You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 294K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Θεά η Nancy
Και ο Εκτοράκος που την ανέβασε και αυτός Θεά
Ατενίζοντας το πέλαγο this morning σκέπτουμαι ότι ούτε χτές έσπασα την πολύμμηνη αποχή μου
Σκέπτομαι ότι η μετά τη μπουζουκοταβέρνα φυγή μου για weekend είναι ότι πιο σοφό έχω πράξει
Πάμε σπίτι σου να πάρεις κανά βρακί και 2 ρούχα της είπα
(Εγώ από πολλών ετών έχο πουτανοσακκίδιο εκστρατείας στο πορτ μπαγκάζ καθώς το που θα ξημερωθώ είναι άδηλο )
Μεταμεσονύκτια οδήγηση
Ξαφνιασμένος ρεσεπσιονίστ που βλέπει χάραμα να εμφανίζεται εμπρός του το ιντεράσιαλ ζεύγος
Δεν μπορούσα να κοιμηθώ παρ´ όλο που ήπια το Mississippi σε ουίσκια χτες και κάπνισα τις αποθήκες του Παπαστράτου . Παρ´ όλο που μετά τόση ταλαιπώρια έκαμα δις το "καθήκον" μου . Βλέπεις το baby κοιμόταν σαν χορτάτη ανακόντα στη διαδρομή και κάβλωσε 5 παρά 20
Ατενίζω το πέλαγο και Καραγιάννη ένα small breakfast (καφέ, χυμούς, κρουασανοφρυγανιές και μαρμελαδοβουτύρατα , αυγά , λοκάνικα χαμ μπέηκαν γιαούρτι με φρούτα) καλύτερο άπο το μπύρα breakfast της προηγούμενης διετίας
Αντί να την παρκάρω και να πάω για κουρτίνα την πήγα διακοπούλες
Συγγνώμη μωρά μου
Ούτε αυτό το ΣΚ θα βγω
Φοβούμαι ότι όπως πάω θα καταλήξω να συχνάζω σε εκλησίες
Μπον Ζουρ καπιτάνο
Και ο Εκτοράκος που την ανέβασε και αυτός Θεά
Ατενίζοντας το πέλαγο this morning σκέπτουμαι ότι ούτε χτές έσπασα την πολύμμηνη αποχή μου
Σκέπτομαι ότι η μετά τη μπουζουκοταβέρνα φυγή μου για weekend είναι ότι πιο σοφό έχω πράξει
Πάμε σπίτι σου να πάρεις κανά βρακί και 2 ρούχα της είπα
(Εγώ από πολλών ετών έχο πουτανοσακκίδιο εκστρατείας στο πορτ μπαγκάζ καθώς το που θα ξημερωθώ είναι άδηλο )
Μεταμεσονύκτια οδήγηση
Ξαφνιασμένος ρεσεπσιονίστ που βλέπει χάραμα να εμφανίζεται εμπρός του το ιντεράσιαλ ζεύγος
Δεν μπορούσα να κοιμηθώ παρ´ όλο που ήπια το Mississippi σε ουίσκια χτες και κάπνισα τις αποθήκες του Παπαστράτου . Παρ´ όλο που μετά τόση ταλαιπώρια έκαμα δις το "καθήκον" μου . Βλέπεις το baby κοιμόταν σαν χορτάτη ανακόντα στη διαδρομή και κάβλωσε 5 παρά 20
Ατενίζω το πέλαγο και Καραγιάννη ένα small breakfast (καφέ, χυμούς, κρουασανοφρυγανιές και μαρμελαδοβουτύρατα , αυγά , λοκάνικα χαμ μπέηκαν γιαούρτι με φρούτα) καλύτερο άπο το μπύρα breakfast της προηγούμενης διετίας
Αντί να την παρκάρω και να πάω για κουρτίνα την πήγα διακοπούλες
Συγγνώμη μωρά μου
Ούτε αυτό το ΣΚ θα βγω
Φοβούμαι ότι όπως πάω θα καταλήξω να συχνάζω σε εκλησίες
Μπον Ζουρ καπιτάνο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.996
- Πόντοι
- 22.785
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Επειδή οι σκατοπουριτανοί αμερικανοί στο youtube γαμιούνται ως συνήθως
το video εδώ www.xhamster.com/movies/328632/laura_anderson.html]http://www.xhamster.com/movies/328632/laura_anderson.html[/url[/video]]
το video εδώ www.xhamster.com/movies/328632/laura_anderson.html]http://www.xhamster.com/movies/328632/laura_anderson.html[/url[/video]]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις