boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δε μίλησα για νίτσε, δεν ξέρω καν τι λέει ο νίτσε
μη συγχέεις τα φετίχ με τον σαδισμό ή το μαζοχισμό. Συμφωνώ ότι τα φετίχ είναι κυρίως ανδρικό προνόμιο. με τις τελευταίες δύο προτάσεις διαφωνώ κάθετα. μια γυναίκα δεν είναι σαδίστρια επειδή ένας άντρας θέλει να παραδώσει τον έλεγχο. είναι σαδίστρια επειδή θέλει να παίρνει τον έλεγχο, και θέλει άντρες που θέλουν να τον παραδώσουν. μια γυναίκα σαδίστρια δεν πρόκειται να κάνει έναν άντρα μαζοχιστή, ούτε ένας άντρας σαδιστής μπορεί να κάνει μια γυναίκα μαζοχίστρια (και τα ανάποδα). αυτό δεν είναι θέμα φύλου. ξέρω ότι οι όροι σαδιστής/μαζοχιστής δεν είναι εντελώς ακριβείς, αλλά δεν έχω πρόχειρους πιο κατάλληλους
Η γενικότερη ανάγκη για δύναμη ή αντίστοιχα για έλεγχο δεν είναι θέμα φύλου στεγνά. Η παραφιλία είναι σε πάαααρα πολύ μεγάλο βαθμό. Και τα φετίχ ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Με βάση αυτό μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι τα περισσότερα φετίχ εκφράζονται είτε παθητικώς είτε ενεργητικώς με βάση το αρσενικό φύλο και την "επιθυμία" αυτού, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγεί στο ότι υπάρχουν και οι δύο πλευρές αλλά ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν αυτές είναι γιατί η αντίστοιχη ανάγκη του αρσενικού είναι είτε να υποταχθεί είτε να υποτάξει στην προκειμένη περίπτωση.
μη συγχέεις τα φετίχ με τον σαδισμό ή το μαζοχισμό. Συμφωνώ ότι τα φετίχ είναι κυρίως ανδρικό προνόμιο. με τις τελευταίες δύο προτάσεις διαφωνώ κάθετα. μια γυναίκα δεν είναι σαδίστρια επειδή ένας άντρας θέλει να παραδώσει τον έλεγχο. είναι σαδίστρια επειδή θέλει να παίρνει τον έλεγχο, και θέλει άντρες που θέλουν να τον παραδώσουν. μια γυναίκα σαδίστρια δεν πρόκειται να κάνει έναν άντρα μαζοχιστή, ούτε ένας άντρας σαδιστής μπορεί να κάνει μια γυναίκα μαζοχίστρια (και τα ανάποδα). αυτό δεν είναι θέμα φύλου. ξέρω ότι οι όροι σαδιστής/μαζοχιστής δεν είναι εντελώς ακριβείς, αλλά δεν έχω πρόχειρους πιο κατάλληλους