Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_oa4no4i4s11theqino1_500.jpg

εν τω μεταξύ... είναι κάτι ηλικιωμένοι ή άντρες μεγαλύτερης ηλικίας που από φάτσα δεν θα τους πλησίαζα καν... αλλά αν είχαν τέτοιες ψωλάρες, μεγάλες ψωλάρες φυσικά και θα τους την έγλειφα...
το θέμα είναι ότι η πρώτη εντύπωση που δίνει κάποιος είναι το πρόσωπο και το σώμα, όπως και με τον 50αρη που συνάντησα πριν μέρες και του έδωσα άκυρο...

οπότε αν υπάρχουν εδώ μεγάλοι σε ηλικία... σας προτείνω... να δείχνετε πρώτα τη πούτσα σας, αντι χειραψίας... και ακόμα καλύτερα αν είναι και καυλωμένη...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://78.media.tumblr.com/19cd4cde274b3b72cb44e622a5171620/tumblr_od02qa1p2t1toi94so1_540.jpg[/img[/URL]]

πχ αυτές τις αρχιδάρες φυσικά και θα τις έγλειφα και θα τις άδειαζα παρότι το σώμα και το καυλί δεν με τραβάνε...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
άλλη μία παραγωγική :P βραδιά πέρασα απόψε...

άλλος ένας πόντιος προστέθηκε στη λίστα μου  :grin: αρχίζω και τους λατρεύω τους Πόντιους!!! σε λίγο θα τους θέλω περισσότερο και από τους Αλβανούς...  :grin:

+ το ότι γνώρισα και έναν επισκέπτη από εδώ ο οποίος έχει ωραία ψωλάρα... οπότε θα δούμε τι θα την κάνω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε :P σήμερα μόνο την έπιασα λίγο για τη χαιρετούρα :P

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_ovegzxAVYo1wzuec6o1_540.gif
tumblr_ovegzxAVYo1wzuec6o2_540.gif
tumblr_ovegzxAVYo1wzuec6o4_540.gif
tumblr_ovegzxAVYo1wzuec6o5_540.gif
tumblr_ovegzxAVYo1wzuec6o6_540.gif
tumblr_ovegzxAVYo1wzuec6o8_540.gif

αυτό που μου έκανε πριν λίγες μέρες ο καυλάκος πόντιος :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://78.media.tumblr.com/6f66e1fb029368204936900ce2202f3e/tumblr_oxp1n1Ymc41wt4a92o1_400.gif[/img[/URL]]

Εγώ αν ζούσα το 1800 πχ θα έπαιρνα πολλούς σκλάβους... εννοώ θα τους αγόραζα όταν λέω θα τους έπαιρνα... τι νομίσατε εσείς?  :rolleyes:  ;D

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_oycjctUDLp1vwismyo1_500.gif

από τις πιο παλιές εικόνες, από τις πρώτες εικόνες που είδα στο ίντερνετ με φετίχ τα πόδια :inlove:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
αλλού ήθελα να την ποστάρω την παραπάνω... :S

δεν θέλω γυναίκες σε αυτό το θρεντ...

:vomit:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
αα παίδες και κάτι άλλο...
εκεί που έψαχνα αλβανούς από αγγελίες...

εχτές μου έστειλε, ένας/μία... σε στυλ λίλα, 60χρ αλβανός/ίδα με βυζιά και τρύπα ανοιχτή που παίρνει και κορμό βελανιδιάς...
και μου είπες ότι γουστάρει fisting... του λέω καλά και τι με παίρνεις εμένα, γαμιάδες θέλω... και τα δύο χέρια μου να σου έβαζα εγώ ακόμα θα κολυμπούσαν εκεί μέσα...

και μου είπε ότι αν θέλει κανείς... να χώσει χέρια, πόδια... σε κώλο να του/της πω... αν υπάρχει κανείς... πείτε μου... πάμε και παρέα...
και μένει σε ένα σπίτι με μία τρανς... αν σας ενδιαφέρει έστω αυτό...

