Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
χαχα δεν θέλω. μόνο με laser όποιος θέλει ας μου τη πληρώσει...
Γι αυτό τις έβγαλα έτσι, γιατί δεν μου αρέσει να ξυρίζομαι. Μετά βγαίνουν σπυράκια και είναι χειρότερα. Οπότε μόνο για όσους γουστάρουν να ανοίγουν τριχωτές τρύπες.

Εσύ ψάξε αλλού... δεν στον δίνω... :P

κλειστη κωλοτρυπιδα εχεις

πως κ ετσι

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Πως σας φαίνονται οι φώτος μου?
ρε πουστρολαγνε κάνε αποτρίχωση, πάρε στριγκακια και σουτιέν, περούκα, βλεφαριδες κλπ και είσαι έτοιμη για τους ψωλαραδες. Τώρα έτσι όπως είσαι τι να σε κάνουμε;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
κλειστη κωλοτρυπιδα εχεις
πως κ ετσι

Ναι το ξέρω  :grin: :grin: :grin:
αλλά ανοίγει εύκολα. με λυπαντικό 3-4 λεπτάκια το πολύ θέλει για να μπει κάποιος άνετα.

απλά δεν γαμιέμαι συχνά... γιατί για να γαμηθώ, πρέπει να έχω πλυθεί καλά, κάτι που δεν μπορώ να το κάνω πάντα, μιας και δεν μένω μόνος κτλπ, το χειμώνα μπορεί να μην έχω πάντα ζεστό νερό την ώρα που θέλω ή να με πονάει λίγο η κοιλιά μου από το κρύο κτλπ.
επίσης τα τελευταία χρόνια μου αρέσει περισσότερο να γλύφω, πόδια, πούτσες, κώλους κτλπ οπότε περνάω έτσι καλά, ή και με το μασάζ που έκανα γουστάρω να απολαμβάνω το σώμα του άλλου και μετά πιπούλα, οπότε και ο άλλος έχυνε έτσι και δεν χρειαζόταν.

Για γαμήσι πλέον θέλω μόνο ΧΟΝΤΡΕΣ ΨΩΛΕΣ να με γαμάνε, είναι μεγαλύτερη η ευχαρίστηση πιστεύω από το να είναι 20cm και λεπτή, προτιμώ να είναι και 15cm αλλά πολύ χοντρή, να τη νιώθω να με ανοίγει.  :grin: :-*

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ρε πουστρολαγνε κάνε αποτρίχωση, πάρε στριγκακια και σουτιέν, περούκα, βλεφαριδες κλπ και είσαι έτοιμη για τους ψωλαραδες. Τώρα έτσι όπως είσαι τι να σε κάνουμε;

Να με κατουρήσετε  :grin: τι να σου πω.... ξέρω γω....
όχι δεν νιώθω γυναίκα για να κάνω αυτά που γράφεις...

αν θέλει κάποιος να γαμήσει αντρικό κωλαράκι και του αρέσει θα με γαμήσει, γούστα είναι αυτά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ναι το ξέρω  :grin: :grin: :grin:
αλλά ανοίγει εύκολα. με λυπαντικό 3-4 λεπτάκια το πολύ θέλει για να μπει κάποιος άνετα.

απλά δεν γαμιέμαι συχνά... γιατί για να γαμηθώ, πρέπει να έχω πλυθεί καλά, κάτι που δεν μπορώ να το κάνω πάντα, μιας και δεν μένω μόνος κτλπ, το χειμώνα μπορεί να μην έχω πάντα ζεστό νερό την ώρα που θέλω ή να με πονάει λίγο η κοιλιά μου από το κρύο κτλπ.
επίσης τα τελευταία χρόνια μου αρέσει περισσότερο να γλύφω, πόδια, πούτσες, κώλους κτλπ οπότε περνάω έτσι καλά, ή και με το μασάζ που έκανα γουστάρω να απολαμβάνω το σώμα του άλλου και μετά πιπούλα, οπότε και ο άλλος έχυνε έτσι και δεν χρειαζόταν.

