χαχα θα με βγάλετε και τσιγγούνη στο τέλος
ρε καυλιάρη και καυλιάρηδες...
δεν διαφωνώ...
απλά εσείς δεν διαβάζετε καλά τι έγραψα...
εγώ πάντα αφήνω φιλοδώρημα στους ντελιβεράδες ή σε σερβιτόρους, ανάλογα πάντα την ευγένεια και την εξυπηρετικότητα ή την εμφάνισή τους
(τελευταία παραγγέλνω μέρα παρα μέρα ένα σουβλάκι και μία coca cola, 3.5€ και τους δίνω 5€ χωρίς να υπάρχει ελάχιστη παραγγελία)
αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι
ότι τους δίνω γιατί εγώ θέλω και όχι γιατί πρέπει ή μου το ζητάνε!!!
εγώ νευριάζω με αυτούς που λένε (και το θυμούνται μόνο όταν βρέχει, και είμαι σίγουρος ότι οι ίδοι δεν αφήνουν φιλοδώρημα) αφήστε φιλοδώρημα στους ντελιβεράδες, επειδή βρέχει, επειδή χιονίζει, επειδή φυσάει... :S
το έγραψες κι εσύ... δεν είσαι υποχρεωμένος, είναι άγραφος κανόνας, και στην ουσία το κάνεις γιατί έχεις εσύ ψυχολογικά θέματα και λυπάσαι ή ντρέπεσαι να μην τους αφήσεις, επειδή πιστεύεις ότι δουλεύουν για λίγα χρήματα, ενώ μπορεί ένας που δουλεύει σε τηλεφωνικό κέντρο να βγάζει λιγότερα...
τεσπα... δεν θα κάτσω να κάνω και βαθυστόχαστες συζητήσεις εδώ πέρα, γιατί το μόνο βαθύ που θέλω είναι τα βαθιά τσιμπούκια...
και μη μου γαμάτε το θρεντ με τις ανοησίες σας, γαμήστε εμένα αν θέλετε
επίσης... εγώ όταν μου περισσεύουν και δίνω φιλοδώρημα σε ντελιβερά ή σε σερβιτόρο, δίνω και σε έναν άστεγο που θα δω στο δρόμο να κάθετε κάτω μες στο κρύο, χωρίς να πουλάει κάτι ή να ζητιανεύει...
απλά ανέφερα τη μαλακία που γράφουν πάρα πολλοί, ντελιβεράδες φαντάζομαι, στο fb τις περιόδους με έντονο κρύο και βροχές μπας και ανεβάσουν τα κέρδη τους
[/quote
Προσπαθείς να γίνεσαι προκλητικός μπας κ θυμώσει κανεις κ σε κεράσει πίπα.οκ θεμιτό.το γιατί δίνω εγώ φιλοδώρημα αν δεν το έχεις ήδη κατάλαβει δεν αξίζεις περαιτέρω να στο αναλύσω.Οι εργαζόμενοι δεν είναι για να τους λυπάσαι,δουλευουν κάποιοι πολύ σκληρά κ σε δύσκολες κ επικίνδυνες συνθηκες.Μπραβο σου αγόρι μου πάντως που καταδεχεσαι κ αφήνεις tips.Μιας κ είσαι τόσο large,τους αγνώστους που στον δίνουν στα γρηγορα,τους θεωρείς σκληρά εργαζόμενους ώστε να αφήνεις κ σ εκείνους?