:o :o :o
Τι έζησα και σήμερα θεέ μου!!! Τι ήταν αυτό που έζησα! Πιστεύω μία από τις 5 καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου αν και θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, θα σας πω γιατί.
Τώρα πια αυτό το θρεντ το έχω κάνει σαν ημερολόγιό μου... οπότε διαβάστε και καυλώστε
Λοιπόν... πριν κάτι μήνες... με την πρόφαση του μασάζ, με κάλεσε ένα παιδί 26χρ πόντιος ποδοσφαιριστής... καταλαβαίνετε σώμα και γενικα εμφάνιση. πανέμορφος άντρακλας.
Ήρθε με πήρε με αμάξι και πήγαμε σε ένα σπίτι, άδειο μάλλον, είχε μέσα τραπέζι με τσόχα και κάτι καναπέδες οπότε κατάλαβα ότι δεν μένει κάποιος εκεί απλά μαζεύονται για παιχνίδι ίσως...
Τεσπα... ξεκίνησα να του κάνω μασάζ στα πόδια... μετά από ώρα κατάφερα να τον πείσω να βγάλει το παντελόνι και να μείνει με το εσώρουχο και είδα ότι καύλωνε όσο πλησίαζα προς τα πάνω, αλλά κι αυτό το κατάλαβε και πιάσαμε κουβέντα... και από πότε πας με άντρες και γουστάρεις πούτσες και τέτοια.
Αλλά αυτός τίποτα. Ντυθήκαμε και φύγαμε επειδή αυτός μου είπε είναι str8. Μάλιστα στο δρόμο την έπεσα στη ψύχρα σε δύο κοπελίτσες που συναντήσαμε πιο κάτω και καλά να μου δείξει πόσο άντρας είναι.
Με έσβησε και από το fb γιατί και αυτός έχει το πραγματικό του όνομα/προφίλ εκεί... και πίστευα ότι δεν θα τον ξαναδώ, αν και ήμουν χαρούμενος και μόνο που τον γνώρισα και άγγιξα τις ποδάρες του...
Και σήμερα το βράδυ, ενώ είχα γυρίσει από το αποτυχημένο ραντεβού... αφού είχα φάει και μαλακιζόμουν στο ίντερνετ. Μου στέλνει μήνυμα στο fb.
"Πότε θα μου κάνεις μασάζ στα πόδια?"
Του λέω όποτε θες. Μου λέει τώρα. Να έρθω να σε πάρω?
Του λέω αν και δεν με βολεύει επειδή μένω με γονείς... οκ έλα. (επειδή είναι αυτός!!! ο καύλαρος)
Να μη τα πολυλογώ...μου είπε ότι μπορεί να αράζαμε και στο αμάξι γιατί έχει ωραία μέρα. Φοράω φόρμα (ενώ είχα στο μυαλό μου να πάρω τα μωρομάντηλα τα ξέχασαααα ο μαλάκας!!!
)
και φεύγω... ο πατέρας μου έπλενε τα πιάτα εκείνη την ώρα... Γενικά το τελευταίο καιρό βγαίνω με την τσάντα στους ώμους μου αρκετές φορές και επιστρέφω σε μία ή και σε λιγότερο από μία ώρα οπότε δεν ξέρω και τι θα σκέφτονται αλλά χέστηκα κιόλας...
και μπαίνω στο αμάξι του καύλαρου. Καινούριο χτένισμα, ξυρισμένο πρόσωπο, ένας καύλαρος. Μύριζε μπύρα η ανάσα του και το αμάξι γενικά.
και πάμε στο βουνό εδώ πάνω από το σπίτι μου...
δεν έχασε ώρα, ίσως ίσως ήταν και ψιλο μεθυσμένος, ή από την καύλα απλά...
εγώ πάλι ξεκίνησα από το σώμα του, δεν μπορούσα... ήθελα να το απολαύσω... κάθε σπιθαμή... τόσο νέο και σφιχτό σώμα όλο κοιλιακούς και τρίχα θεέ μου... πανέμορφο. Τον έγλυφα παντού και μετά στην ψωλάρα του.
Πανέμορφη πούτσα γύρω στα 17-18 ολόισια και κανονικό προς χοντρό μέγεθος, απλά χορταστική!!!
Απλά ο καυλάκος μου, όπως μου είπε και αργότερα αργεί να χύσει γενικά...
κακό αυτό για μένα... :S εγώ από την άλλη, και από την πολύ καύλα... και επειδή βάζω πολύ πάθος και μιλάω, και βογγάω κτλπ, εξουθενώνομαι πολύ εύκολα....
Επίσης ένα κακό ή όπως το δει κανένας αυτό... αυτό το παιδί... δίνει πολύ άγρια πίπα. πραγματικά μου γάμαγε το λαρύγγι... το χειρότερό μου βέβαια γιατί έχω γενικά μυτερά δόντια... οπότε όλη την ώρα είχα το άγχος μη ματώσω, μη τον τραυματίσω κτλπ...
Τεσπα αυτός ήθελα και να με γαμήσει... εγώ του έλεγα ότι δεν το κάνω έξω, ότι είμαι στενός κτλπ....
Τελικά καταλήξαμε από τη μεριά του συνοδηγού που καθόμουν, αυτός από έξω όρθιος κι εγώ στα γόνατα στο κάθισμα να με γαμήσει, σχετικά εύκολα....για εμένα, σε λιγότερο από 5 λεπτά μπήκε με λυπαντικό, αλλά πάντα πιστεύω για τον γαμιά αυτός ο χρόνος μπορεί να του φάνηκε και ώρα... δεν έχετε καθόλου υπομονή όταν είστε καυλωμένοι και πάτε να μπείτε σε τρύπα... >
Τεσπα....μετά του φώναζα σκίσε με κτλπ.... Γάμαγε πραγματικά άγριαααα!!! Πόναγα... εν το μεταξύ ήρθε και κάποιος με μοτοσικλέτα μόνος του, αλλά δεν σταματήσαμε, προφανώς μας άκουγε μας έβλεπε ούτε που ξέρω....
και πάλι όμως μετά από ώρα εγώ κουράστηκα και με πόναγε... αυτός μου έλεγε όλη την ώρα στήσε την κωλάρα σου... αλλά δεν μπορούσα και επειδή πόναγα και επειδή ήμουν στο κάθισμα το οποίο είχε κλήση προς τα πίσω... τεσπα κάποια στιγμή τραβήχτηκα, του τον ξαναπήρα πίπα εκεί έξω στα γόνατα αλλά δεν έχυνε. μου λέει φίλα τον και θα συνεχίσεις το άλλο σάββατο :'(
Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί δεν θέλω να φεύγει ξεκαύλωτος ο άλλος... και γιατί σκεφτόμουν ότι απλά δεν ήμουν καλός... αλλά από την άλλη τι να κάνω κι εγώ αν αυτές είναι οι αντοχές μου και αν ο άλλος χύνει μετά από μία δύο ώρες... :'( στεναχωρήθηκα
Εδώ να σας πω ότι από την αρχή που μου έλεγε... για να σε δω, θα με κάνεις να μη θέλω να ξαναπάω με γυναίκα? Του έλεγα άσε με να σου γλείψω τον κώλο και θα δεις για πότε θα χύσεις...
Αλλά δεν με άφηνε με τίποτα γιατί ήθελε να τον ξυρίσει πρώτα μου έλεγε :S Γαμώτο (αυτό αν θυμάμαι καλά μου το είχε πει και την πρώτη φορά το παιδί, ότι ξυρίζετε και πίσω για λόγους υγιεινής...) αλλά εγώ τον ήθελα έτσι τριχωτό και άπλυτο...
Τέσπα και το καλύτερο που μου έφτιαξε το βράδυ και τη μέρα γενικότερα!!!
Του είχα πει και μέσα στο αμάξι θέλω να με κατουρήσεις κιόλας...
Έξω λέει μισό να κατουρήσω. Του κάνω όχι μη. Αφού τα θέλω. Μου λέει όχι. Του λέω... μα δεν κάνεις κάτι κι εσύ για μένα...
Κι εκεί το παιδί σου λέει... οκ έχει δίκιο... Τον έγλειφα τόσην ώρα, του έδωσα κωλαράκι που ήθελε (σε αμάξι που δεν το κάνω) οπότε αποφάσισε να με κατουρήσει.
Πρώτη φορά το κάνω έξω!!! Ήταν φαντασίωσή μου! Το έχω δει σε τσόντες και το ήθελα! Το έχω κάνει μόνο σε σπίτι, στο μπάνιο, στη μπανιέρα. Και επιτέλους έγινε πραγματικότητα.
Εκεί έξω από το αμάξι... μου το δίνει πρώτα στο στόμα, τα ρούφαγα σαν από μπιμπερό αλλά δεν έβγαλε πολλά...
Μετά που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε του λέω κατούρησες? Μου λέει ε αφού δεν με αφήνεις. Και ξεκινάει να κατουράει στο έδαφος... μεγάλη ποσότητα και τότε μπαίνω κι εγώ στη ροή του και έπινα όσα μπορούσα ενώ τα υπόλοιπα πετάγονταν στο κεφάλι μου, εγώ με τα ρούχα ήμουν, στα 4, στο έδαφος έξω... και αφού ήπια αρκετά έσκυψα και στην ουσία με έλουσε με το κάτουρό του!!! Τρελάθηκα και μόνο στην ιδέα!!! Με κατούρησε ένας καύλαρος έξω σε δημόσιο χώρο με τα ρούχα μου!!! Η απόλυτη ξεφτίλα! Πέρασα τέλεια.
Στεναχωρήθηκα που δεν έχυσε :'( Ελπίζω να μην έφταιγα εγώ, καλά ούτε κι εγώ έχυσα, αλλά μπορούσα ανα πάσα στιγμή... και ελπίζω να τον ξαναδώ!!! Πέρασα τέλεια!!!
Εν το μεταξύ μόλις ήρθα σπίτι, δεν έπλυνα ούτε καν τα χέρια μου, δεν έπλυνα το κεφάλι μου που πάνω του έχουν στεγνώσει τα κάτουρα του καυλάκου. Μπήκα κατευθείαν να σας γράψω εδώ... και επειδή θέλω να κρατήσω την γεύση του πάνω μου. Στο στόμα μου ήδη γεύομαι τη μυρωδιά από τη πούτσα του, αναμεμειγμένη με μπύρα (κάποια στιγμή έχυσε και μπύρα στο καυλί του όσο το έγλειφα).
Αυτοί είναι άντρες!!! Μακάρι να είχα περισσότερες αντοχές και να ήμουν πιο συνηθισμένος και ανοιχτός :'(