Εχτές νόμισα ότι θα πεθάνω, με το σεισμό.
Σήμερα ένιωσα πως είναι να πεθαίνεις, στον ύπνο μου.
Λίγη ώρα μετά αφού είχα ξαπλώσει, πρέπει να έβλεπα κάποιο όνειρο που δεν το θυμάμαι
και μετά είμαι σε ένα πολύ μεγάλο λεωφορείο
και σε μία στροφή αντί να στρίψει το βλέπουμε να πηγαίνει ευθεία σε έναν τοίχο
ο οποίος ήταν σαν προστατευτικό τείχος στην άκρη του δρόμου και από πίσω ήταν νερό, θάλασσα, λίμνη κάτι τέτοιο
και σκάμε πάνω στον τοίχο με αρκετή ταχύτητα
και νιώθω να κοπανάω στο αριστερό εσωτερικό του λεωφορείου με το στέρνο μου, καθόμουν μάλλον παράθυρο αριστερά
και μετά νιώθω άλλα άτομα/σώματα να πέφτουν πάνω μου και γύρω μου
και μετά και άλλα άτομα/σώματα πάνω σε αυτούς
και κάθε φορά ένιωθα το βάρος όλων που μεγάλωνε
και μέχρι εκείνη τη στιγμή αναρωτιόμουν... χτύπησα σοβαρά? θα πεθάνω? θα σταματήσουν να πέφτουν άλλα σώματα πάνω μας τουλάχιστον? πότε θα σταματήσουν να πέφτουν άλλα σώματα?
μέχρι κάποια στιγμή που το βάρος γινόταν αβάσταχτο, μαζί με το βάρος πάνω μου, μειωνόταν και η δυνατότητα μου να αναπνεύσω, και το οξυγόνο αλλά και το φως, καθώς είχαν στοιβαχτεί τόσα σώματα από πάνω μου (όπως στη σκηνή του game of thrones με τον jhon που τον ποδοπατούσαν)
ήταν σαν να βλέπω πίσω από ένα κλείστρο/διάφραγμα φακού που όλο και έκλεινε και όλο και μειωνόταν ο κύκλος από τον οποίο έμπαινε φως
και όσο μειωνόταν αυτός ο κύκλος και φως, μειωνόταν και η αναπνοή μου, και η ζωή μου προφανώς
και μόλις είχε μειωθεί πολύ, είχα καταλάβει ότι δεν γίνεται να σωθώ από αυτό, ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω
και μόλις έγινε η τρύπα αυτή πολύ μικρή, ένα εκατοστό περίπου (που μάλλον πέθανα)
ανοίγει ξαφνικά και βλέπω έντονο φως
και ήταν το σεντόνι μου αυτό που έβλεπα, καθώς είχα ξυπνήσει...
τι εμπειρία και αυτή...
wtf...
τι μου συμβαίνει...
και είναι η 4 ή 5 εμπειρία που βλέπω ή αισθάνομαι πως είναι να πεθαίνω
αναρωτιέμαι πως να λέγονται αυτές οι εμπειρίες να το έψαχνα...
θέλω απλά να σας εξηγήσω...
πως δεν είναι απλά όπως σας το περιγράφω
δεν σκέφτομαι πως θα ήταν ή τι θα ένιωθα σε μία τέτοια κατάσταση...
το έζησα!!! το αισθάνθηκα, όπως νιώθουμε όλοι στα όνειρα και γι αυτό ξυπνάμε με κάτι τρομακτικό
έζησα ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
και ένιωθα τα πάντα εκτός από πόνο...
wow
πάντως όσο τραγικό και τρομακτικό είναι όσο συμβαίνει
εγώ είμαι χαρούμενος και ευγνώμον που έχω ζήσει τέτοιες εμπειρίες...
σαν εμπειρίες δηλαδή, είναι κάτι πολύ περίεργο
τεσπα. αυτά...
αναρωτιέμαι αν σημαίνουν κάτι...