Για Roi Mat, όντως υπάρχουν οι τακτικές κοπέλες του μαγαζιού, που οι πιο πολλές είναι μέτριες. Όντως πριν περίπου ένα μήνα, μαζί με τις τακτικές, είχε καμιά δεκαριά και παραπάνω, δυνατά μωρά, θύμιζε πασαρέλα φάση ή στριπτιζάδικο. Αλλά δεν μιλούσαν Ελληνικά να κάνουμε χαβαλέ. Επιπρόσθετα δεν ενδιαφερόντουσαν για ποτό. Είχαν μαζευτεί στο Π που είναι στο βάθος και χόρευαν μόνες τους με έναν-δύο πελάτες.
Σε άλλη μέρα που πήγα πάλι, καθημερινή, πιο λίγες κοπέλες πλέον, αλλά είχαν πιάσει την μπάρα και γενικά όπου είχε σκαμπό. Αποτέλεσμα την έκανα για το Παρκάκι.
Πάντως παιχνίδι γίνεται με τις τακτικές. Φουλ χουφτώματα, άλλωστε μερικές σου πιάνουν τον πούτσο πριν ακόμη κεράσεις ποτό. Τώρα να γαμήσεις δύσκολο, γιατί φαίνεσαι. Δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση πάντως να κάνεις φάση μέσα στο μαγαζί, το "ταξίμετρο" γράφει διπλά και πολλά.
Εγώ έκανα φάση την εποχή πριν την δεύτερη καραντίνα, την μεγάλη, και εν τέλει μου βγήκε σε καλό. Μόλις κλείσανε τα μαγαζιά τότε, τον πρώτο καιρό, οργανώναμε πάρτι στο σπίτι της μιας κάθε Σάββατο. Εννοείται έφερνε τις φίλες της από το μαγαζί, εγώ έφερνα τα ποτά. Γενικά περάσαμε ωραία.