Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε μου απεργίες και διεκδικήσεις έχουν όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς.. ο καθένας ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του σε προσλήψεις εξοπλισμός παροχές..μιας και το απευθυνεις σε εμενα δις, θες να επεκταθεις γιατι ειμαι "γνωστης των παντων";
δηλαδη υπαρχει η παραμικρη ανακριβεια σε οτι εχω γραψει;
Στο συγκεκριμενο θεμα που εκανες παραθεση αρχικα, ειναι ή δεν ειναι ατυχες παραδειγμα το ατυχημα στα Τεμπη οταν καποιος το φερνει για να δειξει "μετα χριστον προφητειες", οταν τοσοι και τοσοι ειχαν κανει αναφορες και διαμαρτυριες πριν, με αποκορυφωμα την συζητηση στην βουλη (λιγες βδομαδες πριν εν τω μεταξυ) στην οποια ο πουτανας γιος καραμανλης παρεξηγηθηκε και ζητουσε το λογο, ενω μετα ο φιλος του ο πουτανας γιος αδωνις παραδεχτηκε οτι θα ειχαν χασουρα αν δεν επαιρνε κανεις τα τρενα του θανατου;
για πες...
Παρότι όλα αυτά είναι γνωστά δεν είδα να σταματάνε οι αιτήσεις πρόσληψης όταν βγαίνουν κάποιες λίγες θέσεις, δεν είδα να σταματάνε να χρησιμοποιούν το μέτρο ή τα αστικά επειδή υπάρχουν προβλήματα.. δεν είδα κανέναν να παραιτηθεί κάποιος επειδή η υπηρεσία που δουλεύει δεν προσφέρει σωστές υπηρεσίες....
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι φταίει ο Καραμανλής για την τράκα ή για αυτά που τον είχαν ενημερώσει και έλεγε αλλά δεν χρειάζεται να σου πω τι ποσοστό πήραν αυτοί που έκαναν σημαία αυτού του είδους την αντιπολίτευση.. σε σχέση με την οριακή νίκη που περίμεναν.