mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τι μπορεις να παθεις τοσο ευκολα,το ιδιο ισχυει και με το στραπον?
προφανως αλλα το φιστινγκ ειναι πιο ευκολο για να σε τρεχουν στα επειγοντα
τι μπορεις να παθεις τοσο ευκολα,το ιδιο ισχυει και με το στραπον?
το πιο επικινδυνο fetish παιχνιδι ειναι να μπαινεις σε παραβαν να ψηφισεις..
ρε το ασφ πως το λενεπροφανως αλλα το φιστινγκ ειναι πιο ευκολο για να σε τρεχουν στα επειγοντα
brand γιατι κοροιδευεις???????????? :'( :'( :'( :'( :'( :'(οριστε, αν ειναι φυσιολογικο μεγεθος δεν παθαινεις τιποτα. γιατι τρομοκρατεις τον κοσμο mounitsa... εεε...?
δεν ηταν για να σε προσβαλω αυτο που ειπα ρε φιλε, σορρυ αν το πηρες ετσι.στην mounitsa κανω πλακα.brand γιατι κοροιδευεις???????????? :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εγω δεν παρεξηγιεμαι τον καλο καιρο θα παρεξηγηθω τωρα,πλακα κανω και εγω πες οτι γουσταρεις,συζητησεις κανουμε.δεν ηταν για να σε προσβαλω αυτο που ειπα ρε φιλε, σορρυ αν το πηρες ετσι.στην mounitsa κανω πλακα.
καλα φυσικα εξαρταται και απο το μεγεθος του δονητη-στραπον αν ειναι σαν μπαουλο φυσικο ειναι αν ειναι ενα φυσιολογικο μεγεθος δεν παθαινεις τιποτα.
οριστε, αν ειναι φυσιολογικο μεγεθος δεν παθαινεις τιποτα. γιατι τρομοκρατεις τον κοσμο mounitsa... εεε...?
ρε το ασφ πως το λενε
ειναι αυτο που σου βαζουν σακουλα
εχει σχεση με την ασφυξια
:-*παρντον δεν το ηθελα
ειδες για να μην μας παρακολουθει...περσινα ξινα σταφυλια...το ειπαμε πιο πανω αυτο
ε δεν αναφερονται στο αρσενικο το Humiliation και μερικα αλλα που εβαλες το στραπον ναι οπως και το c/d
το κατα δυναμην
Το humiliation κυρίως στο αρσενικό αναφέρεται.
Τουλάχιστον ως φετίχ.
Το να φέρεται "απαξιωτικά" ένας άντρας σε μία γυναίκα την ώρα της πράξης = no big deal.
Το humiliation ως έννοια φετιχιστική κυρίως αναφέρεται σε εξευτελισμό τους ανδρός από τη γυναίκα.
Βασικό αίτιο ότι κάθε παραφιλία είναι "προνόμιο" (ή σωστότερα ίδιον, γι'αυτό και τα εισαγωγικά) του αρσενικού.
Παραφιλίες στο φυναικείο φύλο σπανίζουν... Είτε σοβαρές (βλαβερές-επικίνδυνες) είτε πιο λάιτ.
Το humiliation κυρίως στο αρσενικό αναφέρεται.
Τουλάχιστον ως φετίχ.
Το να φέρεται "απαξιωτικά" ένας άντρας σε μία γυναίκα την ώρα της πράξης = no big deal.
Το humiliation ως έννοια φετιχιστική κυρίως αναφέρεται σε εξευτελισμό τους ανδρός από τη γυναίκα.
καθόλου.
αυτά τα λένε αυτοί που νιώθουν ανασφάλεια με το φύλο τους ή που συνδέουν τη δύναμη με το φύλο.
το humiliation (και το BDSM) είναι παράδοση του ελέγχου, δεν έχει να κάνει με τη δύναμη, μια που υποτίθεται ότι στο σεξ πάντα σέβεσαι τον άλλο (και τις επιθυμίες του). Η παράδοση του ελέγχου από τον έναν και ο απόλυτος έλεγχος από τον άλλο δεν είναι θέμα φύλου.
και το να λες σε μια γυναίκα "είσαι το τσουλάκι μου", δεν είναι humiliation σε καμία περίπτωση.
ελα που μου θελετε και BDSM
περιεργες ολες...
rita??? :o :o :o
καθόλου.
αυτά τα λένε αυτοί που νιώθουν ανασφάλεια με το φύλο τους ή που συνδέουν τη δύναμη με το φύλο.
το humiliation (και το BDSM) είναι παράδοση του ελέγχου, δεν έχει να κάνει με τη δύναμη, μια που υποτίθεται ότι στο σεξ πάντα σέβεσαι τον άλλο (και τις επιθυμίες του). Η παράδοση του ελέγχου από τον έναν και ο απόλυτος έλεγχος από τον άλλο δεν είναι θέμα φύλου.
και το να λες σε μια γυναίκα "είσαι το τσουλάκι μου", δεν είναι humiliation σε καμία περίπτωση.