Νέα

Τα πιο περίεργα μέρη που έχετε χύσει !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε πηδήξει;

• Σχολείο

• Νοσοκομείο

• Δικαστήριο

• Θέατρο, Μέγαρο, Χώρος πολιτισμού

• ΜΜ Μεταφοράς

• Δημόσια υπηρεσία

• Δεν πάει το μυαλό σου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.145
Πόντοι
3.846
Σε παραλία ακριβώς κάτω από το δρόμο και εύκολα προσβάσιμη. Επειδή ήταν βράδυ δεν πέρασε κανείς.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.350
Πόντοι
3.936
Σε νησι του β/α αιγαιου. Σε μια μοναχικη παραθαλασια σπηλια με εξωτικα γαλοζοπρασινα νερα. Κατασπρο βοτσαλο. Και με μια τρυπα στην οροφη απ οπου εμπανε φως . Επεφτε φακ με μια νησιωτισσα στην οχθη της παραλιας, την ωρα που ερχοταν το σιγανο κυμα και περιελουζε τις πλατες μας. Ωραιες εποχες, ξεγνοιστες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.691
Πόντοι
19.795
Στο μαγαζι της αλλοδαπης γειτονισσας μου (μινι-μαρκετ) πισω απο το ψυγειο βιτρινα, με θεα εναν απο τους πιο πολυσυχναστους τουριστικους δρομους της Αθηνας. Μολις ειχε τσακωθει με τον Ελληνα ανδρα της, και οταν τσακωνοντουσταν αυτη πηδιωτανε με τον πρωτο που θα βρισκοτανε μπροστα της. Συνηθως ηταν ο ανδρας της αδελφης της, που δουλευε εκει αλλα εκεινη την ημερα ελειπε και ημουν εγω ο τυχερος. Ητανε βεβαια και ενα απο τα πιο βρωμικα πραγματα που εχω κανει στην ζωη μου, οχι για τον γειτονα που ηταν μαλακας πρωην αστυνομικος και την ξευτελιζε και σηκωνε χερι επανω της, αλλα η ολη φαση με τον κοσμο να περναει απ εξω στον δρομο και τον κινδυνο να μπει πελατης.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.727
Πόντοι
2.586
Στο μαγαζι της αλλοδαπης γειτονισσας μου (μινι-μαρκετ) πισω απο το ψυγειο βιτρινα, με θεα εναν απο τους πιο πολυσυχναστους τουριστικους δρομους της Αθηνας. Μολις ειχε τσακωθει με τον Ελληνα ανδρα της, και οταν τσακωνοντουσταν αυτη πηδιωτανε με τον πρωτο που θα βρισκοτανε μπροστα της. Συνηθως ηταν ο ανδρας της αδελφης της, που δουλευε εκει αλλα εκεινη την ημερα ελειπε και ημουν εγω ο τυχερος. Ητανε βεβαια και ενα απο τα πιο βρωμικα πραγματα που εχω κανει στην ζωη μου, οχι για τον γειτονα που ηταν μαλακας πρωην αστυνομικος και την ξευτελιζε και σηκωνε χερι επανω της, αλλα η ολη φαση με τον κοσμο να περναει απ εξω στον δρομο και τον κινδυνο να μπει πελατης.
αντε ρε με λαχταριασες ..εγω νομιζα οτι φυστικωσες εκεινο το μπαμπατσικο που ειχε το μινι μαρκετ στη γωνια ...( πριν το παρουν οι ιδιοκτητες και πριν το κανουν δηθεν γυμναστηριο )

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.691
Πόντοι
19.795
αντε ρε με λαχταριασες ..εγω νομιζα οτι φυστικωσες εκεινο το μπαμπατσικο που ειχε το μινι μαρκετ στη γωνια ...( πριν το παρουν οι ιδιοκτητες και πριν το κανουν δηθεν γυμναστηριο )
Για την δουλεια λεω, πριν απο 35 χρονια, οσοι συχναζανε τοτε για καμακι στην Πλακα ισως να καταλαβανε για ποια μιλαω, δεν ειχε και πολλα μινι-μαρκετ που τα δουλευανε αλλοδαπες παντρεμενες με Ελληνα εκεινη την εποχη.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.727
Πόντοι
2.586
Για την δουλεια λεω, πριν απο 35 χρονια, οσοι συχναζανε τοτε για καμακι στην Πλακα ισως να καταλαβανε για ποια μιλαω, δεν ειχε και πολλα μινι-μαρκετ που τα δουλευανε αλλοδαπες παντρεμενες με Ελληνα εκεινη την εποχη.
ειπες γειτονισσα και μπρερδευτικα ρε
Δεν εχουμε και πολλες αξιογαμητες νομιζω ....
αλλα και να εχουμε ..δε μας περνει ...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Σε γνωστό νησί των Κυκλάδων, σε πεζουλακι πάνω σε παραθαλάσσιο παρεκκλήσι
Πιομενη Αμερικανίδα μου είχε τραβήξει μαλάκια όσο εγώ την δαχτυλονα.

Συνημμένα

• acf922154627f6788918f03c42b123cd.jpg
    acf922154627f6788918f03c42b123cd.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 69

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.691
Πόντοι
19.795
ειπες γειτονισσα και μπρερδευτικα ρε
Δεν εχουμε και πολλες αξιογαμητες νομιζω ....
αλλα και να εχουμε ..δε μας περνει ...
Εισαγγελεις και ανακριτες παντου σε αυτη την γειτονια, ειδικα αν μενεις 50 χρονια εκει, δεν μας παιρνει καθολου.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.727
Πόντοι
2.586
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Σε νησι καλοκαιρι στην ταρατσα μιας 3οροφης οικοδομης. Πανω σε ενα ημισκουριασμενο βαρελι πετρελαιου που το ειχαν αφησει για βαση ανοδου οι χτιστες. Η κοπελα ηταν νοσοκομα. Αλλα πολυ σεξουλιαρα,ομορφη και απελευθερωμενη. Τοτε την ειχα κρεμπιεδιασει απο παντου. Και μου ειπε: κανονισε να με αφησεις εγκυο και θα στο στειλω μετα ταχυδρομικως :cheesy:

Δυνατός.
Σε νησι του β/α αιγαιου. Σε μια μοναχικη παραθαλασια σπηλια με εξωτικα γαλοζοπρασινα νερα. Κατασπρο βοτσαλο. Και με μια τρυπα στην οροφη απ οπου εμπανε φως . Επεφτε φακ με μια νησιωτισσα στην οχθη της παραλιας, την ωρα που ερχοταν το σιγανο κυμα και περιελουζε τις πλατες μας. Ωραιες εποχες, ξεγνοιστες

Θάσος;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.624
Πόντοι
9.297
Σε νησι καλοκαιρι στην ταρατσα μιας 3οροφης οικοδομης. Πανω σε ενα ημισκουριασμενο βαρελι πετρελαιου που το ειχαν αφησει για βαση ανοδου οι χτιστες. Η κοπελα ηταν νοσοκομα. Αλλα πολυ σεξουλιαρα,ομορφη και απελευθερωμενη. Τοτε την ειχα κρεμπιεδιασει απο παντου. Και μου ειπε: κανονισε να με αφησεις εγκυο και θα στο στειλω μετα ταχυδρομικως :cheesy:
"Μοντέρνες,αδίστακτες μάνες"...από στίχο του Τζίμη Πανούση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.624
Πόντοι
9.297
Έχυσα πάνω στο πίσω μέρος του αμαξιού μιας γνωστής μου...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Ξέρεις πότε θα πεθάνεις τύπε;

ελενακρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
313
Πόντοι
20
Δάχτυλο από καλοστεκουμενο πενηντάρη μετά από επίμονες ματιές.. τελείωσα σε ελάχιστο χρόνο...
Όλα αυτά στο λεωφορείο για Πειραιά..

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.727
Πόντοι
2.586
1...πιπα και γαμιση το στα ορθια στο κουζινακι παρακμιακου μπουρδελου ....
2..Στο υπογειο παρκινγκ της εταιρειας μου ( η εργαζομενη εκανε μεταμεσονυκτια πιατσα ακριβως στη ραμπα )

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.088
Πόντοι
456
Όταν δούλευα DJ, μερικές δεκαετίες πρίν, μέσα στο μπούθ, με μεθυσμένη πελάτισσα του μαγαζιού. Της τα έδωσα στο στόμα και κόντεψε να μας πάρει όλο το μαγαζί χαμπάρι, γιατί παραλίγο να χάσω τη μίξη.
Κανένα -δυο χρόνια νωρίτερα, ακόμα πενταετής στο ΠΝ, μέσα στο ΝΝΑ, με νοσοκόμα, στο γραφείο της προϊσταμένης, ενώ ήμουν "ασθενής".
Δεν βάζω καν αναφορά σε παρκάκια, πλατείες, πάρκινγκ βράδυ ή ξημερώματα, αυτά είναι δεδομένες περιπτώσεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.097
Πόντοι
506
Βλέποντας ένα πορνό βίντεο μου ήρθε ιδέα για θέμα.

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε πηδήξει;

Δεν βρήκα αντίστοιχο νήμα και μιας και είναι Κυριακή (προς Δευτέρα) είπα να γράψω τη μαλακια μου.
Βάλε και το βιντεάκι να το δούμε. Πως θα περάσει η ώρα στο γραφείο?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Όταν δούλευα DJ, μερικές δεκαετίες πρίν, μέσα στο μπούθ, με μεθυσμένη πελάτισσα του μαγαζιού. Της τα έδωσα στο στόμα και κόντεψε να μας πάρει όλο το μαγαζί χαμπάρι, γιατί παραλίγο να χάσω τη μίξη.
Κανένα -δυο χρόνια νωρίτερα, ακόμα πενταετής στο ΠΝ, μέσα στο ΝΝΑ, με νοσοκόμα, στο γραφείο της προϊσταμένης, ενώ ήμουν "ασθενής".
Δεν βάζω καν αναφορά σε παρκάκια, πλατείες, πάρκινγκ βράδυ ή ξημερώματα, αυτά είναι δεδομένες περιπτώσεις.
:rockon::rockon::rockon:

Συνημμένα

• παρασκευας-dance.gif
    παρασκευας-dance.gif
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 45

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom