Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
πόδε γι αυτο εξαφανίστηκες τοσο καιρο απο site επειδη εισουν πανω στην εκπαδευση?  :S :S :S

που σαι εσύ ρε πασάκο? τι κάνεις? χαθήκαμε :grin:
τι λέει, ποιές εκπομπές βλέπεις? με τη σχολή σου όλα καλά?

όχι δεν χάθηκα μόνο γι αυτό... από αρχές 2019 δεν είχα καύλες, και προσπαθούσα να κάνω και οικονομία να μαζέψω κάτι λεφτά και για κάτι άλλο που θέλω να κάνω, οπότε αναγκαστικά προσπαθούσα να κόψω τις επισκέψεις εδώ και στο fb, γιατί όταν έχω καύλες χαλάω λεφτά :S
επίσης μετά δεν είχα και γενικά καύλες όλο αυτόν τον καιρό, χειμώνας βλέπεις (μπορεί να με πιάνει καμιά ψιλοκατάθλιψη, μαζί με την έλλειψη βιταμίνης D) αλλά με το που μπαίνει η άνοιξη... θέλω να φάω πούτσα... τι πράγμα κι αυτό!!! έχω λυσάξει για πούτσα τις τελευταίες μέρες :cheesy:

πάντως το ωραίο είναι ότι σχεδόν όλοι οι εκπαιδευτές είναι αστυνομικοί (μαλακία που δεν έρχονται με τη στολή βέβαια) οπότε καθημερινά βλέπω και έναν αστυνομικό :inlove:
σήμερα είχα πάει και στα δικαστήρια... εκεί να δεις μπάτσους (ψιλογιωτάδες βέβαια :S ) σκέτη καύλα!!!

για πείτε και κανα νέο εδώ για εσάς που έχω καιρό να σας παρακολουθήσω...
ποιός τσακώνεται με ποιον
ποιός αποχώρησε
ποιό (καλό :grin:) νέο μέλος μπήκε
ο κυρ νάσος τι κάνει

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Tύπε μήπως εκεί στα μαθήματα αυτοάμυνας έκανες κάτι με το κλομπ που παρερμηνεύτηκε;

δεν κάνουμε μαθήματα αυτοάμυνας... :S
και δεν θα έκανα ποτέ...

και δυστυχώς οι εκπαιδευτές έρχονται με τα πολιτικά σαν εκπαιδευτές και όχι σαν αστυνομικοί, αλλιώς σίγουρα θα τους ζητούσα "αν μπορώ να τους πιάσω λίγο το γκλοπ" :grin:

υγ. έχουμε και 4 πατσαβούρες (γυναίκες εννοώ) στα μαθήματα... :S αλλιώς θα ήμουν ακόμα πιο άνετος να πω την αλήθεια...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
profilaktika ποιός είναι αυτός ο καυλιάρης στη φώτο άβαταρ σου?

επίσης ξέχασα να σας πω ότι άλλος ένας λόγος που χάθηκα είναι ότι βλέπω πολλές ταινίες και σειρές στο netflix όλο αυτόν τον καιρό

πχ είδα το vikings μέχρι 4ο κύκλο βέβαια
(κάποιο μέλος είχε παλιά τον ραγκναρ ως άβαταρ)

και επίσης σας προτείνω να δείτε το ντοκιμαντέρ για το bitcoin

και μία πολύ ωραία αστυνομική σειρά "ο ψυχίατρος"

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και δεν θα έκανα ποτέ...

και δυστυχώς οι εκπαιδευτές έρχονται με τα πολιτικά σαν εκπαιδευτές και όχι σαν αστυνομικοί, αλλιώς σίγουρα θα τους ζητούσα "αν μπορώ να τους πιάσω λίγο το γκλοπ" :grin:

υγ. έχουμε και 4 πατσαβούρες (γυναίκες εννοώ) στα μαθήματα... :S αλλιώς θα ήμουν ακόμα πιο άνετος να πω την αλήθεια...
Χωρίς ελάχιστες γνώσεις αυτοάμυνας τι security  να προσφέρεις; Τον εαυτό σου να προφυλάξεις κάπως σε μια άσχημη στιγμή, όχι κάτι περισσότερο που δε γίνεται να το μάθεις σε δεκαπέντε μέρες μέσα. Τέσπα αυτοί που σας εκπαιδεύουν ξέρουν για ποιό λόγο σας εκπαιδεύουν....

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
πόδε μονο survivor βλεπω, ξεροχυνω με τουρκαλες
μαλλον επαθες την γνωστη καταθλιψη του χειμώνα  :S
οσο για τα νεα του σαιτ ειχαμε μια μικρη κοντρα του πουλιου με τον ακαποειρα και τον toni εναντιων ολων  :S
ο αλεξ που ειχε χαθει εμφανιστηκε τελικα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
και δεν θα έκανα ποτέ...

ποσα δινουν σε εναν securita?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
και δεν θα έκανα ποτέ...

