Νέα

Τα πουσταριά θα παρελάσουν (Athens Pride 2010)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταρχας εγω τουσ αποκαλεσα γκει κατα δευτερων δεν νομιζω να θελουν να φωναξουν για τα δικαιωματα τους που και αυτο μαλακια ειναι γιατι τι παραπανω δικαιωματα δηλαδη θελουν μεχρι που παντρευοντε κιολας ,εγω πιστευω πως το κανουν για να καθιερωθει αυτη η μερα σαν μερα τους .
δε πορω να ξερω τι θα ζητησουν αν δεν τους ακουσω.ακουσα οτι θελουν να φωναξουν τα δικαιωματα τους και να τους αποδεχτει ο κοσμος χωρις να τους βαζει στο περιθωριο.
τωρα γ τα αλλα αγνοω...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
διαβαζε καλυτερα!!!
στις μαθητικες παρελασεις το99% δε παει απο περηφανεια γ την χωρα αλλα γ να μην παρει απουσιες!!!
υποκριτικο τελειως.α και γ να δειξουν τα ωραια ποδια τους κ τις νεες γοβες τους.
ψεμματα?!οχι...
ρε εχεις καταλαβει τιποτα αποσα λεμε?

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???

Επισκέπτης
τοιουτος ταυτος τοπος ... ελευθεριαν εις τον ερωταν, ου πρεσβευει...πρευευει δε, δια των ανωνυμων ποσταρισματον τας αποψεις ανδρων κεκαυλωμενων, οντας εχουσι επιθυμιαν δια των, επι χτημασι εκδιδωμενων κορασιδων...
τις δασειες πως τις βαζεις?????????????????  :headbang: :headbang: :headbang:
www.polytoniko.org/keyb.php?newlang=el&font=Palatino+Linotype&right=no#1]Πολυτονικὸ πληκτρολόγιο τῆς Microsoft[/url]

Επισκέπτης
για μενα αυτη η μαζικη συναξη ειναι επικινδυνη και ηλιθια,το να μαζευτουν για να διαμαρτυρηθουν για καποιο συγκεκριμενο λογο ναι π.χ για την παρουσα κατασταση της Ελλαδος ή για οποιοδηποτε αλλο ναι αλλα το να κατεβουν χωρις λογο ξεχωριζοντας την υπαρξη τους απο το κοινωνικο συνολο ειναι προκλητικη και φασιστικη κινηση

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γκέι, στρειτ, βρωμόπουστες φλώροι, αρχίδια....κτλ ζπουτσαμ' Περισσότεροι ομοφυλλόφιλοι => περισσότερα μουνάκια για την καβλάρα μου! στα @@ αν κάνουν παρέλαση στα @@ μου και να δεν κάνουν!  :huh:

χααα, εσύ πρέπει να τα βάλεις με τις λεσβίες τότε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
για μενα αυτη η μαζικη συναξη ειναι επικινδυνη και ηλιθια,το να μαζευτουν για να διαμαρτυρηθουν για καποιο συγκεκριμενο λογο ναι π.χ για την παρουσα κατασταση της Ελλαδος ή για οποιοδηποτε αλλο ναι αλλα το να κατεβουν χωρις λογο ξεχωριζοντας την υπαρξη τους απο το κοινωνικο συνολο ειναι προκλητικη και φασιστικη κινηση
αμα φανε καμια πετρα ομως, μετα θα κλαψομουνιαζουνε οι λουγκρες....

ρε ουστ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παρελαυνουν εστω και με αυτον τον "παραστολισμενο"τροπο γ να φωναξουν τα δικαιωματα τους...
οπως κανει ο καθενας γ τους λογους του...
μια πορεια διαμαρτυριας ειναι απλα ειναι γκευ...
ο καθενας με τον τροπο του.
τους αποκαλειτε"φρουτα""πουσταρια" και αλλους ευγενικους χαρακτιρισμους.
εσεις πως θα επρεπε να αποκαλεισθε?

ΓΑΜΙΑΣ.

Τελος με αυτο το παραμυθι.... Τα δικαιωματα σου τα κερδισεις με το μυαλο σου οχι με τις παρελασεις και τις αρχιδιες. Και εγω εχω δικαιωμα να πω  πως δεν γουσταρω να βλεπω τετοια θεαματα εμενα ποιος με ακουει? Εχουμε καμια ορεξη να τους δουμε?

Δεν ειμαι εγω ο κομπλεξικος... ΑΥΤΟΙ ειναι που δεν αναγνωριζουν το ΣΤΡΕΙΤ.

Επισκέπτης
με λιγα λογια εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται και κωλος ξυριζεται τα ειχαμε εχουμε και τουσ μαλακες τους γκει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οποτε αποκτησαμε νεα δουλεια...Μηναs μπαινει, μηναs βγαινει, θα κανουμε κι απο μια παρελαση....Αλλοτε των γκευ, των στρειτ, των ετσι των γιουβετσι.....Οταν ολοκληρωσουμε τον κυκλο αυτο, θα βρουμε αλλεs....ειδικοτητεs....αυτων που σωζουν την καρετα-καρετα, αυτων που προστατευουν τον αρκτουρο...αυτων τηs μοναχουs-μοναχουs και δεν συμαζευεται...
Αμα κολλανε κι ενσημα.....η καλυτερη μαs!!!!!!!!
Κι ακομα δεν σφιξανε οι ζεστεs

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΓΑΜΙΑΣ.

Τελος με αυτο το παραμυθι.... Τα δικαιωματα σου τα κερδισεις με το μυαλο σου οχι με τις παρελασεις και τις αρχιδιες. Και εγω εχω δικαιωμα να πω  πως δεν γουσταρω να βλεπω τετοια θεαματα εμενα ποιος με ακουει? Εχουμε καμια ορεξη να τους δουμε?

μην το δεις τοτε :headbang: :headbang:  

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΓΑΜΙΑΣ.

σε υποχρεωσε κανεις να κατεβεις να τους δεις?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
θα παει το γιαουρτι το πυλινο συννεφο
Τι λε ρε μάγκα?Που νομίζεις οτι είσαι?Στους αγροίκους τα εξ-κουμμούνια?
Η Δεξιά έδωσε αγώνεςςςςςς για να ανήκουμε σε ενα κόσμο που οι γκέυδες παρελαύνουν,οι άπλυτοι το παίζουν επαναστάτες και ο χριστιανισμός με τους Ιερωνυμους προστατεύουν τους αραπάδες απο τους ρατσιστές Ελληνες..
Ειδες η Δεξιά μάγκα μου?
Ενώ αν δεν είχαμε Εκκλησία αλλα μόνο κουμμουνισμό, ούτε γκέουλες να παρελαύνουν,ούτε Ιερώνυμους αραπολατρες
ούτε άπλυτους χαφιεδοεπαναστάτες....άστα πίκρα μεγάλε..
μόνο κάτι φασισταριά με άρβυλα να κυνηγάνε τις καημένες τις λούγκρες θα μας αφήνανε κληρονομιά τα κουμμούνια.. :grin: :grin:

www.ft.com/cms/s/0/5baa4cc8-6689-11df-aeb1-00144feab49a.html]Violence at Gay Pride in Slovakia[/url]
"..Shaven-headed youths :grin: wearing neo-Nazi :o insignia threw teargas canisters into the crowd of 500, which included families with children. :grin: :grin: :grin:
"..“Something similar happened on a slightly larger scale in Vilnius  :2funny:(on May 8), with tear gas being thrown and the police having to separating Pride participants and counter-protesters,” she said. “In Moldova the Pride march didn’t even happen, :2funny: because the mayor got the courts to ban it" :grin:
"..Romana Schlesinger, a journalism student :jerking: who organised the event, ;) was forced to call off the march after half an hour as the situation deteriorated. :dunno: :grin:
“The police have just advised us they are unable to ensure our security if we march because..

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]..of the number of aggressive individuals assembled off the main square in the side streets,”[/size][/size][/size] :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Πωπω μάγκα μου είδες τι θα παθαίναμε αν δεν είχαμε θρησκεία αλλα μόνο κουμμουνισμό  για 40 χρόνια?
Θα κυνηγάγαμε τις  καημένες τις λούγκρες σα ΦΑΣΣΣΙΣΣΣΣΣΤΕΣΣΣΣΣ :grin: :grin:.. :2funny: :2funny:

Ευτυχώς όμως που φρόντισε να μη σyμβεί αυτό πότε η τιμημένη Eλληνική Δεξιά :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αιντεεεεε αιντεεεεεε      :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom