Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ζούμε  σε  μια  Ελλάδα  που  πτωχεύει  και  καίγεται .
Σήμερα υπογραφουμε  την Εθνική  Υποταγή . Λιγούρηδες , ζήτουλες  φτωχομπινέδες . Άντε  να  υψώσουμε  μετά  ανάστημα  σε  «Εθνικά Θέματα » κλπ. Η Εθνική  υποταγή  σφραγίζεται  με  3  ανθρώπους  καμμένους , που  ξεκίνησαν  χτες  για  τη  δουλειά  τους , και για  να  μην  απεργούν , το  ένα  μεροκάματο  θα  το χρειάζονταν , και  δεν ξαναγύρισαν .
Την  ίδια στιγμή  οι Νέρωνες  της  Χώρας  προσπαθούν  να  μας  πείσουν  ότι  θα είναι  αποτελεσματικοί ως  πυροσβέστες .
Πάλι καλά που  δε  βρέθηκε  κάποιος  να  μας  πει  ότι  η  καμμένη  έγκυος  και το  νεκρό αγέννητο παιδί της  έφταιγαν  για  το δημόσιο χρέος .
Όλοι δε  φταίμε ?
Τι  να  πεις  στον  εργαζόμενο  που  διαμαρτύρεται ? Μη  διαμαρτύρεσαι ?
Τί να  πεις  στον  άνθρωπο  που  καίει  τους  αδικοχαμένους  δικούς  του ? Μην κλαις ?

Ταυτόχρονα  κανείς  δεν  ζητεί  εξηγήσεις  από  τους   ιθύνοντες  από το 1995  και δώθε .
Αυτοί  είναι αθώοι  του  αίματος  .
Αυτοί δεν  έπταισαν ,όταν  διαχειρίζονταν  τις  τύχες  του  Λαού  και της  Πατρίδας !
Τιμωρήθηκαν  βαρύτατα  χάνοντας  τις  Εκλογές .

Εδώ  είναι  που  λέμε  φτάνει πια !
Κύριοι οι ευθύνες  έχουν  ονοματεπώνυμο . Επιμερίζονται  και  αναλόγως  ο καθένας  έχει  το  δικό του  μερίδιο . Όλοι φταίνε  ίσον όλοι δεν φταίνε .

Κανείς  δεν  θέλει  να  πτωχεύσει η  χώρα . Αφού όμως  θα μπούμε  στην υποταγή  και την υποτέλεια  να  ξέρουμε  ποιος  μας  οδήγησε  εκεί . Και  αν  δεν μπορεί  το  υπάρχον  νομικό  σύστημα  να  τους  τιμωρήσει  και  να  τους  δημεύσει  τις περιουσίες , ας  τους  αποβάλει  το  πολιτικό σύστημα  στιγματισμένους  .

Ας  τους  καταστήσει  η  κοινωνία  παρίες , αφορισμένους , ακοινώνητους .
Ιδίως  τον «συντροφο »Κώστα  Σημίτη  που  εφαρμόζοντας  αντιλαϊκά  φορομπηχτικά  μέτρα  έφτασε  το χρέος  που  του  άφησε  ο  απατεώνας  Μητσοτάκης  στο 85% του  ΑΕΠ . Και μετά  τον «κύριο» Κωνστάκη  Καραμανλής  που  επανιδρύοντας  το Κράτος  , κατάφερε  να  το πάει  στο 115%  του  Νέου  ΑΕΠ , μετά  την  απογραφή , δηλάδη  στο 145 %  του  παλιόυ ΑΕΠ .

Τους  υπουργούς  τους  επί των οικονομικών . Τους  κυρίους  με  τους  παχυλούς  μισθούς  του  ΕΛΚΕΠΑ  και  του  Οργανισμού  παρακολούθησης  του Δημοσίου Χρέους .

Και  μετά  βλέπουμε  για  τις  ευθύνες  του  κυρίου Μήτσου  που  ψήφισε  το Μαυρογυαλούρο  για  ανα  του  βάλει την κόρη  του  συμβασιούχο  με  650 γιούρο .

Αλλιώς  το πολιτικό  σύστημα σήμερα  ψάλλει  το  άμωμοι εν  οδώ  της κοινωνικής  συνοχής.  Ενδέχεται  και  να  κηδεύει μαζί  και   τη  Δημοκρατία .

Είναι  η  πρώτη  φορά  που  γράφω  έτσι  στο σάιτ .
Αλλά  η  κατάσταση είναι  αισχρή . Δεν είναι δυνατόν  να  πίπτει  αμείλικτος  ο πέλεκυς  της  Δικαιοσύνης  στην  καλντεριμιτζού , το κλεφτρόνι , τον πρεζάκια  και  τα  μεγάλα  ψάρια  να  διαφεύγουν .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Αλλά  η  κατάσταση είναι  αισχρή . Δεν είναι δυνατόν  να  πίπτει  αμείλικτος  ο πέλεκυς  της  Δικαιοσύνης  στην  καλντεριμιτζού , το κλεφτρόνι , τον πρεζάκια  και  τα  μεγάλα  ψάρια  να  διαφεύγουν .

ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!!!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αλλά  η  κατάσταση είναι  αισχρή . Δεν είναι δυνατόν  να  πίπτει  αμείλικτος  ο πέλεκυς  της  Δικαιοσύνης  στην  καλντεριμιτζού , το κλεφτρόνι , τον πρεζάκια  και  τα  μεγάλα  ψάρια  να  διαφεύγουν .

ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!!!!!!

Δεν  ειναι  δικό  μου , ο Ζάλευκος  το  είχε  πει  κάπως  αλλιώς . κάτι χιλιάδες  χρόνια  πριν .
Τουλάχιστον  ας  θυμόσματε  το  πνέυμα .

Για  όποιον θέλει να  βρει  το  πρωτότυπο  υπάρχει στο ανθολόγιον  του  Στοβαίου .
Τόχα  πάρει  από τον σκουξιάρη  τον άντρα  της  μπουμπούκας .
Κωμπώνει  και με  το  « Είπον  οι  δοκούντες  άρχειν των Εθνων ... έστω  η  ισχύς  ημών νόμος  της  δικαιοσύνης »  από τη  Σοφία  Σολομόνοτος .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Δεν  ειναι  δικό  μου , ο Ζάλευκος  το  είχε  πει  κάπως  αλλιώς . κάτι χιλιάδες  χρόνια  πριν .
Τουλάχιστον  ας  θυμόσματε  το  πνέυμα .

Για  όποιον θέλει να  βρει  το  πρωτότυπο   υπάρχει στο ανθολόγιον  του  Στοβαίου .
Τόχα  πάρει  από τον σκουξιάρη  τον άντρα  της  μπουμπούκας .
Κωμπώνει  και με  το  « Είπον  οι  δοκούντες  άρχειν των Εθνων ... έστω  η  ισχύς  ημών νόμος  της  δικαιοσύνης »  από τη  Σοφία  Σολομόνοτος .

Πόσο λιγότερο ή περισσότερο δολοφόνος είναι ένας αριστερός, φασίστας ή αναρχικός στο δολοφονόμετρό τους
και πόσο μαλάκες είμαστε που παίρνουμε άφορμή τόσο μα τόσο φρικιαστικά γεγονότα για να τα χώσουμε στον εκάστοτε έχθρό και να άποκαλύψουμε προβοκάτσιες και παντός είδους συνωμοσίες??????????
Είμαι μαλάκας έ ??????? πές μου ότι συμφωνής!!!!!!!!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!!!!!!
νομιζω οτι πρεπει να παμε την βολτα που μου εταξες...παμε χαβαη;;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
καλά τα λέει ο θείος! θα παρομοίαζα τη λύση στη σημερινη κατάσταση με μια παλιά βόλτα σε στριπ. καθένας στο τέλος της βραδιάς έπρεπε να τσοντάρει με βάση την πορτοφόλα του ΚΑΙ τα γούστα που 'χε κάνει. όλοι τσόνταραν κάτι, όλοι απολάμβαναν το θέαμα και όχι μόνο, κι ο καθένας έβαζε μαρούλι στο τέλος συνηθως βάσει των δυνατοτήτων του.. :P  :P  

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ζούμε  σε  μια  Ελλάδα  που  πτωχεύει  και  καίγεται .
Σήμερα υπογραφουμε  την Εθνική  Υποταγή . Λιγούρηδες , ζήτουλες  φτωχομπινέδες . Άντε  να  υψώσουμε  μετά  ανάστημα  σε  «Εθνικά Θέματα » κλπ. Η Εθνική  υποταγή  σφραγίζεται  με  3  ανθρώπους  καμμένους , που  ξεκίνησαν  χτες  για  τη  δουλειά  τους , και για  να  μην  απεργούν , το  ένα  μεροκάματο  θα  το χρειάζονταν , και  δεν ξαναγύρισαν .
Την  ίδια στιγμή  οι Νέρωνες  της  Χώρας  προσπαθούν  να  μας  πείσουν  ότι  θα είναι  αποτελεσματικοί ως  πυροσβέστες .
Πάλι καλά που  δε  βρέθηκε  κάποιος  να  μας  πει  ότι  η  καμμένη  έγκυος  και το  νεκρό αγέννητο παιδί της  έφταιγαν  για  το δημόσιο χρέος .
Όλοι δε  φταίμε ?
Τι  να  πεις  στον  εργαζόμενο  που  διαμαρτύρεται ? Μη  διαμαρτύρεσαι ?
Τί να  πεις  στον  άνθρωπο  που  καίει  τους  αδικοχαμένους  δικούς  του ? Μην κλαις ?

Ταυτόχρονα  κανείς  δεν  ζητεί  εξηγήσεις  από  τους   ιθύνοντες  από το 1995  και δώθε .
Αυτοί  είναι αθώοι  του  αίματος  .
Αυτοί δεν  έπταισαν ,όταν  διαχειρίζονταν  τις  τύχες  του  Λαού  και της  Πατρίδας !
Τιμωρήθηκαν  βαρύτατα  χάνοντας  τις  Εκλογές .

Εδώ  είναι  που  λέμε  φτάνει πια !
Κύριοι οι ευθύνες  έχουν  ονοματεπώνυμο . Επιμερίζονται  και  αναλόγως  ο καθένας  έχει  το  δικό του  μερίδιο . Όλοι φταίνε  ίσον όλοι δεν φταίνε .

Κανείς  δεν  θέλει  να  πτωχεύσει η  χώρα . Αφού όμως  θα μπούμε  στην υποταγή  και την υποτέλεια  να  ξέρουμε  ποιος  μας  οδήγησε  εκεί . Και  αν  δεν μπορεί  το  υπάρχον  νομικό  σύστημα  να  τους  τιμωρήσει  και  να  τους  δημεύσει  τις περιουσίες , ας  τους  αποβάλει  το  πολιτικό σύστημα  στιγματισμένους  .

Ας  τους  καταστήσει  η  κοινωνία  παρίες , αφορισμένους , ακοινώνητους .
Ιδίως  τον «συντροφο »Κώστα  Σημίτη  που  εφαρμόζοντας  αντιλαϊκά  φορομπηχτικά  μέτρα  έφτασε  το χρέος  που  του  άφησε  ο  απατεώνας  Μητσοτάκης  στο 85% του  ΑΕΠ . Και μετά  τον «κύριο» Κωνστάκη  Καραμανλής  που  επανιδρύοντας  το Κράτος  , κατάφερε  να  το πάει  στο 115%  του  Νέου  ΑΕΠ , μετά  την  απογραφή , δηλάδη  στο 145 %  του  παλιόυ ΑΕΠ .

Τους  υπουργούς  τους  επί των οικονομικών . Τους  κυρίους  με  τους  παχυλούς  μισθούς  του  ΕΛΚΕΠΑ  και  του  Οργανισμού  παρακολούθησης  του Δημοσίου Χρέους .

Και  μετά  βλέπουμε  για  τις  ευθύνες  του  κυρίου Μήτσου  που  ψήφισε  το Μαυρογυαλούρο  για  ανα  του  βάλει την κόρη  του  συμβασιούχο  με  650 γιούρο .

Αλλιώς  το πολιτικό  σύστημα σήμερα  ψάλλει  το  άμωμοι εν  οδώ  της κοινωνικής  συνοχής.  Ενδέχεται  και  να  κηδεύει μαζί  και   τη  Δημοκρατία .

Είναι  η  πρώτη  φορά  που  γράφω  έτσι  στο σάιτ .
Αλλά  η  κατάσταση είναι  αισχρή . Δεν είναι δυνατόν  να  πίπτει  αμείλικτος  ο πέλεκυς  της  Δικαιοσύνης  στην  καλντεριμιτζού , το κλεφτρόνι , τον πρεζάκια  και  τα  μεγάλα  ψάρια  να  διαφεύγουν .
Πέστα ρε Θείο γαμώ το κεφάλι μου πια.

Η εικόνα του κόσμου έξω από τη βουλή να βροντοφωνάζει "Κλέφτες" θα πρέπει να μείνει στο μυαλό των ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της χώρας και του λαού.
Ο άνθρωπος που διεκδικεί και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον δεν κρύβει το πρόσωπο του.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Πέστα ρε Θείο γαμώ το κεφάλι μου πια.

Η εικόνα του κόσμου έξω από τη βουλή να βροντοφωνάζει "Κλέφτες" θα πρέπει να μείνει στο μυαλό των ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της χώρας και του λαού.
Ο άνθρωπος που διεκδικεί και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον δεν κρύβει το πρόσωπο του.

Δεν νομίζω ότι μπορώ να άλλάξω την κοινωνία και τους "ηθικούς" νόμους της αλλά σίγουρα μπορώ να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ εφ όσον δεν κάνω κακό σε κανέναν!!!!!!!!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν νομίζω ότι μπορώ να άλλάξω την κοινωνία και τους "ηθικούς" νόμους της αλλά σίγουρα μπορώ να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ εφ όσον δεν κάνω κακό σε κανέναν!!!!!!!!!!!

Αυτό  είναι  το κακό .
Δεν  μπορείς  να  τη  ζήσεις  μόνος  σου !
Κατάλαβες ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό  είναι  το κακό .
Δεν  μπορείς  να  τη  ζήσεις  μόνος  σου !
Κατάλαβες ?
Πέστα ρε Θείο γαμώ την τρέλα μου γαμώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Όλοι κομμάτια της ίδιας κοινωνίας είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom