Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166

χαχα...
τίποτα καυλιάρη!!!

από αγγελία με πήρε που είχα βάλει για αλβανούς
και είχε δώσει μόνο πίπα σε ένα αγόρι πριν
(καλά κι εμένα δεν με γάμησε προχτές)

αλλά ήθελε και τρελάθηκε με όλα αυτά τα γλυψίματα και ανωμαλίες που γούσταρα
και χοτελ από 10€ ο καθένας δώσαμε

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
έβαλα αγγελία σε μία ομάδα στο fb ότι ψάχνω χοντρόπουτσες
και ανάμεσα στους πολλούς που μου έγραψαν, μου έγραψε και αυτός...
να είναι τρολ? δεν πιστεύω...

παναγία μου  :S κρίμα ρε φίλε, κρίμα απλά.

"
εισαι ανομαλος και θες αντρα σε γαμισω εγω αν θελει μπορω να σου σπασω αρχιδια με κλοστια μπουνια αυτο μου αρεσει αν θελεις στιλε μου φοτο και κανονισουμε

εγω αρχιδια σου θελα να ξερανω οχι προσοπικα μονο σενα αλλα αφου δεν θες δεν πιραζει

σου αρέσει να ρίχνεις ξύλο ε? εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει ο πόνος, μόνο το βρώμικο ξεφτίλισμα.
από Αθήνα είσαι?

οκ φιλε δεν κανω κατι με ζορι οχι μενω ρωμη αλλα κατεβενω αθηνα σιχνα

ωραίος. καταγωγή σου από που είναι?
σπάνιο το βίτσιο σου πάντως ελπίζω να βρίσκεις άτομα και να περνάς καλά.

μακαρι φιλε μου εγω χω κανει χωρις να ρωτισω παραλιγο να τρωγα μινιση  καταγωγη ιταλια εσενα

πωπω... λογικό ρε συ.... μπορείς να κάνεις ζημιά στον άλλο. εγώ έλληνας είμαι, αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ οι αλβανοί εμένα.
εμένα μου αρέσει να με φτύνουν, να με κατουράνε και να γλείφω πόδια

γιατι τοσο πολυ υποτιμας εαυτο θα που πεις γουστα και αυτα εμενα μου αρεσουν γινεκες το μουνι μου αρεσει γκλιψω ιδια αλβανιδες αλβανου θελω κλοσταω αρχιδια κοψω

χεχε... σε καυλώνει ή από μίσος?

και 2

γιατί δεν πας να γίνεις μποξέρ να ρίχνεις ξύλο?

εκει θελω σιγκεμενα να ριχνω βλεπω βιντεακια με γηνεκες που ριχουν και φτιαχνωμε

κατάλαβα. υπάρχουν κάποιοι μαζοχιστές που γουστάρουν. να βάζεις τίποτε αγγελίες. ηλικία σου?

21 ειμε εσυ

ααα μικρός. 33

οχι εσυ νεος εισε μια χαρα σε κοβω πιο νορμαλ απο μενα

εσένα σου έριχναν ξύλο πχ οι γονείς σου?

οχι εσενα
ειναι πολυ καλοι γονεις μου με σεβοντονταν και με αγαπανε

πως ανακάλυψες αυτό το φετιχ, από τις τσόντες?

ναι ειχα δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση μικρος θελα εκδικουμε εσυ δικο σου πως ανακαλιψες

δεν ξέρω... από το σχολείο κοίταζα τα πόδια του δάσκαλου και μετά γυμνάσιο καύλωνα με τις ιδρωμένες μασχάλες των συμμαθητών....

ορεα που βρισκεις ατομα ενω πληρονεις η απο σχεσεις σου κανει εγω ψαχνω αλλα κανεις δεν δεχετε πονο μακαρι να δεχωντουσαν θα δινα οτι ιχα και δεν χω

βρίσκω εύκολα.

μηπως ξερεις να μου δωσεις καμια αγκελια που δεχωντε ξιλο να ψαξω αν με βωηθησεις θα με υποχρεωσεις πολυ

να σε ρωτήσω... εσύ αφού καταλαβαίνεις ότι αυτό που γουστάρεις μπορεί να κάνει ζημιά στον άλλο....ή μπορεί να τον σκοτώσεις, θέλεις παρόλα αυτά να το κάνεις?

ναι δεν θελω σκωτοσω αλλα τι να κανω αυτο ινε ανωμαλια μου φτιαχνωμε πινω φαρμακο χω κοψει αλλα οποτε βρισκω ευκερια κανω βεβεα ινε ριψοκινδινο

εννοείς παίρνεις κάποιο φάρμακο από ψυχίατρο?

ναι εσυ περνεις αλιος θα χα κοψει αρχιδια ολων μια μερα ιχα παει να ευνουχισω καπιον αλλα ευτιχως ελιπε

κατάλαβα. όχι δεν παίρνω. αλλά καλό θα είναι να το παίρνεις το φάρμακο ρε συ. σίγουρα θα έχεις και άλλα φετίχ...
"

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
αν μπορεί να βοηθήσει κανένας τον φίλο...  :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
όταν μπαίνει η άνοιξη... όλα δικαιολογούνται  :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 17

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.809
Πόντοι
1.056
:birdman: :birdman: :birdman:
                        :undecided: :undecided: :undecided:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
έβαλα αγγελία σε μία ομάδα στο fb ότι ψάχνω χοντρόπουτσες
και ανάμεσα στους πολλούς που μου έγραψαν, μου έγραψε και αυτός...
να είναι τρολ? δεν πιστεύω...

παναγία μου  :S κρίμα ρε φίλε, κρίμα απλά.

"
εισαι ανομαλος και θες αντρα σε γαμισω εγω αν θελει μπορω να σου σπασω αρχιδια με κλοστια μπουνια αυτο μου αρεσει αν θελεις στιλε μου φοτο και κανονισουμε

εγω αρχιδια σου θελα να ξερανω οχι προσοπικα μονο σενα αλλα αφου δεν θες δεν πιραζει

σου αρέσει να ρίχνεις ξύλο ε? εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει ο πόνος, μόνο το βρώμικο ξεφτίλισμα.
από Αθήνα είσαι?

οκ φιλε δεν κανω κατι με ζορι οχι μενω ρωμη αλλα κατεβενω αθηνα σιχνα

ωραίος. καταγωγή σου από που είναι?
σπάνιο το βίτσιο σου πάντως ελπίζω να βρίσκεις άτομα και να περνάς καλά.

μακαρι φιλε μου εγω χω κανει χωρις να ρωτισω παραλιγο να τρωγα μινιση  καταγωγη ιταλια εσενα

πωπω... λογικό ρε συ.... μπορείς να κάνεις ζημιά στον άλλο. εγώ έλληνας είμαι, αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ οι αλβανοί εμένα.
εμένα μου αρέσει να με φτύνουν, να με κατουράνε και να γλείφω πόδια

γιατι τοσο πολυ υποτιμας εαυτο θα που πεις γουστα και αυτα εμενα μου αρεσουν γινεκες το μουνι μου αρεσει γκλιψω ιδια αλβανιδες αλβανου θελω κλοσταω αρχιδια κοψω

χεχε... σε καυλώνει ή από μίσος?

και 2

γιατί δεν πας να γίνεις μποξέρ να ρίχνεις ξύλο?

εκει θελω σιγκεμενα να ριχνω βλεπω βιντεακια με γηνεκες που ριχουν και φτιαχνωμε

κατάλαβα. υπάρχουν κάποιοι μαζοχιστές που γουστάρουν. να βάζεις τίποτε αγγελίες. ηλικία σου?

21 ειμε εσυ

ααα μικρός. 33

οχι εσυ νεος εισε μια χαρα σε κοβω πιο νορμαλ απο μενα

εσένα σου έριχναν ξύλο πχ οι γονείς σου?

οχι εσενα
ειναι πολυ καλοι γονεις μου με σεβοντονταν και με αγαπανε

πως ανακάλυψες αυτό το φετιχ, από τις τσόντες?

ναι ειχα δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση μικρος θελα εκδικουμε εσυ δικο σου πως ανακαλιψες

δεν ξέρω... από το σχολείο κοίταζα τα πόδια του δάσκαλου και μετά γυμνάσιο καύλωνα με τις ιδρωμένες μασχάλες των συμμαθητών....

ορεα που βρισκεις ατομα ενω πληρονεις η απο σχεσεις σου κανει εγω ψαχνω αλλα κανεις δεν δεχετε πονο μακαρι να δεχωντουσαν θα δινα οτι ιχα και δεν χω

βρίσκω εύκολα.

μηπως ξερεις να μου δωσεις καμια αγκελια που δεχωντε ξιλο να ψαξω αν με βωηθησεις θα με υποχρεωσεις πολυ

να σε ρωτήσω... εσύ αφού καταλαβαίνεις ότι αυτό που γουστάρεις μπορεί να κάνει ζημιά στον άλλο....ή μπορεί να τον σκοτώσεις, θέλεις παρόλα αυτά να το κάνεις?

ναι δεν θελω σκωτοσω αλλα τι να κανω αυτο ινε ανωμαλια μου φτιαχνωμε πινω φαρμακο χω κοψει αλλα οποτε βρισκω ευκερια κανω βεβεα ινε ριψοκινδινο

εννοείς παίρνεις κάποιο φάρμακο από ψυχίατρο?

ναι εσυ περνεις αλιος θα χα κοψει αρχιδια ολων μια μερα ιχα παει να ευνουχισω καπιον αλλα ευτιχως ελιπε

κατάλαβα. όχι δεν παίρνω. αλλά καλό θα είναι να το παίρνεις το φάρμακο ρε συ. σίγουρα θα έχεις και άλλα φετίχ...
"
Τυπε ποδολαγνε να της προσεχεις αυτες της ομαδες και της αγγελιες γιατι μπορει να σε βρουνε καμια φορα σε κανα χαντακι με βγαλμενα τα νεφρα και λοιπα ζωτικα οργανα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Τυπε ποδολαγνε να της προσεχεις αυτες της ομαδες και της αγγελιες γιατι μπορει να σε βρουνε καμια φορα σε κανα χαντακι με βγαλμενα τα νεφρα και λοιπα ζωτικα οργανα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

πωωω....
τι μου λες μωρέ...
λες και δεν ξέρω, τώρα στα 33... όταν από τα 19 έκανα τυφλά ραντεβού

ξέρω
και γι αυτό πάω σε χοτέλ πρώτα

ίσα ίσα στο fb, δεν περίμενα να μου απαντήσουν τόσα άτομα, και οι περισσότεροι έχουν τα κανονικά τους προφίλ
ή και οτιδήποτε συμβεί μέσω του fb μπορούν να σε βρουν

σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον  :-*

εγώ στεναχωρήθηκα για αυτό το παιδί... διότι αν λέει αλήθεια...
1ον γαμήθηκε η ζωή του επειδή κάποιος ανώμαλος πήγε να το εκμεταλλευτεί μικρό, και
2ον γαμάει τώρα και αυτός τις ζωές άλλων
κρίμα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Πάλι καλά τουλάχιστον που δεν βάζεις το αληθινό σου προφίλ στην ομάδα που λες στο fb....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Πάλι καλά τουλάχιστον που δεν βάζεις το αληθινό σου προφίλ στην ομάδα που λες στο fb....

Δεν είπα κάτι τέτοιο
εγώ με το κανονικό προφίλ γράφω...
αλλιώς θα μου τα έσβηνε το fb και έχω χιλιάδες επαφές...
αλλά στα τέτοια μου

πάντως αστεράκι πριν λίγο ήθελα να αφήσω μήνυμα για εσένα και τον κυρ νάσο να μου γράψετε νέα σας, και να σαι :)
τι κάνεις?
διαβάζεις για εξεταστική?

ωραίο άβαταρ.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/bd2dd49382e7ecf266a24b5d5c27061b/tumblr_pr6p78RoTe1th9fdj_540.jpg[/img[/URL]]

ρε παιδιά... πειράζει που αν και γνωρίζω πως δεν είναι φυσικά μου αρέσουν πολύ αυτά τα μπράτσα και τα στήθη?  :rolleyes:
είναι όπως καυλώνετε κι εσείς με τα τεράστια βυζιά σιλικόνης, ελπίζω να με καταλαβαίνετε!

τους αγαπώ τους φουσκωτούς!!! (και αν είναι και αστυνομικοί τους αγαπώ[sup]2[/sup])

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
πάντως αστεράκι πριν λίγο ήθελα να αφήσω μήνυμα για εσένα και τον κυρ νάσο να μου γράψετε νέα σας, και να σαι :)

τυπε δεν εχης κανει ακομα κονε με νασο ? γιατι στο πεζει δυσκολος ?  :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
τυπε δεν εχης κανει ακομα κονε με νασο ? γιατι στο πεζει δυσκολος ?  :S :S

όχι ρε, τι κονέ. δεν έχουμε βρεθεί ποτέ.
τον πρώτο χρόνο (δηλαδή πριν 2-3 χρόνια) προσπαθούσα να τον ψήσω αλλά τίποτα, μπορεί και να μη μου αρέσει, αλλά θέλω να μαθαίνω τι κάνει, γιατί είναι μία σημαντική μορφή του bou :hi:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
:- :rolleyes: :idiot:

Συνημμένα

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
:grin:

Συνημμένα

• 60355469_2491107724267137_7302253935815819264_n.jpg
    60355469_2491107724267137_7302253935815819264_n.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Ενδιαφέρομαι για γνωριμία με αστυνομικούς. Κατά προτίμηση από ομάδα ΔΙΑΣ και ΜΑΤ.
Είμαι υποτακτικός 31χρ παθητικός και μου αρέσει από το να πάρω απλά πίπα σε κάποιον αστυνομικό που θέλει να χύσει για πρώτη φορά πουστράκι, μέχρι άγριο ξεφτίλισμα από παρέα αστυνομικών γι' αυτούς που ενδιαφέρονται.

Εάν υπάρχει κάποιος αστυνομικός εδώ, μου στέλνει μήνυμα ή και απευθείας στο τηλέφωνό μου που θα το βρει στο λινκ κάτω από τη φωτογραφία προφίλ μου.

ακόμα περιμένω... (33χρ τώρα...)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/db2cb991a542686d215c650ce1df498d/tumblr_pr0o43OPPc1req0lc_540.jpg[/img[/URL]]

έτσι ρε, δεν μου αρέσουν και τόσο οι ξυρισμένες πούτσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom