Ρε φίλε " περσόνα", γιατί είσαι συνέχεια τόσο αρνητικός και γενικά επιμηθέας ? Αλλο πράγμα είναι το " έχω το θάρρος της γνώμης μου" και άλλο το " εξυπνάκιας" !!γίνεται.......και δεν είναι μούφα....
με τα λεφτά βεβαίως που έχει χαλάσει ο συγκεκριμένος (ως λέει) στα κωλόμπαρα, θέλει καμμιά κατοστή τέτοιες περιπτώσεις για να τονωθεί ο ανδρισμός του.
Η γκόμενα σαφώς και γούσταρε, μάλλον μίλφω είναι που ψάχνει να βρει μαλάκα για παντρειά και σχέση. Είδε και μόρφωση, έκοψε και χρήμα......
Εσύ ούτε με ξέρεις, όπως και τους υπόλοιπους φαντάζομαι στο φόρουμ, και βγάζεις συμπεράσματα, κρίνεις, κατακεραυνώνεις, ως άλλος Κάτων ο Τιμητής.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, κάνε ότι θέλεις. Εγώ σε λογίζω ώς την " αλογόμυγα" που τσιμπάει τ' άλογο ( φόρουμ ) για να ξυπνάει ... !! καλό είναι αυτό, έτσι χαρακτήριζε και ο Σωκράτης τον εαυτό του !!!
Τώρα ειδικά για το θέμα της κοπέλλας στις Μούσσες, ούτε Μίλφ είναι ( μάλλον είναι η ομορφότερη εκεί ), ούτε την έψησα προηγουμένως με μπλα μπλά για να δεί και καλά κουλτούρα ( απευθείας για χορό πήγαμε ) και ήμουν ντυμένος λετσαρία, σε απλό τραπέζι με μπυρίτσα. Στο Μούσες όπως ξέρετε, δεν έχει " ειδικό πριβετικό" χώρο. Εκεί στους καναπέδες γενικής χρήσης κάτσαμε για ένα χορό αρχικά και με το έτσι θέλω τους έκανε " αρκετούς" δεν τους μέτρησα..!! Πήγα να πληρώσω μετά και είπε την " ατάκα " που προείπα στον σερβιτόρο. Ούτε για ποτά μου την έπεσε, ούτε με ξαναενόχλησε, μέχρι που έφυγα, οπότε ζήτησε τ΄ονομά μου και τα λοιπά που προανέφερα..!!
Τώρα ως εν αφορά το θέμα το ανδρισμού μου , άστο καλύτερα γιατί εκτός του ότι πρέπει να ' χω τα διπλά σου χρόνια, εμπειρίες κ.λ.π, άπτεται προσωπικών δεδομένων , που για κανέναν και για τίποτα δεν είναι να βγαίνει στα " φόρα".. !!
Εγώ δε, δεν έχω αναφερθεί ποτέ προσωπικά σ' εσένα με χαρακτηρισμούς. θα σε παρακαλούσα οι διάλογοι και οι κριτικές να γίνονται σε πνεύμα καλοπιστίας, έστω και άν διαφωνούμε !! που δεν νομίζω να διαφωνούμε, απλά δεν μ' αρέσουν για συζητητές οι " εξυπνάκηδες", δήθεν " αυθόρμητοι/ τα λέω όλα με τ' ονομά τους".
Μα ποιός άνθρωπος είναι τέλειος/ παντογνώστης αναμάρτητος που θα βάλει πρώτος τον λίθο ?
Ουδείς !!!
Οπότε, πρώτα ελέγχουμε τον εαυτό μας και δεν κρίνουμε για να μην κριθούμε, στη δε ζωή δεν υπάρχει μόνον μία αλήθεια, αλλά πολλές και παράλληλες και όποιος είναι απόλυτος, ξερόλας, δήθεν αυθόρμητος, τα λέει δήθεν όπως είναι ( ουσιαστικά προβάλει το υπέρ Εγώ του ) μέσα από τον Υποκειμενισμό και εμπειρίες του , που μάλλον είναι λίγες ή στρεβλές ( συχνά ), πλανάται πλάνην οικτράν, άν πιστεύει ότι κατέχει τα Θέσφατα. Ευτυχώς όμως η ίδια η ζωή, μεγαλώνοντας μας δείχνει τον δρόμο και " στανιάρουμε" !!!
Αντε να 'σαι καλά και κάνε ότι και όπως νομίζεις στο φόρουμ. Δεν είμαι αυτός που θα σε ελέγξει, απλά θα ήθελα να μην κάνεις προσωπικά σχόλια και χαρακτηρισμούς. Κρίνε, σχολίασε τις έννοιες και τα γραφόμενα... οχι όμως τ' άτομα που λένε τις φτωχές και συχνά μάταιες εμπειρίες τους, σε μιά προσπάθεια " επικοινωνίας" με άτομα " κοινών ενδιαφερόντων" ( όποια κι' άν είναι αυτά τα ενδιαφέροντα ), με δεδομένη την κοινωνική μας απομόνωση..!!
Αντί να τα λέμε σαν παρέες , πρόσωπο με πρόσωπο, καθόμαστε όλοι και μακακιζόμαστε στο ίντερνετ !!!