Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Θα κλείσουν αρκετά φέτος
από τα λίγα που έχουν μείνει ακόμα ζωντανά.....
Το σπορ πεθαίνει χρόνο με το χρόνο.....
Πεθαινει το σπορ ακομα και στην πρωτευουσα? Κριμα νομιζα οτι εκει ακομα κραταει καλα. Τι να πειη επαρχια που εχει πεθανει εδω και χρονια

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Πεθαινει το σπορ ακομα και στην πρωτευουσα? Κριμα νομιζα οτι εκει ακομα κραταει καλα. Τι να πειη επαρχια που εχει πεθανει εδω και χρονια
Εδώ πολλές φεύγουν ακόμα και τώρα από εδώ για επαρχία γιατί έχουν περισσότερη δουλειά εκεί.... καταλαβαίνεις πως είναι εδώ πια.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Εδώ πολλές φεύγουν ακόμα και τώρα από εδώ για επαρχία γιατί έχουν περισσότερη δουλειά εκεί.... καταλαβαίνεις πως είναι εδώ πια.
Κριμα πραγματικα. Το βλεπω σε μερικα χρονια το σπορ να μην υπαρχει γενικα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Ποσα να εχουν μεινει στην Αθηνα;Θελει ανανεωση η λιστα....

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Στο κομμάτι της Αθήνας ανάμεσα σε Ιουλιανού, Μιχαήλ Βόδα/Αχαρνών, Δροσοπούλου και Κάτω Κυψέλη, και Κάτω Πατήσια είχε πριν 12-15 χρόνια γύρω στα 70...... τώρα έχουν μείνει 6 σίγουρα, άντε να πω 7 μήπως μου ξέφυγε κάποιο. Ούτε λίστα δεν γεμίζουν πια ...κάτι ανάλογο και στο κομμάτι της Μιχαλακοπούλου και πέριξ...

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Στο κομμάτι της Αθήνας ανάμεσα σε Ιουλιανού, Μιχαήλ Βόδα/Αχαρνών, Δροσοπούλου και Κάτω Κυψέλη, και Κάτω Πατήσια είχε πριν 12-15 χρόνια γύρω στα 70...... τώρα έχουν μείνει 6 σίγουρα, άντε να πω 7 μήπως μου ξέφυγε κάποιο. Ούτε λίστα δεν γεμίζουν πια ...κάτι ανάλογο και στο κομμάτι της Μιχαλακοπούλου και πέριξ...

Στα 6 να φανταστώ συμπεριλαμβάνεις :

1. pub65
2. pub life
3. Balooloo - comple ( ή όπως λέγεται)
4. story
5. Corner

Και χάνω το 6ο

Ααα έχουμε και το
6. Πιρουετ

Τελευταία τροποποίηση:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Το Πιρουέτ , στην Ιθάκης
Χαχαχαχα ότι θα το πρόσθετα με επεξεργασία.
Δεν ξέρω πως γίνεται να έκανα τέτοια παραληψη.
Ίσως σαν 7ο αυτό στην Κύμης, αλλά απλά κερνάς και μιλάτε μέσα από το μπαρ, όμως δεν γίνεται τίποτα και δεν έρχεται ούτε δίπλα σου

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Χαχαχαχα ότι θα το πρόσθετα με επεξεργασία.
Δεν ξέρω πως γίνεται να έκανα τέτοια παραληψη.
Ίσως σαν 7ο αυτό στην Κύμης, αλλά απλά κερνάς και μιλάτε μέσα από το μπαρ, όμως δεν γίνεται τίποτα και δεν έρχεται ούτε δίπλα σου
Το Connection λες. Καμία σχέση, είχε κοπέλες παλαιότερα αλλά εδώ και μερικά χρόνια το άλλαξαν σε κανονικό ποτάδικο.

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Το Connection λες. Καμία σχέση, είχε κοπέλες παλαιότερα αλλά εδώ και μερικά χρόνια το άλλαξαν σε κανονικό ποτάδικο.
Δε λέω ότι έχει σχέση με το πώς δουλευε παλιά.

Απλά εχει τύχει και σχετικά πρόσφατα να μου ζητήσει η μπαργουμαν να την κεράσω αλλα χωρίς να προχωράει σε οτιδήποτε παραπάνω. Το μόνο καλό ότι δε τα χρεώνει πολύ (τύπου 6 νομίζω) ,οπότε όταν κατάλαβα ότι δε θα παίξει τίποτα μετά από 2-3 ποτά σταμάτησα.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Δε λέω ότι έχει σχέση με το πώς δουλευε παλιά.

Απλά εχει τύχει και σχετικά πρόσφατα να μου ζητήσει η μπαργουμαν να την κεράσω αλλα χωρίς να προχωράει σε οτιδήποτε παραπάνω. Το μόνο καλό ότι δε τα χρεώνει πολύ (τύπου 6 νομίζω) ,οπότε όταν κατάλαβα ότι δε θα παίξει τίποτα μετά από 2-3 ποτά σταμάτησα.
5 το χρεώνει, όπως και το αντίστοιχο αντρικό ποτό και σίγουρα δεν γίνεται τίποτα παραπέρα.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Πως γινεται στην επαρχια να υπαρχει περισσοτερη δουλεια απο την Αθηνα?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Πως γινεται στην επαρχια να υπαρχει περισσοτερη δουλεια απο την Αθηνα?
Πιθανόν γιατί σε πολλά μέρη είναι η μόνη επιλογή.
Υπόθεση κάνω, από αυτά που έχω ακούσει και από γυναίκες της δουλειάς αλλά και από κάποιους γνωστούς μου που έχουν ζήσει στην επαρχία.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Λιγότερα μαγαζιά να έχει πλέον η επαρχία ίσως αλλά έχουν μείνει ακόμα δυνατά μαγαζιά, κατά καιρούς που επισκέπτομαι επαρχιακές πόλεις για αναψυχή, κοινωνικές υποχρεώσεις ή με τη δουλειά παλιότερα έχω βρει πολύ καλά ευαγή ιδρύματα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ' αυτά της Αθήνας κι έχω περάσει ζάχαρη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αυτό ισχύει και κυρίως για τα κερασματάδικα, ειδικά η καλοκαιρινή σεζόν στα νησιά είναι ταμάμ για μαγαζιά αυτού του είδους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
El Papacito δεν ήταν όμως όλα αυτά γαμησάδικα που αφορούν το παρόν thread, πολλά ήταν απλά κερασματάδικα, μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα... Βέβαια και γαμησάδικα έχουν κλείσει πολλά

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Αυτό ισχύει και κυρίως για τα κερασματάδικα, ειδικά η καλοκαιρινή σεζόν στα νησιά είναι ταμάμ για μαγαζιά αυτού του είδους
Αυτές που ξέρω για ενδοχώρα φεύγαν πάντως, όχι για νησιά.
Και δεν δούλευαν σε κερασματάδικα, το αντίθετο, γαμιόντουσαν στη δουλειά, κυριολεκτικά όμως.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
El Papacito δεν ήταν όμως όλα αυτά γαμησάδικα που αφορούν το παρόν thread, πολλά ήταν απλά κερασματάδικα, μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα... Βέβαια και γαμησάδικα έχουν κλείσει πολλά
Στην ίδια αναλογία πιστεύω έχουν κλείσει και από τις δύο κατηγορίες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αυτές που ξέρω για ενδοχώρα φεύγαν πάντως, όχι για νησιά.
Και δεν δούλευαν σε κερασματάδικα, το αντίθετο, γαμιόντουσαν στη δουλειά, κυριολεκτικά όμως.
Ναι έχω πάει κι εγώ σε τέτοια μαγαζιά στην επαρχία, τί μαγαζιά, μαγαζάρες... Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο πάνε σφαίρα το χειμώνα, κι όταν λέω χειμώνα εννοώ τους δύσκολους μήνες Γενάρη, Φλεβάρη κ.τ.λπ. Ενώ τα κερασματάδικα στα νησιά το καλοκαίρι το ξέρω ότι δουλεύουν αβέρτα λόγω του ότι είμαι κι από νησί και έχω σαφή εικόνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom