Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
SOS, πείτε μου τι πιστεύετε...

Πήγα εχτές σε μία εταιρεία σεκιούριτι και τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας εφόσον δίνουν παραπάνω χρήματα ή διαμονή

και μου είπαν να πάω Κέρκυρα για το αεροδρόμιο 3 Νοεμβρίου!!!
Να μου κάνουν την εκπαίδευση (δύο εβδομάδες ενώ θα μένω κάπου με άλλους)
και αμέσως μετά πρόσληψη όπου θα μου δίνουν 650 περίπου καθαρά + 200 για ενοίκιο + 100 κουπόνια
και από την άνοιξη και μετά + 100 γιατί θα δουλεύω 6 μέρες.

Επίσης πρέπει να μείνω εκεί για έναν χρόνο αλλιώς θα πληρώσω αυτή την εκπαίδευση που κοστίζει 600 ευρώ...

Και τους είπα ότι θέλω να πάω... αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή απόφαση...
Γαμώτο τι να κάνω; και δεν έχω και πολλές μέρες να το σκεφτώ... μου ζήτησε και βεβαίωση από δύο γιατρούς (έξοδα)
και μου είπε ότι θα πληρώνομαι στις 25 του επόμενου μήνα...
οπότε τον πρώτο μήνα τι θα κάνω εκεί;
Άντε πες και να βρω κανα σπίτι δεν θα θέλουν ενοίκια μπροστά;

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα από Κέρκυρα που έχει κανα σπίτι ή θα μπορούσα να μείνω για κανα μήνα;

Πφφφ νιώθω πολύ περίεργα... θέλω... αλλά είναι πολύ δύσκολο σαν βήμα...

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
καλα ρε μαλακα δεν εχεις  ουτε 1000 ευρω πανω σου ;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
όχι ρε... έχω λιγότερα αλλά έχω και έξοδα... γιατί ασχολούμαι/κάνω κάτι άλλο αυτό τον καιρό...
αν ήταν με διαμονή θα πήγαινα...

αλλά τώρα διαβάζω και κάτι άρθρα για το αεροδρόμιο στην κέρκυρα για άσχημες συνθήκες κτλπ
τεσπα... πω ρε φίλε, τι δύσκολη απόφαση (χωρίς να ξέρεις) γιατί αν είχα κάποιον που δουλεύει εκεί... ή αν είχα πάει και ήξερα πως είναι θα ήταν αλλιώς.

αλλά τώρα αν δε μου αρέσει να έχω κάνει έξοδα και να χρεωθώ και 600 και να με κάνουν και μπλοκ από αυτή την εταιρία...

μάλλον θα του πω όχι και θα κοιτάξω για κάτι άλλο εδώ.

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
όχι ρε... έχω λιγότερα αλλά έχω και έξοδα... γιατί ασχολούμαι/κάνω κάτι άλλο αυτό τον καιρό...
αν ήταν με διαμονή θα πήγαινα...

αλλά τώρα διαβάζω και κάτι άρθρα για το αεροδρόμιο στην κέρκυρα για άσχημες συνθήκες κτλπ
τεσπα... πω ρε φίλε, τι δύσκολη απόφαση (χωρίς να ξέρεις) γιατί αν είχα κάποιον που δουλεύει εκεί... ή αν είχα πάει και ήξερα πως είναι θα ήταν αλλιώς.

αλλά τώρα αν δε μου αρέσει να έχω κάνει έξοδα και να χρεωθώ και 600 και να με κάνουν και μπλοκ από αυτή την εταιρία...

μάλλον θα του πω όχι και θα κοιτάξω για κάτι άλλο εδώ.
να πας εκει που σου ειχε  πει ο souker .
εχει  στειλει κοσμο απο εδω.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
να πας εκει που σου ειχε  πει ο souker .
εχει  στειλει κοσμο απο εδω.

ααα να σε καλά που μου θύμισες τον souker γιατί είχα ξεχάσει το nickname του.
ναι κοίτα... βασικά είναι ένας χώρος που στην ουσία οι εταιρείες σε ψάχνουν, δεν χρειάζεται να ψάξεις εσύ για δουλειά... τόσο πολύυυ
μου έστειλε ήδη ένα παιδί από το σεμινάριο που του είπα γι αυτό και μου είπε ότι αυτός θα πιάσει σε μία καλή θέση πανόρμου
και αν θέλω να πάω κι εγώ, στην icts που είναι άλλη μία από τις μεγαλύτερες...

οπότε μάλλον αυτό θα κάνω παίδες... θα βρω κάτι εδώ και αν μου αρκούν τα λεφτά θα νοικιάσω εδώ πέρα καμιά γκαρσονιέρα τι να πω...
το ήθελα αλλά είναι άγνωστο και πολύ λίγος ο χρόνος που δίνουν να αποφασίσω οπότε ναι, θα το ακυρώσω.

αν ήταν με διαμονή με άλλους δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... θα πήγαινα και ας έφευγα αν δε μου άρεσε.
Με αγχώνει κυρίως η διαδικασία με το σπίτι... να βρω, χρήματα, μετά άλλα χρήματα για συσκευές κτλπ...(+ το ότι δεν έχω και γονείς για να με βοηθήσουν με τέτοια θέματα).

τεσπα. φιλιά σε όλους. και στις ψωλάρες σας, γιατί το πρωί είχα πολλές καύλες αλλά μου έπεσα μετά με τέτοιο άγχος...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Παίδες βλέπει κανείς το Globetrotters στο star?

Εγώ δεν το είχα δει, νόμιζα ότι θα είναι χαζομάρα, αλλά τα είδα και τα δύο από το youtube, και πραγματικά είναι πολύ ωραίο!!! έχει πολύυυυ πλάκα έτσι για να περάσει η ώρα σου
Δείτε τα :)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/59f794eda3435ee4956a6062150ef09b/tumblr_phz96olATd1vejm5f_540.gif[/img[/URL]]

[img width=500][URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/20142a5abf59cd9cef06f1fc9a06fb1c/tumblr_phz96q558z1vejm5f_540.gif[/img[/URL]]

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Πηρες την σωστη αποφαση :thumbsup: :thumbsup:
Ξερεις που εχουν φτασει τα ενοικια κ αν υπαρχουν πλεον διαμερισματα γαι ενοικιαση;
A.B+B,φοιτητες,αναπληρωτες... :tickedoff:
Τι γιατρους ζητησαν παθολογο+ψυχιατρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom