Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γίνεται.......και δεν είναι μούφα....
με τα λεφτά βεβαίως που έχει χαλάσει ο συγκεκριμένος (ως λέει) στα κωλόμπαρα, θέλει καμμιά κατοστή τέτοιες περιπτώσεις για να τονωθεί ο ανδρισμός του.
Η γκόμενα σαφώς και γούσταρε, μάλλον μίλφω είναι που ψάχνει να βρει μαλάκα για παντρειά και σχέση. Είδε και μόρφωση, έκοψε και χρήμα......
Ρε  φίλε " περσόνα", γιατί είσαι συνέχεια τόσο αρνητικός  και γενικά επιμηθέας ? Αλλο πράγμα είναι το " έχω το θάρρος της γνώμης μου" και άλλο το " εξυπνάκιας" !!
Εσύ ούτε με ξέρεις, όπως και τους υπόλοιπους φαντάζομαι στο φόρουμ, και βγάζεις συμπεράσματα, κρίνεις, κατακεραυνώνεις, ως άλλος Κάτων ο Τιμητής.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, κάνε ότι θέλεις. Εγώ σε λογίζω ώς την " αλογόμυγα" που τσιμπάει τ' άλογο ( φόρουμ ) για να ξυπνάει ... !!  καλό είναι  αυτό, έτσι χαρακτήριζε και ο Σωκράτης τον εαυτό του !!!
Τώρα  ειδικά για το θέμα της κοπέλλας στις  Μούσσες, ούτε Μίλφ είναι ( μάλλον είναι η ομορφότερη εκεί ), ούτε την έψησα προηγουμένως με μπλα μπλά για να δεί και καλά κουλτούρα ( απευθείας για χορό πήγαμε ) και ήμουν ντυμένος λετσαρία, σε απλό τραπέζι με μπυρίτσα. Στο Μούσες όπως ξέρετε, δεν έχει " ειδικό πριβετικό" χώρο. Εκεί στους καναπέδες γενικής χρήσης κάτσαμε για ένα χορό αρχικά και με το έτσι θέλω τους έκανε " αρκετούς" δεν τους μέτρησα..!!  Πήγα να πληρώσω μετά και είπε την " ατάκα " που προείπα στον σερβιτόρο. Ούτε για ποτά μου την έπεσε, ούτε με ξαναενόχλησε, μέχρι που έφυγα, οπότε ζήτησε τ΄ονομά μου και τα λοιπά που προανέφερα..!!
Τώρα ως εν αφορά το θέμα το ανδρισμού μου , άστο καλύτερα γιατί εκτός του ότι πρέπει να ' χω τα διπλά σου χρόνια, εμπειρίες κ.λ.π, άπτεται  προσωπικών δεδομένων , που για κανέναν και για τίποτα δεν είναι να βγαίνει στα " φόρα".. !!
Εγώ δε,  δεν έχω αναφερθεί  ποτέ προσωπικά  σ' εσένα με χαρακτηρισμούς. θα σε παρακαλούσα οι διάλογοι και οι κριτικές  να γίνονται σε πνεύμα καλοπιστίας, έστω και άν διαφωνούμε !! που δεν νομίζω να διαφωνούμε, απλά δεν μ' αρέσουν για συζητητές οι " εξυπνάκηδες", δήθεν " αυθόρμητοι/ τα λέω όλα με τ' ονομά τους".
Μα ποιός άνθρωπος είναι τέλειος/ παντογνώστης αναμάρτητος που θα βάλει πρώτος τον λίθο ?
Ουδείς  !!!
Οπότε, πρώτα ελέγχουμε τον εαυτό μας και δεν κρίνουμε για να μην κριθούμε, στη δε ζωή δεν υπάρχει μόνον μία αλήθεια, αλλά πολλές και παράλληλες και όποιος είναι απόλυτος, ξερόλας, δήθεν αυθόρμητος, τα λέει δήθεν όπως είναι ( ουσιαστικά προβάλει το υπέρ Εγώ του ) μέσα από τον Υποκειμενισμό και εμπειρίες του ,  που  μάλλον  είναι λίγες ή στρεβλές ( συχνά ), πλανάται πλάνην  οικτράν, άν πιστεύει ότι κατέχει τα Θέσφατα.  Ευτυχώς όμως η ίδια η ζωή, μεγαλώνοντας μας δείχνει τον δρόμο και " στανιάρουμε" !!!
Αντε να 'σαι καλά  και κάνε ότι και όπως νομίζεις  στο φόρουμ. Δεν είμαι αυτός που θα σε ελέγξει, απλά θα ήθελα να μην κάνεις προσωπικά  σχόλια και χαρακτηρισμούς. Κρίνε, σχολίασε τις έννοιες και τα γραφόμενα... οχι όμως τ' άτομα  που λένε τις φτωχές και συχνά μάταιες  εμπειρίες τους, σε μιά προσπάθεια  " επικοινωνίας" με άτομα " κοινών ενδιαφερόντων" ( όποια κι' άν είναι αυτά τα ενδιαφέροντα ), με δεδομένη την κοινωνική μας απομόνωση..!!
Αντί να τα λέμε σαν παρέες , πρόσωπο με πρόσωπο, καθόμαστε όλοι και μακακιζόμαστε στο ίντερνετ !!!  :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε  φίλε " περσόνα", γιατί είσαι συνέχεια τόσο αρνητικός  και γενικά επιμηθέας ? Αλλο πράγμα είναι το " έχω το θάρρος της γνώμης μου" και άλλο το " εξυπνάκιας" !!
Εσύ ούτε με ξέρεις, όπως και τους υπόλοιπους φαντάζομαι στο φόρουμ, και βγάζεις συμπεράσματα, κρίνεις, κατακεραυνώνεις, ως άλλος Κάτων ο Τιμητής.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, κάνε ότι θέλεις. Εγώ σε λογίζω ώς την " αλογόμυγα" που τσιμπάει τ' άλογο ( φόρουμ ) για να ξυπνάει ... !!  καλό είναι  αυτό, έτσι χαρακτήριζε και ο Σωκράτης τον εαυτό του !!!
Τώρα  ειδικά για το θέμα της κοπέλλας στις  Μούσσες, ούτε Μίλφ είναι ( μάλλον είναι η ομορφότερη εκεί ), ούτε την έψησα προηγουμένως με μπλα μπλά για να δεί και καλά κουλτούρα ( απευθείας για χορό πήγαμε ) και ήμουν ντυμένος λετσαρία, σε απλό τραπέζι με μπυρίτσα. Στο Μούσες όπως ξέρετε, δεν έχει " ειδικό πριβετικό" χώρο. Εκεί στους καναπέδες γενικής χρήσης κάτσαμε για ένα χορό αρχικά και με το έτσι θέλω τους έκανε " αρκετούς" δεν τους μέτρησα..!!  Πήγα να πληρώσω μετά και είπε την " ατάκα " που προείπα στον σερβιτόρο. Ούτε για ποτά μου την έπεσε, ούτε με ξαναενόχλησε, μέχρι που έφυγα, οπότε ζήτησε τ΄ονομά μου και τα λοιπά που προανέφερα..!!
Τώρα ως εν αφορά το θέμα το ανδρισμού μου , άστο καλύτερα γιατί εκτός του ότι πρέπει να ' χω τα διπλά σου χρόνια, εμπειρίες κ.λ.π, άπτεται  προσωπικών δεδομένων , που για κανέναν και για τίποτα δεν είναι να βγαίνει στα " φόρα".. !!
Εγώ δε,  δεν έχω αναφερθεί  ποτέ προσωπικά  σ' εσένα με χαρακτηρισμούς. θα σε παρακαλούσα οι διάλογοι και οι κριτικές  να γίνονται σε πνεύμα καλοπιστίας, έστω και άν διαφωνούμε !! που δεν νομίζω να διαφωνούμε, απλά δεν μ' αρέσουν για συζητητές οι " εξυπνάκηδες", δήθεν " αυθόρμητοι/ τα λέω όλα με τ' ονομά τους".
Μα ποιός άνθρωπος είναι τέλειος/ παντογνώστης αναμάρτητος που θα βάλει πρώτος τον λίθο ?
Ουδείς  !!!
Οπότε, πρώτα ελέγχουμε τον εαυτό μας και δεν κρίνουμε για να μην κριθούμε, στη δε ζωή δεν υπάρχει μόνον μία αλήθεια, αλλά πολλές και παράλληλες και όποιος είναι απόλυτος, ξερόλας, δήθεν αυθόρμητος, τα λέει δήθεν όπως είναι ( ουσιαστικά προβάλει το υπέρ Εγώ του ) μέσα από τον Υποκειμενισμό και εμπειρίες του ,  που  μάλλον  είναι λίγες ή στρεβλές ( συχνά ), πλανάται πλάνην  οικτράν, άν πιστεύει ότι κατέχει τα Θέσφατα.  Ευτυχώς όμως η ίδια η ζωή, μεγαλώνοντας μας δείχνει τον δρόμο και " στανιάρουμε" !!!
Αντε να 'σαι καλά  και κάνε ότι και όπως νομίζεις  στο φόρουμ. Δεν είμαι αυτός που θα σε ελέγξει, απλά θα ήθελα να μην κάνεις προσωπικά  σχόλια και χαρακτηρισμούς. Κρίνε, σχολίασε τις έννοιες και τα γραφόμενα... οχι όμως τ' άτομα  που λένε τις φτωχές και συχνά μάταιες  εμπειρίες τους, σε μιά προσπάθεια  " επικοινωνίας" με άτομα " κοινών ενδιαφερόντων" ( όποια κι' άν είναι αυτά τα ενδιαφέροντα ), με δεδομένη την κοινωνική μας απομόνωση..!!
Αντί να τα λέμε σαν παρέες , πρόσωπο με πρόσωπο, καθόμαστε όλοι και μακακιζόμαστε στο ίντερνετ !!!  :idiot:
ωπα....το μουσες ΕΧΕΙ ειδικο πριβε.....ισως να μην το ειδες αλλα εχει!!!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ουδείς  !!!

Ρε φίλε, το είχαμε ρίξει στο χαβαλέ και με χάλασες με το ποστ σου ... πολυ σοβαρό και χρειάστηκε να σκεφτώ.

Θα την πληρώσει ο ντελιβεράς που θα μου φέρει τα σουβλάκια με 35C ...!!!

[size=8pt](ελπίζω να έπιασες το χούμορ και να μην μου γράψεις και εμένα άλλο ένα τέτοιο κατεβατό γιατί δεν θα το αντέξω ...)[/size]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σνιφ σνιφ μου μυριζει σαν να ερχεται.....σεντονι!!1

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν πραγματι εγινε οπως το γραφεις, ηταν γαμω τις φασεις..Σου απογειωσε την ψυχολογια σου..
Φίλε ΝΟΚΙΑ, ειλικρινά έγινε όπως το γράφω !!!
και όντως μου ανέβασε την ψυχολογία,που δεν έχει να κάνει με τα όσα προανέφερε " Επιμηθεϊκά" ο φίλος " Περσόνα" για το άτομό μου.
Το ψυχολογικό ανέβασμα δεν έχει να κάνει  με την ευρύτερη αποδοχή που όλοι μας τυγχάνουμε ή επιθυμούμε να  τυγχάνουμε της κοινωνίας, των συναδέλφων ή των γυναικών, το οποίο ειλικρινά εγώ έχω σε περίσσευμα ( δόξα τω Θεώ).
Εχει να κάνει με αυτό που τόσο απλά  αντιλήφθηκες και αυθόρμητα επιτυχημένα  έγραψες..!! και τίποτα άλλο. Αλλα τόσο ωραίο..!! Μιά στιγμή φευγαλέα  που κρατώντας πολλές τέτοιες μαζί όταν σου τυχαίνουν στη ζωή σε κάνουν χαρούμενο, δεδομένου ότι η χαρά  δεν είναι μιά μόνιμη κατάσταση ( εκτός κι άν  είσαι χαζοχαρούμενος !!! )
Πάντως σε στρίπ μου συνέβη για πρώτη φορά και ίσως για τελευταία  !!!
Με γκαντεμιάζει  και ο " περσόνα"  που να μου ξανατύχει !!!! :2funny:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε, το είχαμε ρίξει στο χαβαλέ και με χάλασες με το ποστ σου ... πολυ σοβαρό και χρειάστηκε να σκεφτώ.

Θα την πληρώσει ο ντελιβεράς που θα μου φέρει τα σουβλάκια με 35C ...!!!

[size=8pt](ελπίζω να έπιασες το χούμορ και να μην μου γράψεις και εμένα άλλο ένα τέτοιο κατεβατό γιατί δεν θα το αντέξω ...)[/size]
Ναι ρε φίλε, αλλοίμονο, φυσικά και το έπιασα.. Σόρρυ άν σε χάλασα...  :headbang:
Χρέωσέ με τα σουβλάκια !!!! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε πούστη μου εδώ μέσα μερικοί έχουν αναγάγει το νικ τους σημαντικότερο από τη ζωή τους....
ελεος ρε έλεος......

Ουτε τη φάτσα σας δεν ξέρει ρε κανείς εδώ μέσα....
Χαβαλέ κάνουμε.
Εάν δεν το αντέχετε μην ποστάρετε....... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Α και πούσαι....
Το μούσσες έχει ειδικό πριβετικό χώρο.......Δίπλα στις τουαλέττες είναι...
Μετά μην έχετε παράπονο που σας τη λένε.......

Υ.Γ. 1
ξαναδιάβασε το ποστ μου.... δεν υπήρξε καμμιά νύξη επί προσωπικού... Και μιας και είπες για μύγες και άλογα μάλλον άλλος την έχει.....
Υ.Γ. 2
ξαναδιάβασε την τελευταία σου πρόταση. Αναιρεί απο μόνη της όλες τις προηγούμενές σου.
Υ.Γ. 3
Σε παρακαλώ να μη συνεχίσεις να μπινελικώνεις και να προσβάλλεις το 1personanongrata. Δε θα κοιμηθώ το βράδυ.........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε πούστη μου εδώ μέσα μερικοί έχουν αναγάγει το νικ τους σημαντικότερο από τη ζωή τους....
ελεος ρε έλεος......

Χαβαλέ κάνουμε.
Εάν δεν το αντέχετε μην ποστάρετε....... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Α και πούσαι....

Υ.Γ. 1
ξαναδιάβασε το ποστ μου.... δεν υπήρξε καμμιά νύξη επί προσωπικού... Και μιας και είπες για μύγες και άλογα μάλλον άλλος την έχει.....
Υ.Γ. 2
ξαναδιάβασε την τελευταία σου πρόταση. Αναιρεί απο μόνη της όλες τις προηγούμενές σου.
Υ.Γ. 3
Σε παρακαλώ να μη συνεχίσεις να μπινελικώνεις και να προσβάλλεις το 1personanongrata. Δε θα κοιμηθώ το βράδυ.........
αυτο ηταν ολο????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τζαμπα περιμενα σα μαλακας......

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Eχουμε χασει και απο την πιατσα τον Βασο και τον Μεφι..Που να ειναι ?

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ελεος ρε έλεος......

Χαβαλέ κάνουμε.

Α και πούσαι....

Υ.Γ. 1
Υ.Γ. 2
Υ.Γ. 3
Οτι πείς... !!  συμφωνώ !!!  και όντως το " πριβέ" των Μουσσών δεν το γνώριζα γιατί είχα να πάω 4 χρόνια. Αλλα΄και παλιά που θυμάμαι χορούς εκεί, δεν τους είχα τιμήσει σ΄αυτό το σημείο !!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ελεος ρε έλεος......

Συμφωνώ με το "ελεος ρε έλεος...... "

Χαβαλέ κάνουμε.

δηλαδή η φωτογραφία δίπλα στο nickname δεν είναι το πρόσωπο του καθενός ??? όχι ρε γαμώτο ... εγώ έτσι νόμιζα ...  :headbang:

Α και πούσαι....

Θα το έχω υπόψην μου για όταν ξεκολήσω από το BG ...

Υ.Γ. 1
Υ.Γ. 2
Υ.Γ. 3

Αυτά δεν με αφορούν ... οπότε δεν σχολιάζω  :P

[/quote]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνώ με το "ελεος ρε έλεος...... "

δηλαδή η φωτογραφία δίπλα στο nickname δεν είναι το πρόσωπο του καθενός ??? όχι ρε γαμώτο ... εγώ έτσι νόμιζα ...  :headbang:

Θα το έχω υπόψην μου για όταν ξεκολήσω από το BG ...

Αυτά δεν με αφορούν ... οπότε δεν σχολιάζω  :P
ειλικρινα δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα θα σου πω κατι που ειναι ετσι και δεν το συζηταω.....
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η γκομενα να σου ειπε οτι σου εκανε ''πριβε''απο την στιγμη που υπαρχει συγκεκριμενος χωρος για αυτο....
μπορει να σου εκανε πολλους χορους που δεν πληρωθηκε αλλα αποκλειεται να σου ειπε πριβε.....
υστερα αποκλειεται να μην πληρωθηκε ουτε ΕΝΑ χορο ο σερβιτορος γιατι απο την στιγμη που εισαι σε καναπε του μαγαζιου και οχι στο σπιτι της ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθει το μαγαζι για τις παροχες του....
αν αυτο το εκανε η γκομενα(ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΛ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ) τοτε μαγκια της και μαγκια σου.....
αλλα να μην πληρωθηκε ζημια στο μαγαζι  Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα  κάτι άλλο, ανεξάρτητα απ' τα όσα αναφερόμαστε.
Με την επιφύλαξη βέβαια να ε΄χει ήδη ξαναπροταθεί, ή ήδη να έχει υλοποιηθεί :
Ποιοί συναγωνιστές, επιθυμούν να φτιάξουμε  μιά παρέα ( όχι  πάνω  από 6 - 7 άτομα ? ) να βγούμε  ένα βράδι  από 12:30  έως 07:00, σε στριπτιζάδικο C.T  :)  ως οι " ρεπόρτερς του bourdela"  ?
Θα μου πείτε είς παρακινδυνευμένο, ή ότι θα δώσουμε " στόχο" κ.λ.π.. Σωστό μεν , αλλά  ο τολμών νικά  και δεν είναι ανάγκη να συστηθούμε με τα ονόματά μας, άς έχουμε τα Νικ.. !! Βέβαια θα σταμπάρουμε  φάτσες κ.λ.π 
Τέλος πάντων, εγώ σαν ιδέα το ρίχνω  και ζητώ συγγνώμη άν έχει ήδη προταθεί ή υλοποιηθεί στο παρελθόν..!!
Θα μ' ενδιέφερε  όμως  η γνώμη σας. οσοι δε το συναποφασίσουμε, να συνεννοηθούμε  με Π.Μ  μεταξύ μας  για τις λεπτομέρειες  οργάνωσης !!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩς Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΒΕΡΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΕΡΤΟΙ με τα δικα μας λεφτα και οχι με αυτα των αλλων.....
και απο τους χορους που  εκανες και δεν πληρωσες τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτα ηταν του μαγαζιου....
σου ξηγηθηκε δηλαδη αβερτα και το μαγαζι?????
ε τοτε ρε φιλε....
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ποιοί συναγωνιστές, επιθυμούν να φτιάξουμε  μιά παρέα ( όχι  πάνω  από 6 - 7 άτομα ? ) να βγούμε  ένα βράδι  από 12:30  έως 07:00, σε στριπτιζάδικο C.T  :)  ως οι " ρεπόρτερς του bourdela"  ?
Θα μου πείτε είς παρακινδυνευμένο, ή ότι θα δώσουμε " στόχο" κ.λ.π.. Σωστό μεν , αλλά  ο τολμών νικά  και δεν είναι ανάγκη να συστηθούμε με τα ονόματά μας, άς έχουμε τα Νικ.. !! Βέβαια θα σταμπάρουμε  φάτσες κ.λ.π 

Συζήτηση που θα γίνει :
Ρε Περσόνα, αυτή κάνει φραπέ ?
Δε ξέρω για ρώτα το Νοκια
Νόκια, αυτή κάνει φραπέ, ε φυσικά, δε στο είπε ο Χριστίδης ?
Οχι δε μου το είπε αλλα δεν θυμάμαι το σχετικό ποστ ...
Λοουντιμ περνάς καλα ?
Μια χαρά ρε Μποργκ αλλά ψάχνω το πριβέ δίπλα στις τουαλέτες και δεν το βρίσκω ...

Κάπου εκεί σκάει το Ντάτσουν με τις ντομάτες ...

Πάντα καλοπροαίρετα και με φιλική διάθεση  :grin:

ΥΓ. ένα βράδυ που λέγαμε με 3 παλουκάρια να  πάμε παρέα BG και τους έδωσα την περιγραφή μου, ή με κλάσανε, ή δεν ήρθανε, ή δε με βρίκανε ...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Ρεπορτερ του μπουρδελα, ειμαστε σε ημερησια βαση...

Το συγκεκριμενο αθλημα ειναι σαν το κυνηγι του λυκου..Το κανει μονος του.

Διοτι μεχρι να βρει αυτο που ψαχνει, γυρναει..μυριζει και ορμαει.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Να προσθέσω ότι 12.30 είναι πολύ νωρίς ... και ότι 6-7 άτομα είναι διαδήλωση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom