Νέα

Τα πουσταριά θα παρελάσουν (Athens Pride 2010)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σ'ενα σαιτ οπου και καλα πρεσβευει την ελευθερια στον ερωτα και στα βιτσια
να ειναι τοσο "κλειστομυαλοι" σε ενα τετοιο θεμα ειναι πραγματικα αστειο.
ε ναι ιδιως οι Ελλεηνιδες, ειναι σουπερ απελευθερωμενες στον ερωτα και κοιτανε και τις αλλες δραστηριοτητες τωρα...

ρε ουστ λεμε

Επισκέπτης
οχι   κλειστομυαλοι ειναι αυτοι .
εξηγησε μου τον λογο που κανουν παρελαση

Επισκέπτης
Ὁ ἱστότοπος δὲν πρεσβεύει τὴν ἐλευθερίαν εἰς τὸν ἔρωτα. Ὁ ἱστότοπος προσφέρει πληροφόρησιν διὰ τὸν ἐπὶ χρήμασιν ἔρωτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παρελαυνουν εστω και με αυτον τον "παραστολισμενο"τροπο γ να φωναξουν τα δικαιωματα τους...
οπως κανει ο καθενας γ τους λογους του...
μια πορεια διαμαρτυριας ειναι απλα ειναι γκευ...
ο καθενας με τον τροπο του.
τους αποκαλειτε"φρουτα""πουσταρια" και αλλους ευγενικους χαρακτιρισμους.
εσεις πως θα επρεπε να αποκαλεισθε?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παρελαυνουν εστω και με αυτον τον "παραστολισμενο"τροπο γ να φωναξουν τα δικαιωματα τους...
και ποια ειναι τα δικαιωματα που δεν εχουνε και που διαμαρτυρονται για αυτα?

να υιοθετουν παιδια? γιατι για ολα τα υπολοιπα ειναι τελειως μα τελειως καλυμμενοι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Λογικοι μηπωs????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ὁ ἱστότοπος δὲν πρεσβεύει τὴν ἐλευθερίαν εἰς τὸν ἔρωτα. Ὁ ἱστότοπος προσφέρει πληροφόρησιν διὰ τὸν ἐπὶ χρήμασιν ἔρωτα.
μπακαλη μου ναι μεν αλλα η θεματολογια εχει διευρηνθει.εχει θεματα γ ολα τα φετιχ ανεξαρττητως αγοραιου ερωτα.

οχι   κλειστομυαλοι ειναι αυτοι .
εξηγησε μου τον λογο που κανουν παρελαση
τον εξηγησα πιο πανω.
Ωραια λοιπον....Αφου βγαλουμε εξω τουs εγκληματιεs να οργανωσουμε πολλεs παρελασειs....Των φετιχιστων, των ποδολαγνων, των πρωκτολαγνων......Μηπωs να καθιερωσουμε και τιs αντιστοιχεs αργιεs??
ε ας κανουν....δε με απασχολει...πιο πολυ με χαλαει να βλεπω υποχρεωτικες παρελασεις με υποτιθεμενη αγαπη γ την πατριδα οπως οι μαθητικες παρα αυτο.
το τοσο τοοοοσοοοοο κανετε!

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γκέι, στρειτ, βρωμόπουστες φλώροι, αρχίδια....κτλ ζπουτσαμ' Περισσότεροι ομοφυλλόφιλοι => περισσότερα μουνάκια για την καβλάρα μου! στα @@ αν κάνουν παρέλαση στα @@ μου και να δεν κάνουν!  :huh:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μπακαλη μου ναι μεν αλλα η θεματολογια εχει διευρηνθει.εχει θεματα γ ολα τα φετιχ ανεξαρττητως αγοραιου ερωτα.

τον εξηγησα πιο πανω.ε ας κανουν....δε με απασχολει...πιο πολυ με χαλαει να βλεπω υποχρεωτικες παρελασεις με υποτιθεμενη αγαπη γ την πατριδα οπως οι μαθητικες παρα αυτο.

Mπραβο...............αφου κατορθωσεs κι εβαλεs σε ιση μοιρα την παρελαση για την χωρα με αυτο.........χιλιεs φορεs μπραβο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ε ας κανουν....δε με απασχολει...πιο πολυ με χαλαει να βλεπω υποχρεωτικες παρελασεις με υποτιθεμενη αγαπη γ την πατριδα οπως οι μαθητικες παρα αυτο.

μιλαμε για ΤΟ καψιμο!!!!!

το ιδιο ειναι να κανεις μια παρελαση για να τιμησεις και το ιδιο για να προκαλεσεις ρε βουρλο?

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
τοιουτος ταυτος τοπος ... ελευθεριαν εις τον ερωταν, ου πρεσβευει...πρευευει δε, δια των ανωνυμων ποσταρισματον τας αποψεις ανδρων κεκαυλωμενων, οντας εχουσι επιθυμιαν δια των, επι χτημασι εκδιδωμενων κορασιδων...
τις δασειες πως τις βαζεις?????????????????  :headbang: :headbang: :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γκέι, στρειτ, βρωμόπουστες φλώροι, αρχίδια....κτλ ζπουτσαμ' Περισσότεροι ομοφυλλόφιλοι => περισσότερα μουνάκια για την καβλάρα μου! στα @@ αν κάνουν παρέλαση στα @@ μου και να δεν κάνουν!  :huh:

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μιλαμε για ΤΟ καψιμο!!!!!

το ιδιο ειναι να κανεις μια παρελαση για να τιμησεις και το ιδιο για να προκαλεσεις ρε βουρλο?
διαβαζε καλυτερα!!!
στις μαθητικες παρελασεις το99% δε παει απο περηφανεια γ την χωρα αλλα γ να μην παρει απουσιες!!!
υποκριτικο τελειως.α και γ να δειξουν τα ωραια ποδια τους κ τις νεες γοβες τους.
ψεμματα?!οχι...

Επισκέπτης

καταρχας εγω τουσ αποκαλεσα γκει κατα δευτερων δεν νομιζω να θελουν να φωναξουν για τα δικαιωματα τους που και αυτο μαλακια ειναι γιατι τι παραπανω δικαιωματα δηλαδη θελουν μεχρι που παντρευοντε κιολας ,εγω πιστευω πως το κανουν για να καθιερωθει αυτη η μερα σαν μερα τους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom