Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καυλιαρηδες..Που θα πατε για Πασχα ? :think:

Οπου και να πατε, καλα να περασετε και Καλη Ανασταση.. :rockon:

Αυτα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καυλιαρηδες..Που θα πατε για Πασχα ? :think:

Οπου και να πατε, καλα να περασετε και Καλη Ανασταση.. :rockon:

Αυτα..

θα πάμε,θα πάμε....αλκατράζ,μούσσες,λίντο,πλίντο,σκίντο :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τί γίνεται Μακ???ορεξάτο για μπουζούκια σε κόβω σήμερα :sunglasses:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλά...:)...Μπα...έχω κόψει...δεν παίζει κ τίποτα καλό...ούτε καν ζημιάρικο οπότε...χαλαρά..!!!!
εγώ να δεις...έχω να κάνω "καλή" έξοδο πάρα πολύ καιρό....τα οικονομικά άθλια(άσε που βαριέμαι κιόλας) οπότε σκοτώνω την ώρα μου εδώ

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
θα γίνουμε "Ευρωπέη"...απ'τις 22.00...για νάνι...:S :S
ναι και αυτό επειδή το θέλουμε εμείς οι ίδιοι και  όχι γιατί αναγκαζόμαστε :2funny:
η μαλακία είναι ότι έχω μάθει να ξενυχταώ επειδή έβγαινα...τώρααααα????να ξενυχτάς μέσα στο μπουρδέλα δεν είναι ότι το καλύτερο...αλλά το μόνο καλό είναι ότι τα διάφορα μαγαζιά έχουν αρχίσει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες λόγω "πείνας"(έτσι μου χουν πει δεν το χω διαπιστώσει ο ίδιος)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι και αυτό επειδή το θέλουμε εμείς οι ίδιοι και  όχι γιατί αναγκαζόμαστε :2funny:
η μαλακία είναι ότι έχω μάθει να ξενυχταώ επειδή έβγαινα...τώρααααα????να ξενυχτάς μέσα στο μπουρδέλα δεν είναι ότι το καλύτερο...αλλά το μόνο καλό είναι ότι τα διάφορα μαγαζιά έχουν αρχίσει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες λόγω "πείνας"(έτσι μου χουν πει δεν το χω διαπιστώσει ο ίδιος)
ασε τις μαλακιες και κοιτα να μην πας στον βαζελο γιατι δεν θα τα παμε καλα.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ασε τις μαλακιες και κοιτα να μην πας στον βαζελο γιατι δεν θα τα παμε καλα.
καλά ρε συ....νυχτιάτικο Μεγάλη Εβδομάδα αυτό βρήκες να πεις?ήμαρτον δλδ!!!!!με τη κοπρολιγκ ακόμα ασχολείσαι?τόσο ωραία μπάλα είχε να ασχοληθείς αυτές τις μέρες

Επισκέπτης

έλα μωρέ...βαρετή έχει καταντήσει η νύχτα...τα ίδια κ τα ίδια... :sunglasses:

πάντως το bourdela.tv είναι καλή περίπτωση αν δουλεύεις...ή αν βαριέσαι να κάνεις κάτι άλλο... :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
έλα μωρέ...βαρετή έχει καταντήσει η νύχτα...τα ίδια κ τα ίδια... :sunglasses:

πάντως το bourdela.tv είναι καλή περίπτωση αν δουλεύεις...ή αν βαριέσαι να κάνεις κάτι άλλο... :grin:
1)ναι ρε συ αυτό είχα αρχίσει να το αντιλαμβάνομαι και το τελευταία καιρό που έβγαινα....ανιρά πράγματα όλο τα ίδια και τα ίδια,αλλά άμα έχεις συνηθίσει έτσι δύσκολα κόβεται
2)σωστά...γράφονται και λιγότερες παπαριές τη νύχτα στο site

Επισκέπτης
1)ναι ρε συ αυτό είχα αρχίσει να το αντιλαμβάνομαι και το τελευταία καιρό που έβγαινα....ανιρά πράγματα όλο τα ίδια και τα ίδια,αλλά άμα έχεις συνηθίσει έτσι δύσκολα κόβεται
2)σωστά...γράφονται και λιγότερες παπαριές τη νύχτα στο site

κόβεται...κόβεται...και εύκολα μάλιστα...αρχίζεις να ασχολείσαι με άλλα σου χόμπυ... ;) ;)

ναι..πάνε για ύπνο τα 15χρονα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom