Νέα

Τα τρωκτικα του Mega

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλα θα πω κατι:
Η τεραστια διασυνδεση των ΜΜΕ με την κεντρικη εξουσια φανηκε σε ολο της το μεγαλειο προεκλογικα
Η επιθεση που εκαναν στον Τσιπρα ηταν πραγματικα πρωτοφανης για ευρωπαϊκη χωρα
Η Χουκλη εκανε εκπομπη προπαγανδας που δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ να ζηλεψει απο εποχες χουντικης ΥΕΝΝΕΔ- κι απο τα "επικαιρα"
Μαλιστα, της Χουκλη ητανε και δασκαλιστικη, λες και απευθυνοταν σε 5χρονα, οχι απλα προπαγανδιστικη

Ολοι πανικοβληθηκαν γιατι ηξεραν πολυ καλα πως αν βγει ο Τσιπρας, θα τους ζητησει να αποπληρωσουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ φεσια που εχουν φορεσει στο κρατος, κι ετσι θα καταρρευσουν σε μια νυχτα
(φυσικα, κι ο Τσιπρας θα τους ξαποστελνε για λογους δικου του, πολιτικου συμφεροντος- δεν λεω πως ειναι καποιος λαϊκος ηρωας που πολεμαει τη διαπλοκη)

Εχω την εντυπωση οτι υπερτιμαμε σε αφανταστο βαθμο την (σαφως υπαρκτη) δυναμη επηρεασμου της κοινης γνωμης απο τα ΜΜΕ στην κατευθυνση της μιας η της αλλης πολιτικης παραταξης...Στο κατω κατω το 70-80% των επιπλεον ψηφοφορων της ΝΔ στις επαναληπτικες εκλογες της 17ης Ιουνη ηταν απο τα μικρα υπερνεοφιλελευθερα και μνημονιακα κομματα της Ντορας και των Μανοτζημερων με τον συνυπολογισμο της επιπλεον αποχης...
Οσο για τον Τσιπρα που θα συγκρουοταν με το μιντιακο κατεστημενο, αρκει να δουμε τι κανουνε οι σαφως πιο ριζοσπαστικες (στα λογια) κυβερνησεις της Λατινικης Αμερικης που ενω εχουνε το πλεονεκτημα του εθνικου νομισματος, του φυσικου αεριου και του πετρελαιου το μονο που κανουνε ειναι να μπουκωνουνε με τα εσοδα απο αυτα τους καραβαναδες και τους μπατσους και μια μεριδα του μεγαλου και μεσαιου κεφαλαιου για να μην τους κανουν πραξικοπημα  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Όσο αναφορά τον γιο του Ψυχάρη φαίνεται το παιδάκι ότι μια ζωή και ακόμα ίσως ήταν(είναι) καρπαζοεισπράκτορας ολκής, ο τρόπος ομιλίας του δείχνει άτομα με προβλήματα στον εγκέφαλο και βγαίνει στα ΜΜΕ επειδή ο μπαμπάκας του είναι ο υπερδιαπλεκόμενος Ψυχάρης που "ανεβάζει" και "κατεβάζει" κυβερνήσεις.Τώρα για τον Χασαπόπουλο  στην περιοχή που μένω πέρναγα μια μέρα με το αμάξι και τον πέτυχα σε μια καφετέρια να κάθεται στα τραπέζια έξω αμέριμνα με ένα γκομενάκι, σταματάω το αμάξι ακαριαία και του έριξα ένα ξέχεσμα που το ευχαριστήθηκα, η τρομαγμένη έκφραση του προσώπου του ήταν ανεκτίμητη. :2funny:

Εχει και μουρη για ζεν πρεμιε ο ατιμος  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τώρα για τον Χασαπόπουλο  στην περιοχή που μένω πέρναγα μια μέρα με το αμάξι και τον πέτυχα σε μια καφετέρια να κάθεται στα τραπέζια έξω αμέριμνα με ένα γκομενάκι, σταματάω το αμάξι ακαριαία και του έριξα ένα ξέχεσμα που το ευχαριστήθηκα, η τρομαγμένη έκφραση του προσώπου του ήταν ανεκτίμητη. :2funny:

είσαι τύπος λέμε  :tooth:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΤΟ ΜΕΓΚΑ έφερε μαζί με ΓΑΠ το ΔΝΤ

ΖΩΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

και αυτοί έδειχναν τις λίμνες,το τεράστιο αυτό σκάνδαλο του Βατοπεδίου....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ οι πιχούλες και οι Μοικανοί τα κατάπιαν αμάσητα!!!!

Στη μια μετά το μεσημέρι αναμένεται να φθάσει στη χώρας μας για τριήμερη επίσημη επίσκεψη ο πρόεδρος της Κίνας Χου Ζιντάο, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο Κινέζος πρόεδρος, στην επίσκεψη του οποίου αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, καθώς και με τους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων, ενώ θα επισκεφθεί για ακόμη μια φορά την Κρήτη.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο κ. Χου θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, καθώς αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτιών στην κινεζική Cosco.

45% ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!

στις κάλτσες!

ΦΤΟΥ γαμώτο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΟ ΜΕΓΚΑ έφερε μαζί με ΓΑΠ το ΔΝΤ

ΖΩΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

και αυτοί έδειχναν τις λίμνες,το τεράστιο αυτό σκάνδαλο του Βατοπεδίου....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ οι πιχούλες και οι Μοικανοί τα κατάπιαν αμάσητα!!!!

Στη μια μετά το μεσημέρι αναμένεται να φθάσει στη χώρας μας για τριήμερη επίσημη επίσκεψη ο πρόεδρος της Κίνας Χου Ζιντάο, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο Κινέζος πρόεδρος, στην επίσκεψη του οποίου αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, καθώς και με τους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων, ενώ θα επισκεφθεί για ακόμη μια φορά την Κρήτη.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο κ. Χου θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, καθώς αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτιών στην κινεζική Cosco.

45% ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!

στις κάλτσες!

ΦΤΟΥ γαμώτο....
χαχαχα, αν αναφέρεσαι σε εμένα, εγώ δεν είμαι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ
τελικά εσύ τώρα ανακάμπτεις πάλι υπέρ ΝΔ;;
χαχχαχαχαχαχαχαχ

πες μας πόσο μαλάκας είσαι για να νομίζεις πως παίρνουμε τα ποστ σου στα σοβαρά...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ρε ερμο αλλαξες πλευρο παλι ; :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κόβω το (τεράστιο_) παπάρι μου ότι κάποτε ψήφισες ΠΑΣΟΚ....με πιο πιθανό το 2009....

έλα πέστο...

για ΠΑΣΟΚόφατσα  σε κόβω,με μούσι και ιδρωμένο κοντομάνικο γαλάζιο πουκάμισο,και κάποτε είχες μουστάκι σαν το Ρέπα
χαχαχα, αν αναφέρεσαι σε εμένα, εγώ δεν είμαι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ
τελικά εσύ τώρα ανακάμπτεις πάλι υπέρ ΝΔ;;
χαχχαχαχαχαχαχαχ

πες μας πόσο μαλάκας είσαι για να νομίζεις πως παίρνουμε τα ποστ σου στα σοβαρά...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
το mega ειναι μακραν το χειροτερο καναλι στην ελληνικη τραγικη τιβι.

Και βασικα αν καθετε κανεις κ βλεπει ετ , mega , ant1 , skai και ολες αυτες τις μαλακιες ειναι αξιος της βλακιας του....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κόβω το (τεράστιο_) παπάρι μου ότι κάποτε ψήφισες ΠΑΣΟΚ....με πιο πιθανό το 2009....

έλα πέστο...

για ΠΑΣΟΚόφατσα  σε κόβω,με μούσι και ιδρωμένο κοντομάνικο γαλάζιο πουκάμισο,και κάποτε είχες μουστάκι σαν το Ρέπα
βεβαίως και ψήφισα ΠΑΣΟΚ κάποτε, αλλά όχι το 2009, το 2007. Μην το κόβεις και είναι το μόνο που σου έχει απομείνει.

όσο για το πόσο πασοκόμουτρο είμαι εγώ....χαχαχα, ανάτρεξε στις πριονοκορδέλες που περνούσα το 2009 τον περσόνα που μας έλεγε το πόσο άξιος πρωθυπουργός θα γινόταν ο Γώγος

Αν σου λείπουνε πάντως αρχίδια, να σου δώσω εγώ 2 να θυμάσαι. Τραμπαλίτσα....

Τώρα σε συμφέρει η ΝΔ; έλα, πες μας κι εσύ τη φανταστική δουλειά που κάνεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το mega ειναι μακραν το χειροτερο καναλι στην ελληνικη τραγικη τιβι.

Και βασικα αν καθετε κανεις κ βλεπει ετ , mega , ant1 , skai και ολες αυτες τις μαλακιες ειναι αξιος της βλακιας του....
μα γιατί το λες αυτό;
εδώ ο άλλος μας βάζει διαρκώς ΜΟΝΟ άρθρα της Αυγής

ρε θα καταλάβετε επιτέλους; Ο κάθε ένας από αυτούς τους μπάμιες που βγαίνει στην τιβι, έχει και από τουλάχιστον μία εκπομπή στο ραδιόφωνο και γράφει και σε εφημερίδα και γράφει και σε 2-3 σάιτς.

και να θέτε δεν γλυτώνετε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Χασαποπουλος- Αναγνωστακης
Βγαλανε σε συνδεση τον (υ)ιο Ψυχαρη (λεγε με daddy's son), για να του δωσουν ευσημα που παρεδωσε το βουλευτικο αυτοκινητο   :2funny:  :2funny:  :2funny:
Τον ρωτησαν 8-9 φορες πως πηρε τη μεγαλη αποφαση, κι εκεινος απαντουσε οτι ειναι σεμνος και δεν το εκανε βουκινο (σοβαρα τωρα....  :idiot:), και οτι απλα ετσι υπαγορευσε η συνειδηση του!
Το θεμα πηγαινε αλλου, αλλα παντα ενας απο τους δυο μαχιμους ρεπορτερ επανερχοταν
Απο κατω μπηκε λεζαντα: "Ο βουλευτης Ψυχαρης παρεδωσε το βουλευτικο του αυτοκινητο"...

Στο μεταξυ, το παληκαρι ειναι εντελως παρτσακλο. Μιλαει με μια αστεια φωνουλα, δεν μπορει να συνταξει προταση, δινει κατι απλοϊκες απαντησεις 2χρονου- παντα χωρις ουσιαστικο περιεχομενο (σχολη Αβραμοπουλου)- και εκανε και καμια 40ρια σαρδαμ σε 5 λεπτα συνδεσης. Επισης, ανασηκωνοταν νευρικα στις μυτες των ποδιων και ανασηκωνε τους ωμους του (σχολη τικ Μητσοτακη), σαν ψυχαναγκαστικο!
Μιλαμε για χρεπι...

Δεν ντρεπονται λιγο....

Στο μεταξυ, πριν και μετα, σκασανε κατι λεζαντες τυπου "Ο Σαμαρας ειναι αποφασισμενος" και τετοια.
Επισημη στροφη του σταθμου στη ΝΔ
τα χουν καλά με όλους τύπε μου...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έχω σταματήσει να παρακολουθώ το κανάλι από το 2000.
Πλέον, ούτε τις τηλεοπτικές του σειρές δεν παρακολουθώ, ακόμα και αν αξίζουν (όπως πχ. το Νησί).

Πάντα απορούσα πως έπαιρνε τέτοια νούμερα στην ΕίΤζιΜπι, μέχρι που είδα την μετοχική της σύνθεση.

ΥΓ. Ο χασάπης είναι πιθανότατα ο πάτος του βόθρου της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Ο μόνος χειρότερος είναι ο παπαχρίστου. Το μικρό καψάκι απαλλάσσεται λόγω μαλακίας.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έχω σταματήσει να παρακολουθώ το κανάλι από το 2000.
Πλέον, ούτε τις τηλεοπτικές του σειρές δεν παρακολουθώ, ακόμα και αν αξίζουν (όπως πχ. το Νησί).

Πάντα απορούσα πως έπαιρνε τέτοια νούμερα στην ΕίΤζιΜπι, μέχρι που είδα την μετοχική της σύνθεση.

ΥΓ. Ο χασάπης είναι πιθανότατα ο πάτος του βόθρου της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Ο μόνος χειρότερος είναι ο παπαχρίστου. Το μικρό καψάκι απαλλάσσεται λόγω μαλακίας.

τί έγινε το 2000 συγκεκριμένα και πήρες αυτήν την τόσο σοβαρή απόφαση για την ζωή σου?

κάνε μας μια περιγραφή της στιγμής που είπες "ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ,δεν ξαναβλέπω ΜΕΓΚΑ"...

Αυτά μου θυμίζουν ηθοποιούς του κώλου που έχουν παίξει σε 800 σήριαλ και βιντεοταινίες και λένε "η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο"!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τί έγινε το 2000 συγκεκριμένα και πήρες αυτήν την τόσο σοβαρή απόφαση για την ζωή σου?

κάνε μας μια περιγραφή της στιγμής που είπες "ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ,δεν ξαναβλέπω ΜΕΓΚΑ"...

Αυτά μου θυμίζουν ηθοποιούς του κώλου που έχουν παίξει σε 800 σήριαλ και βιντεοταινίες και λένε "η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο"!!!
Αυτο λες?
Εγω ξερω και καποιους που ψηφιζουν Συριζα και μετα λενε "η μεγαλη μου αγαπη ειναι ο Καραμανλης"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.000
Πόντοι
3.475
Εχω την εντυπωση οτι υπερτιμαμε σε αφανταστο βαθμο την (σαφως υπαρκτη) δυναμη επηρεασμου της κοινης γνωμης απο τα ΜΜΕ στην κατευθυνση της μιας η της αλλης πολιτικης παραταξης...Στο κατω κατω το 70-80% των επιπλεον ψηφοφορων της ΝΔ στις επαναληπτικες εκλογες της 17ης Ιουνη ηταν απο τα μικρα υπερνεοφιλελευθερα και μνημονιακα κομματα της Ντορας και των Μανοτζημερων με τον συνυπολογισμο της επιπλεον αποχης...
Οσο για τον Τσιπρα που θα συγκρουοταν με το μιντιακο κατεστημενο, αρκει να δουμε τι κανουνε οι σαφως πιο ριζοσπαστικες (στα λογια) κυβερνησεις της Λατινικης Αμερικης που ενω εχουνε το πλεονεκτημα του εθνικου νομισματος, του φυσικου αεριου και του πετρελαιου το μονο που κανουνε ειναι να μπουκωνουνε με τα εσοδα απο αυτα τους καραβαναδες και τους μπατσους και μια μεριδα του μεγαλου και μεσαιου κεφαλαιου για να μην τους κανουν πραξικοπημα  :grin:

