tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
Πριν καμιά εβδομάδα, κανεις δεν ήξερε πόσο επικίνδυνο και κακοκατασκευασμενο ήταν αυτό το υποβρύχιο. Και κανείς από εμάς δεν είχε άποψη αν έπρεπε ή όχι να καταδυθουν αυτοί οι πλούσιοι.
Στην ουσία η άποψη μας δημιουργήθηκε μετά το ατύχημα. Και με οποίες πληροφορίες μας έδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.
Πριν τα Τέμπη κανείς δεν είχε άποψη για την κατάσταση των ελληνικών τρένων.
Η άποψη είναι ωραία . Όλοι πρέπει να έχουμε μια άποψη.
Η μαγκιά είναι να έχουμε άποψη πριν.
Θα σας πω μια άποψη που έχω εγώ. Τα μισά από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι πιο επικίνδυνα από το υποβρύχιο που έσκασε. Από συντήρηση από λάστιχα από ασφάλεια.
Το να κυκλοφορείς στην Ελλάδα με τα σάπια, και με δεδομένο ανεπαρκές επίπεδο οδηγικής συμπεριφοράς και την κατάσταση του οδικού δικτύου είναι επικίνδυνο. Ακόμα και το πιο ασφαλές αυτοκίνητο να έχεις εσύ εξαρτάσαι από τα λάστιχα κάθε φορτηγού που έχουν οι δήμοι με 15 ετών λάστιχα.
Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν μας το έχει πει. Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν μας είχε πει για την κατάσταση στα τρένα.
Και ξαφνικά όλα τα μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να έχουμε άποψη για υποβρύχια...
Δεν γαμιομαστε λεω εγώ....
Οπότε μας λες ότι η κυκλοφορία με αυτοκίνητο , είναι τόσο επικίνδυνη όσο η κατάδυση με βαθυσκάφος σε 5 χλμ βάθος ;;;;
Μήπως μας λες και ότι γουστάρεις εσύ αν είχες πχ 3 δις ... ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ .... ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΘΕΙΣ ΣΕ 5 ΧΛΜ ΒΑΘΟΣ ....
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ;;;;;;;;
Εγώ απλά θα γαμούσα 10 πορνοστάρ την ημέρα.
Ίδιο κίνδυνο θες θα είχαμε ;;;;