Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Εγω δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλα θα πω κατι:
Η τεραστια διασυνδεση των ΜΜΕ με την κεντρικη εξουσια φανηκε σε ολο της το μεγαλειο προεκλογικα
Η επιθεση που εκαναν στον Τσιπρα ηταν πραγματικα πρωτοφανης για ευρωπαϊκη χωρα
Η Χουκλη εκανε εκπομπη προπαγανδας που δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ να ζηλεψει απο εποχες χουντικης ΥΕΝΝΕΔ- κι απο τα "επικαιρα"
Μαλιστα, της Χουκλη ητανε και δασκαλιστικη, λες και απευθυνοταν σε 5χρονα, οχι απλα προπαγανδιστικη
Ολοι πανικοβληθηκαν γιατι ηξεραν πολυ καλα πως αν βγει ο Τσιπρας, θα τους ζητησει να αποπληρωσουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ φεσια που εχουν φορεσει στο κρατος, κι ετσι θα καταρρευσουν σε μια νυχτα
(φυσικα, κι ο Τσιπρας θα τους ξαποστελνε για λογους δικου του, πολιτικου συμφεροντος- δεν λεω πως ειναι καποιος λαϊκος ηρωας που πολεμαει τη διαπλοκη)
Εχω την εντυπωση οτι υπερτιμαμε σε αφανταστο βαθμο την (σαφως υπαρκτη) δυναμη επηρεασμου της κοινης γνωμης απο τα ΜΜΕ στην κατευθυνση της μιας η της αλλης πολιτικης παραταξης...Στο κατω κατω το 70-80% των επιπλεον ψηφοφορων της ΝΔ στις επαναληπτικες εκλογες της 17ης Ιουνη ηταν απο τα μικρα υπερνεοφιλελευθερα και μνημονιακα κομματα της Ντορας και των Μανοτζημερων με τον συνυπολογισμο της επιπλεον αποχης...
Οσο για τον Τσιπρα που θα συγκρουοταν με το μιντιακο κατεστημενο, αρκει να δουμε τι κανουνε οι σαφως πιο ριζοσπαστικες (στα λογια) κυβερνησεις της Λατινικης Αμερικης που ενω εχουνε το πλεονεκτημα του εθνικου νομισματος, του φυσικου αεριου και του πετρελαιου το μονο που κανουνε ειναι να μπουκωνουνε με τα εσοδα απο αυτα τους καραβαναδες και τους μπατσους και μια μεριδα του μεγαλου και μεσαιου κεφαλαιου για να μην τους κανουν πραξικοπημα