nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 2.456
..απ τα πιο δυνατά θρεντ !!!!
τυποι νομιζω πως και το παρακατω στεκεται με αξιωσεις αναμεσα στα μεγαθηρια του μπου που προαναφερατε
Οντως το καλυτερο θρεντ ολων των εποχων!!! Ειχα βαλει και εγω ενα λιθαρακι σε αυτο! Δυστυχως 200 και πλεον σελιδες χαθηκαν για την ανθρωποτητα! Κανονικα αυτο το θρεντ επρεπε να προστατευεται απο το αμερικανικο κονγκρεσο ως πολιτιστικη κληρονομια ολης της ανθρωποτητας!!![size=11pt]Τα Παράνομα Εξτράκια υπήρξε το καλύτερο θρέντ για μένα!
Εκεί, οι ακάποτοι μύστες είχαν καταθέσει τόνους γνώσης και σοφίας!
Τα λόγια περιττεύουν για να περιγράψει κανείς το πνευματικό αυτό μεγαλείο!
Βέβαια, ο Αντισθένης δε δίστασε να το στείλει στα θυμαράκια έπειτα από αναφορά πιρφόρων....[/size]
Οντως το καλυτερο θρεντ ολων των εποχων!!! Ειχα βαλει και εγω ενα λιθαρακι σε αυτο! Δυστυχως 200 και πλεον σελιδες χαθηκαν για την ανθρωποτητα! Κανονικα αυτο το θρεντ επρεπε να προστατευεται απο το αμερικανικο κονγκρεσο ως πολιτιστικη κληρονομια ολης της ανθρωποτητας!!!![]()
![]()
![]()
[size=11pt]Τα Παράνομα Εξτράκια υπήρξε το καλύτερο θρέντ για μένα!
Εκεί, οι ακάποτοι μύστες είχαν καταθέσει τόνους γνώσης και σοφίας!
Τα λόγια περιττεύουν για να περιγράψει κανείς το πνευματικό αυτό μεγαλείο!
Βέβαια, ο Αντισθένης δε δίστασε να το στείλει στα θυμαράκια έπειτα από αναφορά πιρφόρων....[/size]
Τύπε καλά έκανε και το έστειλε . Μια φορά εκεί που το διάβαζα έβγαλα ένα σπυρί στο καυλί μου.
Επικα ποστς ειναι κάποιες κριτικές του bakalh.![]()
τα δικα μου δεν σας αρεσουν ?![]()