giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ρε πουστάκι πλε, γιατι δε μιλας ??
παλι μονος σου θα πας ?
παλι μονος σου θα πας ?
Μόνο μην πετύχει η πέτρα κανέναν από τους σκληρούς leather τύπους, γιατί θα σε κάνει ασήκωτο. Ένας τύπος που έμπαινε κάτι πρωϊνά στο λεωφορείο από Βύρωνα για κέντρο, ήταν απ' αυτούς τους leather (τραγιάσκα, τζάκετ & παντελόνι δερμάτινο, γουλί και 2-3 σκουλαρίκια σε κάθε αυτί). Χτιστός εντελώς, έλεγες εδώ δε μας παίρνει για μαλακίες.αμα φανε καμια πετρα ομως, μετα θα κλαψομουνιαζουνε οι λουγκρες....
ρε ουστ
μπα....
να παρεις τον ΠαΠια, θα κατεβει με ειδικη πτηση της sky espress για τις βορειες λουγκρες...
εγω εχω και καποια αισθητικη τυπε, σιγα μη παω σε τετοιο θεαμα να ξερασω ναουμε...Μόνο μην πετύχει η πέτρα κανέναν από τους σκληρούς leather τύπους, γιατί θα σε κάνει ασήκωτο. Ένας τύπος που έμπαινε κάτι πρωϊνά στο λεωφορείο από Βύρωνα για κέντρο, ήταν απ' αυτούς τους leather (τραγιάσκα, τζάκετ & παντελόνι δερμάτινο, γουλί και 2-3 σκουλαρίκια σε κάθε αυτί). Χτιστός εντελώς, έλεγες εδώ δε μας παίρνει για μαλακίες.
Πρόσεχε μέμο, γιατί εναλλακτικά αντί για ξύλο - άμα δει ότι είσαι ωραίο αγόρι, μπορεί να σε κάνει μέμα.
σιγα ρε μαριε μη σκισεις κανα καλσον ναουμε,δεν θα σε δειρω ρε παπαρα μην φοβασαι , με τον ΠΠ εχεις συναντηθει ποτε?
σε υποχρεωσε κανεις να κατεβεις να τους δεις?
1.ελεος!Που σκατα την κανουν? Και αμα περασω κατα τυχη επειδη θα εχω μια δουλεια απο την Αθηνα?
Τεσπα ξερω γω τι θελουν ολοι αυτοι... να τους φορτωσεις σε ενα καραβι και να τους πας στην Τζια.. αλλα εχε χαρη
Που σκατα την κανουν? Και αμα περασω κατα τυχη επειδη θα εχω μια δουλεια απο την Αθηνα?
Τεσπα ξερω γω τι θελουν ολοι αυτοι... να τους φορτωσεις σε ενα καραβι και να τους πας στην Τζια.. αλλα εχε χαρη
έχε χάρη που τι? που είσαι μεγαλόψυχος?
αστα...εγω με την απο πανω μου να δεις τι ζορια τραβαω....ετσι μεγαλε πεστα, εγω καθε πρωι βλεπω την σκατοφατσα του περιπτερα τι να κανω να τον σφαξω?
αστα...εγω με την απο πανω μου να δεις τι ζορια τραβαω....
ενα καραβι κστην τζια...αλλα εχε χαρη...
να του κατσεις μαριε!ετσι μεγαλε πεστα, εγω καθε πρωι βλεπω την σκατοφατσα του περιπτερα τι να κανω να τον σφαξω?
θα σου ελεγα τωρα τιποτα............... αλλα εχε χαρη
1.προφανως γιατι κατι ζητανε και δε γινεται...Ας μου λύσει κάποιος 2 απορίες ρε μάγκες.
α)Για ποιον ακριβώς λόγο διαμαρτύρονται οι gay?
β)Για ποιον ακριβώς λόγο κάποιοι διατυμπανίζουν το πόσο στρέϊτ είναι?