ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
γαμιεστε και οι 2 :S :S :S
λες όχι?
ΕΕΕ άμα είναι να μας παλακώσουν, δεν την γλιτώνουμε όσες και να ειμαστε!!!
Τέντυ...
που είσαι μωρή κυρία...
Άκου να σου πω...
Σε ψάχνουν θαυμαστές να σε γαμήσουν...
Πρέπει να βρεις τρόπο να φαίνεται το κινητό σου όπως το έχω κάνει εγώ, για να σε βρίσκουν και επισκέπτες που δεν έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου...
Προς το παρόν ένας καυλάκος έστειλε στο κινητό μου για να μου ζητήσει να επικοινωνήσω εγώ μαζί σου...
Αλλά δεν έχω διάθεση να κάνω την τσατσά σου... τουλάχιστον τζάμπα, εκτός και αν μπορώ να παίρνω μάτι ή να μαζεύω τα χυμένα προφυλακτικά... έτσι κάτι γίνεται...
Αλλά μέχρι τότε κάνε κουμάντο. Για τον συγκεκριμένο σου στέλνω σε πμ το τηλέφωνο του...
Καλά να περάσεις με τον 23χρονο και να μου πεις αν έχει ωραίο καυλί
υγ. με τις εμπειρίες που έχω τελευταία δεν αποκλείεται να στον καρφώσω κι εγώ κάποια μέρα :S
στην ουσία είναι ο 3-4 str8/bi άντρας που τρίβω το καυλί μου στο κώλο του μέσα στο τελευταίο εξάμηνο :o
Βρε συ? Μήπως έχεις κανένα ψωλαρο ζουμερό κα σπαρταριστο?? Άμα είναι έτσι τι να κανει και ο άλλος?..... κυλάει!!
Άμα δει το δικό μου το γαριδακι δεν νομίζω ότι θα θελει έτσι εύκολα να το τριψει στην τρύπα του!
Είναι θέμα.... εργαλείου!
Σε ευχαριστώ βρε αγόρι, απλά το πρόβλημα είναι όπως έχω γραψει και και σε άλλο θρεντ, εμένα το target group είναι οι ώριμοι κύριοι 50+ !! Και πάνω από όλα 100% αρσενικοί και ενεργητικού!
Πες το παλικάρι το 23χρονο, ότι το ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι κολλακευομαι από την προτίμηση του, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω!
Σορού!
Χμμ... δεν ξέρω βρε συ, 28 είμαι, δεν με λες και μικρή!!!πφφφ... τι να σου πω... :S μάλλον είσαι μικρός ακόμα...
συνήθως αυτά τα γούστα αλλάζουν μεγαλώνοντας...
δηλαδή αν μικρός σου αρέσουν οι μεγάλοι, μεγαλώνοντας θες μικρότερους (αυτό που έχω πάθει εγώ)
ενώ αν θέλεις μικρούς όταν είσαι νέος κι εσύ μεγαλώνοντας θες πιο ώριμους
εσύ δεν πήγαινες ποτέ με μικρούς?
πιστεύω μέχρι τα 30 θα αρχίσεις να αλλάζεις κι εσύ προτιμήσεις...
εγώ άνετα τον έτρωγα από 23χρ καυλάκο...