Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
επισκεψη χθες βραδυ, οπως ακριβως τα περιγραφει ο συναδελφος και ακομα καλυτερα, 5 το ανδρικο 10 το απλο και 20 της καβαντζας (θελει λιγο προσοχη και σφιξιμο τα λουρια γιατι χανεται ο ελενχος στα ποτα ) γυναικες 5 ηλικια απο 45 εως 25 ,γυρω στις 10 ενισχυεται η βαρδια .ωραριο απο τις 5 το απογευμα και μετα .δυσκολο παρκινγ συνιστατε δικυκλο

δηλαδη για να καταλαβαινομαστε, η καβατζα ειναι σαν πριβε, οπου πας με την γκομενα εαν πρωτα την εχεις κερασει 50αρικο?
και εκει εσυ κερνας καλαμακι για φραπε? :huh: :huh:

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη για να καταλαβαινομαστε, η καβατζα ειναι σαν πριβε, οπου πας με την γκομενα εαν πρωτα την εχεις κερασει 50αρικο?
και εκει εσυ κερνας καλαμακι για φραπε? :huh: :huh:
Οχι δεν ειναι ετσι μπαινεις πινεις ενα ποτακι των 10ευρω με αυτην που θα σου κανει κλικ και μετα τις λεσ να συνεχεισετε κατω πισω απο την πορτα για αδιακριτα βλεματα και τα λοιπα  .Προσοχη κατω το ποτο εχει 20 ευρω γιαυτο ειπα μαζεμα τα λουρια

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Αγαπητέ συναγωνιστή το PLANET που βρίσκεται ????

Ευχαριστώ.
:)
Το PLANET βρίσκεται στην οδό Μικρομάνης στους Αμπελόκηπους. Είναι κάθετη στην Κηφισίας καθώς κατεβαίνεις
δεξιά μετά την Πανόρμου λίγο πριν περάσεις την Αγ. Τριάδα. Προσοχή έχει ΠΟΛΥ δύσκολο parking στα στενά (ο Θεός να τα κάνει στενά)
Χθεσινή επίσκεψη στο PLANET. κατά τις 23:30
6 κοπέλες από αυτές οι τρεις "μεγαλοκοπέλες". Μαρίνα Ελληνίδα μεγάλη σε ηλικία 45+, Μαριάνα
από Βουλγαρία και Ρεγγίνα από Αλβανία αρκετά πιό μικρές. Δε μου άρεσαν. Ίνα από Ουκρανία γύρω στα 40 η πιό όμορφη εκεί μέσα

Επίσκεψη στο χαλαρά σαββάτο βράδυ! Ημουν ψιλοκώλος! Ηρθε κ έκατσε νομιζω η τανια! Δεν θυμαμαι καλα ονομα! Ειναι ξανθια ουκρανεζα με σωματαρα ξανθο μαλλι? 100 ευα πεταξανε κ στο τελος δεν εβλεπα τη μυτη μου! Αμα εισαι πιο νηφαλιος υπαρχει περιπτωση να παιξει φραπες η μπριζολα?
Η Τάνια όπως το γράφεις συνάδελφε  machinehead είναι ξανθή, ομορφούλα, καλό σώμα από Ουκρανία με κύριο χαρακτηριστικό της το φοβερό 5άρι στήθος με ρώγα που βγάζει μάτι.
Άλλοι συναγωνιστές γράφουν ότι έχουν σερβιριστεί πλήρες μενού, εγώ λίγο ξύγκι. Γενικά είναι κοπέλα που κάνει τρελό χαβαλέ και πάντα περνάς καλά μαζί της.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το PLANET βρίσκεται στην οδό Μικρομάνης στους Αμπελόκηπους. Είναι κάθετη στην Κηφισίας καθώς κατεβαίνεις
δεξιά μετά την Πανόρμου λίγο πριν περάσεις την Αγ. Τριάδα. Προσοχή έχει ΠΟΛΥ δύσκολο parking στα στενά (ο Θεός να τα κάνει στενά)
6 κοπέλες από αυτές οι τρεις "μεγαλοκοπέλες". Μαρίνα Ελληνίδα μεγάλη σε ηλικία 45+, Μαριάνα
από Βουλγαρία και Ρεγγίνα από Αλβανία αρκετά πιό μικρές. Δε μου άρεσαν. Ίνα από Ουκρανία γύρω στα 40 η πιό όμορφη εκεί μέσα
Η Τάνια όπως το γράφεις συνάδελφε  machinehead είναι ξανθή, ομορφούλα, καλό σώμα από Ουκρανία με κύριο χαρακτηριστικό της το φοβερό 5άρι στήθος με ρώγα που βγάζει μάτι.
Άλλοι συναγωνιστές γράφουν ότι έχουν σερβιριστεί πλήρες μενού, εγώ λίγο ξύγκι. Γενικά είναι κοπέλα που κάνει τρελό χαβαλέ και πάντα περνάς καλά μαζί της.
Την επομενη φορα που θα παω θα προσπαθησω με τροπο γ πληρες μενου! με την Τανια! Αρκει να ειναι εκει κ να μην την κανει! Οσο γ το Planet! Παρκαρισμα γ οποιον το επισκεφτει στη Ριανκουρ ή στη Πανορμου! καντε κανα 2 κυκλους κ κατι θα βρεθει! Ειναι κ περιοχη που δεν φοβασαι μην το βρεις σπασμενο! Το χω επισκεφτει 2 φορες! Κ παλι κωλος! Πως τα καταφερνω δεν ξερω! Την τινα την ουκρανεζα την εχω δει μονο! Γ την ηλικια της βυζαρες κωλαρα! Κ τις 2 φορες που εχω παει ηρθε η Ρεγγινα! Το ατιμο εχει ενα δερματακι! Βελουδο!  :sunglasses: :sunglasses:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Επίσκεψη χθες ,πριν από την κανονική έξοδο,στο Μάσκα..Κοπέλες 7-8 να μη ξέρεις ποιά να πρωτοδιαλέξεις!!Η μία ποιό άσχημη από την άλλη.
Μία κοντή,ξανθιά,χοντρή που είχε το θράσος να ανέβει στη μπάρα να λικνίσει τα λίπη της.Μια τσιγγανό-γύφτισσα στολισμένη σα λατέρνα ,με την κοιλιά να κάνει δίπλες..Μια 55άρα -τουλάχιστον τόσο φαινόταν-. Μια άλλη ξανθιά με κοντό μαλλί που στο σκοτάδι κάτι έλεγε,μέχρι που άναψε τσιγάρο και καθώς φωτίστηκε το πρόσωπό της ήταν σα να έβλεπες σεληνιακό τοπίο.
Από όλες τις φορές που έχω πάει στο μαγαζί,μακράν η χειρότερη ομάδα!!Δεν είναι ό,τι ήταν μόνο άσχημες, με απαίσια σώματα αλλά ό,τι δεν έκαναν και κάτι για να κολακέψουν τον εαυτό τους.Όταν η κοιλιά σου κάνει δίπλες κοριτσάκι ,φόρα κάτι που να μη φαίνονται.Έχουμε γεμίσει από μπάζα,τα οποία είναι και θρασύτατα!
Μοναδική εξαίρεση η barwoman,η οποία ήταν νέα,γλυκιά και με ανεκτό σώμα και προφανώς θα είναι η γκόμενα του αφεντικού ή κάτι παρόμοιο..
Δε ξέρω αν προσφέρουν κάτι παραπάνω οι συγκεκριμένες, αλλά προσωπικά και να προσέφεραν δε θα έπαιρνα.
Συμπερασματικά αν δεν είναι καποιος <<μπαζόφιλος>> ή τύφλα στο μεθύσι ας μην πάει..Κινδυνεύει σοβαρά η όρασή σας!!
Τουλάχιστον αποζημιωθήκαμε στο κλαμπ της παραλιακής που ήταν γεμάτο πανέμορφες κοπέλες.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μοναδική εξαίρεση η barwoman,η οποία ήταν νέα,γλυκιά και με ανεκτό σώμα και προφανώς θα είναι η γκόμενα του αφεντικού ή κάτι παρόμοιο..
  η μιχαελλα ρουμανα.    πολυ ομορφο μωρο.  δεν παιζει τιποτα με το αφεντικο. εχει τον χορηγο τηs , που την εχει αποκλειστικοτητα αφου τα σκαει χοντρα( τετοια μωρα δεν πανε χαμενα.  εδω βρισκουν αλλεs και αλλεs.)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Κ τις 2 φορες που εχω παει ηρθε η Ρεγγινα! Το ατιμο εχει ενα δερματακι! Βελουδο!  :sunglasses: :sunglasses:
  παει συνηθωs απο τιs πρωτεs στο μαγαζι.  απο φατσα δεν τα παει καλα. απο κολλαρακι ειναι καλη.  εξ αλλου ειναι και μικρη.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Εχω παει προσφατα στο Ανεσις (εθναρχου μακαριου στη Δάφνη) εχει κανει ανακαινηση και πισω εχει βαλει καναπεδες. Παιζει τιποτα συναδελφοι? εχει κανεις πληροφορια? Γενικα εχει ωραια μουνια και φαινονται προθυμα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εχω παει προσφατα στο Ανεσις (εθναρχου μακαριου στη Δάφνη) εχει κανει ανακαινηση και πισω εχει βαλει καναπεδες. Παιζει τιποτα συναδελφοι? εχει κανεις πληροφορια? Γενικα εχει ωραια μουνια και φαινονται προθυμα

μα καλά, ρωτάς εμάς τους υπόλοιπους αν παίζει κάτι, ενώ μας λες ότι εσύ πήγες πρόσφατα... ;

εσύ πρέπει να μας πεις αν παίζει κάτι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
μα καλά, ρωτάς εμάς τους υπόλοιπους αν παίζει κάτι, ενώ μας λες ότι εσύ πήγες πρόσφατα... ;

εσύ πρέπει να μας πεις αν παίζει κάτι...
[/quo
Ειχα παει σ αυτο το μαγαζι οταν ειχε πρωτοανοιξει με αλλη διευθυνση απ οτι μου ειχαν πει πριν ενα χρονο. Τοτε δεν επαιζε τιποτα περιεργο και η ποιοτητα ηταν χαλια.Τωρα διαπιστωσα τρομερη αλλαγη στη ποιοτητα και τη ποσοστητα γιαυτο ρωταω για καμμια προσφατη εμπειρια συναγωνιστη. Εγω καθησα με μια Αναστασια ουκρανεζα ξανθουλα συμπαθητικη , ανετη στο μπαλαμουτιασμα και σε βαθος αλλα σε υπονοουμενα περι καβατζας στους καναπεδες που της εθεσα δεν πηρα απαντηση ουτε θετικη ουτε αρνητικη, αλλαξε θεμα

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Ειχα παει σ αυτο το μαγαζι οταν ειχε πρωτοανοιξει με αλλη διευθυνση απ οτι μου ειχαν πει πριν ενα χρονο. Τοτε δεν επαιζε τιποτα περιεργο και η ποιοτητα ηταν χαλια.Τωρα διαπιστωσα τρομερη αλλαγη στη ποιοτητα και τη ποσοστητα γιαυτο ρωταω για καμμια προσφατη εμπειρια συναγωνιστη. Εγω καθησα με μια Αναστασια ουκρανεζα ξανθουλα συμπαθητικη , ανετη στο μπαλαμουτιασμα και σε βαθος αλλα σε υπονοουμενα περι καβατζας στους καναπεδες που της εθεσα δεν πηρα απαντηση ουτε θετικη ουτε αρνητικη, αλλαξε θεμα

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
6 κοπέλες από αυτές οι τρεις "μεγαλοκοπέλες". Μαρίνα Ελληνίδα μεγάλη σε ηλικία 45+, Μαριάνα από Βουλγαρία και Ρεγγίνα από Αλβανία αρκετά πιό μικρές. Δε μου άρεσαν. Ίνα από Ουκρανία γύρω στα 40 η πιό όμορφη εκεί μέσα

Έγινε νεο..τσεκάρισμα προ ολιγων ημερών στο πολιτιστικό κέντρο. Η ομάδα έχει προσθοαιφερέσεις απο την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης έχει αλλαξει και η τοποθετηση επιπλων,δεν υπαρχει πλεον καθιστικο στα ποιο σκοτεινα, αλλα μονο τραπεζακια με καρεκλες σχεδον στην..πλατεια.
Αφου αναφερθει ο συναγωνιστης σε ονοματα να επιβεβαιωσω την περιπτωση της αξιοπροσέκτου περιπτωσεως  :boobies: συντρόφισσας Ουκρανέζας Ίνας που συνεχίζει την παράδοση της διασκεδασης.  :fuck1:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
επιβεβαιωσω την περιπτωση της αξιοπροσέκτου περιπτωσεως  :boobies: συντρόφισσας Ουκρανέζας Ίνας που συνεχίζει την παράδοση της διασκεδασης.  :fuck1:

Eίναι μία ξανθιά κοντή και λίγο γεματούλα? "Καλή" κοπέλα, ....τώρα αφού δεν έχει πια καβάντζα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω που λαμβάνουν χώρα οι "διασκεδάσεις" ?

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ψάχνω ένα φθηνό κολόμπαρο με όμορφα και πρόθυμα προς την δουλειά κορίτσια εντός νομού Αττικής.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στην αρχή αυτού του θρεντ έγινε αναφορά στο "ΑΠΛΟ BAR" που βρίσκεται στην οδό Πυθέου στο Νέο Κόσμο (η αναφορά ήταν στην αρχή μη συγκεκριμένη, όμως μετά από ερώτηση δικιά μου -που τότε δεν το ήξερα το μπαρ- βρέθηκε συνάδελφος που τη συγκεκριμενοποίησε). Τότε είχα βρει (μετά τη συγκεκριμενοποίηση του ονόματος) οτι το εν λόγω μπαρ έχει και ιστοσελίδα στο ιντερνετ που από το γενικότερο outlook της καθόλου δεν παρέπεμπε σε "ξεκωλο κωλομπαρο". Κάτι το οποίο ήταν συμβατό και με πληροφορίες που είχαν στο μεταξύ παραθέσει άλλοι συνάδελφοι.

Την τελευταία φορά που βρέθηκα στην Αθήνα επισκέφτηκα (από περιέργεια περισσότερο) το εν λόγω μπαρ. Είχε 2 κοπέλλες που έκαναν κονσομανσιον και μία μέσα από τη μπαρα που σέρβιρε τα ποτα (σημείωση: καμμιά από τις κοπέλλες που έκαναν κονσομανσιον δεν ταυτοποιήθηκε με τις κοπέλλες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες του σάιτ του μπαρ -ήταν άλλες). Από εμφάνιση δεν ήταν κακές (σε σχέση με τα στανταρντς αυτών των μαγαζιών, έτσι;). Κέρασα ποτά μία εξ' αυτών. Δεν θυμάμαι ονομα. Ηταν νεαρή με μαυρα μαλλιά και τα ελληνικά της ήταν τέλεια. Επινε πολύ γρηγορα, και ο λογαριασμός έφτασε σε λίγο χρόνο τα 80 Ευρώ, οπότε και σταμάτησα. Από δράση τίποτα το ιδιαίτερο, παρά μόνο πιασιμο σε χεράκι, μπουτάκι, μέση, αλλά μέχρι εκεί. Τέλος να σημειώσω ότι το ποτό που καταναλωσα εγω ήταν καθαρό.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πολύ λεπτομερής και ειλικρινής η αναφορά σου.  :thumbsup:

Κέρασα ποτά μία εξ' αυτών. Δεν θυμάμαι ονομα. Ηταν νεαρή με μαυρα μαλλιά και τα ελληνικά της ήταν τέλεια. Επινε πολύ γρηγορα, και ο λογαριασμός έφτασε σε λίγο χρόνο τα 80 Ευρώ, οπότε και σταμάτησα. Από δράση τίποτα το ιδιαίτερο, παρά μόνο πιασιμο σε χεράκι, μπουτάκι, μέση, αλλά μέχρι εκεί. Τέλος να σημειώσω ότι το ποτό που καταναλωσα εγω ήταν καθαρό.

Ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσεις διαφορετική τακτική. Το ζητούμενο ήταν να της πιάσεις εσύ το κωλαράκι, όχι αυτή το δικό σου.... ;)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Έγινε νεο..τσεκάρισμα προ ολιγων ημερών στο πολιτιστικό κέντρο. Η ομάδα έχει προσθοαιφερέσεις απο την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης έχει αλλαξει και η τοποθετηση επιπλων,δεν υπαρχει πλεον καθιστικο στα ποιο σκοτεινα, αλλα μονο τραπεζακια με καρεκλες σχεδον στην..πλατεια.
Αφου αναφερθει ο συναγωνιστης σε ονοματα να επιβεβαιωσω την περιπτωση της αξιοπροσέκτου περιπτωσεως  :boobies: συντρόφισσας Ουκρανέζας Ίνας που συνεχίζει την παράδοση της διασκεδασης.  :fuck1:
Αμα εκλεισε τη καβατζα λιγες ειναι οι μερες του , θα χτυπανε μυγες. Σ αυτες τις εποχες και τα σοβαρα πριν μαγαζια σκεφτονται τη καβατζα

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Χθεσινοβραδινη εξορμιση,ενημερωνω. Αρχη απο Ανεσης(εθν Μακαριου) 12,30, 5-6 συναγωνιστες κι αυτοι απο οτι ελεγαν οι παραπονεμενες κορασιδες δεν κερνανε.Ετσι να σφιξουν τα λουρια γιατι το ειχαν παρει πολυ πανω τους.Η ποιοτητα παραμενει καλη ,ποτο γυναικειο 10,ελευθερο κωλοχεριασμα μπαλαμουτιασμα με λογικα ποτα και μια πολυ αδυνατη ρωσιδα δεν θυμαμε ονομα αλλα η πιο αδυνατη θα τη δειτε προσφερει  :cum:.
Η συνεχεια στη Λουτσιανα,πολυ πιο χυμα κατασταση αλλα με σαφως χαμηλωτερη ποιοτητα.Κυκλοφορουν μισογυμνες μπαλαμουτιασμα επιβαλλετε και ολες προσφερουν  :cum:,τιμες ιδιες.
Τελος στο πλανετ μικρομανης, ακομα χαμηλωτερη ποιοτητα αλλα η καβατζα ειναι ενεργοτατη, απ ολες  :pipa1: και κανα δυο κανουν και βιζιτα εξω αλλα τιμες δεν εμαθα. Τιμη ποτου 10 και στη καβατζα διπλο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η αναδουλειά έφερε αλλαγή πολιτικής..
το κακό όμως με τα κωλόμπαρα είναι ότι η ποιότητα