Νέα

Τα τρωκτικα του Mega

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τί έγινε το 2000 συγκεκριμένα και πήρες αυτήν την τόσο σοβαρή απόφαση για την ζωή σου?

κάνε μας μια περιγραφή της στιγμής που είπες "ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ,δεν ξαναβλέπω ΜΕΓΚΑ"...

Αυτά μου θυμίζουν ηθοποιούς του κώλου που έχουν παίξει σε 800 σήριαλ και βιντεοταινίες και λένε "η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο"!!!

To πως χειρίστηκαν τις εκλογές του 2000. Αντί να κάτσουν να ψάξουν πως πιάστηκαν όλοι μαλάκες (και οι ίδιοι φυσικά) με τα εξίτ πολλς, το έριξαν στην κυβέρνηση της μίας ώρας. Όχι ότι περίμενα μόνο το μέγκα να ανοίξει το καπάκι του βόθρου, αλλά το κωλογλύψιμο που έκαναν εκείνο το βράδυ στον τάπερμαν ήταν εντελώς εμετικό.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, νομίζω ότι είναι αφελές να λέμε ότι αυτοί που δεν συμφωνούν μαζί μας παρασύρονται. Ακούν και κρίνουν. Απλά ο καθένας ψηφίζει και σύμφωνα με τα προσωπικά του πιστεύω, τις ανάγκες του και τη συγκυρία. Αλοιώς βιώνει ο κάτοικος των μεγάλων πόλεων την κρίση και αλοιώς της επαρχίας. Να μην το ξεχνάμε αυτό. Και ποιός μας λέει ότι αν έβγαινε ο Τσίπρας θα ήτανε καλλίτερα τα πράγματα? Βέβαια μπορεί και να ήταν αλλά αυτό αποφάσισε ο Ελληνικός λαός. Ο καθένας από εμάς είναι ένας στα δέκα εκατομμύρια.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αν εβγαινε ο τσιπρας ισως δεν ηταν καλυτερα τα πράματα, αλλά θα ήταν ενα σημάδι οτι αλλάζουμε και αφήνουμε πίσω τους φωστήρες των 4 τελευταιων δεκαετιων που μαας φέραν εδώ

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Για τη συζήτηση δεν έχει σημασία αν θα ήταν καλό ή κακό. Σημασία έχει ότι αυτό θα αποφάσιζε ο λαός. Μην ξεχνάμε τις εποχές που κάποιοι αποφάσιζαν ότι ο λαός δεν είχε δίκιο και κατέβαζαν τα τανκς με δικαιολογία να σώσουν το λαό από τη βουλησή του. Δηλαδή από το λαό. Δηλαδή, "δημοκρατικό είναι όταν συμφωνείς μαζί μου."

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
αν εβγαινε ο τσιπρας ισως δεν ηταν καλυτερα τα πράματα, αλλά θα ήταν ενα σημάδι οτι αλλάζουμε και αφήνουμε πίσω τους φωστήρες των 4 τελευταιων δεκαετιων που μαας φέραν εδώ

Ο κοσμος ψηφισε με το ΓΑΜΟΦΟΒΟ της δραχμης φιλε. Το σημαδι ηδη υπαρχει. Τρικοματικη κυβερνηση, πασοκ κατω απο 15% , συριζα αντιπολιτευση με διαφορα 3 μοναδες  ειναι αρκετα καλο σημαδι οτι περασαμε πλεον σε νεα εποχη.

Και μην τρελενεσαι..  :cheesy:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Αφου ο συριζα εχει παρει ολα τα λαμογια του πασοκ :uglystupid:  ποιους θα αφηνες πισω ρε;
χαααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ
αχ
αχαχαχαχαχαχ

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.499
Πόντοι
1.720
ο μονος που εχει μιλησει σε λαμογιο αυτου του καναλιου οπως πρεπει και αξιζει.

καλα δε συζηταμε οτι ο ιδιοκτητης και τα μεγαλα κεφαλια αυτου του καναλιου πρεπει να εξοντωθουν παραδειγματικα και να σβησει ο σπορος τους απο την ιερη αυτη γη.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475

Δημοσιογραφος της κρατικης τηλεορασης....

Τι να πεις!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δημοσιογραφος της κρατικης τηλεορασης....

Τι να πεις!

Εσένα τι σε ενόχλησε ρε συνάδελφε από το ρεπορτάζ?

Γιατί εμένα με ενόχλησε μόνο το ότι ο Bill δεν έφερε μαζί του τη Μόνικα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ενω το Extra3, το Κοντρα και λοιπα ενημερωνουν υπευθυνα και λογικα.

Σπαστε την γαμωτηλεοραση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε μαγκιτες τι το ζαλιζετε?η τηλεοραση εχει ενα εξαρτημα που λεγεται τηλεκοντρολ.οποιος δεν γουσταρει αλλαζει καναλι

Δεν μπορουμε να απαγορευσουμε σε κανενα να γουσταρει

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
ρε μαγκιτες τι το ζαλιζετε?η τηλεοραση εχει ενα εξαρτημα που λεγεται τηλεκοντρολ.οποιος δεν γουσταρει αλλαζει καναλι

Δεν μπορουμε να απαγορευσουμε σε κανενα να γουσταρει

Συνημμένα

• tv.jpg
    tv.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 19

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Ενω το Extra3, το Κοντρα και λοιπα ενημερωνουν υπευθυνα και λογικα.

Σπαστε την γαμωτηλεοραση...

...το κομματι ειναι πραγματικα για το μπουτσο καραπανκ του αισχιστου ειδους...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
:2funny:... συμφωνω. Λυκειοπανκ κατασταση.

Για το ρεφρεν το εβαλα...
...μου θυμισε παλιες εποχες με χαοτικη απειλη ,κοινωνικα αποβλητα, χαοτικο τελος και αλλα τετοια γκρουπς σε καταληψεις στη γκραβα και αλλαχου...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
...μου θυμισε παλιες εποχες με χαοτικη απειλη ,κοινωνικα αποβλητα, χαοτικο τελος και αλλα τετοια γκρουπς σε καταληψεις στη γκραβα και αλλαχου...
Ωραιες εποχες. Τοτε επεφτε και κανενα γιαουρτι στους προοδευτικους της Αριστερας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom