Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δροσιά... :sunglasses: ;)

Συνημμένα

• Refreshing.jpg
    Refreshing.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 14
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν μας κάνει...εγώ θέλω να της αρέσει η ποίηση κ τα μπιρμπιλωτά μου μάτια...

κ δεν έχω φερράρι στην ελλάδα, εδώ κ πολλούς μήνες..
που το εστειλες το φεραρικο ρε μακ....;
τα γαμησια τα περισπουδαστα πως θα λαβουν χωρα τοτες;

Επισκέπτης
που το εστειλες το φεραρικο ρε μακ....;
τα γαμησια τα περισπουδαστα πως θα λαβουν χωρα τοτες

το μωρό μου το πήγα Ιταλία..εκεί που αγόρασα σπίτι κλπ, όταν ήταν να παντρευτώ...την Ιταλιδούλα...;)
ήταν μεγάλη μαλακία που το έφερα εξ'αρχής...κ όλοι μου το είχαν πει πως δεν αξίζει κ δεν θα το ευχαριστηθώ...
έτσι, όταν πηγαίνω Ιταλία για δουλειές...κ πλέον όχι μόνο γι'αυτό...ρίχνω κ καμιά βόλτα...έτσι κι αλλιώς δεν είναι για πολλά-πολλά..:cheesy:

ε καλά...άμα θέλει ντε κ καλά το παρτάλι φερραρικό...να πάει με άλλον...θα μπορούσα να νοικιάσω...αλλά επειδή δεν μ'αρέσει να με σέρνουν πλέον...θα βρω καμιά άλλη παρτόλα...:P

εύκολο ? νομίζω πως ναι...--> τυχαίο ? δε νομίζω....

χαχαχαχαχα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Προ  του  τελευταίου  ποστ  του  μικροπρίγκηπα  νόμιζα  πως  ζούσα  σε  ένα  μαστορακικό εφιάλτη  , όπου  οι μοντέρνοι ρυθμοί του 60  είχαν μεταφερθεί  στις  ημέρες  μας .
Πάντως  σας  βαρέθηκα .
Καλά  να  περνάτε  άντε  να  πέσει λίγο η  ζέστη  να  πάω  να  πιω  κανένα  φρέντο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
το μωρό μου το πήγα Ιταλία..εκεί που αγόρασα σπίτι κλπ, όταν ήταν να παντρευτώ...την Ιταλιδούλα...;)
ήταν μεγάλη μαλακία που το έφερα εξ'αρχής...κ όλοι μου το είχαν πει πως δεν αξίζει κ δεν θα το ευχαριστηθώ...
έτσι, όταν πηγαίνω Ιταλία για δουλειές...κ πλέον όχι μόνο γι'αυτό...ρίχνω κ καμιά βόλτα...έτσι κι αλλιώς δεν είναι για πολλά-πολλά..:cheesy:

ε καλά...άμα θέλει ντε κ καλά το παρτάλι φερραρικό...να πάει με άλλον...θα μπορούσα να νοικιάσω...αλλά επειδή δεν μ'αρέσει να με σέρνουν πλέον...θα βρω καμιά άλλη παρτόλα...:P

εύκολο ? νομίζω πως ναι...--> τυχαίο ? δε νομίζω....

χαχαχαχαχα
μπραβο τσακαλε
τα σπιτια στην ιταλια ειναι πανακριβοτερα απο οτι στην ελλαδα...
και εδω τι οδηγας;
ποσο παει το νοικι για ενα φεραρι;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
μπραβο τσακαλε
και εδω τι οδηγας;

την  ημέρα  κάτι  λιγώτερο  από  ένα  δυάρι στο Παγκράτι για 1 μήνα .

Επισκέπτης
μπραβο τσακαλε
και εδω τι οδηγας;

ότι τύχει οδηγώ...ότι είναι ελεύθερο...αλλά άμα έχω κανένα περίεργο γούστο κανένα βράδυ...--> τηλεφωνάκι κ μου το φέρνουν..το θέμα είναι να πληρώνεις την κάβλα σου...άμα πληρώνεις οδηγείς ότι γουστάρεις...

γύρω στα 1500€ με 2000€...per day...ανάλογα κ τι μοντέλο θέλεις (υπάρχει τεράστιος περιορισμός)...και για πόσο το θέλεις...

συνήθως 360 modena & 430 νοικιάζουν όσοι έχουν...όπως κ τα περισσότερα που πωλούνται σε αγγελίες κλπ είναι τέτοιες περιπτώσεις...

**στην Ελλάδα δεν συμφέρει η ενοικίαση...όσο κάνει μια boxster στην Αγγλία ή την Γερμανία..στην Ελλάδα κάνει ένα mx-5 ή κάτι αντίστοιχο...

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Προ  του  τελευταίου  ποστ  του  μικροπρίγκηπα  νόμιζα  πως  ζούσα  σε  ένα  μαστορακικό εφιάλτη  , όπου  οι μοντέρνοι ρυθμοί του 60  είχαν μεταφερθεί  στις  ημέρες  μας .
Πάντως  σας  βαρέθηκα .
Καλά  να  περνάτε  άντε  να  πέσει λίγο η  ζέστη  να  πάω  να  πιω  κανένα  φρέντο
ελα απο δω, εχω τo bialetti στη φωτια.. :)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ότι τύχει οδηγώ...ότι είναι ελεύθερο...αλλά άμα έχω κανένα περίεργο γούστο κανένα βράδυ...--> τηλεφωνάκι κ μου το φέρνουν..το θέμα είναι να πληρώνεις την κάβλα σου...άμα πληρώνεις οδηγείς ότι γουστάρεις...

γύρω στα 1500€ με 2000€...per day...ανάλογα κ τι μοντέλο θέλεις (υπάρχει τεράστιος περιορισμός)...και για πόσο το θέλεις...

συνήθως 360 modena & 430 νοικιάζουν όσοι έχουν...όπως κ τα περισσότερα που πωλούνται σε αγγελίες κλπ είναι τέτοιες περιπτώσεις...

**στην Ελλάδα δεν συμφέρει η ενοικίαση...όσο κάνει μια boxster στην Αγγλία ή την Γερμανία..στην Ελλάδα κάνει ένα mx-5 ή κάτι αντίστοιχο...
ρε συ μακ
αυτο πως το κοβεις;
ο YORGOS μου λεει οτι επραξα λαθος.....

Συνημμένα

• www.jpg
    www.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
ρε συ μακ
αυτο πως το κοβεις;
ο YORGOS μου λεει οτι επραξα λαθος.....

ρε συ, πόσο χρονών είσαι ?

αυτό ούτε ο πατέρας μου που είναι 60 δεν το οδηγεί...

*ποιό μοντέλο είναι ακριβώς ?
αν είναι αυτό που υπολογίζω, μαλακία επιλογή..στα λεφτά που έδωσες...
έπαιρνες σίγουρα κάτι πιο sport, κάτι πιο καυλιάρικο..κάτι άλλο γενικώς...γιατί δεν μου φαίνεσαι για μούχλας... :boobies:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε συ, πόσο χρονών είσαι ?

αυτό ούτε ο πατέρας μου που είναι 60 δεν το οδηγεί...

*ποιό μοντέλο είναι ακριβώς ?
αν είναι αυτό που υπολογίζω, μαλακία επιλογή..στα λεφτά που έδωσες...
έπαιρνες σίγουρα κάτι πιο sport, κάτι πιο καυλιάρικο..κάτι άλλο γενικώς...γιατί δεν μου φαίνεσαι για μούχλας... :boobies:
25 ειμαι
το καινουργιο το c 200  avagarde
41 χιλιαρικα
μαζεμενο και ομορφο
αλλα λες μαλακια........;
ε;

Επισκέπτης
25 ειμαι
το καινουργιο το c 200  avagarde
41 χιλιαρικα
μαζεμενο και ομορφο
αλλα λες μαλακια........;
ε;

μαζεμένο η λίμο ρε παίχτη ? δε νομίζω... :-

41Κ εγώ προσωπικά δεν θα έδινα γι'αυτό το τουτού...
δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό σ'αυτά τα λεφτά...
πάντως μάλλον ένα EVO θα έπαιρνα...με άλλα 10Κ τώρα που είναι σε προσφορά...

***το αμάξι είναι μια χαρά...κ χλμ θα βγάλει κ γκάζι..κλπ κλπ...αλλά όλα αυτά για παππούδες...όχι για ένα 25αράκι... ;)

****η κατανάλωση καυσίμου, απ'ότι βλέπω, είναι ένα θετικό του...οπότε δε βαριέσαι...τουλάχιστον δεν θα χαλιέσαι πολύ που οι φίλοι σου θα σε περνάνε στις κόντρες... :boobies:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ο μανωλης εχει καινουρια παραλαβη απο μαυρες μάμπες.

εγω........ δεν θυμαμαι τί εχω..  :think: κατι εχω ομως..  :dunno:
Μόλις  έχει  μια  φρέσκια  νάγια  στο ψυγείο να  μου  τηλεφωνήσει

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κατ'αρχήν δεν κατάλαβα από ποτε ο παπαγιώργης ειναι σωληνοπαιδο....αυθαιρετεί σε αυτό το θρέντ και εμεις δεν κανουμε τιποτα....και για να σας δώσω να καταλαβουεί...(ραιμον ντομενεκ sphkin)....παρπαργιώργη?πές ένα ρόστερ με τουλάχιστον 4 υπαρκτά ονόματα στο γκόλντ αυτή τη στιγμή και μετά πόσταρε ελεύθερα.....

υ.γ.μήν παρεις μακλειν,πουρ,πεταλιδα(μυδια,στρειδια μπλιαχ),καπτεν κλπ... :pipa1:
μι πιραζισ το παπα πριν τι ορα μιδε ιδα ουτε ουδε ιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom