εμενανε ινε χοντροκολαρα οχι ποπουδακι,και δε ποναι καθολουΌχι κ να τρως ξύλο στο κεφάλι....μόνο στο ποπουδάκι....όπως εγώ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 294K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κανενα,τα ιδια χαλια ειναι και τα 2!Για πειτε μου την γνωμη σας παιδες..
Μεταξυ των μαγαζιων Boutique (στην Φιλλεληνων) και του Vitrine ( στην Συγγρου) ποιο προτιματε σαν πιο "χαλαρο" ?
Ειλικρινα, χαιρομαι που ξανα-ανοιξε ενα σαιτ, στο οποιο περασα μερικα πολυ ομορφα χρονια..
Παρολο που εχω κρεμασει τα παπουτσια, να ειστε σιγουροι, οτι καθημερινα οταν πινω το καφεδακι μου, θα σας διαβαζω με πολυ ενδιαφερον.
Στελνω χαιρετισμους σε ολους οσους καναμε παρεα ολο αυτον το καιρο δηλ..Πανο, Βασο, Μκλειν, Πουρο..σορυ εαν ξεχναω καποιους.
Αυτα..
Παρολο που εχω κρεμασει τα παπουτσια, να ειστε σιγουροι, οτι καθημερινα οταν πινω το καφεδακι μου, θα σας διαβαζω με πολυ ενδιαφερον.
Στελνω χαιρετισμους σε ολους οσους καναμε παρεα ολο αυτον το καιρο δηλ..Πανο, Βασο, Μκλειν, Πουρο..σορυ εαν ξεχναω καποιους.
Αυτα..
Επισκέπτης
2 φορες εχω παει στη ζωη μου σε στριπ κ δεν μαρεσε καθολου αλλα εχω μια επιθυμια να ποσταρω κ σαυτο το θρεντ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν πηγαινες παρεα με το θειο θα σου αρεσε..2 φορες εχω παει στη ζωη μου σε στριπ κ δεν μαρεσε καθολου αλλα εχω μια επιθυμια να ποσταρω κ σαυτο το θρεντ
Επισκέπτης
αν πηγαινες παρεα με το θειο θα σου αρεσε..
ποιος ειναι ο θειος
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,23319]Αυτός !![/url]ποιος ειναι ο θειος
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Τα καλύτςρα σε όλους τους παλιούς και νέους συντρόφους .
Κακοπέσαμε αγόρια στο ξερό , σε τι ατρόμητο , αχαρναϊκό , θρασύβουλο φυλής , δυναμό κωλοπετινίτσας και δόξα πετρομαγούλας παίξαμε .
Με τους τσιγκούνηδες και μίζερους ποιοτικούς .
Με τους ιντελεκτουέλ κωλομπαρίστες .
Με τους ευγενείς στριποφίλ .
Πάλης ξεκίνημα λοιπόν νέοι αγώνες .
Στην παρανομία όμως , γνωρίστήκαμε και με μερικούς από εδώ .
Δίνοντας μάχες σε ποιοτικά , ντεμί , αποιοτικά και παρακμιακά καθιδρύματα .
Ταΐσαμε παρέα κονσοματζούδες , ποταταζούδες , χορεύτριες , φραπόλες , κλαρινετίστριες .
Ο αγώνας μας δικαιώνεται .
Η προσπάθειά μας να μείνουμε ενωμένοί στην τυρεία της λαγνείας απέδωσε .
Αναμένουμε τους συντρόφους από τα παλιά
vaso , υπουργό , καπετάνιο , persona , borg, χαιρετίζω και την επανεμφάνιση του ΝΟΚΙΑ , ο οποίος εν τέλει , απελευθέρωσε τη Σαμπρίνα από το υπόγειο .
Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον τίμιο γίγαντα Θρούλη , ο οποίος είναι ο συνεκτικός κρίκος της προσπάθειάς μας .
Είναι ο πρύτανης του site .
Χαιρετίζω τον εξτρεμιστή , τουπαμάρος , στριποακτιβιστή McLein .
υποκλινομαι στον ποιοτικό στριποφίλ Nick25 ο οποίος διαφέρει από τους λοιπούς ποιοτικούς ( δεν είναι μίζερος , μαλάκας και τσιγκούνης ) .
Αν ξέχασα κάποιον παρακαλώ να με συγχωρέσει , κάτι τα χρόνια , κάτι το αλτσχάιμερ , κάτι το συναίσθημα νιώθω , νομίζω ότι καταλαβαίνω τον ο Φέρεντς Πούσκας πως θα ένιωθε όταν άγγιζε το χορτάρι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου .
Κακοπέσαμε αγόρια στο ξερό , σε τι ατρόμητο , αχαρναϊκό , θρασύβουλο φυλής , δυναμό κωλοπετινίτσας και δόξα πετρομαγούλας παίξαμε .
Με τους τσιγκούνηδες και μίζερους ποιοτικούς .
Με τους ιντελεκτουέλ κωλομπαρίστες .
Με τους ευγενείς στριποφίλ .
Πάλης ξεκίνημα λοιπόν νέοι αγώνες .
Στην παρανομία όμως , γνωρίστήκαμε και με μερικούς από εδώ .
Δίνοντας μάχες σε ποιοτικά , ντεμί , αποιοτικά και παρακμιακά καθιδρύματα .
Ταΐσαμε παρέα κονσοματζούδες , ποταταζούδες , χορεύτριες , φραπόλες , κλαρινετίστριες .
Ο αγώνας μας δικαιώνεται .
Η προσπάθειά μας να μείνουμε ενωμένοί στην τυρεία της λαγνείας απέδωσε .
Αναμένουμε τους συντρόφους από τα παλιά
vaso , υπουργό , καπετάνιο , persona , borg, χαιρετίζω και την επανεμφάνιση του ΝΟΚΙΑ , ο οποίος εν τέλει , απελευθέρωσε τη Σαμπρίνα από το υπόγειο .
Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον τίμιο γίγαντα Θρούλη , ο οποίος είναι ο συνεκτικός κρίκος της προσπάθειάς μας .
Είναι ο πρύτανης του site .
Χαιρετίζω τον εξτρεμιστή , τουπαμάρος , στριποακτιβιστή McLein .
υποκλινομαι στον ποιοτικό στριποφίλ Nick25 ο οποίος διαφέρει από τους λοιπούς ποιοτικούς ( δεν είναι μίζερος , μαλάκας και τσιγκούνης ) .
Αν ξέχασα κάποιον παρακαλώ να με συγχωρέσει , κάτι τα χρόνια , κάτι το αλτσχάιμερ , κάτι το συναίσθημα νιώθω , νομίζω ότι καταλαβαίνω τον ο Φέρεντς Πούσκας πως θα ένιωθε όταν άγγιζε το χορτάρι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου .
Επισκέπτης
γεια σου βοθρουλι i missed u ;) ;) μη ζητησεις μετα
μετα κανε μεταγεια σου βοθρουλι i missed u ;) ;) μη ζητησεις μετα
τι ινε τιλεπεχνιδι????Σαν να μη πέρασε μια μέρα .
Μ΄ άρεσε πάντως το τηλεπαιχνίδι που μου σύστησε ο Θρουλ .
που ινε αφτο το λοτο να πεξο και γο???εκείνο που μοιράζουν μύρια
σου χει κληρώσει και σένα μάστορα
εγο εχο πλιροσι πολα πραματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K