:S :S :S
το 70 % εξ αυτων ... Δεν ξερω τι ειναι :-
ποιος θα κανει μια μεταφραση - εέξηγηση ?
footfetish: φετίχ με τα πόδια. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η συμπαθής τάξη των πατουσογλυφτρών.
strapon play: στραπόν είναι το πλαστικό παπάρι που φοράει η γκόμενα και το "φοράει" στον γκόμενο. Μόνο για μερακλήδες.
bondage: δεσίματα, κόμποι ναυτικοί, δεσμοί γόρδιοι, σκοινιά και σαπούνια.
shoe fetish: φετίχ με τα ποπούτσια. Άλλοι τα μυρίζουν, άλλοι τα γλύφουν, άλλοι τα φοράνε, άλλοι πίνουν και κανά ποτό από μέσα στην υγειά της ιδιοκτήτριας.
domination: αυτός/ή που δέρνει, βρίζει, δένει κλπ.
submission: αυτός/ή που δέρνεται, βρίζεται, δένεται κλπ.
footjob: αυνανισμός με τη χρήση των ποδιών (της γκόμενας εννοώ. δε νομίζω ότι μπορεί να το κάνει κάποιος στο εαυτό του εκτός κι έχει ευλυγισία γάτας). Η γνωστή και ως ποδομαλακία.
golden rain: ο άντρας γίνεται δοχείο σύλλεξης των ούρων της συντρόφου του.
trampling: κάποιος είπε κάποτε στην αγαπημένη του "εγώ για σένα γίνομαι χαλί να με πατήσεις". Ε αυτή το πήρε στα σοβαρά.
fistfuck: ή αλλιώς fistωμα κάτι αντίστοιχο του δαχτυλώματος. Μόνο που αντί για 1, 2, 3, 4, 5 δάχτυλα, τοποθετούμε κολπικώς ή πρωκτικώς το χέρι μέχρι τον καρπό.
slapping: χαστούκια, σφαλιάρες, ανάποδες, ξανάστροφες, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.
dog play: μετά το χαμό του συμπαθεστάτου κατοικιδίου της αγαπημένης συντρόφου, ο σύντροφος της, προκειμένου να την παρηγορήσει, πέφτει στα γόνατα, φορά λουράκι, γαυγίζει, και παρακαλεί για βόλτα.
spanking: the old time classic σκαμπήλια στα κωλομέρια.
crossdreasing: άντρας ο οποίος βρίσκει σεξουαλική ικανοποίηση με το να φορά γυναικεία ρούχα. Προσοχή! Το crossdressing δεν εχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία! Κι εγώ βέβαια αν έβλεπα τον κολλητό μου να προβάρει φούστα μπλούζα "τί κάνεις εκεί μωρή παλιόπουστα!!" θα του έλεγα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
humiliation: ο άντρας γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τη σύντροφό του. "Η πούτσα σου είναι σα γαριδάκι! Η φάτσα σου είναι πιο άσχημη κι από ένα σακί γεμάτο κωλοτρυπίδες! Μάθε να γαμάς ή τράβα γαμήσου! Τι κοιτάς τα βυζιά μου ρε παλιολιγούρη?" Οκ αυτό το τελευταίο μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις....
spitting: φτυσίδια, ροχάλες, χλέπες, τάληρα, δίφραγκα.
face fuck: κάποτε υπήρχε η πίπα... μετά ήρθε το deep throat... μετά έφτασε το face fucking. Η αγαπημένη μας παίρνει μία στάση που να βολεύει (συνήθως ανάσκελα στο κρεβάτι με το κεφάλι της να κρέμεται στην άκρη) κι εμείς γαμούμε το στόμα της αγρίως.
ballbusting: Υπάρχει ένα ρητό που λέει "Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από τον έρωτα και την κλωτσιά στο καλάμι..." ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! Σαν την κλωτσά στ'αρχίδια δεν είναι τίποτα!
torture: Βάσανα που'χει η ζωή.
sex wrestle: Ξύλο, μάχη, τζούντο, λαβές, ελληνορωμαική πάλη, ελληνορωμαική πάλι, ελληνορωμαική ξανά μανά, γυμνοί και στο τέλος πέφτει κι ένας κρύος.
Ουφ......