Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
σήμερα περίεργη φάση
ένας Αλβανός γαμιάς που γνώρισα την προηγούμενη εβδομάδα είχε φαγωθεί να με πάει στο σπίτι ενός έλληνα ηλικιωμένου να με γαμήσουν μαζί...

πήγα επειδή βαρέθηκα να μου στέλνει κάθε μέρα
και μόλις είδα τον γέρο κατάλαβα... ότι προφανώς ο Αλβανός του πηγαίνει αγόρια και αυτός τον πληρώνει...

τεράστιο σπίτι/διαμέρισμα στο μεταξουργείο, με αυτή την παλιά διακόσμηση έπιπλα κτλπ
μόλις τον είδα ήθελα να φύγω και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μαζί του

τελικά κατέληξα να με γαμάει στο πάτωμα ο αλβανός γαμιάς κι εγώ να πιπώνω 70+ (?) γέρο  :o

το καυλί μια χαρά ήταν... οπότε οκ. γιατί όχι.
αλλά ούτε δάχτυλο δεν τον άφηνα να μου βάλει γιατί σιχαινόμουν...

φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει με όλους τους ηλικιωμένους, από εμφάνιση φαίνονται χάλια, όπως είναι φυσικά, αλλά το καυλί δεν γερνάει ρε φίλε...  :grin:

:erection:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
σιγά ρε νιο  :P
τον αλβάνουρα ευχαριστήθηκα

παρεμπιπτόντως το μάτριξ ήταν η αγαπημένη μου ταινία και ο keanu reeves ο αγαπημένος μου ηθοποιός στα νιάτα μου/του/μας

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.756
Πόντοι
3.936
παρεμπιπτόντως το μάτριξ ήταν η αγαπημένη μου ταινία και ο keanu reeves ο αγαπημένος μου ηθοποιός
ναι, ειδικά το πρώτο μάτριξ ήταν το καλύτερο
και εσύ ρε τύπε με αλβαν; Δεν το βλέπεις καθόλου πατριωτικά το ζήτημα μου φαίνεται

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ναι, ειδικά το πρώτο μάτριξ ήταν το καλύτερο
και εσύ ρε τύπε με αλβαν; Δεν το βλέπεις καθόλου πατριωτικά το ζήτημα μου φαίνεται

φίλε μου γείτονες είμαστε, τι να κάνω  :grin:
πάντως μη το λες, ίσα ίσα αν γνωρίζεις τίποτε χρυσαυγίτες ή λοκατζήδες πολύ θα γούσταρα να με γαμάνε κι αυτοί

(ναι πάντα η πρώτη ταινία από τα sequel είναι και η καλύτερη αν και μου άρεσαν οι ικανότητες που απόκτησε στα επόμενα)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σήμερα περίεργη φάση
ένας Αλβανός γαμιάς που γνώρισα την προηγούμενη εβδομάδα είχε φαγωθεί να με πάει στο σπίτι ενός έλληνα ηλικιωμένου να με γαμήσουν μαζί...

πήγα επειδή βαρέθηκα να μου στέλνει κάθε μέρα
και μόλις είδα τον γέρο κατάλαβα... ότι προφανώς ο Αλβανός του πηγαίνει αγόρια και αυτός τον πληρώνει...

τεράστιο σπίτι/διαμέρισμα στο μεταξουργείο, με αυτή την παλιά διακόσμηση έπιπλα κτλπ
μόλις τον είδα ήθελα να φύγω και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μαζί του

τελικά κατέληξα να με γαμάει στο πάτωμα ο αλβανός γαμιάς κι εγώ να πιπώνω 70+ (?) γέρο  :o

το καυλί μια χαρά ήταν... οπότε οκ. γιατί όχι.
αλλά ούτε δάχτυλο δεν τον άφηνα να μου βάλει γιατί σιχαινόμουν...

φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει με όλους τους ηλικιωμένους, από εμφάνιση φαίνονται χάλια, όπως είναι φυσικά, αλλά το καυλί δεν γερνάει ρε φίλε...  :grin:

:erection:
Σιχαινόσουν το δάχτυλο αλλά του έγλυφες την πούτσα;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
περιμένοντας στον οδοντίατρο  :grin:
ένας χοντρούλης καθόταν απέναντι περιμένοντας τη μητέρα του να βγει
εμένα με καύλωσε γιατί μου θύμιζε αυτήν εδώ την εικόνα αλλά στο πιο νεαρό, σε 35αρη

2lIanVl.jpg

τον κοίταζα λίγο, με κατάλαβε, μετά του γυρνάω το κινητό όπου είχα γράψει τον αριθμό μου, αλλά μου κάνει νόημα ότι δεν βλέπει
πάω στην τουαλέτα και αφήνω μπροστά του στο τραπεζάκι το κινητό μου ανοιχτό και ένα μπουκαλάκι νερό που κρατούσα

Συνημμένα

• Screenshot.jpg
    Screenshot.jpg
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 61
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Παίδες ξέρετε κανέναν που να έχει play οπαπ?
θέλω πάααρα πολύ να δουλέψω σε τέτοιο μαγαζί, και αυτό τον καιρό ανοίγουν πολλά και ζητάνε υπαλλήλους
στέλνω βιογραφικά αλλά δεν με έχει πάρει και κανείς

αν έχετε κανέναν γνωστό πείτε μου ή πείτε του.
tnx

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
προσοχή μπορεί να ξεράσετε...  :S

και λέτε εμένα ανώμαλο που θέλω να πάρω γκλοπ στο κωλαράκι μου...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλησπέρα παίδες...
Σόρυ που είχα καιρό να μπω εδώ... είχα τόσες πολλές ανοιχτές καρτέλες στον browser με προφίλς που ήθελα να κάνω αντ/στείλω μήνυμα που είχαν χαθεί εντελώς οι καρτέλες του bou, και ήταν δύσκολο να τις βρίσκω. (βλέπε φώτο)

Τώρα αυτό που με απασχολεί...

Σας είχα πει ότι με έναν καύλαρο που μου αρέσει πολύυυυυ, φουσκωτό πρώην φυλακόβιο, γαμιόμαστε, δηλαδή τον γάμησα κι εγώ πρώτη φορά

Κάμποσες φορές που έχουμε ξαναβρεθεί, όπως και σήμερα...
Ενώ καυλώνω και μόνο που τον βλέπω... καυλώνω και μόνο μυρίζοντας την κωλάρα του ή χαζεύοντας τις ποδάρες του!!! (παναγία μου τι ποδάρες και τη κωλάρα)
καυλώνω φουλ, μου σηκώνεται, θέλω να χύσω...

όμως, όταν πάω να μπω μέσα του, μου πέφτει...  :( :huh: γιατί???
δεν μου στέκεται πέτρα, αρχίζει και πέφτει, άσε που έχει και τόσο φουσκωτή κωλάρα που ούτως η άλλως με πετάει, δεν μπορώ δηλαδή εγώ και σαν άπειρος να μπω στα τέσσερα, αλλά ακόμα και πάνω μου να κάτσει που είναι το καλύτερο, πάλι θα μου πέσει...
σήμερα δοκίμασα να ανέβω από πάνω του εντελώς, δεν ξέρω πως λέγεται αυτή η στάση, δηλαδή αυτός στα τέσσερα κι εγώ από πάνω του, όχι από πίσω απλά, που βολεύει καλύτερα αλλά και πάλι, ενώ μου αρέσει τόσο πολύ η αίσθηση εκεί μέσα μου πέφτει :(

το περίεργο είναι... ότι σήμερα και αυτός όταν με γαμούσε του έπεφτε!!! το ίδιο και σε αυτόν δηλαδή! ενώ και οι δύο το θέλουμε!!!

πάντως... έχουμε τόση διαφορά, που κοιτάζοντας μας στον καθρέφτη αυτό που βλέπω μου θυμίζει τσόντες!!! εγώ αδυνατούλης με λευκό δέρμα, και αυτός γομαράκος φουσκωτός μελαχροινός!!! και να τον γαμάω, ή να με γαμάει!!! καυλώνω και μόνο κοιτάζοντας μας στον καθρέφτη... αλλά το καυλί μου πέφτει

ενώ δηλαδή νιώθω καυλωμένος και θέλω και να χύσω, νομίζω δηλαδή ότι θα χύσω, το καυλί μου είναι ψιλοπεσμένο.... και δεν καταλαβαίνω γιατί
τουλάχιστον από εμένα, που ούτε ποτά πίνω ούτε τίποτε άλλο :( γαμώτο!!! τα νεύρα μου!!!

ξέρετε τι σημαίνει αυτό? γιατί μου συμβαίνει?

σκεφτόμουν ότι μία λύση θα ήταν άλλη φορά να έπαιρνα κανένα βιάγκρα να γαμιόμαστε για ώρες, να ευχαριστηθώ την κωλάρα του!!! αλλά μπα... δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι και 33, και αφού σπίτι μου είμαι σχεδόν όλη μέρα καυλωμένος.

επίσης είναι ο πρώτος και ο μόνος που και τον γαμάω και με γαμάει ακάποτα  :S :- αλλά αφού έχουμε τέτοιο θέμα χωρίς φαντάσου με προφυλακτικό, θα ήταν ακόμα χειρότερα

καμία γνώμη? θέλω να τον σκίσω...

υγ... εν τω μεταξύ ένα αστείο είναι που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να με γαμάνε και να λέω τον άλλο γαμιά μου, αφέντη μου κτλπ... οπότε και τώρα ενώ αυτός είναι ανάσκελα με σηκωμένα πόδια και τον γαμάω, του λέω σου αρέσει γαμιά μου?  :2funny: :2funny: :2funny: χαχαχα

Συνημμένα

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 21

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.296
Πόντοι
1.046
υγ... εν τω μεταξύ ένα αστείο είναι που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να με γαμάνε και να λέω τον άλλο γαμιά μου, αφέντη μου κτλπ... οπότε και τώρα ενώ αυτός είναι ανάσκελα με σηκωμένα πόδια και τον γαμάω, του λέω σου αρέσει γαμιά μου?  :2funny: :2funny: :2funny: χαχαχα

Τι αστείο!

Πώς χάνονται ταλέντα σε αυτή τη χώρα και αφήνουν άλλους μέτριους σαν το Σεφερλή να βγάζουν εκείνοι όλα τα χρήματα και να κλέβουν τη δόξα τύποι σαν το Λαζόπουλο και το Ζουγανέλη; Δε θα προκόψουμε ποτέ.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
χαχα, καλά ρε παίδες... τι να πω δεν ξέρω...
ίσως είναι άγχος γιατί έχω πολύ τον τελευταίο καιρό
μου το είπε και η γιατρός και μόνο αφού ακροάστηκε την καρδιά μου
είναι που μαλακίζομαι και όλη μέρα στο σπίτι

απλά μου έκανε εντύπωση που συνέβη και στον άλλο...

τέσπα. καλά πέρασα :)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ααα ξέχασα να σας γράψω το εξής ρε παίδες...

:S

μην αρχίσετε τις βλακείες...
πάντως, αυτό το είχα παρατηρήσει και παλιότερα, πριν να γαμήσω δηλαδή...
κάποιες φορές που έβαζα δάχτυλο/α σε κάποιους άντρακλες, καύλωνα όταν άγγιζα μέσα τις κουράδες τους...

και με τον συγκεκριμένο, επειδή έρχεται πάντα μετά από δουλειά/έξοδο, του τα πιάνω συνέχεια όταν βάζω δάχτυλα και καυλώνω!!!
εγώ στην ουσία εκεί που προσπαθούσα να τον γαμήσω και μου έπεφτε, έβαζα μία τα δάχτυλα, έπαιζα εκεί μέσα με τις κουράδες του, τα έβγαζα και έμπαινα γιατί καύλωνα...

αυτό σημαίνει ότι είμαι κοπρόλαγνος? :S
τι να πω δεν ξέρω...
πάντως αυτό με φτιάχνει πολύ...

έχει τύχει ποτέ σε εσάς με τις γυναίκες?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
9 μέλη και 18 επισκέπτες και ούτε ένας να θέλει να αδειάσει στο στόμα μου?
ρε είστε όντως άντρες μέλη όλοι εσείς ή μήπως είναι ρομποτ του bourdela.com  :P

όσο τρώω χύσια τόσο περισσότερα θέλω ρε παίδες... ούτε με τις φρουτένιες καραμέλες mentos τέτοιος εθισμός...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom