Νέα

Τα πάθη ... σκοτώνουν ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Τύποι το ότι δεν καταλαβαίνετε αυτούς τους τύπους που πλήρωσαν και κατέβηκαν εκεί κάτω, είναι ο λόγος που δεν είστε πλούσιοι
Τύπε αν καταλαβαίνουμε τον Σιλβιο που επίσης πλούσιος που για σπορ είχε να γαμαει ότι ωραίο μουνι υπήρχε γύρω του έχουμε καμμιά ελπίδα?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
έλα μωρέ τύπε...

όσο κοστίζει η κάθε επιχείρηση διάσωσης σε κάθε πολιτισμένο μέρος του πλανήτη. Δεν έχει σημασία όσα κοστίσει

Διότι αυτό είναι ο πολιτισμός.
Πολιτισμός για ποιον;γιατί με 250.000 αντί να πας μια βόλτα στα έγκατα της γης τράβα μια βόλτα Αφρική να τα δώσεις να φτιάξουν ένα νοσοκομείο ή σχολείο και πετάγεσαι και μέχρι το Κιλιμάντζαρο για ορειβασία.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
τυπε αυτοι βαρεθηκαν τα εσκορτακια, για αυτο δοκιμασαν την καταδυση.

Το ηθικο διδαγμα λοιπον ειναι τα εσκορτακια με μετρο, οπως κ κανουν τα μελη του μπου
Άρα τύπε πρέπει να πηγαίνω και κανένα κουβά γιατί αν μαδήσω τις στοιχηματικές από τώρα θα με χάσετε :confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πολιτισμός για ποιον;γιατί με 250.000 αντί να πας μια βόλτα στα έγκατα της γης τράβα μια βόλτα Αφρική να τα δώσεις να φτιάξουν ένα νοσοκομείο ή σχολείο και πετάγεσαι και μέχρι το Κιλιμάντζαρο για ορειβασία.
Πολιτισμός είναι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάγκης να μην σε αντιμετωπίζουν ανάλογα με τις περιστάσεις.

Αλλιώς αν τρακάρεις με το αμάξι επειδή έτρεχες να σε αφήσουν στο δρόμο να πεθάνεις. Μην χαλάνε και λεφτά του κράτους. Και το ΕΚΑΒ να πάει σε κανέναν που παθαίνει εγκεφαλικό.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Πολιτισμός είναι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάγκης να μην σε αντιμετωπίζουν ανάλογα με τις περιστάσεις.

Αλλιώς αν τρακάρεις με το αμάξι επειδή έτρεχες να σε αφήσουν στο δρόμο να πεθάνεις. Μην χαλάνε και λεφτά του κράτους. Και το ΕΚΑΒ να πάει σε κανέναν που παθαίνει εγκεφαλικό.
Ενώ τώρα που θα κοστίσει η επιχείρηση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν θα λείψουν απο πουθενά αλλού και δεν θα πεθάνει κανένας στο δρόμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ναι αλλα εσυ μια σελιδα πισω τους ειπες "νουμερα" τους θαλασσοπνιγμενους

δεν πιστευω να χαρηκες? :coffee:
Θα τους ελεγα νουμερα ακομη κι αν ειχαν παει και ειχαν γυρισει κανονικα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Άρα τύπε πρέπει να πηγαίνω και κανένα κουβά γιατί αν μαδήσω τις στοιχηματικές από τώρα θα με χάσετε :confused::confused::confused:

τυπε στο μπουτζον σου ολα εσυ :confused::confused::confused:
οι αλλοι χυστες ανατιναχτηκανε μεσα στο υποβρυχιο στα 4 χιλιομετρα βαθος,κι εσυ ξεροχυνεις με στοιχημα :2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ενώ τώρα που θα κοστίσει η επιχείρηση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν θα λείψουν απο πουθενά αλλού και δεν θα πεθάνει κανένας στο δρόμο.
Αν συμβεί σε σένα δεν νομίζω θα θέλεις να σκεφτεί κανένας το κόστος της διάσωσης σου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

Δύο άνθρωποι της περιπέτειας, ένας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ο γιος του, αλλά και ο ιδρυτής της εταιρείας που κατασκεύσε το υποβρύχιο μετέχουν στην κατάδυση στα όρια των δυνατοτήτων του «Titan»

Μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον του «Titan» ξεκίνησαν για την κατάδυση προς τον «Τιτανικό» πέντε άνθρωποι, όσοι χωρούν στο μικροσκοπικό υποβρύχιο που δεν είχε πολλές ανέσεις, αλλά ούτε και πολλή ασφάλεια για τους επιβαίνοντες.

Η OceanGate ιδρύθηκε το 2009, αλλά μετά το 2021 άρχισε να προσφέρει τα ταξίδια στο θρυλικό ναυάγιο με κόστος 250.000 δολάρια το άτομο (περίπου 227.000 ευρώ).

Οκτώ ώρες κατάδυσης και άλλες τόσες ανάδυσης σε ένα μικροσκοπικό και, όπως αποδεικνύεται πλέον, επικίνδυνο υποβρύχιο όχημα.

Ο Χάμις Χάρντινγκ, o 58χρονος Βρετανός πλοηγός του βαθυσκάφους, είναι άνθρωπος της περιπέτειας.

Έχει πατήσει -πολλές φορές μάλιστα- στον Νότιο Πόλο και πέρυσι πέταξε στο Διάστημα (ή έστω το άγγιξε) με μια από τις πτήσεις της Blue Origin του Τζεφ Μπέζος. Έχει ακόμη στο ενεργητικό του το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παραμονή στο βαθύτερο σημείο των ωκεανών, την τάφρο των Μαριανών.

Έχει μεγαλώσει στο Χονγκ Κονγκ, απέκτησε πτυχίο πιλότου στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ενώ σπούδαζε στο Κέιμπριτζ και ίδρυσε εταιρεία αεροσκαφών αφού πρώτα έβγαλε χρήματα από το τραπεζικό λογισμικό.

Η κατάδυση στον Τιτανικό θα γινόταν τον Ιούνιο του 2022, αλλά καθυστέρησε επειδή το υποβρύχιο υπέστη ζημιά στην προηγούμενη κατάδυση, χωρίς να τραυματιστεί κανένας. Πριν ξεκινήσει στην αποστολή που ίσως αποδειχτεί μοιραία, αυτή θα ήταν η πρώτη και η τελευταία για το 2023 λόγω του κακού καιρού.

Τους κινδύνους της αποστολής τους καταλάβαινε και ο ίδιος, αλλά όπως δήλωνε: «Αυτά είναι ρίσκα που τα υπολογίζει κανένας και τα κατανοεί καλά πριν καν ξεκινήσει».

Αυτό όμως το έλεγαν και οι φίλοι του: «Κάποιοι βλέπουν Netflix, κάποιοι παίζουν γκολφ, ο Χάμις πηγαίνει στο βυθό του ωκεανού ή στο Διάστημα και κάνει παγκόσμια ρεκόρ».
Προτιμώ να πεθάνω από το πάθος μου ( αρκεί να μη βλάπτω τους άλλους) από το να χαροπαλευω με καρκίνο στο νεκροκρέβατο

Το πώς θα πεθάνει κάποιος είναι πλούτος
Αυτοί πέθαναν κάνοντας αυτό που αγαπούσαν
Μικρά παιδιά δεν είχαν αφού ήταν γέροι οπότε καλό τους ταξίδι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Απο την στιγμη που βρέθηκαν συντρίμμια αντε να κρατήσει 2-3 μερες ακόμα η Ερευνα και Διασωση. Δεν πρόκειται να στοιχίσει πολυ παραπάνω απο μια επιχείρηση που θα αφορούσε ενα καραβι η γιοτ που βυθίστηκε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Εγώ προσωπικά και να με πλήρωναν $250,000 δεν έμπαινα εκεί μέσα ...

:priest:
Με τα μπουνια θα το έκανα
Όταν πρωτοεκανα skydiving ένιωσα φόβο
Τώρα είμαι απόλαυση αλλά δυστυχώς 3800 βυθό δεν έχω πάει ...
Η αδρεναλίνη από τα εξτρέμ σπορτ είμαι η ίδια με την πρώτη φορά που πάνε στις πουτανες πιτσιρίκια

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Αν συμβεί σε σένα δεν νομίζω θα θέλεις να σκεφτεί κανένας το κόστος της διάσωσης σου
Προφανώς εκείνη τη στιγμή που θα θέλω να ζήσω.Και πτώση απο αεροπλάνο να έκανα αν δεν άνοιγαν όλα τα αλεξίπτωτα θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν νομίζω να πίστευα ότι θα σηκώνανε επί τόπου αεροσκάφη με δίκτυα να με πιάσουν.Όπως και να πήγαινα στο Έβερεστ και να εγκλωβιζόμουν στην κορυφή πάλι θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν θα πίστευα ότι θα σηκώσουν στρατό να έρθουν να με βρούν.Και είναι άλλο βυθίζεται ένα επιβατικό πλοίο και είναι άλλο πήγα να κάνω την καύλα μου.Δεν έχουμε άπειρους πόρους και χρήματα.Και στον πόλεμο κοίταγε ο γιατρός να σώσου αυτούς που είχαν ελπίδες να σωθούν τους άλλους τους άφηναν, δεν προλαβαίνανε για όλους.Κάποιές λειτουργείς με λογική και όχι με συναίσθημα.Και στα συντρίμια μιας πτώσης ενός κτιρίου θα ήθελα πχ να σωθεί η μάνα μου αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα κάποιον νεότερο, όσο και να με πλήγωνε.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Με τα μπουνια θα το έκανα
Όταν πρωτοεκανα skydiving ένιωσα φόβο
Τώρα είμαι απόλαυση αλλά δυστυχώς 3800 βυθό δεν έχω πάει ...
Η αδρεναλίνη από τα εξτρέμ σπορτ είμαι η ίδια με την πρώτη φορά που πάνε στις πουτανες πιτσιρίκια
Το πιστεύω αυτό που λες.Πρέπει να είναι η αδρεναλίνη τρομερό αίσθημα εκείνη τη στιγμή.Και αν το ζήσεις δεν ξεκόβεις εύκολα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Προφανώς εκείνη τη στιγμή που θα θέλω να ζήσω.Και πτώση απο αεροπλάνο να έκανα αν δεν άνοιγαν όλα τα αλεξίπτωτα θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν νομίζω να πίστευα ότι θα σηκώνανε επί τόπου αεροσκάφη με δίκτυα να με πιάσουν.Όπως και να πήγαινα στο Έβερεστ και να εγκλωβιζόμουν στην κορυφή πάλι θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν θα πίστευα ότι θα σηκώσουν στρατό να έρθουν να με βρούν.Και είναι άλλο βυθίζεται ένα επιβατικό πλοίο και είναι άλλο πήγα να κάνω την καύλα μου.Δεν έχουμε άπειρους πόρους και χρήματα.Και στον πόλεμο κοίταγε ο γιατρός να σώσου αυτούς που είχαν ελπίδες να σωθούν τους άλλους τους άφηναν, δεν προλαβαίνανε για όλους.Κάποιές λειτουργείς με λογική και όχι με συναίσθημα.Και στα συντρίμια μιας πτώσης ενός κτιρίου θα ήθελα πχ να σωθεί η μάνα μου αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα κάποιον νεότερο, όσο και να με πλήγωνε.
Εντάξει τύπε....τώρα που είναι καλοκαίρι αν ξεχάσεις το μάτι ανοιχτό και πιάσει φωτιά το σπίτι σου να πούμε στην πυροσβεστική να το αφήσει να γίνει στάχτη γιατί τα πυροσβεστικά πρέπει να μείνουν στο βουνό...εκεί που υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για πυρκαγιά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Προτιμώ να πεθάνω από το πάθος μου ( αρκεί να μη βλάπτω τους άλλους) από το να χαροπαλευω με καρκίνο στο νεκροκρέβατο

Το πώς θα πεθάνει κάποιος είναι πλούτος
Αυτοί πέθαναν κάνοντας αυτό που αγαπούσαν
Μικρά παιδιά δεν είχαν αφού ήταν γέροι οπότε καλό τους ταξίδι
Τήνο να συμφωνήσω...και Μυκονοοοος επίσης.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Το πιστεύω αυτό που λες.Πρέπει να είναι η αδρεναλίνη τρομερό αίσθημα εκείνη τη στιγμή.Και αν το ζήσεις δεν ξεκόβεις εύκολα.
Nαι αν κ στο bungee jumping έχει περισσότερο αλλά skydiving κ ειδικά όταν έχει θέα πχ Μέγαρα ή vratsa και λιγότερο Σέρρες και θερμή είναι εντυπωσιακο

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Εντάξει τύπε....τώρα που είναι καλοκαίρι αν ξεχάσεις το μάτι ανοιχτό και πιάσει φωτιά το σπίτι σου να πούμε στην πυροσβεστική να το αφήσει να γίνει στάχτη γιατί τα πυροσβεστικά πρέπει να μείνουν στο βουνό...εκεί που υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για πυρκαγιά.
Αν έχει πυρκαγιά στο βουνό και καίγεται το δάσος θα κάτσουν στην πόλη να ασχοληθούν με το μάτι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Nαι αν κ στο bungee jumping έχει περισσότερο αλλά skydiving κ ειδικά όταν έχει θέα πχ Μέγαρα ή vratsa και λιγότερο Σέρρες και θερμή είναι εντυπωσιακο
Bungee jumping τρομερό αν και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω φοβάμαι μην κοπεί το σχοινί.Πιο εύκολα να κάνω sky diving.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Καραϊσκάκης ορολογία; Χρυσή Αυγή ψηφίζεις; Εγώ είμαι ΚΚЄ :confused::confused::confused:
κι εσυ ξεροχυνεις με στοιχημα :2funny::2funny::2funny:
Θα κερνούσα κανένα ακάπ :grouphug: αλλά που να έρθω εκεί πάνω

να κουβαλάω τον υπολογιστή τον κυρ Παντελή στο Μεταξουργείο και τα πέριξ;
365 ημέρες το χρόνο, γάμησε τα, δεν μαζεύονται αλλιώς 21Κ+ δεδομένα....
Καλύτερα να έρθεις εδώ κάτω, αλλά όχι χειμώνα όταν έχουμε ελιές :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom