Νέα

Τα πιο πολλά λεφτά που έδωσα ανά συνεδρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα δασουλης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Με αφορμή μία "συζήτηση" στο θρεντ του Σκουφά 10, προέκυψε αυτό το θέμα. Δεν έχει σημασία πόσο τα έχει ρίξει κάποιος στα όσα χρόνια της καριέρας του αλλά το στιγμιαίο ρεκόρ. Ξεκινώ ως πρώτος "εκτεθειμένος": 300 ευρά προ 3 περίπου ετών (νομίζω) στο Μιχ. 99. Διπλό με Μόνικα, Χριστίνα για περίπου 2 ώρες. Περίμενα παραπάνω αλλά δεν τα έκλαψα.

επρεπε  να  διαλεξεις τοτε  σονια-χριστινα  η  σονια-αφροδιτη.  η μονικα δεν ειναι πια εκει.  η χριστινα  συνεχιζει.  ενα  150αρι  ειχα  δωσει  σε  ενα cg ,  και  μερικα (  οχι πανω απο 10 )    120αρια για διπλο μασαζ. 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
   επρεπε  να  διαλεξεις τοτε  σονια-χριστινα  η  σονια-αφροδιτη.  η μονικα δεν ειναι πια εκει.  η χριστινα  συνεχιζει.   ενα   150αρι  ειχα  δωσει  σε  ενα cg ,   και  μερικα (  οχι πανω απο 10 )    120αρια για διπλο μασαζ.   

Ελα ντε..... ;) ;)
Παραηταν κιμπαρηs

OP
OP
δασουλης

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
   επρεπε  να  διαλεξεις τοτε  σονια-χριστινα  η  σονια-αφροδιτη.  η μονικα δεν ειναι πια εκει.  η χριστινα  συνεχιζει.   ενα   150αρι  ειχα  δωσει  σε  ενα cg ,   και  μερικα (  οχι πανω απο 10 )    120αρια για διπλο μασαζ.   

Η Σόνια ποτέ δεν ήταν του γούστου μου. Είχε τιμηθεί βέβαια και εκεί αλλά κάτι με απωθούσε, κάτι με χάλαγε στο πρόσωπό της (οι υπηρεσίες της στο Μιχ 99 ήταν σαφέστατα κατώτερες πριν πάει στη Ζάνα). Η Μόνικα μου άρεσε πολύ, πριν αδυνατίσει και πλέον δεν την έχω βρεί κάπου ούτε έχω διαβάσει στο σάιτ κάτι για αυτήν. Έχεις πάει πρόσφατα; Πριν 1 περίπου μήνα που πέρασα ήταν πολύ πεσμένα τα πράγματα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=δασουλης link=topic=147097.msg3752274#msg3752274 date=1336242326 (οι υπηρεσίες της στο Μιχ 99 ήταν σαφέστατα κατώτερες πριν πάει στη Ζάνα). Η Μόνικα μου άρεσε πολύ, πριν αδυνατίσει και πλέον δεν την έχω βρεί κάπου ούτε έχω διαβάσει στο σάιτ κάτι για αυτήν. Έχεις πάει πρόσφατα; Πριν 1 περίπου μήνα που πέρασα ήταν πολύ πεσμένα τα πράγματα...
[/quote]

ετσι ειναι οπως τα λες και για την σονια (  παρα πολυ καλη  πιπα  και συμμετοχη.  της αρεσε να  :fuck1:  )  και για την μονικα (  ειχε  στενο μουνακι ) .    εχω να παω περιπου 2 χρονια τωρα.  δεν ξερω κατι.    μονο χριστινα ( με αυτην περνουσα  τις περισσοτερες  φορες ) ,  και συλβια απο τις παλιες. 

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα πιο πολλά τα έδωσα όταν είχα βγεί πριν από χρόνια από το νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που κόντεψα να πεθάνω. Έκλεισα το μαγαζι για μιαμιση ώρα καλά και έγινε με οκτώ κοπέλες  το έλα να δεις.. Τότε, εποχή που δέναμε τους σκύλους με τα λουκάνικα είχα δώσει 500 ευρώ. Οι κοπέλες ήταν μία και μία, και το μασατζίδικο υπήρχε μέχρι λίγο πριν την δημιουργία του site...Μονοκατοικία στα σύνορα Γλυφάδας Βούλας κοντά στην παραλία... Πολύ κλειστό.

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Άρχοντας ο peonius.

Εγώ επί δραχμής τα πιο πολλά χρήματα που είχα δώσει σε ένα επίσης "κλειστό" μαγαζί πλησίον της Φωκίωνος ήταν 30.000 δρααχμές το 1999 ή 2000. Η διαφορά είναι ότι έπαθα τέτοια πλάκα από την συγκεκριμένη γυναίκα που ξαναπήγα και την μεθεπόμενη μέρα.... Τρέμανε τα γόνατα μου μια εβδομάδα....

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τα πιο πολλά τα έδωσα όταν είχα βγεί πριν από χρόνια από το νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που κόντεψα να πεθάνω. Έκλεισα το μαγαζι για μιαμιση ώρα καλά και έγινε με οκτώ κοπέλες  το έλα να δεις.. Τότε, εποχή που δέναμε τους σκύλους με τα λουκάνικα είχα δώσει 500 ευρώ. Οι κοπέλες ήταν μία και μία, και το μασατζίδικο υπήρχε μέχρι λίγο πριν την δημιουργία του site...Μονοκατοικία στα σύνορα Γλυφάδας Βούλας κοντά στην παραλία... Πολύ κλειστό.

