Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι μπας και έχει κάποιος εμπειρία να με βοηθήσει.
Πήγα σε οφθαλμίατρο να μου γράψει νέα συνταγή για γυαλιά (μήπως και έχουν χειροτερέψει, κυρίως αστιγματισμό έχω) και αγόρασα καινούρια γυαλιά (πανάκριβα όπως και οι φακοί με όλα τα φίλτρα) και ενώ βλέπω καθαρά τα γράμματα κτλπ, μου παραμορφώνει τα σχήματα/αντικείμενα.
πχ την οθόνη του υπολογιστή και τη σελίδα του μπου για παράδειγμα, από ορθογώνιο την βλέπω σαν τραπέζιο, μου σηκώνει την κάτω αριστερή γωνία προς τα πάνω πολύ, τόσο που κατηφορίζουν και τα γράμματα...
και μου λένε ότι είναι επειδή έχει ανέβει λίγο ο αστιγματισμός και να τα φορέσω μέχρι να συνηθίσει το μάτι...
πήρα και τον οφθαλμίατρο τηλέφωνο και μου λέει ναι, φόρεσε τα καμιά 10 αριά μέρες και αν δεν διορθωθεί να τα φέρεις να τα δω...
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα διορθωθεί αυτό το πράγμα... και δεν θέλω να τα φοράω για 10 μέρες, ενώ βλέπω τα πράγματα παραμορφωμένα, νομίζω ότι χειρότερη ζημιά θα κάνω έτσι στα μάτια μου, και ότι απλά μου το λένε, μπας και συνηθίσω στο να τα βλέπω όλα στραβά... δεν ξέρω...
έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? τι μου προτείνετε? τα νεύρα μου!!! και πριν 5 χρόνια που είχα πάρει τα προηγούμενα γυαλιά μου πάλι είχα πρόβλημα και πέρασε πόσος καιρός, με καταγγελίες κτλπ μέχρι να μου τα φτιάξουν... είναι όλοι άσχετοι!!! Δεν θα ξαναπάω ποτέ να αλλάξω μέχρι να μη βλέπω καθόλου.
Και έδωσα πάρα πολλά λεφτά (τα μισά της τα χρωστάω, το ένα ζευγάρι δηλαδή δεν το έχω πάρει ακόμα, γιατί αγόρασα δύο)
tnx.