εγώ θα πήγαινα μαζί σας να παίρνω μάτι και να γελάω...
και γιατί μετά αυτός/αυτή μπορεί να μου γνωρίσει κανέναν αλβανό από αυτούς που τη γαμάνε...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_oym1ipo4811vlsm5co1_540.jpg

φοράει κανείς τέτοιο εσώρουχο να μου το δώσει να το μυρίσω?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Θα σας περιγράψω την υπέροχη ημέρα που έζησα εχτές, γιατί εχτές ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν πρόλαβα.
Βασικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν η χτεσινή ημέρα είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής μου ή η δεύτερη ωραιότερη μέρα της ζωής μου (όσον αφορά τα ερωτικά πάντα).
Πέρασα τέλεια! Φανταστικά!

Γνώρισα ένα παιδί που δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο ομορφότερος άντρας που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα ή ο δεύτερος ομορφότερος άντρας, μετά τον έρωτα της ζωής μου που γνώρισα το 2013.
ή μήπως ξανα ερωτεύτηκα εχτές?  :rolleyes:

Δεν ξέρω...

Πριν λίγες μέρες, έστειλα αίτημα σε ένα παιδί στο fb, ο οποίος από τις φώτος, μου φαινόταν τόσο όμορφος... τόσο κομψός, τόσο gentleman, μου έμοιαζε για 35άρης αρραβωνιασμένος... βλέποντας το σώμα του και σε συνδυασμό και με το πρόσωπο του μου έμοιαζε για αστυνομικός... θα μπορούσε άνετα να είναι, και με βάση το επάγγελμα του, φύλαξη προσώπων, σκεφτόμουν πως μπορεί να είναι όντως αστυνομικός... από την άλλη έβλεπα και κάτι φώτος του από ένα αθλητικό event που πάνε τα τελευταία χρόνια όλοι αυτοί οι φουσκωτοί και σέρνονται σε λάσπες κτλπ και οι φώτος του ήταν σαν μοντέλο που κάνει φωτογράφιση...

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δεχόταν το αίτημα μου... Το δέχτηκε.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου απαντούσε... Μου έγραψε ότι θα ήθελε μασαζάκι και θα κανονίζαμε...
και
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρισκόμουν ποτέ με αυτόν τον άντρα και τελικά βρεθήκαμε...

Μου έστειλε και μου έγραψε ότι θα μπορούσε στο σπίτι του για Δευτέρα πρωί....
Εγώ είχα να πάω για κάτι γραφειοκρατικές δουλειές Δευτέρα το πρωί, και έτσι έμεινα ξύπνιος... αφού γενικά κοιμάμαι πρωί...
πήγα στη δουλειά μου και θα έπαιρνα αργότερα το παιδί να μου πει αν θα πάω τελικά από το σπίτι του...

όσο έκανα τις δουλείες μου σκεφτόμουν ότι μπορεί και να μη γινόταν τελικά γιατί εγώ νύσταζα αρκετά, ένιωθα λίγο χάλια εμφανισιακά, ήθελα να πάω τουαλέτα, ένιωθα βρώμικος γιατί είχα ιδρώσει κιόλας με τον τρελόκαιρο... τελικά με κάλεσε εκείνος πρώτος... καύλωσα και μόνο που τον άκουσα οπότε θα πήγαινα όπως και δήποτε...

πήγα...
με το που τον αντίκρισα... είδα για άλλη μία φορά έναν θεό μπροστά μου!!!  :o
Και από τις φώτος φαίνεται για θεός... απλά από κοντά... ενώ περίμενα να δω έναν 35χρονο άντρα, αντίκρισα ένα παιδί... μου είπε ότι είναι 30 και φαινόταν όντως για 30 ή και για νεαρότερος, αθλητικός νεαρός... φαινόταν τόσοοοοο μικρός και αθλητικός.... τον λάτρεψα... αυτό το σώμα!!! και αυτό το πρόσωπο!!! και το μαλλί!!! θεέεεεε μου! :inlove: :inlove: :inlove:

μετά του είπα ότι νιώθω λίγο βρώμικος αν μπορώ να κάνω ντουζάκι, μου είπε ναι, μπήκα, ένακα, μετά του λέω αναγκαστικά θα μείνω με το σλιπάκι γιατί δεν έχω σορτσάκι, μου λέει θες να σου δώσω εγώ φόρμα? του λέω όχι δεν χρειάζεται...
μετά μπήκε αυτός για μπανάκι... και έκανε πάρα πολύ ώρα αλλά είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα οπότε είχα πάει κι εγώ εκεί... την άνοιξα και περισσότερο και μιλούσαμε (εννοείται πως είχε κουρτίνα στη μπανιέρα).