Φιλε, δεν εχεις δικιο
Τα μεγαλα καναλια- skai, mega, ant1- εχουν ενα πολυ βασικο πλεονεκτημα: Κυρος
Ναι, κυρος... μη γελασετε!
Ολοι ψιλιαζονται πως, κατα βαθος, εξυπηρετουν συμφεροντα, την ιδια στιγμη ομως, ολοι αποδεχονται οτι εχουν ακρες (αρα γνωση των καταστασεων), εμπειρο και πολυπληθες δημοσιογραφικο προσωπικο (μερικοι εκ των οποιων καλα καταρτισμενοι), ατομα με ευφραδεια- σε στυλ Πρετεντερη- που δεν εχουν γνωσεις, αλλα μπορουν να τεκμηριωσουν το λογο τους με λογικοφανη επιχειρηματα (αυτο που λεμε "κοινη λογικη").
Ολα αυτα, συνδυαστικα, παραγουν μια εικονα αποδεκτη/ ελκυστικη σ' εναν ουδετερο παρατηρητη, ή εστω εναν που θελει να ακουσει τις ειδησεις του και να χαζεψει λιγο τις αναλυσεις... (ή το σινιε κουστουμακι του Πρετεντερη)
Αποτελεσμα: Ασκειται υποσυνειδητη επιρροη!!!
Ακομα κι εγω, την εποχη που προαλειφοταν για πρωθυπουργος ο Παπαδημος απο ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ομολογω πως ειχα τσιμπησει απο αυτη την ομοβροντια τους.
Πιστευω οτι, πραγματι, αντικειμενικα ο Παπαδημος αποτελουσε τη μοναδικη σοβαρη επιλογη τοτε. Ωστοσο η ενορχηστρωμενη πιεση των ΜΜΕ με εκανε πολυ πιο ενθουσιωδη απεναντι του. (Βλεπετε, δεν βγαζω την ουρα μου απ' εξω...)
Επισης, ας μην ξεχναμε το αβανταζ (φαινομενικης) αντικειμενικοτητας που δινει στα μεγαλα ΜΜΕ η κατοχη τους απο μη-πολιτικα προσωπα
Ναι μεν εξυπηρετουνται συμφεροντα, αλλα απ' την αλλη, αυτα ειναι πολυπλοκα και πολυπλευρα. Οχι μονομερως κομματικα
Ετσι, ο ΣΚΑΙ για παραδειγμα, ειναι πολυ πιο αντικειμενικος απο την Αυγη, ή το Κοκκινο! Το MEGA ειναι πολυ πιο αντικειμενικο απο το Τηλεαστυ... και παει λεγοντας

Οσον αφορα το θεμα του CERN, θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτον που ειπε οτι κακως το εβαλαν 5η ειδηση
Ενα ζητημα που αφορα ολοκληρη την ανθρωποτητα, δεν μπορει να μπαινει κατω απο τα χαρατσια
Κι αυτο δειχνει το τεραστιο ελλειμα παιδειας που μας βασανιζει

Οσο για τον Τσιπρα...
Ε, ειναι πολυ απλο γιατι θελει να χτυπησει τα κυριαρχα ΜΜΕ... Επειδη ξερει πως δεν εχει φιλους αναμεσα στο δημοσιογραφικο τους προσωπικο, ουτε προσωπικα νταραβερια με την ιδιοκτησια, ΑΡΑ... Με την πρωτη ευκαιρια θα τον πηδηξουν. Αρα, αν βγει κυβερνηση, θα κανει ο,τι μπορει για να τα διαλυσει. Δεν υπαρχει στην πολιτικη κατι αλλο περα απο πολεμο συμφεροντων. Τι νομιζατε δηλαδη; Οτι ο Τσιπρας ειναι αρχαγγελος της καθαρσης, και λαϊκος τιμωρος???  :2funny:

ΥΓ By the way...Μια ειλικρινης απορια: Πώς οι μετοχες του Λαπρακη κατεληξαν (?) στον Ψυχαρη? Ο δευτερος δεν ηταν παντοτε υπαλληλος του πρωτου? Τωρα πώς διαολο βρεθηκε με τοσα λεφτα ωστε να ελεγχει ολα του τα ΜΜΕ?
Εχω βαλει ερωτηματικο εντος παρενθεσεως, γιατι δεν ξερω αν οι μετοχες ΟΝΤΩΣ ειναι στην κατοχη του Ψυχαρη- ή αν απλα το παιζει αφεντικο χωρις να εχει τα κεφαλαια στα χερια του. Ας μας διαφωτισει καποιος

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φιλε, δεν εχεις δικιο
Τα μεγαλα καναλια- skai, mega, ant1- εχουν ενα πολυ βασικο πλεονεκτημα: Κυρος
Ναι, κυρος... μη γελασετε!
Ολοι ψιλιαζονται πως, κατα βαθος, εξυπηρετουν συμφεροντα, την ιδια στιγμη ομως, ολοι αποδεχονται οτι εχουν ακρες (αρα γνωση των καταστασεων), εμπειρο και πολυπληθες δημοσιογραφικο προσωπικο (μερικοι εκ των οποιων καλα καταρτισμενοι), ατομα με ευφραδεια- σε στυλ Πρετεντερη- που δεν εχουν γνωσεις, αλλα μπορουν να τεκμηριωσουν το λογο τους με λογικοφανη επιχειρηματα (αυτο που λεμε "κοινη λογικη").
Ολα αυτα, συνδυαστικα, παραγουν μια εικονα αποδεκτη/ ελκυστικη σ' εναν ουδετερο παρατηρητη, ή εστω εναν που θελει να ακουσει τις ειδησεις του και να χαζεψει λιγο τις αναλυσεις... (ή το σινιε κουστουμακι του Πρετεντερη)

Αποτελεσμα: Ασκειται υποσυνειδητη επιρροη!!!
Ακομα κι εγω, την εποχη που προαλειφοταν για πρωθυπουργος ο Παπαδημος απο ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ομολογω πως ειχα τσιμπησει απο αυτη την ομοβροντια τους.
Πιστευω οτι, πραγματι, αντικειμενικα ο Παπαδημος αποτελουσε τη μοναδικη σοβαρη επιλογη τοτε. Ωστοσο η ενορχηστρωμενη πιεση των ΜΜΕ με εκανε πολυ πιο ενθουσιωδη απεναντι του. (Βλεπετε, δεν βγαζω την ουρα μου απ' εξω...)
Επισης, ας μην ξεχναμε το αβανταζ (φαινομενικης) αντικειμενικοτητας που δινει στα μεγαλα ΜΜΕ η κατοχη τους απο μη-πολιτικα προσωπα
Ναι μεν εξυπηρετουνται συμφεροντα, αλλα απ' την αλλη, αυτα ειναι πολυπλοκα και πολυπλευρα. Οχι μονομερως κομματικα
Ετσι, ο ΣΚΑΙ για παραδειγμα, ειναι πολυ πιο αντικειμενικος απο την Αυγη, ή το Κοκκινο! Το MEGA ειναι πολυ πιο αντικειμενικο απο το Τηλεαστυ... και παει λεγοντας

Οσον αφορα το θεμα του CERN, θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτον που ειπε οτι κακως το εβαλαν 5η ειδηση
Ενα ζητημα που αφορα ολοκληρη την ανθρωποτητα, δεν μπορει να μπαινει κατω απο τα χαρατσια
Κι αυτο δειχνει το τεραστιο ελλειμα παιδειας που μας βασανιζει

Οσο για τον Τσιπρα...
Ε, ειναι πολυ απλο γιατι θελει να χτυπησει τα κυριαρχα ΜΜΕ... Επειδη ξερει πως δεν εχει φιλους αναμεσα στο δημοσιογραφικο τους προσωπικο, ουτε προσωπικα νταραβερια με την ιδιοκτησια, ΑΡΑ... Με την πρωτη ευκαιρια θα τον πηδηξουν. Αρα, αν βγει κυβερνηση, θα κανει ο,τι μπορει για να τα διαλυσει. Δεν υπαρχει στην πολιτικη κατι αλλο περα απο πολεμο συμφεροντων. Τι νομιζατε δηλαδη; Οτι ο Τσιπρας ειναι αρχαγγελος της καθαρσης, και λαϊκος τιμωρος???  :2funny:

ΥΓ By the way...Μια ειλικρινης απορια: Πώς οι μετοχες του Λαπρακη κατεληξαν (?) στον Ψυχαρη? Ο δευτερος δεν ηταν παντοτε υπαλληλος του πρωτου? Τωρα πώς διαολο βρεθηκε με τοσα λεφτα ωστε να ελεγχει ολα του τα ΜΜΕ?
Εχω βαλει ερωτηματικο εντος παρενθεσεως, γιατι δεν ξερω αν οι μετοχες ΟΝΤΩΣ ειναι στην κατοχη του Ψυχαρη- ή αν απλα το παιζει αφεντικο χωρις να εχει τα κεφαλαια στα χερια του. Ας μας διαφωτισει καποιος

Αυτα ειναι περασμενα μεγαλεια τυπε....Τα δελτια ειδησεων και τα τηλεοπτικα προγραμματα παρακολουθουνται πλεον (οσο παρακαλουθουνται) απο τις νοικοκυρες , τους συνταξιουχους και απο τα φτωχευμενα καταλοιπα του λαιφσταιλ κοινου, ενα τεραστιο ποσοστο του κοσμου τους αποκαλει ανοιχτα ρουφιανους και για να μετακινηθουν μεχρι το περιπτερο θελουν μια σιδηροφρακτη ταξιαρχια παρεα, πολλοι απο το δημοσιογραφικο προσωπικο την εχουνε κανει με ελαφρα πηδηματακια η εχουνε απολυθει και ειναι  σε τετοιο τραγικο χαλι τα οικονομικα τους που ουτε τρεις φορες το ΑΕΠ της Σουηδιας να παρουν σε επιχορηγησεις δεν διασωνονται  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.000
Πόντοι
3.475

Παντως δεν υπαρχει εναλλακτικη απεναντι τους. Το ιντερνετ εκανε καποια βηματα στις τελευταιες εκλογες  (ειδικα η πλατφορμα του Θεοδωρακη, ο ΣΚΑΙ και η Ζουγκλα), αλλα για ζωντανο προγραμμα υπολειπονται σημαντικα
Επισης, η ποιοτητα της εικονας ειναι ακομα πολυ χαμηλη και σε κουραζει ως θεατη
Τα τηλεοπτικα ΜΜΕ με το ψηφιακο σημα, ειναι πολυ πιο ανετη επιλογη οταν καθεσαι στον καναπε σου
Επισης, μην ξεχνας οτι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερος του πληθυσμου δεν ξερει ουτε να ανοιξει το κομπιουτερ

Καταλαβαινεις οτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ο κοσμος τους ακουει
Αληθεια, στις τελευταιες εκλογες θα εβγαινε ο Σαμαρας χωρις τον πανικο της δραχμης????
Στα απομακρυσμενα χωρια, γιατι οι γεροι τσιμπησαν τοσο αγρια με το θεμα "δραχμη"?
Και, τελικα, οι γεροι δεν ειναι που εβγαλαν τη ΝΔ???
Ο Megas το εκανε, λοιπον, το θαυμα του!

(Παντως ειναι βεβαιο οτι η επιροη τους εχει μειωθει κατα πολυ- δεν το συζηταμε)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παντως δεν υπαρχει εναλλακτικη απεναντι τους. Το ιντερνετ εκανε καποια βηματα στις τελευταιες εκλογες  (ειδικα η πλατφορμα του Θεοδωρακη, ο ΣΚΑΙ και η Ζουγκλα), αλλα για ζωντανο προγραμμα υπολειπονται σημαντικα
Επισης, η ποιοτητα της εικονας ειναι ακομα πολυ χαμηλη και σε κουραζει ως θεατη
Τα τηλεοπτικα ΜΜΕ με το ψηφιακο σημα, ειναι πολυ πιο ανετη επιλογη οταν καθεσαι στον καναπε σου
Επισης, μην ξεχνας οτι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερος του πληθυσμου δεν ξερει ουτε να ανοιξει το κομπιουτερ

Καταλαβαινεις οτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ο κοσμος τους ακουει
Αληθεια, στις τελευταιες εκλογες θα εβγαινε ο Σαμαρας χωρις τον πανικο της δραχμης????
Στα απομακρυσμενα χωρια, γιατι οι γεροι τσιμπησαν τοσο αγρια με το θεμα "δραχμη"?

Και, τελικα, οι γεροι δεν ειναι που εβγαλαν τη ΝΔ???
Ο Megas το εκανε, λοιπον, το θαυμα του!

(Παντως ειναι βεβαιο οτι η επιροη τους εχει μειωθει κατα πολυ- δεν το συζηταμε)

Οι γεροι θα "πιστευαν" οτιδηποτε τους λεει η τηλεοραση προκειμενου  να πιαστουν απο αυτο και να δικαιολογησουν στον περιγυρο τους οτι θα ξαναψηφισουν τα ιδια που ψηφιζουν εδω και 40 χρονια....Αλλιως  απλα δεν θα παταγανε καθολου στα εκλογικα κεντρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom