Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/175be0cf6843d13500de1036bb34af93/tumblr_oxzjr49DXR1ttrwuoo2_540.jpg[/img[/URL]]

Σας έχω πει ότι έχω γλείψει ποδάρες και πουτσάρα χρυσού ολυμπιονίκη?  :rolleyes:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_pphllqkUsJ1vlynk4_1280.jpg

Άνετα γινόμουν γκόμενα του, παρά την ηλικία... με τέτοια κορμάρα και ειδικά αν είναι Αλβανός...  :erection:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/500a54040582acc8b89f420e9422981b/93ce6fb115ac75a0-56/s500x750/194e328c49429a4e5648506ce0f9710fcc996698.gifv[/img[/URL]]

Ένα από τα όνειρά μου :inlove:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλησπέρα καλησπέρα!!! :inlove:
Σε όλους τους μπουρδελιάρηδες που τους έχω λείψει... και συγγνώμη για αυτό

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[size=14pt]ΕΧΘΕΣ 16/06/2020 ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
[/size]

Αλλά εχθές συνέβη και κάτι άλλο πρώτα το οποίο με επηρέασε ψυχολογικά και έτσι δεν ευχαριστήθηκα και πολύ αυτή την πρώτη μου εμπειρία με γυναίκα. Βασικά ούτε και μου άρεσε, νιώθω πολύ ουδέτερος για αυτήν και είναι σαν να την έχει κάνει άκρη το μυαλό μου.
Για παράδειγμα σήμερα όλη μέρα δεν την είχα σκεφτεί καθόλου μέχρι τώρα απογευματάκι που θα σας γράφω. Ενώ εγώ περίμενα ότι όταν θα είχα τέτοια εμπειρία θα με σημάδευε... τεσπα... θα σας την περιγράψω παρακάτω αλλά πρώτα θα σας πω για την εμπειρία που είχα στη δουλειά και με επηρέασε το πρωί της χθεσινής ημέρας.
Οπότε αν θέλετε να πάτε κατευθείαν στην εμπειρία με τη γυναίκα πηγαίνετε προς τα κάτω στο δεύτερο μέρος της περιγραφής μου.

[size=10pt]1ο μέρος - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ[/size]

Έχοντας γυρίσει/παραιτηθεί από τη Μύκονο που βρισκόμουν σαν σεκιούριτι και όντας άνεργος πάλι, μετά την καραντίνα άρχισα να στέλνω βιογραφικά και η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο είχα αρκετή επιτυχία.
Αφού πέρασα μία ημέρα από γνωστή παραλία της βουλιαγμένης ως beach boy/εργάτης (παραιτήθηκα μία ώρα αργότερα από την υπογραφή της σύμβασης...), βρήκα μία άλλη δουλειά μετά από μία εβδομάδα περίπου.

Με πήρε μία κυρία και μου είπε ότι ψάχνουν υπάλληλο γραφείου με γραφιστικές γνώσεις και ότι ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη καθώς τους άφησε ξαφνικά η προηγούμενη γραφίστρια που είχαν.
Η συγκεκριμένη κυρία ακουγόταν πολύ οικεία/φιλική από το τηλέφωνο αφού μάλιστα μου είπε ότι δίνουν το βασικό και κάποια επιπλέον χρήματα μαύρα... lol
Τεσπα πήγα την επόμενη από εκεί και συμφωνήσαμε να πάω 4 μέρες δοκιμαστικά, μετά να μου κάνουν σύμβαση ενός μήνα και μετά σύμβαση αορίστου χρόνου.
Εμένα η δουλειά μου άρεσε πολύ, ήταν κάτι που έψαχνα και μπορούσα να κάνω, και στο οποίο έχω εμπειρία... δηλαδή τηλέφωνα/εξυπηρέτηση και γραφιστικά (απλά), άσχετα που μετά κάθε μέρα μου πρόσθεταν και επιπλέον πράγματα και κατάλαβα ότι σε αυτή την επιχείρηση όλοι ξέρουν/κάνουν τα πάντα...
Αυτοί στην ουσία ήθελαν άτομο γιατί στην καραντίνα είχαν τρελή δουλειά και φοβούνται μήπως ξανα γίνει το ίδιο...

Ξεκίνησαν όλα καλά... πολύ καλή/φιλική σχέση με όλους, εγώ εννοείται πως μαθαίνω γρήγορα κτλπ, με πλήρωσε στο χέρι για αυτές τις 4 μέρες και υπογράψαμε σύμβαση για ένα μήνα.
Εγώ μετά τους έλεγα ότι θέλω να μείνω και μου έλεγαν και αυτοί ότι τους κάνω και θέλουν να με κρατήσουν.
Μάλιστα επειδή το συγκεκριμένο eshop/αποθήκη/γραφεία είναι στην περιοχή που μένω, αλλά εγώ με τα λεωφορεία έκανα πολύ ώρα και ειδικά το μεσημέρι στην επιστροφή (με ένα λεωφορείο που έρχεται από το ζεφύρι οπότε έπρεπε να μπαίνω σε λωφορείο γεμάτο με ναρκωμανείς και τσιγγάνους, κολλημένοι σαν σαρδέλες μεταξύ μας, τώρα το καλοκαίρι, χωρίς aircondition - ελπίζω να πιάσατε έστω και λίγο την αίσθηση από αυτή την περιγραφή), άρχισα να κοιτάζω για σπίτια σε εκείνη την περιοχή. Σκεφτόμουν δηλαδή ότι αν υπογράφαμε σύμβαση αορίστου θα νοίκιαζα εκεί δίπλα να πηγαίνω με τα πόδια στη δουλειά μου και να έχω και σπίτι να κάνω και τα μασάζ μου κτλπ...

Αυτοί εν τω μεταξύ σαν κύρια αρμοδιότητα από εμένα ήθελαν, εκτός από τα τηλέφωνα, να ασχολούμαι με το Newsletter, και με τα social media, facebook, instagram κτλπ. Και εντυπωσιάστηκα και εγώ με τον ευατό μου και η γυναίκα αφεντικό, όταν είδαμε ότι εξοικειώθηκα με το πρόγραμμα του Newsletter και τους έφτιαξα ένα ωραίο Newsletter σε μία ημέρα/βάρδια ενώ η άλλη "γραφίστρια" δίπλα μου τρία χρόνια στην εταιρεία ακόμα έψαχνε πράγματα σε αυτό...

Εχθές... βρήκα κάτι σημαντικό για εμένα (πως να ποστάρω ιστορία στο instagram και να δημοσιεύεται αυτόματα και στο facebook και να τα κάνω και post) κάτι που θα με γλύτωνε από πολύ κόπο και χρόνο στο μέλλον και ήμουν ενθουσιασμένος με αυτό...
και πάνω που είχα ενθουσιαστεί με αυτό και τους έγραφα ότι τα κατάφερα, με φωνάζουν στο γραφείο, και άρχισαν να μου λένε κάτι ασυναρτησίες, ότι ο άντρας αφεντικό, δεν θέλει να πειράζω πράγματα στον υπολογιστή - να τον ρωτάω για ότι κάνω στον υπολογιστή κτλπ... αλλά τίποτα συγκεκριμένο, και δεν κατάλαβα χριστό!!! κατάλαβα όμως ότι έχουν κάποιο θέμα που δεν μου λένε ευθέως οπότε και δεν βλέπω να συνεχίζεται αυτή η συνεργασία...
Αμέσως μετά η άλλη κοπέλα/γραφίστρια μου ζήτησε να τις δείξω αυτό που μόλις είχα καταφέρει με το instagram, αρνήθηκα... (δόξα το θεώ που μου έκοψε!!!) και της λέω... όσο είμαι εγώ εδώ θα το κάνω εγώ... δεν χρειάζεται να το μάθεις. Σηκώνεται, πάει κάτω στα αφεντικά, ανεβαίνει ο άντρας αφεντικό, μου λέει το μόνο που θέλω είναι να δείξεις και στην τάδε αυτό που έμαθες σήμερα. Δεν απάντησα, τελειώνε το ωράριο μου και έφυγα.

Εδώ να σημειώσω... ότι μετά τις 10 μέρες στη δουλειά παρήγγειλα δικά μου ακουστικά (μονό ακουστικό με μικρόφωνο) που έκαναν 50 ευρώ, (γιατί τα δικά τους ήταν διπλά και πολύυυ πολύ σφιχτά για εμένα για να τα φοράω όλη μέρα) και επίσης μετά τις 10 περίπου μέρες άρχισα να παίρνω ταξί στο σχόλασμα (υπολόγισα ότι με διαδρομή 5ευρώ καθημερινά - δηλαδή 150 το μήνα) για να βρίσκομαι σπίτι μου σε 10 λεπτά, χωρίς την ταλαιπωρία που σας περιέγραψα παραπάνω με τα λεωφορεία θα άξιζε... και άλλωστε μέχρι να έβρισκα κάποιο σπίτι εκεί κοντά για να νοικιάσω.

Αυτά βασικά... οπότε εγώ όταν έφυγα από εκεί εχτές... ήμουν σαν χαμένος! από εκεί που έχω βρει μία δουλειά που επιτέλους μου αρέσει - μπορώ να την κάνω - δεν με αγχώνει καθόλου - είμαι υπέρ ικανός για αυτήν και ευχαριστημένος με όλα μέχρι στιγμής ΚΑΙ ενθουσιασμένος για αυτό που μόλις ανακάλυψα - μου σκάει αυτή η συζήτηση με τα αφεντικά προς το τέλος της βάρδιας σαν κεραμίδι. Ένιωθα σαν χαμένος. Στην ουσία μετά άρχισα να κάνω υποθέσεις και όπως είμαι και παρορμητικός σαν χαρακτήρας, θα έλεγα πως είμαι σαν το γυαλί... άπαξ και ραγίσει για εμένα δεν ξανα κολάει. Γνώριζα ήδη... ότι μετά από αυτή τη συζήτηση εγώ δεν θα ήθελα να δουλέψω άλλο μαζί τους.

Και φυσικά άρχισα να κάνω υποθέσεις και σενάρια.
Εδώ να σημειώσω ότι η γυναίκα αφεντικό με την οποία είχα περισσότερη επικοινωνία, μου είχε πει όταν τη ρώτησα γιατί κάνουν σύμβαση ενός μήνα και τους φόβους μου, ότι μπορεί να με θέλουν όσο παίρνουν άδειες οι παλιοί κτλπ μου είπε ότι το κάνουν επειδή δεν θέλουν να κάνουν απολύσεις σε περίπτωση που δεν τους κάνει ο άλλος, γιατί θα χάσουν κάποιες ελαφρύνσεις από το κράτος ή θα υποστούν κυρώσεις, κάτι τέτοιο.

Εχτές σκεφτόμουν δύο πράγματα
1) ότι ίσως η προηγούμενη "γραφίστρια" (μεγαλύτερης ηλικίας) έχει πάρει κάποιου είδους άδεια (εγκυμοσύνης/αναρρωτική κτλπ) και θέλουν κάποιο άτομο μέχρι να ξανα γυρίσει, διότι όλα άρχισαν όταν είπα στον άντρα αφεντικό αν μπορεί να αλλάξει το όνομα της (Ειρήνη) από το προφίλ χρήστη των windows και να μου βάλει το δικό μου, όπως επίσης και στο λογιστικό πρόγραμμα softone που χρησιμοποιούν όπου μέχρι τώρα έμπαινα με το λογαριασμό της.
Αυτός το πήρε αρχικά στην πλάκα, μου έλεγε γιατί... Ειρήνη ωραίο όνομα, παγκόσμια ειρήνη κτλπ... Εγώ του απάντησα "εμένα όμως αυτό το όνομα μου θυμίζει το παρελθόν και εγώ θέλω να κοιτάζω στο μέλλον" και αμέσως μετά από αυτό με φώναξαν κάτω!!!
και
2) ότι η άλλη η πουτάνα γραφίστρια που είχα τόσες μέρες δίπλα μου (+ μία άλλη Αλβανίδα, άρα 3 ήμασταν καθημερινά στο ίδιο δωμάτιο που σηκώναμε τηλέφωνα, δύο αυτές και ένας εγώ) ό,τι έλεγα και ό,τι συζητούσαμε όλον αυτό τον καιρό πήγαιναν και τα μετέφεραν όλα στα αφεντικά!!! Βασικά δεν είχα βρίσει ποτέ... απλά έλεγα ότι ο βασικός για όλα αυτά που ζητάνε από έναν υπάλληλο είναι πολύ λίγα και διάφορα τέτοια, οπότε είχαν καταλάβει ότι εγώ δεν είμαι από αυτούς που κάνουν τα πάντα/τον σκλάβο για τον βασικό μισθό και ούτε θα συμβιβαζόμουν με το να μου αναθέτουν όλο και νέες/περισσότερες αρμοδιότητες οπότε και με έδιωξαν.

Αλλά σήμερα 17/06/2020 νομίζω ότι κατάλαβα ποιός είναι ο λόγος που με έδιωξαν :)

Όπως είπα
- μέσα στις πρώτες μέρες αγόρασα δικά μου ακουστικά 50 ευρώ
- με έβλεπαν να φεύγω από εκεί καθημερινά με ταξί
- έβλεπαν ότι έχω δύο κινητά
- τους είπα ότι όταν θα μου έκαναν σύμβαση αορίστου χρόνου θα πλήρωνα και 100 ευρώ για να αλλάξουν θέση στο κλιματιστικό γιατί τώρα έπεφτε πάνω μου όλη μέρα και κρύωνα
- τους είχα πει ότι έχω μία επιχειρηματική ιδέα που θέλω να ξεκινήσω και άλλη μία που ήδη έχω ξεκινήσει

αυτοί μου είχαν δώσει όλους τους κωδικούς για τα πάντα (ώντας μικρή επιχείρηση και τα δύο αφεντικά 33χρ, εγώ 35 σε λίγο) ίσως δεν τα είχαν σκεφτεί καλά όλα αυτά, ή δεν είχα προσλάβει μέχρι τώρα κάποιον που να γνωρίζει από υπολογιστές... οι άλλες δύο ήταν άσχετες και τα άλλα παιδιά ήταν αποθηκάριοι, και ίσως σκέφτηκαν...
μήπως αυτός δεν έρχεται για τα χρήματα? μήπως είναι ανταγωνιστής? μήπως θέλει να φτιάξει δική του εταιρεία και έρχεται εδώ για να μάθει πως λειτουργούμε? μήπως μας πάρει πελατεία (αφού είχα πρόσβαση στη λίστα των newsletter (μιλάμε για χιλιάδες πελάτες) facebook κτλπ), μάλιστα με την πρόσβαση που μου είχαν δώσει/κωδικούς, εγώ θα μπορούσα άνετα να αλλάξω κωδικούς ή να τους προκαλέσω ζημιά... (πράγματα που φυσικά δεν μου είχαν περάσει καν από το μυαλό εμένα μέχρι τότε, και μάλιστα τους είχα δώσει ήδη συμβουλές για το πως να οργανωθούν καλύτερα εκεί μέσα, και έγραφα και άλλες συμβουλές για να τους έδινα αργότερα - τόσο πολύ μου άρεσε να δουλεύω εκεί και να τους βοηθούσα να μεγάλωναν κι' άλλο).
Οπότε θεωρώ ότι αυτό σκέφτηκαν, για αυτό φοβήθηκαν και για αυτό με έδιωξαν σήμερα.

Πείτε μου κι εσείς τι πιστεύετε. Ελπίζω να μη σας κούρασα, αλλά εδώ πέρα εγώ χρησιμοποιώ το θρεντ σαν ημερολόγιο μου, τα γράφω για εμένα κυρίως και όποιος άλλος θέλει τα διαβάζει.

Πως με απέλυσαν σήμερα

Συνήθως άνοιγε την επιχείρηση μία ημέρα ο άντρας αφεντικό και μία ημέρα η γυναίκα ενναλάξ περίπου. Σήμερα ήρθε ο άντρας αφεντικό, και με το που άνοιξε την πόρτα μου λέει Στράτο μην ανοίξεις τον υπολογιστή μέχρι να έρθω πάνω. Και μάλιστα φώναξε και στην άλλη (την κυρία από την Αλβανία, είσαι υπεύθυνη, να μην πειράξει τίποτα μέχρι να έρθω πάνω)

(εδώ ξέχασα να σας πω... ότι εμένα όλο μου το άγχος την προηγούμενη ημέρα ήταν τι θα γινόταν με τα ακουστικά μου! διότι έκανα την βλακεία και τους άφησα να μου τα παραγγείλουν αυτοί με τιμολόγιο και εγώ τους πλήρωσα με μετρητά, οπότε φοβόμουν μήπως μου τα κρατήσουν ότι και καλά είναι δικά τους)

και καλά έκανε το αφεντικό και δεν με άφησε να ανοίξω τον υπολογιστή γιατί εγώ κρατούσα ήδη το usb στα χέρια μου και σκόπευα με το που άνοιγα το pc να έπαιρνα έναν φάκελο όπου αποθήκευα τα πάντα που έφτιαχνα εγώ όλο αυτό το διάστημα :)

Μάζεψα τα ακουστικά μου και κάτι άλλα πράγματα, τα έβαλα στην τσάντα μου και περίμενα. Μετά ανέβηκε αυτός έκατσε σε μία καρέκλα δίπλα μου και μου λέει "όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι ευχαριστημένος από εσένα"
Εγώ κοιτούσα το κινητό μου και δεν τον κοίταζα καν. Τον άφηνα να μιλάει. (Γενικά αυτός είναι πολύ περίεργος σαν άνθρωπος, και εκείνη τη στιγμή πρέπει να ένιωθε πολύ άβολα/αμήχανα). Άρχισε να μου λέει κάτι για το ότι έκανα δουλειές από το σπίτι, και ότι αυτοί δεν μου είχαν ζητήσει να δουλεύω από το σπίτι και κάτι τέτοια, του λέω "με κατηγορείς για κάτι?"
- όχι μου λέει, απλά συζήτηση κάνουμε
- του λέω "δεν ήρθα εδώ για συζήτηση αλλά για δουλειά" "αν δεν είσαι ευχαριστημένος απέλυσέ με" "για οτιδήποτε άλλο θέλεις να μου πεις παρακαλώ να το κάνεις γραπτώς"
- οκ μου λέει και σηκώθηκε κατέβηκε κάτω και μετά ανέβηκε με τα χαρτιά μου είπε ότι θα πληρωθώ όλο το ποσό, ότι θα πάρω και δώρο χριστουγέννων και κάτι τέτοια, εγώ του είπα ότι μου χρωστάνε και άλλη μία ημέρα σε μαύρα, μου έδωσε επιτόπου 30 ευρώ
μετά περιμέναμε να μπει να μου βάλει τα χρήματα στην εθνική, να τα δω στο λογαριασμό μου και έπειτα να υπογράψω.
Τώρα το χαρτί έγραφε πάνω δήλωση/βεβαίωση και κάτι τέτοια είχε τα στοιχεία μας και τέλος έλεγε ότι απολύθηκε για άλλους λόγους οπότε εμένα μου αρκούσε.
Με το που βλέπω τα χρήματα στο κινητό μου, υπογράφω, λέω "Έγινε" και φεύγω!
Το αφεντικό γενικά σήμερα ήταν πολύυυ πολύ ευγενικός και ήρεμος κτλπ, πολύ φιλικός (εγώ σε αντίθεση εντυπωσιάστηκα με τον ευατό μου, πόσο ψυχρό με έχουν κάνει όλα αυτά τα ζώα και πως μπόρεσα να κρατήσω τόσο σκληρή στάση), με το που σηκώνομαι να φύγω (χωρίς να κοιτάξω ή να χαιρετήσω κανέναν όπως πχ την Αλβανίδα δίπλα μου), το αφεντικό ερχόταν από πίσω μου στη σκάλα και μου λέει "να χαιρετηθούμε τουλάχιστον; τόσο καιρό γνωριστήκαμε" όχι ήμαστε εντάξει του είπα εγώ χωρίς καν να τον κοιτάξω... πήγα στην πόρτα και έφυγα.

Υποθέτω ότι η γυναίκα αφεντικό δεν ήρθε σήμερα επειδή αυτή με ήθελε στην εταιρία... αλλά μάλλον δεν με ήθελε μόνο ο άντρας αφεντικό, που στην τελική στο όνομα του είναι η επιχείρηση, οπότε ίσως ήρθαν σε σύγκρουση και προφανώς αυτή δεν ήθελε να με αντικρύσει; Δεν ξέρω...

Τελικά έλαβα περισσότερα χρήματα σε 3 εβδομάδες που κράτησε όλο αυτό από ότι θα πληρωνόμουν αν έμενα εκεί όλο το μήνα. (80 ευρώ ήταν για δώρο χριστουγέννων...)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[size=10pt]2ο μέρος - Ερωτικά - Πρώτη εμπειρία με γυναίκα[/size]

Πριν λίγες ημέρες είχα βρεθεί με έναν Αλβανό (45-50) που μένει στην πλατεία Αττικής. Με αυτόν είχαμε μιλήσει και παλαιότερα... είχαμε μιλήσει και από το τηλέφωνο κτλπ αλλά δεν είχαμε βρεθεί. Τώρα ξανα μιλήσαμε για μία αγγελία που είχα βάλει στο facebook ότι καθαρίζω σπίτια και την έστελνα σε Αλβανούς :P

Τεσπα... πηγαίνω σπίτι του, πολύ ωραίο σπίτι! και ξεκινάμε...
Εδώ να σημειώσω ότι είχα να κάνω φάση από το καράβι όπου έφυγα από Μύκονο, την ημέρα που ξεκίνησε η καραντίνα, μήνες δηλαδή...
Οπότε έπεσα με τα μούτρα στις ποδάρες του, πουτσάρα μεγάλη είχε και κώλο! Μόνο γλειψίματα ήθελε και μετά που τον ρώτησα από μηνύματα μου είπε ότι δεν γαμάει άντρες, μόνο γυναίκες.

Εγώ γενικά όταν έφυγα από εκεί, είχα ξενερώσει πολύ μαζί του.
Και αυτό διότι πάνω στις καύλες τους αυτός δεν έχει καθόλου αυτοέλεγχο... μου έσφιγγε τόσο πολύ το κεφάλι και μου το πίεζε τόσο πολύ που θα μπορούσε (από ατύχημα) να με σκότωνε! Δηλαδή όντως φοβήθηκα κάποια στιγμή! Γιατί ήμουν εγώ ξαπλωμένος ανάσκελα και αυτός από πάνω μου καθισμένος στο στήθος μου και μου πίεζε το κεφάλι να του πάρω πίπα βαθιά... αν κάνετε εικόνα τη συγκεκριμένη φάση, δεν είναι η ιδανική για πίπα και εκεί όπως πίεζε θα μπορούσε άνετα να μου έσπαγε τον αυχένα και να πέθαινα...
Εννοείται ότι αφού έχυσε, ήταν πολύ καλός και ευγενικός, μου είπε ότι του άρεσε πολύ! Μου έλεγε συνέχεια ότι είσαι πολύ καθαρός (δεν ξέρω τι περίμενε... μου το έλεγε και μου το ξαναέλεγε)
Γενικά το σκεφτόμουν αν θα ξανα βρεθώ μαζί του...
Φυσικά ο αυχένας μου με πονούσε για 3-4 μέρες!!!

Αυτός παλιά μου είχε πει ότι έχει κόσμο να με συστήσει κτλπ, οπότε ήλπιζα σε κάτι τέτοιο και του το ξανα ανέφερα.
Αυτός με ρώτησε αν θα έκανα και κάτι με γυναίκα. Του είπα ότι θα μου άρεσε να πάρω μάτι και μάλιστα αν είναι δύο άντρες και γαμάνε μία γυναίκα.

Μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι θα πει σε μία γκόμενα του, και να πάω και εγώ. Του είπα ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα με γυναίκα μόνο να βλέπω.
Αυτός μου έλεγε φυσικά! και τίποτα να μη κάνεις, και 10 λεπτά μόνο να έρθεις για γνωριμία θέλω, μου είπε ότι μετά θα ερχόταν και ένας άλλος άντρας και στην ουσία με έπεισε.

Είχαμε κανονίσει για εχθές 16 του μήνα, μετά τη δουλειά μου, απογευματάκι.
Αλλά όταν έφυγα από τη δουλειά και ήμουν σαν χαμένος και τόσο πεσμένος ψυχολογικά δεν είχα όρεξη ούτε να φάω, οπότε του λέω μήπως να το κάνουμε κάποια άλλη μέρα κτλπ
Αυτός κλασσικά επέμενε έστω 10 λεπτά για γνωριμία χωρίς να κάνουμε κάτι, οπότε αποφάσισα να πάω (και μετά θα έκανα μία βόλτα με έναν φίλο ταξιτζή να μου έλεγε τη γνώμη του για τη δουλειά και καμία συμβουλή).

Όπως αποδείχθηκε αυτός ο Αλβανός είναι πολύ... πως να το πω... να μη πω χειριστικός, αλλά ψεύτης; Με έπεισε αλλά μου έλεγε ψέμματα! Φυσικά δεν θα ερχόταν κανένας άλλος άντρας, και φυσικά δεν με ήθελε για 10 λεπτά για γνωριμία.
Με το που μπαίνω (είχε λίγο ανοιχτή την πόρτα να μπω) τον βλέπω γυμνό όρθιο να πιπώνει μία γυναίκα γυμνή καθισμένη στον καναπέ.
Τον φιλάω στην πλάτη και πάω και κάθομαι σε έναν άλλο καναπέ.
Στην αρχή η γυναίκα μου φάνηκε κάπως, πχ σαν αυτές του δρόμου, σκεφτόμουν μην είναι κανένα πρεζάκι ή μεγάλη κτλπ
Με το που κάθομαι στον καναπέ αυτός μου λέει γδύσου και με πίεζε να γδυθώ και να πάω εκεί κοντά, κάτι που δεν μου άρεσε!
Γι αυτό σας λέω, είναι εντελώς άλλος άνθρωπος όταν είναι καυλωμένος και άλλος όταν είναι ξεκαύλωτος.

Τεσπα... πρώτη μου φορά που βλέπω γυμνή γυναίκα live και να πιπώνει τον άλλο...
Πάω κοντά, και με βάζει να του πάρω εγώ πίπα ενώ σηκώθηκε η άλλη.
Μετά πάμε στο κρεβάτι...
Έλα μη ντρέπεσαι μου έλεγε ο μαλάκας.
Ξεκινάει να την γαμάει και για να μη τα πολυλογώ... καταλήγω να είμαι και εγώ γυμνός εκεί και να του χαιδεύω τα αρχίδια ενώ την γαμάει και μετά να μου λέει χαίδεψε την, χαίδεψε την...
οπότε ξεκίνησα εγώ να την ακουμπάω στην πλάτη... ενώ την γαμούσε...
και μετά περισσότερο και μετά μου λέει πιάστης τα βυζιά... και μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει στα βυζιά της...

(να ξέρετε ότι τώρα που τα γράφω όπως είπα και παραπάνω, νιώθω πολύ ουδέτερος, σαν να μην τα έχω κάνει εγώ αυτά αλλά σαν να τα έβλεπα, σαν να είναι σαν ανάμνηση από όνειρο, δεν νιώθω κανένα συναίσθημα όσο σκέφτομαι αυτές τις εικόνες, είναι σαν να τα έχει απωθήσει το μυαλό μου; φαντάζομαι έτσι κάπως θα νιώθει κάποιος στρ8 όταν κάνει κάτι για πρώτη φορά με άλλον άντρα)

τις πιάνω τα βυζιά... μετά τα πίεζα κανονικά... και αυτουνούς τους άρεσε και των δύο.

εκεί κατάλαβα ότι αυτοί γνωρίζονται, είναι ζευγάρι, αν όχι παντρεμένοι, μάλλον είναι οι γκόμενα του, και δεν με κάλεσαν εκεί για να πραγματωπιήσουν μία φαντασίωση μου αλλά για να κάνουν πράξη μία δική τους φαντασίωση... να έχουν τρίτο άτομο στη φάση...

και αυτό γιατί σε αυτό το σκηνικό αυτός άρχισε να της λέει, αυτό δεν ήθελες; ντρεπόσουνα ε; πωπω πως μου την έχεις κάνει μου έλεγε, φωτιά έχει πάρει... χύσε με μωρό μου! χύσε με... κάντα όλα μούσκεμα της έλεγε, ήταν σαν να κόντευε να χύσει αυτή... εγώ δεν έχω ιδέα πως το καταλαβαίνει αυτό ο άλλος... τεσπα... μου έβαζε το χέρι μου και προς το μουνί της, ή από πίσω εκεί που χαίδευα εγώ τα αρχίδια μου πήγαινε και το χέρι μου σε αυτήν, δηλαδή κάτι που γλίστραγε από τον ιδρώτα αισθανόμουν δεν ήξερα ακριβώς τι αγγίζω...
αυτή πρέπει να έχυσε... αλλά αυτός μετά την ξαναγάμαγε...
μάλιστα την έριξε πάνω μου, εγώ ανάσκελα αυτή ανάσκελα να ακουμπάει πάνω μου και αυτός να τη γαμάει.
και τις έλεγε/τις γύριζε το κεφάλι να με γλείψει... και κάποια στιγμή (εμένα μου είχε σχεδόν ξεκαυλώσει εκείνη τη στιγμή) το είχε αυτή στα χείλη και μετά σκύβει και αυτός και τη φιλάει με τον πούτσο μου

τεσπα μετά την πίεζε να μου πάρει πίπα... αυτή δεν... απλά άνοιγε λίγο το στόμα, τίποτα στην ουσία... μετά την ξαναγάμαγε στην αρχική στάση αυτός ανάσκελα (αυτή από πάνω καθιστή και εγώ από πίσω να τους χαιδεύω) και αυτή τη φορά την έπιανα κανονικά αγκαλιά δηλαδή πέρναγα τα χέρια μπροστά από τα βυζιά της και την έσφιγγα, μετά αυτός ήθελε και να φιληθούμε... μόνο μία φορά στο λαιμό αν τη φίλησα και αυτό....
μετά κάπως έχυσε αυτός και επιτέλους εγώ ανακουφίστηκα να πω την αλήθεια...

έκανε πρώτα αυτή μπάνιο, μετά εγώ και έφυγα.
είπαμε κανα δυο κουβέντες πριν φύγω, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα να στέκομαι απέναντι σε γυμνή γυναίκα και να μιλάμε αλλά οκ, έγινε. και αυτή γενικά θα την έλεγα όμορφη γιατί αλλιώς νομίζω δεν θα έκανα τίποτα!

αλλά ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση ρε παίδες...
εντάξει και οι άντρες είναι αγύμναστοι πχ εγώ... αλλά η συγκεκριμένη, όταν την έσφιγγα ή πχ της χτυπούσα λίγο το κώλο, ήταν τόσο πλαδαρή, σαν χλαπάτσα, δηλαδή νιώθεις ότι θα μπορούσες άνετα να την διπλώσεις στα δύο... δεν ξέρω, αυτή την εντύπωση μου άφησε, ενώ ο άντρας και αδύνατος να είναι... πιάνεις λίγο κρέας... νιώθεις λίγο κάτι δεν ξέρω... τεσπα

αυτά παίδες...

Γενική εντύπωση... ούτε μου άρεσε, ούτε με χάλασε.
Αν θα το ξανα έκανα... μόνο για να βρεθώ ανάμεσα στους άντρες που θέλω.
Αν θα το ξανα κάνω με τον συγκεκριμένο... δεν νομίζω! όπως είπα δεν μου αρέσει που με πείθει και που είναι άλλος όταν είναι καυλωμένος (ένιωθα σαν αντικείμενο, ότι με έχουν πάρει απλά για να καυλώσουν λίγο στη φάση τους)
Δεν ξέρω αν θα μου είχε αφήσει διαφορετική εντύπωση αυτή η εμπειρία αν δεν είχε προηγηθεί όλο αυτό με τη δουλειά μου πρώτα...

Περιμένω σχόλια σας :)

Το έκανα και αυτό!!!

Τι άλλο μένει τώρα... χμμμ να με βάλει κάποιος μπάτσος σε κρατητήριο και να με ξεφτιλίσει μαζί με συναδέλφους τους και άλλους κρατούμενος :P χαχα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
καλησπερ ποδολαγνε

γραφεις πολυ ωραια

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
[size=10pt]2ο μέρος - Ερωτικά - Πρώτη εμπειρία με γυναίκα[/size]

Πριν λίγες ημέρες είχα βρεθεί με έναν Αλβανό (45-50) που μένει στην πλατεία Αττικής. Με αυτόν είχαμε μιλήσει και παλαιότερα... είχαμε μιλήσει και από το τηλέφωνο κτλπ αλλά δεν είχαμε βρεθεί. Τώρα ξανα μιλήσαμε για μία αγγελία που είχα βάλει στο facebook ότι καθαρίζω σπίτια και την έστελνα σε Αλβανούς :P

Τεσπα... πηγαίνω σπίτι του, πολύ ωραίο σπίτι! και ξεκινάμε...
Εδώ να σημειώσω ότι είχα να κάνω φάση από το καράβι όπου έφυγα από Μύκονο, την ημέρα που ξεκίνησε η καραντίνα, μήνες δηλαδή...
Οπότε έπεσα με τα μούτρα στις ποδάρες του, πουτσάρα μεγάλη είχε και κώλο! Μόνο γλειψίματα ήθελε και μετά που τον ρώτησα από μηνύματα μου είπε ότι δεν γαμάει άντρες, μόνο γυναίκες.

Εγώ γενικά όταν έφυγα από εκεί, είχα ξενερώσει πολύ μαζί του.
Και αυτό διότι πάνω στις καύλες τους αυτός δεν έχει καθόλου αυτοέλεγχο... μου έσφιγγε τόσο πολύ το κεφάλι και μου το πίεζε τόσο πολύ που θα μπορούσε (από ατύχημα) να με σκότωνε! Δηλαδή όντως φοβήθηκα κάποια στιγμή! Γιατί ήμουν εγώ ξαπλωμένος ανάσκελα και αυτός από πάνω μου καθισμένος στο στήθος μου και μου πίεζε το κεφάλι να του πάρω πίπα βαθιά... αν κάνετε εικόνα τη συγκεκριμένη φάση, δεν είναι η ιδανική για πίπα και εκεί όπως πίεζε θα μπορούσε άνετα να μου έσπαγε τον αυχένα και να πέθαινα...
Εννοείται ότι αφού έχυσε, ήταν πολύ καλός και ευγενικός, μου είπε ότι του άρεσε πολύ! Μου έλεγε συνέχεια ότι είσαι πολύ καθαρός (δεν ξέρω τι περίμενε... μου το έλεγε και μου το ξαναέλεγε)
Γενικά το σκεφτόμουν αν θα ξανα βρεθώ μαζί του...
Φυσικά ο αυχένας μου με πονούσε για 3-4 μέρες!!!

Αυτός παλιά μου είχε πει ότι έχει κόσμο να με συστήσει κτλπ, οπότε ήλπιζα σε κάτι τέτοιο και του το ξανα ανέφερα.
Αυτός με ρώτησε αν θα έκανα και κάτι με γυναίκα. Του είπα ότι θα μου άρεσε να πάρω μάτι και μάλιστα αν είναι δύο άντρες και γαμάνε μία γυναίκα.

Μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι θα πει σε μία γκόμενα του, και να πάω και εγώ. Του είπα ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα με γυναίκα μόνο να βλέπω.
Αυτός μου έλεγε φυσικά! και τίποτα να μη κάνεις, και 10 λεπτά μόνο να έρθεις για γνωριμία θέλω, μου είπε ότι μετά θα ερχόταν και ένας άλλος άντρας και στην ουσία με έπεισε.

Είχαμε κανονίσει για εχθές 16 του μήνα, μετά τη δουλειά μου, απογευματάκι.
Αλλά όταν έφυγα από τη δουλειά και ήμουν σαν χαμένος και τόσο πεσμένος ψυχολογικά δεν είχα όρεξη ούτε να φάω, οπότε του λέω μήπως να το κάνουμε κάποια άλλη μέρα κτλπ
Αυτός κλασσικά επέμενε έστω 10 λεπτά για γνωριμία χωρίς να κάνουμε κάτι, οπότε αποφάσισα να πάω (και μετά θα έκανα μία βόλτα με έναν φίλο ταξιτζή να μου έλεγε τη γνώμη του για τη δουλειά και καμία συμβουλή).

Όπως αποδείχθηκε αυτός ο Αλβανός είναι πολύ... πως να το πω... να μη πω χειριστικός, αλλά ψεύτης; Με έπεισε αλλά μου έλεγε ψέμματα! Φυσικά δεν θα ερχόταν κανένας άλλος άντρας, και φυσικά δεν με ήθελε για 10 λεπτά για γνωριμία.
Με το που μπαίνω (είχε λίγο ανοιχτή την πόρτα να μπω) τον βλέπω γυμνό όρθιο να πιπώνει μία γυναίκα γυμνή καθισμένη στον καναπέ.
Τον φιλάω στην πλάτη και πάω και κάθομαι σε έναν άλλο καναπέ.
Στην αρχή η γυναίκα μου φάνηκε κάπως, πχ σαν αυτές του δρόμου, σκεφτόμουν μην είναι κανένα πρεζάκι ή μεγάλη κτλπ
Με το που κάθομαι στον καναπέ αυτός μου λέει γδύσου και με πίεζε να γδυθώ και να πάω εκεί κοντά, κάτι που δεν μου άρεσε!
Γι αυτό σας λέω, είναι εντελώς άλλος άνθρωπος όταν είναι καυλωμένος και άλλος όταν είναι ξεκαύλωτος.

Τεσπα... πρώτη μου φορά που βλέπω γυμνή γυναίκα live και να πιπώνει τον άλλο...
Πάω κοντά, και με βάζει να του πάρω εγώ πίπα ενώ σηκώθηκε η άλλη.
Μετά πάμε στο κρεβάτι...
Έλα μη ντρέπεσαι μου έλεγε ο μαλάκας.
Ξεκινάει να την γαμάει και για να μη τα πολυλογώ... καταλήγω να είμαι και εγώ γυμνός εκεί και να του χαιδεύω τα αρχίδια ενώ την γαμάει και μετά να μου λέει χαίδεψε την, χαίδεψε την...
οπότε ξεκίνησα εγώ να την ακουμπάω στην πλάτη... ενώ την γαμούσε...
και μετά περισσότερο και μετά μου λέει πιάστης τα βυζιά... και μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει στα βυζιά της...

(να ξέρετε ότι τώρα που τα γράφω όπως είπα και παραπάνω, νιώθω πολύ ουδέτερος, σαν να μην τα έχω κάνει εγώ αυτά αλλά σαν να τα έβλεπα, σαν να είναι σαν ανάμνηση από όνειρο, δεν νιώθω κανένα συναίσθημα όσο σκέφτομαι αυτές τις εικόνες, είναι σαν να τα έχει απωθήσει το μυαλό μου; φαντάζομαι έτσι κάπως θα νιώθει κάποιος στρ8 όταν κάνει κάτι για πρώτη φορά με άλλον άντρα)

τις πιάνω τα βυζιά... μετά τα πίεζα κανονικά... και αυτουνούς τους άρεσε και των δύο.

εκεί κατάλαβα ότι αυτοί γνωρίζονται, είναι ζευγάρι, αν όχι παντρεμένοι, μάλλον είναι οι γκόμενα του, και δεν με κάλεσαν εκεί για να πραγματωπιήσουν μία φαντασίωση μου αλλά για να κάνουν πράξη μία δική τους φαντασίωση... να έχουν τρίτο άτομο στη φάση...

και αυτό γιατί σε αυτό το σκηνικό αυτός άρχισε να της λέει, αυτό δεν ήθελες; ντρεπόσουνα ε; πωπω πως μου την έχεις κάνει μου έλεγε, φωτιά έχει πάρει... χύσε με μωρό μου! χύσε με... κάντα όλα μούσκεμα της έλεγε, ήταν σαν να κόντευε να χύσει αυτή... εγώ δεν έχω ιδέα πως το καταλαβαίνει αυτό ο άλλος... τεσπα... μου έβαζε το χέρι μου και προς το μουνί της, ή από πίσω εκεί που χαίδευα εγώ τα αρχίδια μου πήγαινε και το χέρι μου σε αυτήν, δηλαδή κάτι που γλίστραγε από τον ιδρώτα αισθανόμουν δεν ήξερα ακριβώς τι αγγίζω...
αυτή πρέπει να έχυσε... αλλά αυτός μετά την ξαναγάμαγε...
μάλιστα την έριξε πάνω μου, εγώ ανάσκελα αυτή ανάσκελα να ακουμπάει πάνω μου και αυτός να τη γαμάει.
και τις έλεγε/τις γύριζε το κεφάλι να με γλείψει... και κάποια στιγμή (εμένα μου είχε σχεδόν ξεκαυλώσει εκείνη τη στιγμή) το είχε αυτή στα χείλη και μετά σκύβει και αυτός και τη φιλάει με τον πούτσο μου

τεσπα μετά την πίεζε να μου πάρει πίπα... αυτή δεν... απλά άνοιγε λίγο το στόμα, τίποτα στην ουσία... μετά την ξαναγάμαγε στην αρχική στάση αυτός ανάσκελα (αυτή από πάνω καθιστή και εγώ από πίσω να τους χαιδεύω) και αυτή τη φορά την έπιανα κανονικά αγκαλιά δηλαδή πέρναγα τα χέρια μπροστά από τα βυζιά της και την έσφιγγα, μετά αυτός ήθελε και να φιληθούμε... μόνο μία φορά στο λαιμό αν τη φίλησα και αυτό....
μετά κάπως έχυσε αυτός και επιτέλους εγώ ανακουφίστηκα να πω την αλήθεια...

έκανε πρώτα αυτή μπάνιο, μετά εγώ και έφυγα.
είπαμε κανα δυο κουβέντες πριν φύγω, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα να στέκομαι απέναντι σε γυμνή γυναίκα και να μιλάμε αλλά οκ, έγινε. και αυτή γενικά θα την έλεγα όμορφη γιατί αλλιώς νομίζω δεν θα έκανα τίποτα!

αλλά ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση ρε παίδες...
εντάξει και οι άντρες είναι αγύμναστοι πχ εγώ... αλλά η συγκεκριμένη, όταν την έσφιγγα ή πχ της χτυπούσα λίγο το κώλο, ήταν τόσο πλαδαρή, σαν χλαπάτσα, δηλαδή νιώθεις ότι θα μπορούσες άνετα να την διπλώσεις στα δύο... δεν ξέρω, αυτή την εντύπωση μου άφησε, ενώ ο άντρας και αδύνατος να είναι... πιάνεις λίγο κρέας... νιώθεις λίγο κάτι δεν ξέρω... τεσπα

αυτά παίδες...

Γενική εντύπωση... ούτε μου άρεσε, ούτε με χάλασε.
Αν θα το ξανα έκανα... μόνο για να βρεθώ ανάμεσα στους άντρες που θέλω.
Αν θα το ξανα κάνω με τον συγκεκριμένο... δεν νομίζω! όπως είπα δεν μου αρέσει που με πείθει και που είναι άλλος όταν είναι καυλωμένος (ένιωθα σαν αντικείμενο, ότι με έχουν πάρει απλά για να καυλώσουν λίγο στη φάση τους)
Δεν ξέρω αν θα μου είχε αφήσει διαφορετική εντύπωση αυτή η εμπειρία αν δεν είχε προηγηθεί όλο αυτό με τη δουλειά μου πρώτα...

Περιμένω σχόλια σας :)

Το έκανα και αυτό!!!

