Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
γιατι δεν βαζεις καλύτερα κατι μορφη ποιήματος ?Δικό μου... πως σας ακούγεται?![]()
![]()
![]()
γιατι δεν βαζεις καλύτερα κατι μορφη ποιήματος ?Δικό μου... πως σας ακούγεται?![]()
![]()
![]()
Σήμερα άλλη μία φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα.
Πέρασα τέλεια (καλά) σε νταλίκα απέναντι από το ΙΚΕΑ στον Κηφισό!
Μιλάμε για μεγάλη... νταλίκα και για πολύυυυυ χοντρή ψωλάρα!!!
Η ψωλάρα του οδηγού μου μύριζε ιδρώτα και κάτουρο και τρελάθηκα και μόνο με τη μυρωδιά.
Και τελικά οι φώτος την αδικούσαν, μιλάμε για πολύυυ πολύυυυ χοντρή ψωλάρα! Δεν ήξερα αν θα μπορέσει να μπει μέσα μου, αλλά την ήθελα πολύ.
Βέβαια...
το αιρκοντισιον δεν λειτουργούσε (όχι ότι με χάλαγε να μυρίζω τον οδηγό μου ιδρωμένο) αλλά με τον πόνο που ένιωσα, γιατί πραγματικά με έσκισε αυτή η ψωλάρα, από το φόβο μη γίνει κανά ατύχημα εκεί μέσα και την αφόρητη ζέστη που πάνω στο γαμήσι είχε παραγίνει (το ένα παράθυρο δεν άνοιγε, και του οδηγού το είχε μόνο λίγο ανοιχτό) μου ήρθε μία ζαλάδα και του είπα να βγει να χαλαρώσουμε λίγο.
μετά αυτός μου τον έδωσε στο στόμα και με έχυσε, ενώ ο ιδρώτας από το πρόσωπο του έπεφτε σαν ανοιχτή βρύση πάνω μου
οπότε δεν με ξαναγάμησε
μιλάμε για τρελά χοντρή ψωλάρα...μπήκε με ζόρι (αλλά και πάλι δεν πήρε πάνω από 5 λεπτά) αλλά θα ήθελα να με έσκιζε και άλλο
πάντως η όλη εμπειρία και ιδίως το ότι ήμασταν σε αυτό το σημείο
γεμάτο με νταλίκες και οδηγούς τριγύρω
με αμάξια να περνάνε από έξω
με ανοιχτό παράθυρο και εγώ να φωνάζω (δυνατά) σαν τρελή... γάμα με, ναι γάμα με κι άλλο, πιο δυνατά, σκίσε με!!! θέλω γαμήσι και τέτοια...
ήταν πολύ καυλωτικό
μετά βέβαια ο ιδρώτας μας δεν σταματούσε... αλλά τεσπα...
καύλα...
από τη μία τώρα το κωλαράκι μου θα πονάει με την επόμενη ψωλή που θα πάει να μπει
αλλά από την άλλη θέλω και άλλη ψωλή και τώρα αν γίνεται![]()
αυτό πάλι που στην ελλάδα όποια ή όποιος έχει τρύπα θέλει να εκδίδεται.. άλλο και τούτο, ευκαιρία λοιπόν να βάλω και τη γιαγιά μου, όλο και κάτι θα πιάσει..εκδιδεσαι ποδολαγνε ;
ειπε πως θα βγαλει καρτες!αυτό πάλι που στην ελλάδα όποια ή όποιος έχει τρύπα θέλει να εκδίδεται.. άλλο και τούτο, ευκαιρία λοιπόν να βάλω και τη γιαγιά μου, όλο και κάτι θα πιάσει..![]()
ότι του φανεί.. κάρτες αερίων πρωκτού να βγάλει καλυτεραειπε πως θα βγαλει καρτες!
Το τηλέφωνο του το έχουμε;;;![]()
εκδιδεσαι ποδολαγνε ;
Να ξέρεις κάθομαι και διαβάζω τις ιστορίες σου με καφέ αντί της αθλητικής με τα παιδιά στο καφενείο και γελάμε. Σκεφτόμασταν αν ήσουν τόσο τολμηρός να μας κόψεις τα νύχια των ποδιών με το στόμα σου (φυσικά και να τα φας), στη συνέχεια να σε πάμε στην τουαλέτα να καθαρίσεις με τη γλώσσα σου το καπάκι της λεκάνης και να φας λίγο κερί από τα αυτιά του Μήτσου (είναι 60αρης πρώην ναυτικός δεν ξέρω αν σε φτιάχνει). Μετά θα μπορείς να περάσεις για "πληρωμή σε είδος" απ' όλο τον σύλλογο μας.
βασικά τι να σου πω... και ναι και όχι...
τις κάρτες έγραψα ότι θέλω να τις βγάλω για να δίνω πχ σε όποιον θέλω να την πέσω έξω στο δρόμο...
σε κανέναν ταξιτζή... σε κάποιον στο λεωφορείο που θα μου αρέσει αλλά δεν θα μπορώ να του μιλήσω γιατί είναι γεμάτο κόσμο κτλπ
οπότε άσχετες οι κάρτες...
τώρα το ότι βάζω τον τελευταίο καιρό αγγελίες για μασάζ/γαμήσι με χρήματα...
το κάνω για δύο λόγους...
επειδή δεν με πλήρωσαν από μία δουλειά και έξω ξεμείνει για κανα μήνα
οπότε
α) δεν μπορώ πλέον να πληρώνω ξενοδοχείο εγώ... όπως έκανα μέχρι τώρα
β) να βγάλω κανα ψιλό να περάσω το μήνα μέχρι να ξαναπληρωθώ...
αλλά μη νομίζεις ότι έχω βρεθεί και με κανέναν με πληρωμή ακόμα...
με έχουν πάρει ένα σωρό, αλλά ακόμα τίποτα...
και αν θες πες μου και από τιμές πως σου ακούγονται...
20 ή 30 ζητάω εγώ
και 20 για το ξενοδοχείο
οπότε σύνολο βγαίνει σε κάποιον 40 ή 50
τι να πω... είτε τσιγκουνεύονται είτε αρκετοί δεν θέλουν και ξενοδοχείο
τεσπα...
πάντως σε αυτό που λες...
όπως έχω ξαναπεί θα γούσταρα να είμαι πουτάνα...
να τρώω πούτσο όλη μέρα... οπότε και να ζω από αυτό
αν είχα δικό μου σπίτι πάντως να ξέρετε... 10 ευρώ θα χρέωνα...
άντε 20 σε μεγαλύτερες ηλικίες
υγ. το ξέρω ότι δεν κάνω για πωλητής και τους σιχαίνομαι τους πωλητές
τελικα εισαι τεμπελακος ποδολαγνε ...
αντι να πας αεροδρομιο να δουλεψεις θες να γινεις πουτανα λες και εχεις μουνι !
...