πουτσολαγνε  βλεπω ακολουθησες την συμβουλη μου  να πας  για σεκιουριτας ..
τουλαχιστον εσυ  δεν θα κανεις ντελιβερι σαν τον αλλο  τον καθυστερημενο τον hellraiser ...

ενα μεροκαματακι θα το βγαζεις να  μπορεις να πληρωνεις τις γαμηστρωνες σου ..
αν  δωσεις δε  καικανα 100 ρικο  του νασου αυνανιαδη ..... θα γαμηθειτε καλα  οι δυο  σας ... τι νομιζεις γιατι παει  στα μπουρδελα με  παρεα παντα ............;;;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Χωρίς ελάχιστες γνώσεις αυτοάμυνας τι security  να προσφέρεις; Τον εαυτό σου να προφυλάξεις κάπως σε μια άσχημη στιγμή, όχι κάτι περισσότερο που δε γίνεται να το μάθεις σε δεκαπέντε μέρες μέσα. Τέσπα αυτοί που σας εκπαιδεύουν ξέρουν για ποιό λόγο σας εκπαιδεύουν....

2 πράγματα έχω μάθει μέχρι στιγμής...

1) σεκιουριτάς = κινητή κάμερα με μεγάφωνο :S δεν κάνεις τίποτε άλλο δηλαδή, γιατί μπορεί να βρεθείς και φυλακή και μόνο με το να ακουμπήσεις κάποιον (βλέπε νόμους), και
2) οι αστυνομικοί έχουν χιούμορ :grin:

πασά μου... σαν σεκιούριτι μπορείς να δουλέψεις σε 4-5 κλάδους
μιλάμε για τους σεκιουριτάδες φύλακες κυρίως που βλέπεις στα καταστήματα

τώρα αν θες να δουλέψεις σαν σωματοφύλακας... εννοείται ότι θες πολλά πράγματα, όπως άδεια οπλοφορίας κτλπ, και εννοείται αυτοάμυνα κτλπ για να σε επιλέξει κάποιος για τέτοια θέση, αλλά το μαθαίνεις εσύ με δική σου ευθύνη/θέληση. αν με πιάνεις
εγώ πάντως θα ήθελα να σε πιάσω :grin: χεχε

ποσα δινουν σε εναν securita?

τα περισσότερα άτομα που έχουν δουλέψει ή έχουν γνωστούς που δουλεύουν, λένε
βασικός 550 δηλαδή τώρα και με το ζόρι με έξτρα δηλαδή να φτάνεις 650
κάποιοι αστυνομικοί αναφέρουν το βασικό αλλά λένε ότι ο βασικός είναι 650 :S
άλλοι στο ίντερνετ που διαβάζω λένε από 500 μέχρι 750 το πολύ
ο κύριος δημήτρης msakis εδώ είχε πει από 500-1000
ένας άλλος φίλος που είναι σε αεροδρόμιο μου είχε πει ότι φτάνουν τα 750 + 200 κουπόνια για σουπερμαρκετ (που δίνουν πολλές εταιρείες) ενώ ο υπεύθυνος, αυτός δηλαδή δεν μου είπε πόσο παραπάνω παίρνει
ένας στρατηγός αστυνομικός μας τα έλεγε... :grin: 750 ελάχιστο μέχρι 1000+ διότι και καλά μερικοί επιχειρηματίες δίνουν έξτρα δικά τους χρήματα/μισθό στους φύλακες εκτός της εταιρείας σεκιούριτι... οπότε... τρέχα γύρευε :grin:

ένα άλλο πράγμα που έχω συμπεράνει τόσο καιρό είναι ότι περισσότερα χρήματα μπορείς να βγάλεις σαν εγκληματίας παρά σαν σεκιουριτάς :grin:
και ταυτόχρονα, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθείς φυλακή σαν σεκιουριτάς (ακόμα και αν πας να βοηθήσεις/δώσεις πρώτες βοήθειες σε ένα τροχαίο) από ότι ένας κλέφτης/ληστής που θα μπει στο σπίτι σου...

υγ. αν μπει ποτέ κανένας στο σπίτι σας... καλωσορίστε τον ή κάντε ότι κοιμάστε, με οτιδήποτε άλλο μπορεί να βρεθείτε εσείς φυλακή, εκτός και 1) σας επιτεθεί ή 2) έχετε καλό δικηγόρο... όπως αυτός στην κόρινθο που σκότωσε τον ρομά :S

αυτά...

γενικά η νομοθεσία στη χώρα είναι για το πούτσο, και θα ήθελα να μάθω ποιός είναι ο νομοθέτης :S

ααα και κάτι τελευταίο... ρε μία μέρα μας έκανε μάθημα ένας... δεν σας λέω επάγγελμα αλλά όχι αστυνομικός και είχε ίδια φωνή με του Τσίπρα, αλήθεια όμως!!! νόμιζα ότι μας κάνει μάθημα ο πρωθυπουργός, είχε πολύ πλάκα :cheesy:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
πουτσολαγνε  βλεπω ακολουθησες την συμβουλη μου  να πας  για σεκιουριτας ..
τουλαχιστον εσυ  δεν θα κανεις ντελιβερι σαν τον αλλο  τον καθυστερημενο τον hellraiser ...

ενα μεροκαματακι θα το βγαζεις να  μπορεις να πληρωνεις τις γαμηστρωνες σου ..
αν  δωσεις δε  καικανα 100 ρικο  του νασου αυνανιαδη ..... θα γαμηθειτε καλα  οι δυο  σας ... τι νομιζεις γιατι παει  στα μπουρδελα με  παρεα παντα ............;;;

έλα ρε καυλάκο...
δεν σε θυμόμουν πολύ εσένα γιατί μιλούσε και ο msakis τότε, αλλά ναι μαζί μου το είχατε προτείνει tnx
θα δείξει...
κάτσε να περάσουμε πρώτα τις εξετάσεις πιστοποίησης...

hellraiser? καλά αυτός δεν είναι οφθαλμίατρος?
και το άλλο για τον κυρ νάσο δεν το έπιασα, γιατί να του δώσω 100? σεκιουριτάς είναι?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
έλα ρε καυλάκο...
δεν σε θυμόμουν πολύ εσένα γιατί μιλούσε και ο msakis τότε, αλλά ναι μαζί μου το είχατε προτείνει tnx
θα δείξει...
κάτσε να περάσουμε πρώτα τις εξετάσεις πιστοποίησης...

hellraiser? καλά αυτός δεν είναι οφθαλμίατρος?
και το άλλο για τον κυρ νάσο δεν το έπιασα, γιατί να του δώσω 100? σεκιουριτάς είναι?
ντελιβερας ειναι ο κακομοιρης ..
ο κυρ νασος το ..πνιγει λιγο το κουνελι και αν μαθει πως εχεις λεφτα ..... θα  το πνιξετε παρεα .. ;)

αντε σε εφτιαξα παλι ...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
ντελιβερας ειναι ο κακομοιρης ..
ο κυρ νασος το ..πνιγει λιγο το κουνελι και αν μαθει πως εχεις λεφτα ..... θα  το πνιξετε παρεα .. ;)

αντε σε εφτιαξα παλι ...

χαχα, όχι ρε αλλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
προσπαθώ να σταματήσω να δίνω λεφτά για πούτσο
αλλιώς έχω πολύ κόσμο υπόψη, εννοώ 20αριδες τσιγγάνους, αλβανούς, ρουμάνους, στρατιωτικούς κτλπ τι να τον κάνω τον κυρ νάσο
μόνο φίλοι αν θέλει να είμαστε :inlove:

αφιλοκερδώς με παίρνει όποιος θέλει βέβαια, αρκεί να έχει καλό καυλί πάντα...

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
αν καταλαβαινω καλα τα λεφτα τα θες μονο για να συντηρίσεις τον εαυτο σου,700 για ενα ατομο ειναι μια χαρα λεφτα, αν τα θες και για τους δικους οτι ισως ειναι λιγα

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
αν καταλαβαινω καλα τα λεφτα τα θες μονο για να συντηρίσεις τον εαυτο σου,700 για ενα ατομο ειναι μια χαρα λεφτα, αν τα θες και για τους δικους οτι ισως ειναι λιγα

ποιούς δικούς μου μωρέ  :grin: :2funny: :rolleyes: πας καλά...
αν φύγω από το σπίτι δεν νομίζω καν να τους ξαναδώ  :grin:

περιμένω και από τον οαεδ να περάσω τώρα σε ένα πρόγραμμα, του πούστη δηλαδή...

αλλιώς (και εφόσον πάρω πιστοποίηση και άδεια λέμε πρώτα) θα κοιτάξω και για σεκιούριτι
αλλά θα προσπαθήσω να κάνω και κάτι άλλο

ρε παίδες... εγώ που με παίρνει... εννοώ που μπορώ :S
λέτε αν δώσω κώλο ή καμιά πιπούλα εκεί που πρέπει δεν μπορώ να βρω μία καλή θέση σαν σεκιουριτάς?  :grin:
γιατί είμαι παραπάνω από διαθέσιμος να το κάνω αυτό

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
το πηραν χαμπαρι ποδε οτι την γρατσουνας την οπισθεν?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
το πηραν χαμπαρι ποδε οτι την γρατσουνας την οπισθεν?

ναι ρε πούστη μου... (που λέει ο λόγος ε... μη παρεξηγηθείς  :grin: )
τι να πω...
θα δείξει και αύριο γιατί σου λέω σάββατο πήγε να ξεφύγει λίγο
και να πεις ότι φαίνομαι  :rolleyes: νομίζω ότι φταίει ότι εγώ τους αφήνω να πάρουν θάρρος και ανοίγομαι (καταλαβαίνεις πως εννοώ το ανοίγομαι... ως χαρακτήρας εννοώ  :P )

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
βλεπω να σε παρτουζωνουν ολοι εκει μεσα χυσολαγνε :-(
απο τον Δασκαλο μεχρι τον θυρωρο της σχολης :takethis: :S :S :S