Στα τσάκωσε η Νατάσσα!!!
Πρέπει όμως να πέρασες πολύ καλά, γιατί τότε είχε μουνάρες εκεί...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μιλάμε για τη γνωστή Νατάσσα που είναι υπεύθυνη τώρα στο Π.Φάληρο? :think:
Κι όμως δεν ήταν η Νατάσσα. Τότε ακόμη ήταν στην Θησέως. Ηταν ένα πολύ κλειστό κύκλωμα από αεροσυνοδούς, ψιλομοντέλες, ελληνίδες και ξένες, κανά δυό νοικοκυροπουτάνες είχε μια γαλλίδα, μια αυστριακιά, κανα δυό αγγλίδες..μία ιρλανδέζα, μία απίστευτη Μαροκινή και μια αμερικάνα ( η μόνη που έκανε και μασάζ κλπ. Φαινομενικά αν θυμάμαικαλά νοικιάζανε κότερα ή κάτι τουριστικό κάνανε.. επί της ουσίας ακονίζανε "κατάρτια" lol

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Άρχοντας ο peonius.

Εγώ επί δραχμής τα πιο πολλά χρήματα που είχα δώσει σε ένα επίσης "κλειστό" μαγαζί πλησίον της Φωκίωνος ήταν 30.000 δρααχμές το 1999 ή 2000. Η διαφορά είναι ότι έπαθα τέτοια πλάκα από την συγκεκριμένη γυναίκα που ξαναπήγα και την μεθεπόμενη μέρα.... Τρέμανε τα γόνατα μου μια εβδομάδα....
Λες από τα πρώτα Αθηναϊκά... Στην Επτανήσου ?

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Λες από τα πρώτα Αθηναϊκά... Στην Επτανήσου ?

3ης Σεπτεμβρίου σχεδόν στο ύψος της Φωκίωνος. Αρχικά ήταν στο Μαρούσι αν σου λέει κάτι.

Πολύ ακριβό για την εποχή, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έφερνε ότι καλύτερο

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
3ης Σεπτεμβρίου σχεδόν στο ύψος της Φωκίωνος. Αρχικά ήταν στο Μαρούσι αν σου λέει κάτι.

Πολύ ακριβό για την εποχή, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έφερνε ότι καλύτερο
Φυσικά και μου λέει σύντροφε. Πάνω από το βενζινάδικο :). Εφερνε απίστευτα κορίτσια.

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
e
Φυσικά και μου λέει σύντροφε. Πάνω από το βενζινάδικο :). Εφερνε απίστευτα κορίτσια.
:thumbsup:

Η κοπέλα που αναφέρω ήταν η Βίτα όταν είχε πρωτοέρθει... όχι η πιο όμορφη που πέρασε από το εν λόγω κατάστημα αλλά μερικές γυναίκες είναι απλά πλασμένες για σεξ...

Που να βρίσκεται άραγε η παμπόνηρη σερίφισα "Αλεξάνδρα"...? (δεν ήταν βεβαίως το πραγματικό της)

Συγνώμη για το off topic, αλλά ξυπνήσατε αναμνήσεις!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
e :thumbsup:

Η κοπέλα που αναφέρω ήταν η Βίτα όταν είχε πρωτοέρθει... όχι η πιο όμορφη που πέρασε από το εν λόγω κατάστημα αλλά μερικές γυναίκες είναι απλά πλασμένες για σεξ...

Που να βρίσκεται άραγε η παμπόνηρη σερίφισα "Αλεξάνδρα"...? (δεν ήταν βεβαίως το πραγματικό της)

Συγνώμη για το off topic, αλλά ξυπνήσατε αναμνήσεις!
Τι μου θύμισες τώρα... Ποια να πρωτοθυμηθείς... για κάποια χρόνια έφερνε τη μία καλύτερη από την άλλη... Λογικά θα πρέπει να υπάρχει ακόμη.. Δεν κόβετε το τσατσιλίκι ιδιαίτερα αν αφήνει καλά φράγκα... Εκτός κι αν έφυγε για Αμερική στους συγγενείς της. Μια που γυρίσαμε στα παλιά θυμάται κανείς την κυρία Στέλλα Μαυροματαίων), μετά Άγαλμα Τρούμαν, μετά Πτι Παλαί  η την Κυρία Λέτα από Κουκάκι μεριά ?

OP
OP
δασουλης

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Άγαλμα Τρούμαν θυμάμαι, τα έσκασα γερά αλλά από σέρβις...νέκρα!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Άγαλμα Τρούμαν θυμάμαι, τα έσκασα γερά αλλά από σέρβις...νέκρα!
... Είχε πάρει πολύ τα κάτω της τότε.. ως σερίφισα και είχε μείνει με τον κατιμά. Μόλις είχε βγεί από τη στενή όπου είχε μείνει πέντε έξι μέρες. Στη Μαυροματάιων την που ήταν στο ισογειο, την έδωσε μία άλλη που είχε πάει κι είχε νοικιάσει στον πέμπτο. Ετσι διατεινόταν. Τρούμαν πήγα μια φορά και μετά εξαφανίστηκα...μετά μου είπαν πως στο Πτι Παλαί ήταν ακόμη χειρότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom