amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.081
- Πόντοι
- 22.785
σε χαπακι ομος για να μι μιριζιχονεφτικο καλο
σε χαπακι ομος για να μι μιριζιχονεφτικο καλο
χαπ ακι μοθυ λεη το γινεκακι για να σταματισο να τρογο,εσι που το ηξερισ με παρακολουθασσε χαπακι ομος για να μι μιριζι
μου μαθε ι κιλιανχαπ ακι μοθυ λεη το γινεκακι για να σταματισο να τρογο,εσι που το ηξερισ με παρακολουθασ
κλισμιαν ιπαμεμου μαθε ι κιλιαν
καλα ντε ιμε αγραματικλισμιαν ιπαμε
μα δε τιν εχισ δι ποσ καμι κλισμα σε ολουσ στι ζουκλα,ολι μολισ μιλα σοπενουν ακομα και ο Μακισκαλα ντε ιμε αγραματι
α γι αυτο του ιπε μια μερα σσσσσσσσσσσουσι μακιμα δε τιν εχισ δι ποσ καμι κλισμα σε ολουσ στι ζουκλα,ολι μολισ μιλα σοπενουν ακομα και ο Μακισ
καλα ισε πολι πισο το γινεκακι μου τα ξιγι ολα,καμια δεφτερα ελα απο το σπιτι να σου τα ξιγι ολα το γινεκακι,αλα να ντιθισ εφπρεποσ οχι σα τιν τζουλιαα γι αυτο του ιπε μια μερα σσσσσσσσσσσουσι μακι
νε αλα μιριζο ψησταριακαλα ισε πολι πισο το γινεκακι μου τα ξιγι ολα,καμια δεφτερα ελα απο το σπιτι να σου τα ξιγι ολα το γινεκακι,αλα να ντιθισ εφπρεποσ οχι σα τιν τζουλια
να μι πασ δουλια μια μερα ,θα γνορισισ το γινεκακι μου να γινισ κερια με τα ουλα σου μι χασισ τιν εφκεριανε αλα μιριζο ψησταρια
εγο φοραο φουστιτσα θα ζιλεψινα μι πασ δουλια μια μερα ,θα γνορισισ το γινεκακι μου να γινισ κερια με τα ουλα σου μι χασισ τιν εφκερια
το γινεκακι ινε σοβαρο,να φορσ πιο κατο απο τον αστργαλοεγο φοραο φουστιτσα θα ζιλεψι
στο αστραγαλο εχο τατουαζακι ενα φιδακιτο γινεκακι ινε σοβαρο,να φορσ πιο κατο απο τον αστργαλο
μιν ινε μονο κοκινι οχι τισ μιλου και μασ δαγκασι,ινε και προστατεμομενο ιδοσστο αστραγαλο εχο τατουαζακι ενα φιδακι
πιρα το καλοκερι μια ζοντανι απο τι μιλομιν ινε μονο κοκινι οχι τισ μιλου και μασ δαγκασι,ινε και προστατεμομενο ιδοσ
τσακαλε απο τον Πολιεγο επρεπε να τιν παρισ δε εχι εκφιλιστι καθολου εκι το ιδοσπιρα το καλοκερι μια ζοντανι απο τι μιλο
και τιν εχο σε κλουβακι
νε αλα θα με επιανε ι αστινομιατσακαλε απο τον Πολιεγο επρεπε να τιν παρισ δε εχι εκφιλιστι καθολου εκι το ιδοσ
το λιμενικο,το Πολιεγο ινε ριμονισινε αλα θα με επιανε ι αστινομια
δεν ιχα παρι τι βαρκουλα κοντατο λιμενικο,το Πολιεγο ινε ριμονισι
να παρι κρι σκαφδεν ιχα παρι τι βαρκουλα κοντα