λίγοι γνωστοί (και λίγες γνωστές) θείο, εσύ μου τα έμαθες αυτά άλλωστε..Θα μας το πεις εσύ , έχεις πηγές τύφλα ναχει η ιντέλιτζενς σέρβις
και άλλες παρεούλες τσεκάρω κι ας νομίζουν ότι βγαίνουν ινκόγκνιτο!χαχα!
λίγοι γνωστοί (και λίγες γνωστές) θείο, εσύ μου τα έμαθες αυτά άλλωστε..Θα μας το πεις εσύ , έχεις πηγές τύφλα ναχει η ιντέλιτζενς σέρβις
τώρα που βαρεθήκαμε το δύσμοιρο σωλήναΤώρα που αλλάζουμε συχνά τα εργαλεία
Γέλασε το χειλάκι μας και ζούμε μεγαλεία
Σε λίγο θα βάλουνε κράχτες όξω από τα μαγαζιά , όπως στα μαγαζιά που πουλάνε ετοιματζίδικα πέριξ της Πλ. Ομονοίας , ή παρκαδόρους με σφυρίχτρες όπως στις χασαποταβέρνες της Φυλής και της Βάρης .
τώρα που βαρεθήκαμε το δύσμοιρο σωλήνα
ζήτημα αν πηγαίνουμε και μια φορά το μήνα
:-* :-* :-*
Τώώώώώώώρα, ρώτα τον πρίγκηπα που πριν 3-4 μήνες πηγαίνοντας σε ένα κωλάδικο, μας είδε ο παλιός πορτιέρης που πλέον κάνει χρέη στο δίπλα και μας είπε, "Τι κάνουνε τα παλληκάρια, καλά? Ελάτε και στο καινούργιο γαμαζί, έχει καλά και πρόθυμα κορίτσια, το πιάσατε το υπονοούμενο, δεν είστε χαζοί"
χαχαχαχαχαχαχα
Τζωρτζινέτο μου
Εντός λίγο στη Συγγρού π.χ. Θα χουνε το τεμμάχιο με σφουρίχτρα εκτός παραδρόμου να σε καθοδηγεί να πακάεις !
δίκιο 'χει ο μπαρμπα-ρέητζερ και συμφωνώ τα μάλαΑνοίγω την ατζέντα μου τηλεφωνώ και νάτες
Τι να τραβιέμαι μάτια μου στα στριπ με κορδονάτες ?
δίκιο 'χει ο μπαρμπα-ρέητζερ και συμφωνώ τα μάλα
και πλέον στα στριπ αισθάνομαι σαν μύγα μες στο γάλα
θυμάμαι που εξοδεύονταν για εκείνη τα πακέταδίκιο 'χει ο μπαρμπα-ρέητζερ και συμφωνώ τα μάλα
και πλέον στα στριπ αισθάνομαι σαν μύγα μες στο γάλα
θυμάμαι που εξοδεύονταν για εκείνη τα πακέτα
κι αν δε βρισκόταν ο νικολιός θα τρώγαμε κουφέτα
ο μαυρο θανατος σε στριπΑν μαθω ρε στριπόμαγκες ότι κι ο Νικ φορτώνει
Θα πάθω μαύρο θάνατο , κανείς δε με γλυτώνει
εγώ προσωπικά κανω αριστερά στο απαγορευτικό στο βενζινάδικο και πάω μούσες!
όχι θείε,καθόλου,απλά για μιά ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας της ζωής.Όταν ένα από τα δύο φύλλα την "υπερβλέπει" αλλιώτικα κάποια στιγμή έρχεται η στιγμή που την πλερώνει..