγορα. Μετα απο καμια βδομαδα που ξαναπηγα στη μανα μου να φαω, επαναληφθηκε το γεγονος. Το μονο που ειχε αλλαξει ηταν το φαι που ειχε φτιαξει η μανα μου.

Φίλε, αυτό που έγραψες είναι ένα μικρό διήγημα.

Θα μπορούσε να έχει τίτλο:

"H πλήξη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom