loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μαθε να ξεχωριζεις το υφος επιτελους.αααα καλα.....το ρετιρε ακατοικητο λεμεεεεεε
ασε που μιλησα στον λαιφ....καταλαβε οτι κανω πλακα ...δεν ειναι βλημα.
μαθε να ξεχωριζεις το υφος επιτελους.αααα καλα.....το ρετιρε ακατοικητο λεμεεεεεε
δε πορω να ξερω τι θα ζητησουν αν δεν τους ακουσω.ακουσα οτι θελουν να φωναξουν τα δικαιωματα τους και να τους αποδεχτει ο κοσμος χωρις να τους βαζει στο περιθωριο.καταρχας εγω τουσ αποκαλεσα γκει κατα δευτερων δεν νομιζω να θελουν να φωναξουν για τα δικαιωματα τους που και αυτο μαλακια ειναι γιατι τι παραπανω δικαιωματα δηλαδη θελουν μεχρι που παντρευοντε κιολας ,εγω πιστευω πως το κανουν για να καθιερωθει αυτη η μερα σαν μερα τους .
γιρασκω αει διδασκομενη...
ρε εχεις καταλαβει τιποτα αποσα λεμε?διαβαζε καλυτερα!!!
στις μαθητικες παρελασεις το99% δε παει απο περηφανεια γ την χωρα αλλα γ να μην παρει απουσιες!!!
υποκριτικο τελειως.α και γ να δειξουν τα ωραια ποδια τους κ τις νεες γοβες τους.
ψεμματα?!οχι...
επι χτημασι εκδιδωμενων κορασιδων...
www.polytoniko.org/keyb.php?newlang=el&font=Palatino+Linotype&right=no#1]Πολυτονικὸ πληκτρολόγιο τῆς Microsoft[/url]τοιουτος ταυτος τοπος ... ελευθεριαν εις τον ερωταν, ου πρεσβευει...πρευευει δε, δια των ανωνυμων ποσταρισματον τας αποψεις ανδρων κεκαυλωμενων, οντας εχουσι επιθυμιαν δια των, επι χτημασι εκδιδωμενων κορασιδων...
τις δασειες πως τις βαζεις?????????????????
Γκέι, στρειτ, βρωμόπουστες φλώροι, αρχίδια....κτλ ζπουτσαμ' Περισσότεροι ομοφυλλόφιλοι => περισσότερα μουνάκια για την καβλάρα μου! στα @@ αν κάνουν παρέλαση στα @@ μου και να δεν κάνουν!
αμα φανε καμια πετρα ομως, μετα θα κλαψομουνιαζουνε οι λουγκρες....για μενα αυτη η μαζικη συναξη ειναι επικινδυνη και ηλιθια,το να μαζευτουν για να διαμαρτυρηθουν για καποιο συγκεκριμενο λογο ναι π.χ για την παρουσα κατασταση της Ελλαδος ή για οποιοδηποτε αλλο ναι αλλα το να κατεβουν χωρις λογο ξεχωριζοντας την υπαρξη τους απο το κοινωνικο συνολο ειναι προκλητικη και φασιστικη κινηση
παρελαυνουν εστω και με αυτον τον "παραστολισμενο"τροπο γ να φωναξουν τα δικαιωματα τους...
οπως κανει ο καθενας γ τους λογους του...
μια πορεια διαμαρτυριας ειναι απλα ειναι γκευ...
ο καθενας με τον τροπο του.
τους αποκαλειτε"φρουτα""πουσταρια" και αλλους ευγενικους χαρακτιρισμους.
εσεις πως θα επρεπε να αποκαλεισθε?
χααα, εσύ πρέπει να τα βάλεις με τις λεσβίες τότε
ΓΑΜΙΑΣ.
Τελος με αυτο το παραμυθι.... Τα δικαιωματα σου τα κερδισεις με το μυαλο σου οχι με τις παρελασεις και τις αρχιδιες. Και εγω εχω δικαιωμα να πω πως δεν γουσταρω να βλεπω τετοια θεαματα εμενα ποιος με ακουει? Εχουμε καμια ορεξη να τους δουμε?
σε υποχρεωσε κανεις να κατεβεις να τους δεις?ΓΑΜΙΑΣ.
Τελος με αυτο το παραμυθι.... Τα δικαιωματα σου τα κερδισεις με το μυαλο σου οχι με τις παρελασεις και τις αρχιδιες. Και εγω εχω δικαιωμα να πω πως δεν γουσταρω να βλεπω τετοια θεαματα εμενα ποιος με ακουει? Εχουμε καμια ορεξη να τους δουμε?
εσυ δε μου ειπες ακομη, τι χρωμα φτερα θα βαλεις για να παρελασεις?μην το δεις τοτε
Τι λε ρε μάγκα?Που νομίζεις οτι είσαι?Στους αγροίκους τα εξ-κουμμούνια?θα παει το γιαουρτι το πυλινο συννεφο
εσυ δε μου ειπες ακομη, τι χρωμα φτερα θα βαλεις για να παρελασεις?
σε εχουνε σημαιοφορο?
μπα....θες να παμε παρεα?