Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να φορτωσω κανα 300αρι στο ντοιτσλαντ;

εξαρτάται πόσο θα σου λείψουν αν τα χάσεις...

εγώ έπαιξα με κλειστά μάτια κ ευελπιστώ οτι δεν θα κατέβουν σαν τους εγγλεζόπουστες...που χάσαμε τον 1 κ πιάσαμε μόνο το under με τον μανταλάκια για τέρμα....(κ τον προπονητή να κοιμάται ελαφρώς στον πάγκο)!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
έγραψα πριν τι έχω παίξει.

ναι το ειδα,συγνωμμη.παντως η αργεντινη εχει κατι που δεν το χει καμμια ομαδα.Μεσσι.εκανε 5-6 μπουκες για πλακα,μπορουσε και 2γκολ χτες.και δειχνει οτι ειναι φορμαρισμενος.αρκει να βγαλει τον γκουντιερεζ απο δεξια και να βαλει εναν πιο γρηγορο  διπλα στο ντεμικελις.τοτε θα το σηκωσει...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εξαρτάται πόσο θα σου λείψουν αν τα χάσεις...

εγώ έπαιξα με κλειστά μάτια κ ευελπιστώ οτι δεν θα κατέβουν σαν τους εγγλεζόπουστες...που χάσαμε τον 1 κ πιάσαμε μόνο το under με τον μανταλάκια για τέρμα....
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι το ειδα,συγνωμμη.παντως η αργεντινη εχει κατι που δεν το χει καμμια ομαδα.Μεσσι.εκανε 5-6 μπουκες για πλακα,μπορουσε και 2γκολ χτες.και δειχνει οτι ειναι φορμαρισμενος.αρκει να βγαλει τον γκουντιερεζ απο αριστερα και να βαλει εναν πιο γρηγορο  διπλα στο ντεμικελις.τοτε θα το σηκωσει...

θέλω να τους δω πως θα συμπεριφερθούν σε καλύτερα ταμπούρια, όπως της ελλάδας...κ σε καλύτερες/γρηγορότερες αντεπιθέσεις με τους Κορεάτες...αν περάσουν με 0 παθητικό αλλά κ με καλύτερη επιθετική αποτελεσματικότητα με τους άμπαλους του ομίλου...τότε μπορεί να βλέπουν ψηλά...αλλά με φοβίζουν γιατί είναι πολύ άναρχοι κ εντελώς ανύπαρκτοι στην άμυνα κ υποφερτοί ώς κακοί στο κέντρο όσον αφορά το κόψιμο...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θέλω να τους δω πως θα συμπεριφερθούν σε καλύτερα ταμπούρια, όπως της ελλάδας...κ σε καλύτερες/γρηγορότερες αντεπιθέσεις με τους Κορεάτες...αν περάσουν με 0 παθητικό αλλά κ με καλύτερη επιθετική αποτελεσματικότητα με τους άμπαλους του ομίλου...τότε μπορεί να βλέπουν ψηλά...αλλά με φοβίζουν γιατί είναι πολύ άναρχοι κ εντελώς ανύπαρκτοι στην άμυνα κ υποφερτοί ώς κακοί στο κέντρο όσον αφορά το κόψιμο...

σιγουρα με εναν ματς δεν βγαζεις συμπερασμα..εχεις δικιο.μαλακια που δεν πηρε τον καμπιασο επισης.παντως θα κριθει στις προσωπικοτητες το μουντιαλ εκτος απο την τακτικη.εβλεπα χτες την αγγλια και της ελειπε ενας παιχτης να βγαλει μια καθετη πασα η να κανει μια διεισδυση..η μπαλα στο πλαι και αγιος ο θεος.ας δουμε  βραζιλια ,ισπανια και βλεπουμε.

Επισκέπτης
σιγουρα με εναν ματς δεν βγαζεις συμπερασμα..εχεις δικιο.μαλακια που δεν πηρε τον καμπιασο επισης.παντως θα κριθει στις προσωπικοτητες το μουντιαλ εκτος απο την τακτικη.εβλεπα χτες την αγγλια και της ελειπε ενας παιχτης να βγαλει μια καθετη πασα η να κανει μια διεισδυση..η μπαλα στο πλαι και αγιος ο θεος.ας δουμε  βραζιλια ,ισπανια και βλεπουμε.

και Ολλανδία θα ήθελα να δω πως παίζουν στα σοβαρά ματς...

*μαλακία που δεν πήρε κ Ζανέτι..σίγουρα καλύτερος στην άμυνα απ'όλους όσους ήδη έχει. ;)

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και Ολλανδία θα ήθελα να δω πως παίζουν στα σοβαρά ματς...

*μαλακία που δεν πήρε κ Ζανέτι..σίγουρα καλύτερος στην άμυνα απ'όλους όσους ήδη έχει. ;)

oντως απωλεια μεγαλη..τον ξεχασα αυτον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom