podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 141
- Πόντοι
- 166
τον άλλο τον panspi με το πρώτο σχόλιο σε αυτή τη σελίδα γιατί τον έκαναν mute?
Τι τραβας και συ...:S
ρε σεις... όσο και να γουστάρω
πακιστανούς, ινδούς, ιρακινούς, άραβες κτλπ...
έχω αρχίσει και ξενερώνω άγρια... σε σημείο να μου έρχεται να ξεράσω κιόλας...
για κάποιο λόγο στις διαφημίσεις που βάζω στο fb για μασάς μου στέλνουν πάααρα πολύ
1/3 είναι αλλοδαπός μελαχροινός... είτε από ιρανκ, ινδία, πακιστάν, κτλπ
το θέμα ποιο είναι...
ότι τα αγγλικά μου είναι μέτρια προς χάλια
τα δικά τους είναι χάλια προς σκατά
και όχι μόνο δε συνεννοούμαστε αλλά είναι και ζώα... δεν καταλβαίνουν χριστό
και εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι γιατί μου στέλνουν τόσοι πολλοί αλλοδαποί...
1) γιατί όντως έχουμε γεμίσει και στην Αθήνα που αναζητώ εγώ άτομα είναι 50% έλληνες 50% αλλοδαποί
2) μήπως φταίει ότι στην αρχή είχα βάλει μία αγγελία και είχα βάλει σαν στόχευση κοινού όσους μιλάνε πακιστανικά, ινδικά, αραβικά κτλπ? όμως από τότε έχω διαγράψει εντελώς αυτό το κοινό και βάζω μόνο ηλικίες ή άλλα ενδιαφέροντα
3) λέτε όντως το fb και το google, να μας ακούν και να μας βλέπουν κάθε στιγμή... οπότε το ότι γράφω γενικά ακόμα και εδώ ότι γουστάρω αλλοδαπούς κτλπ να το λαμβάνουν με κάποιο τρόπο?
4) μπορείτε να σκεφτείτε εσείς κάτι άλλο με το πάνω κεφάλι που συνήθως το έχετε αχρησιμοποίητο?
πωπω τα νεύρα μου!!! και να πεις ότι έχουν και λεφτά και δίνουν έστω 30 ευρώ οκ... να τους εξυπηρετούσα αλλά ούτε καν...
χάθηκαν οι άραβες από ντουμπαι να μου στείλουν κανα μήνυμα ρε πούστη μου...
έλεος...
Τι τραβας και συ...
Ποδαρολαγνε γιατι δεν κανεις κανα μικροεγκλημα πχ να ληστεψεις καμμια γιαγια με σκοπο να σε πιασουν να σε βαλουν φυλακη κανα διμηνο, και να γινεις το πουτανακι τους ? Αυτο που τοσο επιθυμεις δλδ?
Αλβανοι,γυφτοι, πακιστανοι. Η βρωμικη καλτσα εγγυηση
πουστρολαγνε με τραβεστι εχεις παει ; θα ηθελες ;
Τύπε ποδολάγνε όσο πάει και η κατάσταση σου χειροτερεύει. Καλο θα ήταν να το κοτάξεις απο ψ/χ άποψης το θέμα. Τόσοι ειδικοί υπάρχουν εκεί έξω, μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει πραγματικά, και να ξεπεράσεις μερικές απο αυτές τις εμμονές..
αφήστε ρε τον άνρθωπα ήσυχο να βγάλει τα γούστα του
Τραγικη κατασταση,αντε να σ αρεσουν οι αντρες, παει στο καλο,αλλα τοση διαστροφη,ελεος ρε πουστη μου.
Εγώ να ρωτήσω το αφρόλουτρο γιατί το είχες στην τσάντα? :S :S :S
Εκτός και αν εννοείς τσάντα σούπερ μάρκετ
γιατι δεν την πλενεις μονος σου ;; αν τη καταβρεχες με το λαστιχο μια χαρα θα πλενοταν ..στο διάολο όλοι ρε
σαν τη μάνα μου
που είπα πλύνε τη τσάντα γιατί μου χύθηκε αφρόλουτρο