Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Χρηστίδη, ειλικρινά έγινε όπως το είπα και για λόγους ηθικής τάξης στο ξαναλέω :
Την είδα για πρώτη αφορά από μακριά. Την φωνάζω μέσω  σερβιτόρου για απλό χορό. Κάνουμε και περιμένω να πεί Ο.Κ  τελειώσαμε ή να ρωτήσει άν θέλω κι' αλλο. Δεν μιλάμε.  Συνεχίζει  σε πριβετικό στύλ, χωρίς όπως σωστά  λέτε να είναι ο χώρος του πριβέ. Λέω από μέσα μου : " δεν γαμιέται, άστη να συνεχίζει, καλή είναι  και ότι μου ζητήσει στο τέλος το πληρώνω. Δηλαδή τα 50 Ε που υπολόγιζα. Κάποια στιγμή λέει: Το κόβω γιατί μετά δεν θα μπορώ να δουλέψω.  Λέω:  Ο.Κ, να πληρώσω.. Δεν μιλάει. Ερχεται ο σερβιτόρος  και του λέει: " Τίποτα, εγώ πρέπει να πληρώσω τον κύριο !!! " Παγωτό εγώ , παγωτό κι ο σερβιτόρος. Λέει ο σερβιτόρος:  Θα μου κάνεις κι εμένα  έναν  τέτοιο χορό ?  Απαντάει  η τύπισσα :  με χαμόγελο, δεν νομίζω !!!
Τωρα  τα λογιστικά του μαγαζιού  και τι επακολούθησε  δεν το γνωρίζω ειλικρινά. Δηλαδή ποιός πλήρωσε την ταμπακιέρα.   Εγώ πάντως δεν πλήρωσα, άν και ειλικρινά ήθελα !!! Ετσι,  μόνον και μόνον για την καλή της την κουβέντα !!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ειλικρινα δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα θα σου πω κατι που ειναι ετσι και δεν το συζηταω.....
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η γκομενα να σου ειπε οτι σου εκανε ''πριβε''απο την στιγμη που υπαρχει συγκεκριμενος χωρος για αυτο....
μπορει να σου εκανε πολλους χορους που δεν πληρωθηκε αλλα αποκλειεται να σου ειπε πριβε.....
υστερα αποκλειεται να μην πληρωθηκε ουτε ΕΝΑ χορο ο σερβιτορος γιατι απο την στιγμη που εισαι σε καναπε του μαγαζιου και οχι στο σπιτι της ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθει το μαγαζι για τις παροχες του....
αν αυτο το εκανε η γκομενα(ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΛ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ) τοτε μαγκια της και μαγκια σου.....
Φίλε , ειλικρινά έγινε όπως το είπα και για λόγους ηθικής τάξης στο ξαναλέω :
Την είδα για πρώτη αφορά από μακριά. Την φωνάζω μέσω  σερβιτόρου για απλό χορό. Κάνουμε και περιμένω να πεί Ο.Κ  τελειώσαμε ή να ρωτήσει άν θέλω κι' αλλο. Δεν μιλάμε.  Συνεχίζει  σε πριβετικό στύλ, χωρίς όπως σωστά  λέτε να είναι ο χώρος του πριβέ. Λέω από μέσα μου : " δεν γαμιέται, άστη να συνεχίζει, καλή είναι  και ότι μου ζητήσει στο τέλος το πληρώνω. Δηλαδή τα 50 Ε που υπολόγιζα. Κάποια στιγμή λέει: Το κόβω γιατί μετά δεν θα μπορώ να δουλέψω.  Λέω:  Ο.Κ, να πληρώσω.. Δεν μιλάει. Ερχεται ο σερβιτόρος  και του λέει: " Τίποτα, εγώ πρέπει να πληρώσω τον κύριο !!! " Παγωτό εγώ , παγωτό κι ο σερβιτόρος. Λέει ο σερβιτόρος:  Θα μου κάνεις κι εμένα  έναν  τέτοιο χορό ?  Απαντάει  η τύπισσα :  με χαμόγελο, δεν νομίζω !!!
Τωρα  τα λογιστικά του μαγαζιού  και τι επακολούθησε  δεν το γνωρίζω ειλικρινά. Δηλαδή ποιός πλήρωσε την ταμπακιέρα.   Εγώ πάντως δεν πλήρωσα, άν και ειλικρινά ήθελα !!! Ετσι,  μόνον και μόνον για την καλή της την κουβέντα !!

τοτε ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μη βάζεις την απάντηση σου μέσα στην παράθεση γιατί μπερδευόμαστε ...  :grin:

Εχεις ώρα ακόμα να κάνεις τροποποίηση ...!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συζήτηση που θα γίνει :

ΥΓ. ένα βράδυ που λέγαμε με 3 παλουκάρια να  πάμε παρέα BG και τους έδωσα την περιγραφή μου, ή με κλάσανε, ή δεν ήρθανε, ή δε με βρίκανε ...

Που να σε βρουνε μπρε ετσι χωμενος μου θα ησουν στις αγκαλιες των αδυναμιων σου..

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι μπράβο !!!  ???   :) Μπράβο θα ' ξιζα άν το είχα  παλέψει και διεκδικήσει !!
Απλά κωλόφαρδος ήμουνα και μου ' κατσε μιά φορά στα 8 χρόνια !!!!
αλλά ήταν  καλό !!!
Και ειλικρινά  σας εύχομαι  να τύχει σε όλους σας, άν δεν σας έχει τύχει ήδη !!!
Τώρα δεν καταλάβα, τελικά  θα βγούμε  μαζί, μικρή ή μεγαλύτερη παρέα ?  ή θα τραβήξουμε τον μοναχικό δρόμο  του ¨" κομάντο¨" που λέει κι ο ΝΟΚΙΑ  ?  :)
Πάντως  εγώ  είμαι μέσα.
Οποιος θέλει  άς στείλει Π.Μ
Φίλε BORG  σόρρυ για το θέμα της παράθεσης. Εκ παραδρομής  !!!
θα κοιτάξω να το διορθώσω

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι μπράβο !!!  ???   :) Μπράβο θα ' ξιζα άν το είχα  παλέψει και διεκδικήσει !!
Απλά κωλόφαρδος ήμουνα και μου ' κατσε μιά φορά στα 8 χρόνια !!!!
αλλά ήταν  καλό !!!
Και ειλικρινά  σας εύχομαι  να τύχει σε όλους σας, άν δεν σας έχει τύχει ήδη !!!
Τώρα δεν καταλάβα, τελικά  θα βγούμε  μαζί, μικρή ή μεγαλύτερη παρέα ?  ή θα τραβήξουμε τον μοναχικό δρόμο  του ¨" κομάντο¨" που λέει κι ο ΝΟΚΙΑ  ?  :)
Πάντως  εγώ  είμαι μέσα.
Οποιος θέλει  άς στείλει Π.Μ
Φίλε BORG  σόρρυ για το θέμα της παράθεσης. Εκ παραδρομής  !!!
θα κοιτάξω να το διορθώσω
μπραβο λενε και στα γαιδουρια επρεπε να μου πεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω για να βγουμε παρεα με ατομα απο εδω δεν εχω προβλημα....αλλα οχι και με επισημη ιδιοτητα στα μαγαζια σαν ρεπορτερ γιατι θα φαω ....ξυλο....τουλαχιστον σε μερικα.....

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο λενε και στα γαιδουρια επρεπε να μου πεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω για να βγουμε παρεα με ατομα απο εδω δεν εχω προβλημα....αλλα οχι και με επισημη ιδιοτητα στα μαγαζια σαν ρεπορτερ γιατι θα φαω ....ξυλο....τουλαχιστον σε μερικα.....
Καλά λές  ..!!! :2funny:
Θα σου στείλω Π.Μ όταν θα είναι να εκδράμω, μήπως θές να πάμε παρέα !!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ όπως είπα και πριν έχω ολιγόωρη άδεια και θα πάω να BG ... να δοκιμάσω νέο αίμα αφού η "παέα" μου λείπει διακοπές ...

Οποιος γουστάρει να έρθει ας με ενημερώσει

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Που να σε βρουνε μπρε ετσι χωμενος μου θα ησουν στις αγκαλιες των αδυναμιων σου..

Δεν έχεις και άδικο ... ειδικά στο "κοτέτσι" ίσα που χωράμε 2 άτομα ... έχει και σκοτάδι το κωλομάγαζο ...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στο κοτετσι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eκει ειναι ο προθαλαμος του πριβε... ;) ;) ;)

Α ... όλα και όλα ... έχω δηλώσει ότι πριβέ δεν κάνω ...  :idiot: μόνο φραπέ σε δωμάτιο που έχει 2 άτομα max (και το ένα είμαι εγώ ...)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αν απαντήσω ... μπορεί να εκθέσω τις κοπέλες ... οπότε θα σε αφήσω να αναρωτιέσαι ... :dancing:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ααα ρε πουστη Θρυλε..Αντε τωρα να μαζεψω τα κομματια μου, για να βγω εξω..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ααα ρε πουστη Θρυλε..Αντε τωρα να μαζεψω τα κομματια μου, για να βγω εξω..

ισα ισα..σημερα με τσιτα τα νευρα θα εχεις αγριες ορεξεις....θα μου πεις...και ποιες θα στις σβησουν?οι στριππερ της συγγρου και των περιχωρων?χλωμο..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ισα ισα..σημερα με τσιτα τα νευρα θα εχεις αγριες ορεξεις....θα μου πεις...και ποιες θα στις σβησουν?οι στριππερ της συγγρου και των περιχωρων?χλωμο..

Που εισαι χαμενος βρε ψυχη ?

Μαυρα ματια καναμε να σε δουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom