Τι έζησα και σήμερα ο πούστης...
Τέλεια πέρασα καταρχάς.
Ενώ το μεσημέρι, μόλις είχα ξυπνήσει με παίρνει ένας και μου λέει, για την αγγελία πήρα, σεξ θέλω, παντρεμένος είμαι και λείπει η γυναίκα μου, αδύνατος, με καυλί πολύ καλό θυμάμαι να μου είπε, καλό μπορεί να είπε, μέτριο προς μικρό ήταν.
10€ μέχρι κυψέλη, τζάμπα, του λέω σόρυ δεν μου βγαίνει... και την έκανα με τα πόδια μέχρι αττική και πίσω σπίτι.
και εκεί που άραξα να χαλαρώσω με παιχνιδάκι μου στέλνει στο fb ένας, που δεν θυμάμαι κι εγώ πόσο καιρό πριν του είχα στείλει... και μου λέει ισχύει το δωρεάν μασαζάκι που μου είχες πει? Του λέω ναι, γιατί φαίνεται καύλαρος τεράστιος. Μου λέει ωραία μπορείς σήμερα. Ναι του λέω χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν μου αρέσει πολύ ο άλλος τα κάνω αυτά.
Οπότε 10:30 φτάνω στο new dream με λεωφορείο ευτυχώς. Αυτός δεν μου είχε δώσει ούτε τηλέφωνο, μιλούσαμε μόνο μέσω messenger, αλλά είπαμε, για τους πολύ καύλαρους τα κάνω αυτά.
Και 10:40 μπήκε, ακριβώς την ώρα που μου είχε πει.
Μπασκετμπολίστας. 195 ύψος, γομαράκος, άντρακλας. Νο παπούτσι 48 :o παναγία μου κάτι πανέμορφες ποδάρες!!! Υπέροχες, περιποιημένες, απλά τέλειες.
Βγάζει τα ρούχα και λέει κάτσε να μπω για μπάνιο, του λέω κάνεις μετά δεν πειράζει. Και ξαπλώνει ολόγυμνος!!!
Εγώ έτρεμα και μόνο που τον άγγιζα! Και μόνο που άγγιξα τις ποδάρες του! Ήταν πεντακάθαρες αλλά είχαν μία πολύ διακριτική μυρωδιά ποδαρίλας και ήθελα απλά να τις γευτώ... αλλά κρατήθηκα... ξεκίνησα να βάζω λάδι στις γάμπες του, αλλά ευτυχώς δεν με άφησε πολύ να ταλαιπωρούμε με το μασάζ. Μου λέει πες μου για την πρώτη σου φορά, τι φετίχ έχεις κτλπ οπότε του είπα ότι τρελαίνομαι για ποδάρες και έπεσα να τους τις γλείψω!
Ευχαριστήθηκα ποδογλείψιμο, μετά του έκανα και λίγο μασάζ στις γάμπες και μετά ανέβηκα στην κωλάρα του!!!
Γαμώτο!!! Δεν υπάρχει icon που να εκφράζει πόσο τέλεια πέρασα με την κωλάρα του!!! Τεράστια κωλάρα! Χανόταν το κεφάλι μου μέσα στα κωλομέρια του, αυτός όλη την ώρα κοιτούσε στον καθρέφτη.
Με το που πλησιάζω μυρίζω αντρική κωλάρα! Με το που βάζω τη γλώσσα καταλαβαίνω ότι πριν λίγη ώρα πρέπει να είχε πάει τουαλέτα! Μετά από δύο λεπτά δεν μύριζε τίποτα και θα γυάλιζε στο φως από το καθάρισμα που της είχα κάνει. Έτσι περιποιούμαι τις αντρικές κωλάρες, τις καθαρίζω!
Έγλειφα άπειρη ώρα την κωλάρα του! Δεν την χόρταινα!!!
Μετά ανέβηκα λίγο στην πλάτη, του είπα να γυρίσει. Καυλί μέτριο στην αρχή ήταν πεσμένο αλλά σηκώθηκε αμέσως μόλις του ξανα έγλειψα τα πόδια. και ξαναφτάνω στην κωλάρα του!
Μετά αυτός μου λέει γλείψε μου τις ρώγες...
Είχα πολλά χρόνια να πετύχω κάποιον που φτιάχνεται με τις ρόγες... ποτέ δεν κατάλαβα πως καυλώνουν αυτοί με το να πονάς/δαγκώνεις τις ρώγες τους, αλλά τον έφτιαχνε πολύ!!!
Και μου βάζει το χέρι στο κώλο του, οπότε του βάζω δάχτυλο!!!
Με τόσο γλείψιμο που του είχα κάνει μπήκε εύκολα και έβαλα και δεύτερο. Την περισσότερη ώρα είχα μέσα δύο δάχτυλα που όργωναν όλο το έντερό του, ενώ κάποια στιγμή έβαλα και τρία.
