έβαλα αγγελία σε μία ομάδα στο fb ότι ψάχνω χοντρόπουτσες
και ανάμεσα στους πολλούς που μου έγραψαν, μου έγραψε και αυτός...
να είναι τρολ? δεν πιστεύω...
παναγία μου :S κρίμα ρε φίλε, κρίμα απλά.
"
εισαι ανομαλος και θες αντρα σε γαμισω εγω αν θελει μπορω να σου σπασω αρχιδια με κλοστια μπουνια αυτο μου αρεσει αν θελεις στιλε μου φοτο και κανονισουμε
εγω αρχιδια σου θελα να ξερανω οχι προσοπικα μονο σενα αλλα αφου δεν θες δεν πιραζει
σου αρέσει να ρίχνεις ξύλο ε? εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει ο πόνος, μόνο το βρώμικο ξεφτίλισμα.
από Αθήνα είσαι?
οκ φιλε δεν κανω κατι με ζορι οχι μενω ρωμη αλλα κατεβενω αθηνα σιχνα
ωραίος. καταγωγή σου από που είναι?
σπάνιο το βίτσιο σου πάντως ελπίζω να βρίσκεις άτομα και να περνάς καλά.
μακαρι φιλε μου εγω χω κανει χωρις να ρωτισω παραλιγο να τρωγα μινιση καταγωγη ιταλια εσενα
πωπω... λογικό ρε συ.... μπορείς να κάνεις ζημιά στον άλλο. εγώ έλληνας είμαι, αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ οι αλβανοί εμένα.
εμένα μου αρέσει να με φτύνουν, να με κατουράνε και να γλείφω πόδια
γιατι τοσο πολυ υποτιμας εαυτο θα που πεις γουστα και αυτα εμενα μου αρεσουν γινεκες το μουνι μου αρεσει γκλιψω ιδια αλβανιδες αλβανου θελω κλοσταω αρχιδια κοψω
χεχε... σε καυλώνει ή από μίσος?
και 2
γιατί δεν πας να γίνεις μποξέρ να ρίχνεις ξύλο?
εκει θελω σιγκεμενα να ριχνω βλεπω βιντεακια με γηνεκες που ριχουν και φτιαχνωμε
κατάλαβα. υπάρχουν κάποιοι μαζοχιστές που γουστάρουν. να βάζεις τίποτε αγγελίες. ηλικία σου?
21 ειμε εσυ
ααα μικρός. 33
οχι εσυ νεος εισε μια χαρα σε κοβω πιο νορμαλ απο μενα
εσένα σου έριχναν ξύλο πχ οι γονείς σου?
οχι εσενα
ειναι πολυ καλοι γονεις μου με σεβοντονταν και με αγαπανε
πως ανακάλυψες αυτό το φετιχ, από τις τσόντες?
ναι ειχα δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση μικρος θελα εκδικουμε εσυ δικο σου πως ανακαλιψες
δεν ξέρω... από το σχολείο κοίταζα τα πόδια του δάσκαλου και μετά γυμνάσιο καύλωνα με τις ιδρωμένες μασχάλες των συμμαθητών....
ορεα που βρισκεις ατομα ενω πληρονεις η απο σχεσεις σου κανει εγω ψαχνω αλλα κανεις δεν δεχετε πονο μακαρι να δεχωντουσαν θα δινα οτι ιχα και δεν χω
βρίσκω εύκολα.
μηπως ξερεις να μου δωσεις καμια αγκελια που δεχωντε ξιλο να ψαξω αν με βωηθησεις θα με υποχρεωσεις πολυ
να σε ρωτήσω... εσύ αφού καταλαβαίνεις ότι αυτό που γουστάρεις μπορεί να κάνει ζημιά στον άλλο....ή μπορεί να τον σκοτώσεις, θέλεις παρόλα αυτά να το κάνεις?
ναι δεν θελω σκωτοσω αλλα τι να κανω αυτο ινε ανωμαλια μου φτιαχνωμε πινω φαρμακο χω κοψει αλλα οποτε βρισκω ευκερια κανω βεβεα ινε ριψοκινδινο
εννοείς παίρνεις κάποιο φάρμακο από ψυχίατρο?
ναι εσυ περνεις αλιος θα χα κοψει αρχιδια ολων μια μερα ιχα παει να ευνουχισω καπιον αλλα ευτιχως ελιπε
κατάλαβα. όχι δεν παίρνω. αλλά καλό θα είναι να το παίρνεις το φάρμακο ρε συ. σίγουρα θα έχεις και άλλα φετίχ...
"