Τι άλλο μένει τώρα... χμμμ να με βάλει κάποιος μπάτσος σε κρατητήριο και να με ξεφτιλίσει μαζί με συναδέλφους τους και άλλους κρατούμενος :P χαχα

ΜΗΝ είσαι μαλάκας και μπλέκεις με Αλβανούς κτλ.
Μα αναρωτιέσαι γιατί τον βλέπεις άλλον άνθρωπο κατά την διάρκεια του επιβήτορα;;;;
Φυσικά επειδή κουμπώνει χάπα ρεεέεεεε τρελέ μου!
Έχε το νου σου και ξέκοψε από τέτοιες μαλακίες διότι θα σε ψάχνουν καμιά μέρα και ΔΕΝ θα σε βρίσκει ούτε η Νικολούλη.. Στα λέω με όλη μου την καρδιά δίχως καμία δόση αστεϊσμού είτε να σε κατακρίνω.
  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Για την επιχειρηση μου φαινεται οτι σε θεωρησαν πουστρακο-ιντριγκαδορο με αυτα για το παρελθον και το μελλον που ειπες για το account name, το οτι δεν εδινες το know how, κτλ...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα.

Για κοπρολαγνεια που ρωτουσες σε αλλο θρεντ, το δεχοταν το μελος dimitrakis29 για 200$ τον μηνα.
Δεν ξερω τωρα.
Ρωτα τον

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ρε msakis και που να ξέρω εγώ τι παίρνει ο καθένας δηλαδή...
45αρης είναι και όπως είπα φαίνεται πολύ ευγενικός και καλός μετά το σεξ
οδηγός είναι
θέλω να πω... θα μπορούσες κι εσύ να παίρνεις οτιδήποτε και να πηγαίνεις σε μπουρδέλο... θα κάνεις ότι θέλεις δηλαδή, χωρίς αυτοέλεγχο?
και όταν λες να ξεκόψω από τέτοιες μαλακίες τι ακριβώς εννοείς :)
να μη κάνω σεξ? να μη γνωρίζω αγνώστους? ή να παντρευτώ και να κάνω σεξ με τον ίδιο άνθρωπο κάθε μέρα?

kabourdidis θα μπορούσε να τον πείραξε αυτό που είπα για το όνομα χρήστη στα windows, άλλωστε κι εγώ γι αυτό το είπα, για υπονοούμενο, διότι αν έλεγαν αλήθεια ότι θέλουν να με κρατήσουν θα έπρεπε να αλλάξουν και το όνομα...
επίσης μου είπε πως είναι τα νέα σου ακουστικά και του είπα: τέλεια πολύ πιο ελαφριά από τα δικά σας, τα δικά σας είναι πολύ σφιχτά και δεν μου αρέσει να με πιέζουν, επίσης υπονοούμενο μεταξύ σοβαρού και αστείου, μιας και από τη συνέντευξη και σχεδόν κάθε μέρα μου έλεγαν ότι αν ξαναγίνει lockdown θα χρειαστεί να κατεβαίνω στην αποθήκη να συσκευάζω πράγματα κτλπ γρήγορα και μες την πίεση....

αλλά έχω καταλήξει περνώντας και αυτή η μέρα, ότι τελικά έκαναν απλά λάθος υπόθεση (δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα ότι κάποιος μπορεί να γνωρίζει τόσα από υπολογιστή - πχ να δει τους κωδικούς που έχουν αποθηκευτεί στον browser κτλπ) τρελάθηκε όταν το συνηδειτοποίησε γιατί είναι δική του η επιχείρηση και αυτό...

urlauber δεν θυμάμαι καν για τι λες, χέσε μας κι εσύ με τις βλακείες σου  :grin: :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
πάντως οκ, κανείς δεν σχολίασε το ό,τι έκανα με τη γυναίκα lol...

το παίρνω (  :grin: ) ως εξής, ότι με προτιμάτε  :effemine: όπως με γνωρίσατε και δεν θέλετε να με βλέπετε να μπλέκομαι σε ξένα χωράφια  :)  :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
παρεμπιπτόντως ψάχνω να νοικιάσω σπίτι στην πλατειά Αττική για να μένω λίγο μόνος και να κάνω και τα μασάζ μου (με τα οποία θα βγάζω τουλάχιστον το ενοίκιο ή το μισό), είτε για κανένα επιπλωμένο στα 400 που βλέπω συνήθως είτε κανένα άδειο γύρω στα 300 και να πάρω εγώ μόνο τα βασικά.
οπότε αν έχετε κάτι υπόψη να μου πείτε...

απλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είναι είτε σε πολύ μικρή πολυκατοικία, είτε σε πολύυυ μεγάλη, ώστε να μη κάνει εντύπωση το να έρχονται συχνά άντρες επίσκεψη

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Τύπε, νομίζω ότι ένιωσες υπερβολικά άνετος,  υπερβολικά γρήγορα στην δουλειά, και για αυτό σε έστειλαν.
Οι συνάδελφοι σου μάλλον ένιωσαν απειλή από την παρουσία σου, θα είπαν καμία κουβέντα στο αφεντικό, που και μόνος του θα ένιωθε κάποια ανασφάλεια με τον τρόπο που δουλεύεις, δεν ήθελε και πολύ.
Σε καινούργιες δουλειές δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας από την αρχή, και πάντα προσέχουμε τους νέους συναδέλφους μας. Ειδικά εάν πρόκειται και για γυναίκες.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
ρε msakis και που να ξέρω εγώ τι παίρνει ο καθένας δηλαδή...
45αρης είναι και όπως είπα φαίνεται πολύ ευγενικός και καλός μετά το σεξ
οδηγός είναι
θέλω να πω... θα μπορούσες κι εσύ να παίρνεις οτιδήποτε και να πηγαίνεις σε μπουρδέλο... θα κάνεις ότι θέλεις δηλαδή, χωρίς αυτοέλεγχο?
και όταν λες να ξεκόψω από τέτοιες μαλακίες τι ακριβώς εννοείς :)
να μη κάνω σεξ? να μη γνωρίζω αγνώστους? ή να παντρευτώ και να κάνω σεξ με τον ίδιο άνθρωπο κάθε μέρα?

Ρε συ εδώ μεθυσμένος να ναι ο άλλος και τον διώχνουν από τα μπουρδέλα.. ΟΧΙ να χεις πάρει και ουσίες..!
Εννοώ να προσέχεις πολύ περισσότερο διότι ΔΕΝ ξέρεις πού θα πέσεις καμιά φορά και ενδεχομένως να ρισκάρεις ακόμα και με την ίδια σου την ζωή!
ΔΕΝ παίζουμε με αυτά τα πράγματα!
Φυσικά και να κάνεις σεξ αλλά να προσέχεις τον εαυτό σου και να ΜΗΝ εμπιστεύεσαι!
  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom