Τύπε αν καταλαβαίνουμε τον Σιλβιο που επίσης πλούσιος που για σπορ είχε να γαμαει ότι ωραίο μουνι υπήρχε γύρω του έχουμε καμμιά ελπίδα?Τύποι το ότι δεν καταλαβαίνετε αυτούς τους τύπους που πλήρωσαν και κατέβηκαν εκεί κάτω, είναι ο λόγος που δεν είστε πλούσιοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πάθη ... σκοτώνουν ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 274
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Τιτανικός: Στο υποβρύχιο Titan ανήκουν τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο ναυάγιο
Η Αμερικανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε το απόγευμα ότι εντόπισε πεδίο με συντρίμμια στη ζώνη των ερευνών στο ναυάγιο του Τιτανικού, από τα ρομπότ κατάδυσης
www.newsit.gr
Πολιτισμός για ποιον;γιατί με 250.000 αντί να πας μια βόλτα στα έγκατα της γης τράβα μια βόλτα Αφρική να τα δώσεις να φτιάξουν ένα νοσοκομείο ή σχολείο και πετάγεσαι και μέχρι το Κιλιμάντζαρο για ορειβασία.έλα μωρέ τύπε...
όσο κοστίζει η κάθε επιχείρηση διάσωσης σε κάθε πολιτισμένο μέρος του πλανήτη. Δεν έχει σημασία όσα κοστίσει
Διότι αυτό είναι ο πολιτισμός.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Μόνο νοθευμένα;Δεν έχει να κάνει με πολιτικές πεποιθήσεις
αλλά με το ότι μερικοί καίνε νοθευμένα
Και κατουρημενα...
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.346
Άρα τύπε πρέπει να πηγαίνω και κανένα κουβά γιατί αν μαδήσω τις στοιχηματικές από τώρα θα με χάσετετυπε αυτοι βαρεθηκαν τα εσκορτακια, για αυτο δοκιμασαν την καταδυση.
Το ηθικο διδαγμα λοιπον ειναι τα εσκορτακια με μετρο, οπως κ κανουν τα μελη του μπου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Πολιτισμός είναι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάγκης να μην σε αντιμετωπίζουν ανάλογα με τις περιστάσεις.Πολιτισμός για ποιον;γιατί με 250.000 αντί να πας μια βόλτα στα έγκατα της γης τράβα μια βόλτα Αφρική να τα δώσεις να φτιάξουν ένα νοσοκομείο ή σχολείο και πετάγεσαι και μέχρι το Κιλιμάντζαρο για ορειβασία.
Αλλιώς αν τρακάρεις με το αμάξι επειδή έτρεχες να σε αφήσουν στο δρόμο να πεθάνεις. Μην χαλάνε και λεφτά του κράτους. Και το ΕΚΑΒ να πάει σε κανέναν που παθαίνει εγκεφαλικό.
Ενώ τώρα που θα κοστίσει η επιχείρηση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν θα λείψουν απο πουθενά αλλού και δεν θα πεθάνει κανένας στο δρόμο.Πολιτισμός είναι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάγκης να μην σε αντιμετωπίζουν ανάλογα με τις περιστάσεις.
Αλλιώς αν τρακάρεις με το αμάξι επειδή έτρεχες να σε αφήσουν στο δρόμο να πεθάνεις. Μην χαλάνε και λεφτά του κράτους. Και το ΕΚΑΒ να πάει σε κανέναν που παθαίνει εγκεφαλικό.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Θα τους ελεγα νουμερα ακομη κι αν ειχαν παει και ειχαν γυρισει κανονικα.ναι αλλα εσυ μια σελιδα πισω τους ειπες "νουμερα" τους θαλασσοπνιγμενους
δεν πιστευω να χαρηκες?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.735
- Πόντοι
- 3.656
Άρα τύπε πρέπει να πηγαίνω και κανένα κουβά γιατί αν μαδήσω τις στοιχηματικές από τώρα θα με χάσετε
τυπε στο μπουτζον σου ολα εσυ
οι αλλοι χυστες ανατιναχτηκανε μεσα στο υποβρυχιο στα 4 χιλιομετρα βαθος,κι εσυ ξεροχυνεις με στοιχημα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Αν συμβεί σε σένα δεν νομίζω θα θέλεις να σκεφτεί κανένας το κόστος της διάσωσης σουΕνώ τώρα που θα κοστίσει η επιχείρηση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν θα λείψουν απο πουθενά αλλού και δεν θα πεθάνει κανένας στο δρόμο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Προτιμώ να πεθάνω από το πάθος μου ( αρκεί να μη βλάπτω τους άλλους) από το να χαροπαλευω με καρκίνο στο νεκροκρέβατοΔύο άνθρωποι της περιπέτειας, ένας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ο γιος του, αλλά και ο ιδρυτής της εταιρείας που κατασκεύσε το υποβρύχιο μετέχουν στην κατάδυση στα όρια των δυνατοτήτων του «Titan»
Μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον του «Titan» ξεκίνησαν για την κατάδυση προς τον «Τιτανικό» πέντε άνθρωποι, όσοι χωρούν στο μικροσκοπικό υποβρύχιο που δεν είχε πολλές ανέσεις, αλλά ούτε και πολλή ασφάλεια για τους επιβαίνοντες.
Η OceanGate ιδρύθηκε το 2009, αλλά μετά το 2021 άρχισε να προσφέρει τα ταξίδια στο θρυλικό ναυάγιο με κόστος 250.000 δολάρια το άτομο (περίπου 227.000 ευρώ).
Οκτώ ώρες κατάδυσης και άλλες τόσες ανάδυσης σε ένα μικροσκοπικό και, όπως αποδεικνύεται πλέον, επικίνδυνο υποβρύχιο όχημα.
Ο Χάμις Χάρντινγκ, o 58χρονος Βρετανός πλοηγός του βαθυσκάφους, είναι άνθρωπος της περιπέτειας.
Έχει πατήσει -πολλές φορές μάλιστα- στον Νότιο Πόλο και πέρυσι πέταξε στο Διάστημα (ή έστω το άγγιξε) με μια από τις πτήσεις της Blue Origin του Τζεφ Μπέζος. Έχει ακόμη στο ενεργητικό του το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παραμονή στο βαθύτερο σημείο των ωκεανών, την τάφρο των Μαριανών.
Έχει μεγαλώσει στο Χονγκ Κονγκ, απέκτησε πτυχίο πιλότου στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ενώ σπούδαζε στο Κέιμπριτζ και ίδρυσε εταιρεία αεροσκαφών αφού πρώτα έβγαλε χρήματα από το τραπεζικό λογισμικό.
Η κατάδυση στον Τιτανικό θα γινόταν τον Ιούνιο του 2022, αλλά καθυστέρησε επειδή το υποβρύχιο υπέστη ζημιά στην προηγούμενη κατάδυση, χωρίς να τραυματιστεί κανένας. Πριν ξεκινήσει στην αποστολή που ίσως αποδειχτεί μοιραία, αυτή θα ήταν η πρώτη και η τελευταία για το 2023 λόγω του κακού καιρού.
Τους κινδύνους της αποστολής τους καταλάβαινε και ο ίδιος, αλλά όπως δήλωνε: «Αυτά είναι ρίσκα που τα υπολογίζει κανένας και τα κατανοεί καλά πριν καν ξεκινήσει».
Αυτό όμως το έλεγαν και οι φίλοι του: «Κάποιοι βλέπουν Netflix, κάποιοι παίζουν γκολφ, ο Χάμις πηγαίνει στο βυθό του ωκεανού ή στο Διάστημα και κάνει παγκόσμια ρεκόρ».
Το πώς θα πεθάνει κάποιος είναι πλούτος
Αυτοί πέθαναν κάνοντας αυτό που αγαπούσαν
Μικρά παιδιά δεν είχαν αφού ήταν γέροι οπότε καλό τους ταξίδι
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Απο την στιγμη που βρέθηκαν συντρίμμια αντε να κρατήσει 2-3 μερες ακόμα η Ερευνα και Διασωση. Δεν πρόκειται να στοιχίσει πολυ παραπάνω απο μια επιχείρηση που θα αφορούσε ενα καραβι η γιοτ που βυθίστηκε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Με τα μπουνια θα το έκαναΕγώ προσωπικά και να με πλήρωναν $250,000 δεν έμπαινα εκεί μέσα ...
Όταν πρωτοεκανα skydiving ένιωσα φόβο
Τώρα είμαι απόλαυση αλλά δυστυχώς 3800 βυθό δεν έχω πάει ...
Η αδρεναλίνη από τα εξτρέμ σπορτ είμαι η ίδια με την πρώτη φορά που πάνε στις πουτανες πιτσιρίκια
Προφανώς εκείνη τη στιγμή που θα θέλω να ζήσω.Και πτώση απο αεροπλάνο να έκανα αν δεν άνοιγαν όλα τα αλεξίπτωτα θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν νομίζω να πίστευα ότι θα σηκώνανε επί τόπου αεροσκάφη με δίκτυα να με πιάσουν.Όπως και να πήγαινα στο Έβερεστ και να εγκλωβιζόμουν στην κορυφή πάλι θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν θα πίστευα ότι θα σηκώσουν στρατό να έρθουν να με βρούν.Και είναι άλλο βυθίζεται ένα επιβατικό πλοίο και είναι άλλο πήγα να κάνω την καύλα μου.Δεν έχουμε άπειρους πόρους και χρήματα.Και στον πόλεμο κοίταγε ο γιατρός να σώσου αυτούς που είχαν ελπίδες να σωθούν τους άλλους τους άφηναν, δεν προλαβαίνανε για όλους.Κάποιές λειτουργείς με λογική και όχι με συναίσθημα.Και στα συντρίμια μιας πτώσης ενός κτιρίου θα ήθελα πχ να σωθεί η μάνα μου αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα κάποιον νεότερο, όσο και να με πλήγωνε.Αν συμβεί σε σένα δεν νομίζω θα θέλεις να σκεφτεί κανένας το κόστος της διάσωσης σου
Το πιστεύω αυτό που λες.Πρέπει να είναι η αδρεναλίνη τρομερό αίσθημα εκείνη τη στιγμή.Και αν το ζήσεις δεν ξεκόβεις εύκολα.Με τα μπουνια θα το έκανα
Όταν πρωτοεκανα skydiving ένιωσα φόβο
Τώρα είμαι απόλαυση αλλά δυστυχώς 3800 βυθό δεν έχω πάει ...
Η αδρεναλίνη από τα εξτρέμ σπορτ είμαι η ίδια με την πρώτη φορά που πάνε στις πουτανες πιτσιρίκια
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει τύπε....τώρα που είναι καλοκαίρι αν ξεχάσεις το μάτι ανοιχτό και πιάσει φωτιά το σπίτι σου να πούμε στην πυροσβεστική να το αφήσει να γίνει στάχτη γιατί τα πυροσβεστικά πρέπει να μείνουν στο βουνό...εκεί που υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για πυρκαγιά.Προφανώς εκείνη τη στιγμή που θα θέλω να ζήσω.Και πτώση απο αεροπλάνο να έκανα αν δεν άνοιγαν όλα τα αλεξίπτωτα θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν νομίζω να πίστευα ότι θα σηκώνανε επί τόπου αεροσκάφη με δίκτυα να με πιάσουν.Όπως και να πήγαινα στο Έβερεστ και να εγκλωβιζόμουν στην κορυφή πάλι θα ήθελα να με σώσουν αλλά δεν θα πίστευα ότι θα σηκώσουν στρατό να έρθουν να με βρούν.Και είναι άλλο βυθίζεται ένα επιβατικό πλοίο και είναι άλλο πήγα να κάνω την καύλα μου.Δεν έχουμε άπειρους πόρους και χρήματα.Και στον πόλεμο κοίταγε ο γιατρός να σώσου αυτούς που είχαν ελπίδες να σωθούν τους άλλους τους άφηναν, δεν προλαβαίνανε για όλους.Κάποιές λειτουργείς με λογική και όχι με συναίσθημα.Και στα συντρίμια μιας πτώσης ενός κτιρίου θα ήθελα πχ να σωθεί η μάνα μου αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα κάποιον νεότερο, όσο και να με πλήγωνε.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Τήνο να συμφωνήσω...και Μυκονοοοος επίσης.Προτιμώ να πεθάνω από το πάθος μου ( αρκεί να μη βλάπτω τους άλλους) από το να χαροπαλευω με καρκίνο στο νεκροκρέβατο
Το πώς θα πεθάνει κάποιος είναι πλούτος
Αυτοί πέθαναν κάνοντας αυτό που αγαπούσαν
Μικρά παιδιά δεν είχαν αφού ήταν γέροι οπότε καλό τους ταξίδι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Nαι αν κ στο bungee jumping έχει περισσότερο αλλά skydiving κ ειδικά όταν έχει θέα πχ Μέγαρα ή vratsa και λιγότερο Σέρρες και θερμή είναι εντυπωσιακοΤο πιστεύω αυτό που λες.Πρέπει να είναι η αδρεναλίνη τρομερό αίσθημα εκείνη τη στιγμή.Και αν το ζήσεις δεν ξεκόβεις εύκολα.
Αν έχει πυρκαγιά στο βουνό και καίγεται το δάσος θα κάτσουν στην πόλη να ασχοληθούν με το μάτι;Εντάξει τύπε....τώρα που είναι καλοκαίρι αν ξεχάσεις το μάτι ανοιχτό και πιάσει φωτιά το σπίτι σου να πούμε στην πυροσβεστική να το αφήσει να γίνει στάχτη γιατί τα πυροσβεστικά πρέπει να μείνουν στο βουνό...εκεί που υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για πυρκαγιά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Bungee jumping τρομερό αν και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω φοβάμαι μην κοπεί το σχοινί.Πιο εύκολα να κάνω sky diving.Nαι αν κ στο bungee jumping έχει περισσότερο αλλά skydiving κ ειδικά όταν έχει θέα πχ Μέγαρα ή vratsa και λιγότερο Σέρρες και θερμή είναι εντυπωσιακο
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.346
Καραϊσκάκης ορολογία; Χρυσή Αυγή ψηφίζεις; Εγώ είμαι ΚΚЄμπουτζον
Θα κερνούσα κανένα ακάπ αλλά που να έρθω εκεί πάνωκι εσυ ξεροχυνεις με στοιχημα
να κουβαλάω τον υπολογιστή τον κυρ Παντελή στο Μεταξουργείο και τα πέριξ;
365 ημέρες το χρόνο, γάμησε τα, δεν μαζεύονται αλλιώς 21Κ+ δεδομένα....
Καλύτερα να έρθεις εδώ κάτω, αλλά όχι χειμώνα όταν έχουμε ελιές