ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ναι ρε
μπραβο μωρη πεταλουδα
σου άρεσε ανοιχτόμυαλε?
ναι ρε
μπραβο μωρη πεταλουδα
Καυλιαρηδες..Που θα πατε για Πασχα ?
Οπου και να πατε, καλα να περασετε και Καλη Ανασταση..
Αυτα..
Τί γίνεται Μακ???
ορεξάτο για μπουζούκια σε κόβω σήμερα
εγώ να δεις...έχω να κάνω "καλή" έξοδο πάρα πολύ καιρό....τα οικονομικά άθλια(άσε που βαριέμαι κιόλας) οπότε σκοτώνω την ώρα μου εδώΚαλά......Μπα...έχω κόψει...δεν παίζει κ τίποτα καλό...ούτε καν ζημιάρικο οπότε...χαλαρά..!!!!
εγώ να δεις...έχω να κάνω "καλή" έξοδο πάρα πολύ καιρό....τα οικονομικά άθλια(άσε που βαριέμαι κιόλας) οπότε σκοτώνω την ώρα μου εδώ
ναι και αυτό επειδή το θέλουμε εμείς οι ίδιοι και όχι γιατί αναγκαζόμαστεθα γίνουμε "Ευρωπέη"...απ'τις 22.00...για νάνι...:S :S
ασε τις μαλακιες και κοιτα να μην πας στον βαζελο γιατι δεν θα τα παμε καλα.ναι και αυτό επειδή το θέλουμε εμείς οι ίδιοι και όχι γιατί αναγκαζόμαστε
η μαλακία είναι ότι έχω μάθει να ξενυχταώ επειδή έβγαινα...τώρααααα????να ξενυχτάς μέσα στο μπουρδέλα δεν είναι ότι το καλύτερο...αλλά το μόνο καλό είναι ότι τα διάφορα μαγαζιά έχουν αρχίσει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες λόγω "πείνας"(έτσι μου χουν πει δεν το χω διαπιστώσει ο ίδιος)
καλά ρε συ....νυχτιάτικο Μεγάλη Εβδομάδα αυτό βρήκες να πεις?ήμαρτον δλδ!!!!!με τη κοπρολιγκ ακόμα ασχολείσαι?τόσο ωραία μπάλα είχε να ασχοληθείς αυτές τις μέρεςασε τις μαλακιες και κοιτα να μην πας στον βαζελο γιατι δεν θα τα παμε καλα.
ναι και αυτό επειδή το θέλουμε εμείς οι ίδιοι και όχι γιατί αναγκαζόμαστε
η μαλακία είναι ότι έχω μάθει να ξενυχταώ επειδή έβγαινα...τώρααααα????να ξενυχτάς μέσα στο μπουρδέλα δεν είναι ότι το καλύτερο...αλλά το μόνο καλό είναι ότι τα διάφορα μαγαζιά έχουν αρχίσει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες λόγω "πείνας"(έτσι μου χουν πει δεν το χω διαπιστώσει ο ίδιος)
1)ναι ρε συ αυτό είχα αρχίσει να το αντιλαμβάνομαι και το τελευταία καιρό που έβγαινα....ανιρά πράγματα όλο τα ίδια και τα ίδια,αλλά άμα έχεις συνηθίσει έτσι δύσκολα κόβεταιέλα μωρέ...βαρετή έχει καταντήσει η νύχτα...τα ίδια κ τα ίδια...
πάντως το bourdela.tv είναι καλή περίπτωση αν δουλεύεις...ή αν βαριέσαι να κάνεις κάτι άλλο...
1)ναι ρε συ αυτό είχα αρχίσει να το αντιλαμβάνομαι και το τελευταία καιρό που έβγαινα....ανιρά πράγματα όλο τα ίδια και τα ίδια,αλλά άμα έχεις συνηθίσει έτσι δύσκολα κόβεται
2)σωστά...γράφονται και λιγότερες παπαριές τη νύχτα στο site