Τι μου άρεσε περισσότερο από όλα... μέσα ακουμπούσα τις κουράδες τους... κοπρόλιθους δηλαδή!!! Εγώ καύλωσα πολύ με αυτό... και αργότερα ακόμα περισσότερο γιατί στην ουσία τις έπιανα και έπαιζα με τις κουράδες του μέσα στο έντερό του ενώ αυτός καύλωνε με το δάγκωμα στις ρώγες...
Επίσης... ευχαριστήθηκα φτύσιμο!!! Όπως του έγλειφα τις ρόγες αυτός αφού του είχα πει ότι με φτιάχνει το φτύσιμο, μου έριχνε ροχάλες στη μάπα, στο μάτι, αλλά μου έριξε πάρα πολλές... πάνω από 5 ίσως κάτω από 10, εγώ χόρταρσα φτύσιμο πάντως, κανείς δεν μου έχει ρίξει τόσο πολύ!
Τι με χάλασε όμως
εκτός από ροχάλες, εκεί που του έγλειφα τις ρώγες μου έριχνε και σφαλιάρες στο πρόσωπο... και ήταν αρκετά εώς πολύ δυνατές...
είπαμε γομαράκος, άντρακλας.
Όσο και να μου αρέσει αυτό σαν σκέψη και σαν πράξη, το να ρίχνει σφαλιάρες ο άντρακλας, τόσο με χαλάει πάντα στην πράξη... είναι που δεν τις αντέχω κι εγώ, δεν αντέχω τον πόνο, αλλά είναι και στο κεφάλι... πραγματικά μου κόβει/μου σταματάει την καύλα που έχω, με ξενερώνει εκείνη την ώρα... βέβαια καταλαβαίνω ότι πάνω στην καύλα του ο άλλος δεν το ελέγχει και δυστυχώς δεν τον σταμάτησα, δεν είπα τίποτα αν και θα έρπεπε.... εκεί ξενέρωσα λίγο.
και δεύτερο που με χάλασε... και δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ! ίσως είναι και η πρώτη φορά που το έκανα...
έχυσα πριν από αυτόν...
όσο του δάγκωνα τις ρώγες αυτός με μαλάκιζε.... και όταν κοντεύαμε και οι δύο μου λέει, όταν χύνεις συνεχίζεις να γλείφεις ή όχι. του λέω ναι. και μου λέει ωραία, τότε πέτα τα.....και έχυσα πολύ εύκολα... στο χέρι του, με το χέρι του... βέβαια ήμουν τόσο καυλωμένος την ώρα που έπαιζα με τις κουράδες του και ήμουν γεμάτος ροχάλες στο πρόσωπο που θα έχυνα και χωρίς να με ακουμπάει....
αλλά μετά συνέχιζα να τον γλείφω και αυτός να μου ρίχνει σφαλιάρες ενώ εγώ ήμουν ξεκαύλωτος, οπότε αυτό δεν μου άρεσε.
Μέχρι τώρα έχυνα πάντα μαζί με τον άλλο, ή συνήθως μετά τον άλλο, αφού τελειώσει του λέω μπορώ να χύσω κι εγώ πριν φύγεις? Και του ζητάω να βάλει τα πόδια του πάνω μου και χύνω σε ένα λεπτό. Δεν θα το ξανακάνω αυτό, να χύσω πρώτος... βλακεία έκανα.
Αλλά γενικά πέρασα τέλεια!!! Σούπερ!!!
Αυτός ίσως παντρεμένος, με γκόμενα δεν ξέρω... με μπλόκαρε στο fb, μου έσβησε και τη συνομιλία μας μπροστά του, προφανώς φοβάτε πολύ... μου έδωσε ένα άλλο κινητό αλλά κανένα θέμα.
Πέρασα τέλεια!!! Και φτηνά... 20 το χοτέλ και 10 το ταξί, δηλαδή 12, εγώ πίστευα κανα 15αρι θα έδινα στο ταξί. Σύνολο 32 και με κάτι παγωτά που πήρα 40 και 10 το μεσημέρι ένα 50αρικο χάλασα σήμερα, αλλά τα άξιζε... πέρασα φανταστικά!!!
υγ. ξέχασα να σας πω πως σήμερα με το που φτάνω έξω από το δωμάτιο στο ξενοδοχείο ακουγόταν από παραδίπλα μία που βόγγαγε, ούρλιαζε πολύ δυνατά!!! και καύλωσα με τη μία. Καυλώνω πολύυυυ με αυτές τις φωνές. Βέβαια μετά ακούστηκε σαν ξένη... ξέρεις με σπαστά ελληνικά να του λέει άντε, τελειώνε κάτι τέτοια
χαχα οπότε κατάλαβα ότι θα είναι καμία πουτάνα, και κρίμα τον άνθρωπο που δεν τον αφήνει να γαμήσει με την ησυχία του!
Αυτά. Άντε και στα δικά μας παίδες... ;) ένας ένας να παίρνετε σειρά