μετά βγήκε... και αυτός με ένα εσώρουχο... και αράξαμε στο κρεβάτι του να ξεκινήσω μασαζάκι... δεν βόλευε πολύ το κρεβάτι... είχε κλείσει σχεδόν όλα τα φώτο είχε λίγο φως και είχαμε βάλει μία υπέροχη χαλαρωτική μουσική από το youtube...

έτρεμα με το που τον άγγιξα... δεν μπορούσα ακόμα να πιστέψω ότι είχα μπροστά μου γυμνός αυτόν τον άντρακλα και ότι τον άγγιζα!!!

:erection:

όταν έφτασα στους δικέφαλους του είπα να βγάλει το εσώρουχο να μη το λερώσουμε.... το έβγαλε.... εκτός από πανέμορφο σώμα, είχε από τα ωραιότερα κωλαράκια που έχω δει... άτριχο, πεταχτό, σφιχτό.... ξεχώριζε το άσπρο του δέρμα σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα...
όταν έφτασα εκεί... εγώ καθιστός ακουμπούσα πάνω στο πόδι του.... και μου λέει κάτσε κιόλας πάνω μου αν θες...
του λεώ σε πειράζει να βγάλω κι εγώ το δικό μου σλιπάκι να μη γεμίσει με λάδια? μου είπε όχι και έτσι έκατσα πάνω στο πόδι του....

όταν πέρασα τα χέρια μου από την τρύπα μου λαδώνοντας την δεν αντέδρασε... κατάλαβα ότι του άρεσε.... δεν ήθελα να μείνω όμως ήθελα να φτάσω στους όμως και μετά να τον γυρίσω ανάσκελα... αλλά όταν έφτασα στην πλάτη.... έκατσα πάνω στον κώλο του... και κατάλαβα ότι γούσταρε.... μετά ξανακατέβηκα να ασχοληθώ με τον κώλο του....
με ρώτησε αν μου αρέσει ο κώλος του...  :o του λέω πάρα πολύυυυυ
στον γλείφουν οι γυναίκες? μου λέει ναι. σου αρέσει? μου λέει ναι. του λέω θες να δοκιμάσω να στο κάνω κι εγώ? μου λέει ναι!!!

και αρχίζω να του γλείφω την κωλάρα!!! ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ... καθαρή πανέμορφη.... μετά μου λέει τρίψου πάνω της...
κατάλαβα ότι το παιδί μάλλον γαμιέται.... του έβαλα δάχτυλο και του άρεσε πολύ... τον ρώτησα αν γαμιέται.... μου είπα ναι!!!  :o :o :o

αυτός ο άντρακλας!!! αυτός ο θεός που είχα μπροστά μου!!! που είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες θα τον παρακαλούσαν να τις γαμήσει... τον έπαιρνε από τον κώλο και ήθελε να τον γαμήσω... εγώ ....που είμαι παθητικός!!! για πρώτη φορά ίσως... δεν με χάλασε που ο άντρακλας που είχα μπροστά μου γαμιόταν.... μου άρεσε τόσο πολύυυυυ

εδώ να σημειώσω...ότι επίσης είχε τεράστια ψωλάρα!!!!!!!!!!!

όποιος με παρακολουθεί και αν θυμάτε... έχω γράψει παλιότερα... ότι είμαι παθητικός μόνο, δεν έχω γαμήσει ποτέ, ούτε με καυλώνει κάτι τέτοιο, αλλά τελευταία θα ήθελα να το δοκιμάσω, να δω πως είναι... αλλά θα το έκανα αυτό μόνο με φουσκωτό, bodybuildera με τεράστια πεταχτή κωλάρα....

και ήθελα να το κάνω με αυτό το παιδί... ήθελα τόσο πολύ να μπω μέσα του, και να τον ευχαριστήσω... και να τον νιώσω και από μέσα!!!
και το προσπαθήσαμε αργότερα...

έβαλα προφυλακτικό... αλλά (εδώ να σημειώσω ότι ένα δάχτυλο του έβαζα εύκολα, το δεύτερο μπήκε με σχετική ευκολία αλλά μέχρι εκεί... τρίτο δεν θα έμπαινε) ήταν αρκετά στενός... κι εγώ χωρίς εμπειρία... εεεε όταν πήγα να μπω... δεν μου ήταν και πέτρα... μετά προσπάθησα να μαλακιστώ αλλά με το προφυλακτικό δεν γίνεται... χειρότερα :S οπότε το βγάζω... και είπαμε να δοκιμάσω χωρίς.... έστω αν έβλεπα ότι πάει να μπει θα ξανα έβαζα προφυλακτικό....

του γλείφω/μυρίζω τις ποδάρες, οπότε γίνομαι πάλι τούρμπο, πέτρα (απίθανες ποδάρες, απίθανη ποδαρίλα... ίσως η ομορφότερη ποδαρίλα που έχω γευτεί) και με το που του τον ακουμπάω στην τρύπα... άτριχος... αλλά ίσως το χνούδι, δεν ξέρω.... το ένιωσα στο κεφάλι μου πολύ έντονα, δηλαδή με γαργάλισε, με ερέθισε, με ενόχλησε δεν ξέρω πως να το πω... αλλά ένιωσα πολύ ευαίσθητο το κεφάλι μου και το τράβηξα... δεν μπορούσα :(

και ήθελε τόσο πολύυυυ ο καυλάκος μου να γαμηθεί... :(
γαμώτο!!!

και σκέφτηκα εσάς... καλά λέω από μέσα μου, πως στο διάολο τους αρέσει τόσο να γαμάνε... πως το κάνουν? μου φαινόταν πολύυυ δύσκολο.... (το ίδιο και παλιότερα που μου είχε ζητήσει κάποιος να του το βάλω...ήταν σαν να πιέζω το καυλί μου σε τοίχο και τελικά διπλώνει, δεν μπαίνει...) μου φαίνεται ακατόρθωτο... αλλά θα ήθελα πάρα πολύυυ να είχα μπει...

τεσπα... μετά συνέχισα να τον γλείφω παντού.... του έγλειφα την κωλάρα για ώρες!!! του την είχα λιώσει... και σε πολλές στάσεις....

τελικά έχυσε στο στόμα μου, εγώ έχυσα μυρίζοντας τις ποδάρες του!!!

τελειώσαμε και με ρώτησε αν ήθελα να μου βάλει μακαρόνια να φάμε.... :inlove: :inlove: :inlove:

αυτός έφαγε... εγώ περισσότερο μιλούσα... οπότε δεν έφαγα σχεδόν καθόλου... αλλά πέρασα τόσο όμορφα, αυτός που και που με φιλούσε πεταχτά στο πρόσωπο!!!

τον λάτρεψα!!! τον ερωτεύτηκα? δεν ξέρω... πάντως του είχα προτείνει να του δείξω και μία φίλη μου όταν μου είπε ότι είναι μοναχοπαίδι, επειδή είναι και αυτή και ελεύθερη μπας και γούσταραν να κάνουν τίποτα....
μετά έφυγα... έτοιμος να πέσω κάτω από τη νύστα... στο λεωφορείο για τον γυρισμό στο σπίτι μου, θυμάμαι ότι το κεφάλι μου έπεφτε και ξύπναγα και οι γύρω επιβάτες με κοιτούσαν όποτε άνοιγα τα μάτια μου αλλά νύσταζα τόσο πολύυυυ πάλι καλά που ξύπνησα και κατέβηκα στη στάση που έπρεπε... αλλά δεν θυμάμαι τίποτε άλλο από την διαδρομή που μάλλον ήταν μεγάλη λόγω κίνησης, πρέπει να ήμουν καμία ώρα σε αυτό το λεωφορείο αλλά εγώ ούτε που το κατάλαβα....

πέρασα τέλεια!!! ακόμα δεν το πιστεύω καλά καλά ότι έκανα κάτι με αυτόν τον άντρακλα!!!

:smitten:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://78.media.tumblr.com/09d15edd8aa9950d4ea0e97c3382723b/tumblr_on4zu9jOY01w0rmdeo2_400.gif[/img[/URL]]

αφιερωμένη στους baros & barock ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom