Εγώ σήμερα πέρασα τέλεια για όσους ενδιαφέρονται...
Αν και χάλασα 35€ για δύο ωρίτσες πιστεύω ότι άξιζε.
Από τους 4500 φίλους (μόνο άντρες) που έχω τώρα στο fb στο προφίλ για το μασάζ, είναι άντε καμιά 10αριά άντρακλες που θέλω τόσο πολύ να τους δω, που ότι ώρα και να με καλέσουν, όσα λεφτά και αν χρειαστεί να χαλάσω στα ταξί κτλπ θα πήγαινα.
Όπως και με τον σημερινό. Είναι από τους αγαπημένους μου αντράκους.
Τον είχα γνωρίσει πριν κανα χρόνο μπορεί και παραπάνω, μόνο μία φορά, στο σπίτι του κάπου στο μενίδι, που πήγα και καλά για μασάζ.
Αυτός 30χρ (εγώ 32) και είναι τριπλάσιος από εμένα, φαίνεται άντρακλας αρσενίκαρος, κι εγώ ένα
δροσερό παιδάκι...
Είναι το γνήσιο λαικό αρσενικό παιδί, πολύ ψηλός, γεροδεμένος, όχι γυμνασμένος, με τρίχα, πολλά ταττού, μούσι, αγριοφωνάρα, άντρακλας. και το καλύτερο... φοράει 48,5 νούμερο παπούτσι!!! :o :o :o
Όταν είχα δει για πρώτη φορά τις ποδάρες του τον ερωτεύτηκα. Και σήμερα που μου έγραψε, και με βόλευε κιόλας, μετά το nomads...
δεν μπορούσα να πω όχι.
Δεύτερη φορά δηλαδή που τον είδα σήμερα.
Ήθελα τόσο πολύ να πέσω και να γλείψω τις ποδάρες του μόλις μπήκε ιδρωμένες και άπλυτες, αλλά αυτός ήθελε να κάνει ντουζάκι και οι κάλτσες του ήταν μούσκεμα και μύριζαν τόσο πολύ!!!
Μετά οκ έγιναν γρήγορα όλα αλλά εμένα μου φάνηκε ότι ήμουν ώρες εκεί, αν και νομίζω τελειώσαμε/φύγαμε σε λιγότερο από ώρα...
Έχυσε δύο φορές! κι εγώ μία! Πρώτη αφού με γάμησε!!! Και ενώ είχα, ούτε κι εγώ δεν θυμάμαι πόσο καιρό να γαμηθώ, και είμαι πολύυυ στενός, αλλά τον ήθελα τόσοοοοο πολύ οπότε νομίζω ότι συνειδητά η τρύπα μου ήταν πιο χαλαρή από ότι με άλλους που σφίγγεται από τον πόνο. Και με έσκισε τόσο δυνατά ο καυλάκος. Τον έβαλα ανάσκελα και έκατσα εγώ από πάνω του, γιατί στα 4 ο άλλος δεν μπορεί να κάνει υπομονή και να μπει σιγά σιγά και με σκίζουν, οπότε για πρώτη διείσδυση προτιμώ να έχω εγώ τον έλεγχο και να κάθομαι σιγά σιγά όπως θέλω.
Και μόλις μπήκε του έλεγα "σκίσε με σε παρακαλώ!!!" (τώρα γιατί τους παρακαλάω δεν ξέρω, αλλά αυτό μου βγαίνει συχνά
χαχα) "πιο δυνατά" του έλεγα, και ο καυλάκος με γάμαγε τόσο δυνατά που ακουγόταν το δέρμα του πάνω στο δικό μου σαν να μου ρίχνει χαστούκια και εγώ από την άλλη βογκούσα τόσο δυνατά!!! όσο και οι γυναίκες που ακούω καμία φορά στο χοτέλ από διπλανά δωμάτια και καυλώνω. Δεν κράτησε πολύ ευτυχώς ή δυστυχώς, γιατί με πόναγε κιόλας, όχι επειδή είναι μεγάλη, κανονική είναι, απλά σε αυτή τη στάση, είχε μπει πολύ βαθιά μέσα μου, είμαι και αδυνατούλης... και επίσης επειδή και οι δύο ήμασταν πάρα πολύυυ καυλωμένοι! θα έχυνα κι εγώ αλλά με πρόλαβε, έβγαλε το προφυλακτικό και τα πήρα στο στόμα, εννοείται του έγλειψα και το χέρι και την κοιλιά όπου έπεσαν μερικά.
και μαντέψτε! δεν του έπεσε... συνέχισα να του το παίζω γιατί ήταν καυλωμένο και μετά το ξαναπήρα στο στόμα και το έγλειφα πιο αργά και ήρεμα για αρκετή ώρα.
Να σημειώσω ότι πριν, του είχα γλείψει ποδάρες, κωλάρα!!! πωπω θεέ μου ευχαριστήθηκα γλυφοκωλάδα!!! και μάλλον είχε πάει και τουαλέτα πριν λίγες ώρες, μου άρεσε πολύυυ! τεράστιος τριχωτός μυρωδάτος, εκεί καύλωσε πολύ και ήθελε να με καρφώσει.
και που λέτε μετά από λίγη ώρα, ξανα έχυσε με μαλακία, το πήρε στα χέρια του και με ξανα τάισε μία καλή ποσότητα!
Εγώ μετά ξάπλωσα ανάποδα με το κεφάλι μου στα πόδια του, του είπα να βάλει τη ποδάρα του πάνω μου.... και έχυσα πανεύκολα και μόνο από τη θέα αυτής της τεράστιας!!!!!!!!!!! πατούσας! αλλά και από τη διακριτική ποδαρίλα του!!! τι όμορφη μυρωδιά... (δεν ξέρω αν έχει μύκητες, τα πόδια του μυρίζουν όπως όταν είναι βρεγμένα) αλλά ήταν πολύ ωραία και συγχρόνως διακριτική αλλά και έντονη μυρωδιά, δεν ξέρω πως να την περιγράψω καλύτερα!
Τι πανέμορφος αντράκος!!!
υγ. μου είπε ότι συγκατοικεί με έναν που δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει να μείνει μόνος, και του έλεγα ότι αν θες μπορώ κι εγώ να έρθω σαν συγκάτοικός σου, και θα είμαι σαν δούλος σου στο σπίτι, θα σε φροντίζω και θα σε αρμέγω κάθε μέρα
όνειρο θα ήταν.
Αυτά...χαλάλι τα λεφτά! Ήταν σούπερ και χάρηκα απίστευτα που ξαναβρέθηκα με αυτόν τον αντράκο!!!