Λοιπόν... πρώτες δύο ημέρες μασάζ στο χώρο μου...
Ήθελα να σας γράψω και εχτές αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος...
Πρώτο μασάζ την Τετάρτη
ήρθε ο υδραυλικός που σας έλεγα πέρυσι ότι του έφτιαχνα διαφήμιση στο fb, και ότι μόνο του έγλειφα το κώλο
αυτή τη φορά ούτε κώλο του έγλειψα (είχε βάλει μία αλοιφή) ούτε τίποτα, απλό μασαζάκι και παίξιμο (ποτέ δεν έχει χύσει) και 20€
στο τέλος του είπα τι ακριβώς θα ήθελε, γιατί δεν μου λέει από μόνος του και μου είπε ότι θα ήθελε να του τρίψω το καυλί μου στο κώλο :o :- οκ... την επόμενη φορά, γιατί όχι
Πέμπτη!!!
Μιλάμε τέλος της ημέρα και σήμερα το πρωί νιώθω ότι τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα
Ξεκινάω μασάζ το απόγευμα κατά τις 7 με έναν Αλβανό που σας έλεγα πέρυσι ότι την έχει σαν ρόπαλο...
Ε αυτός ερχόταν με σκοπό και καλά να με γαμήσει (εγώ εν τω μεταξύ έχω να γαμηθώ πριν την καραντίνα και είμαι πολύ στενός και τριχωτός στο κωλαράκι)
Τελικά δεν με γάμησε, έχυσε με την πίπα, το καυλί του δεν μου φάνηκε σαν ρόπαλο αυτή τη φορά... αλλά οκ μεγάλο σίγουρα 20€
Μετά καπάκι ήρθε ένας που με βρήκε από τις διαφημίσεις στο fb, ωραίο σώμα κι αυτός όλα καλά 20€
και αργά κατά τις 12...
έρχεται ένας καυλάκος αδύνατος μαυρισμένος πολύ 40+ που γδύνεται να μπει για μπανάκι αρχικά, και όταν βλέπω τη ψώλα που έκρεμε :o λέω καλά θα περάσουμε απόψε!!!
ξεκινάω μασάζ, εντάξει... μετά με αυτό το κοντάρι όρθιο... βασικά αυτό όταν το έβαλα στο λαρύγγι σκεφτόμουν ότι δεν είναι πούτσα αλλά λαρυγκοσκόπιο!!!
πολύ ωραία εμπειρία, έχυσε γρήγορα στην αρχή και μετά η ψώλα του ήταν μισοκαυλωμένη... σε φάση που ούτε αυτή ήξερε τι θέλει ούτε εγώ... να την αφήσω να ηρεμήσει και να φύγει ή να συνεχίσω να τη παίζω/γλείφω να με ξανα ταίσει...
μετά από πολύ ώρα πάει κάνει μπανάκι για να φύγει... και όπως καθόταν να ντυθεί, φόρεσε σορτσάκι χωρίς εσώρουχο
και εκεί που μιλούσαμε την πετάει έξω... τον ξαναπίπωσα γονατιστός μέχρι που την έπαιξε πάνω από το στόμα μου και με έχυσε δεύτερη φορά...
και το καλύτερο από όλα... εκεί που ετοιμαζόταν να φύγει άφησε υπονοούμενο ότι είναι αστυνομικός... κι εγώ...
μετά... φεύγω εγώ... με ταξάκι για να γυρίσω σπίτι μου κατά τις 2... και πετυχαίνω ένα νεαρό καυλάκι με ωραίο ταξί και μύριζε πολύ ωραία το άρωμά του, πιάνουμε λίγο την κουβέντα, του κάνω και κοπλιμέντο για το άρωμα, και μετά του λέω για την ιδέα για σελίδα για ταξί... και μου λέει "έχω ένα φίλο προγραμματιστή, θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να κανονίσουμε να βγούμε για μπυρίτσες να μου τα πεις αναλυτικότερα" εγώ: :o
:o
Σήμερα Παρασκευή...
Πρωί είχα ραντεβού με έναν Αλβανό
χτυπάει το κουδούνι και ανοίγω, βγαίνω στο διάδρομο να με δει και βλέπω ότι είναι κούριερ...
ένας νεαρός μου έφερε ένα καλάθι για άπλυτα που είχα παραγγείλει
δεν είχε ρέστα και του λέω να χαλάσουμε εδώ δίπλα στο καφέ... οπότε βγαίνει και γυρίζοντας μου δίνει τα ρέστα και μου κάνει: συγγνώμη, μασάζ κάνεις εδώ;
ναι του λέω. Τι μασάζ κάνεις μου λέει; κανονικό; θα με ενδιέφερε. Τι να του πω κι εγώ, ναι του λέω...
Δεν του είπα για εκτόνωση κτλπ. Και πόσο χρεώνεις, του λέω για μασάζ σε όλο το σώμα 20 και για πιο σπέσιαλ 40, δεν με ρώτησε τι εννοώ με αυτό. Αλλά για σένα του λέω το πρώτο θα είναι 10
Α ωραία μου λέει θα σου έρθω αν είναι, τι ώρες; Του είπα να με πάρει λίγο νωρίτερα όποτε θέλει να περάσει και μου είπε για Σάββατο...
Δηλαδή... wow ρε πούστη μου!!!
Σε λιγότερο από 12 ώρες πέτυχα: Αστυνομικό, Ταξιτζή (που εδώ και χρόνια την πέφτω σε όλους και ούτε ένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο) και Ντελιβερά!!! αν δεν είναι αυτό τα όνειρά μου (φαντασιώσεις μου
) που γίνονται πραγματικότητα τότε τι...
Όλα τέλεια!
Και το κερασάκι στην τούρτα...
Σήμερα το απόγευμα έστειλα μήνυμα στο καυλάκι τον ποδοσφαιριστή που είχα προσπαθήσει να γαμήσω πριν φύγω για Μύκονο και μου είχε κάνει αυτό το πράγμα πάνω στο καυλί που δεν έφευγε...
και αφού τα είπαμε λίγο μου είπε να ερχόταν σήμερα από εκεί για (Δωρέαν) μασάζ...
Αλλά εγώ δεν μπορούσα...
Άφησα για λίγο τα μασάζ γιατί μου είχε στείλει ένας καυλάκος... επισκέπτης του bou μας
και ήθελε να βρεθούμε να παίξουμε, κυρίως να του γλείψω πόδια κτλπ
Πολύ ψηλό παιδί, μου έστειλε μόνο μία φώτο με σώμα που οκ... δεν έλεγε κάτι, φανταζόμουν ότι δεν θα μου αρέσει και ίσως να μη κάνουμε τίποτα ή να παίξουμε λίγο και να φύγω και πήγα μέχρι Μαρούσι
και μόλις τον είδα...
wow!!! βασικά θα μπορούσα να έχω ερωτευτεί σήμερα
Πανέμορφο παιδί!!! Αν έφτιαχνε λίγο το σώμα του, θα μπορούσε άνετα να δουλέψει σαν μοντέλο αν και συνομήλικός μου... σκέτη καύλα!!!
και εκτός από αυτό... ωραίο αμάξι, ωραίο σπίτι... μου άρεσαν τα πάντα πάνω του και γύρω του. Ένα καυλάκι και πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα μαζί του.
Του έγλειψα τις πανέμορφες πεντακάθαρες και περιποιημένες τεράστιες ποδάρες του τόσο που το ευχαριστήθηκα!!!
και επίσης αυτό το παιδί εκτός από πανέμορφη φατσάρα είχε και τις ωραιότερες αντρικές μυρωδιές που έχω γευτεί ποτέ... δηλαδή απόλαυσα τις μυρωδιές του!
πόδια, κώλο και ιδίως μασχάλες!!! το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ αυτό, είχα χρόνια.
μετά πιπούλα με προφυλακτικό (δεν έχει γαμήσει ακόμα αγόρι ο φίλος μας) και ευτυχώς άδειασε στο στόμα μου και χόρτασα κι άλλο γαλατάκι, αν και βασικά αυτό δεν το χορταίνω ποτέ... αλλιώς δεν θα έκανα τόσα μασάζ με το ίδιο πάθος, το γαλατάκι που γεύομαι στο τέλος είναι που με παρακινεί
Αυτά...