Για γαμήσι πλέον θέλω μόνο ΧΟΝΤΡΕΣ ΨΩΛΕΣ να με γαμάνε, είναι μεγαλύτερη η ευχαρίστηση πιστεύω από το να είναι 20cm και λεπτή, προτιμώ να είναι και 15cm αλλά πολύ χοντρή, να τη νιώθω να με ανοίγει.  :grin: :-*

ti λιπαντικο χρησιμοποιεις?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ti λιπαντικο χρησιμοποιεις?

durex ή ky. νομίζω πως δεν παίζει ρόλο. οποιοδήποτε λυπαντικό ή ακόμα και με σάλιο, αν έχει 3 λεπτά υπομονή ο άλλος και ξέρει, με ανοίγει εύκολα.
οι περισσότεροι όμως δεν μπορούν να περιμένουν ούτε 3 λεπτά, και μπαίνουν απότομα οπότε μου σκίζεται.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Να με κατουρήσετε  :grin: τι να σου πω.... ξέρω γω....
όχι δεν νιώθω γυναίκα για να κάνω αυτά που γράφεις...

αν θέλει κάποιος να γαμήσει αντρικό κωλαράκι και του αρέσει θα με γαμήσει, γούστα είναι αυτά.
δεν πάνε μαζί αυτά, γυναίκα υποτακτική θα είσαι στο σεξ μόνο και εγώ είμαι κατά των επεμβάσεων αλλά μια περούκα, λίγο ξυράφι, βαψιματακι, σουτιέν, στριγκ είναι για να περνάμε καλύτερα

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
δεν πάνε μαζί αυτά, γυναίκα υποτακτική θα είσαι στο σεξ μόνο και εγώ είμαι κατά των επεμβάσεων αλλά μια περούκα, λίγο ξυράφι, βαψιματακι, σουτιέν, στριγκ είναι για να περνάμε καλύτερα

στρινγκάκι βάζω άνετα, μου αρέσει κιόλας όταν μου δίνουν κάποιοι από τις κοπέλες τους κτλπ.
κυρίως όταν πήγαινα σε σπίτια για καθάρισμα, μου έδιναν στινγκάκι

για αποτρίχωση σας είπα... με ξυραφάκι δεν μου αρέσει να το κάνω... θα είσαι οκ για λίγες ώρες, μετά για μέρες θα σε πονάει και θα βγούνε σπυράκια και θα είναι σαν αηδία το σώμα, οπότε μόνο εσύ θα μπορείς να το ευχαριστηθείς για την πρώτη μέρα. όποιος θέλει πληρώνει laser αποτρίχωση... :cheesy: εγώ προς το παρόν δεν έχω λεφτά για να κάνω... είχα κάνει σε κάποια σημεία και είναι τέλειο το δέρμα για όσο κρατάει, τουλάχιστον ένα μήνα. δεν είναι μόνιμη.

για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... δύσκολο. ίσως να τα έκανα μόνο για ειδική περίπτωση, πχ να ήμουν ανάμεσα σε πολλούς άντρακλες που θα ήταν φαντασίωσή μου.
εξαρτάται και τον άλλο, πόσο θέλω να τον ικανοποιήσω :cheesy:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/43b539e8f3cdd7b039f84d5cc00fcae9/tumblr_oqzrubd67B1uwp447o1_400.gif[/img[/URL]]

ένα από τα πιο αντρικά αθλήματα... :rolleyes:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
cleaning-house-policeman.jpg

Εάν μπαίνει κανένας αστυνομικός εδώ μέσα και το διαβάζει παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα ή να καλέσει στο κινητό μου που θα βρει παρακάτω.  :hi:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/d4faa1b7419cf86c46df0c9747df315a/tumblr_ooeg5k21mH1smg96ao1_540.jpg[/img[/URL]]

μμμμμμμμμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom